2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Doğunca da 30lu persentil değerlerindeydi.
O zaman normal gidiyor olması lazım. Yani 50 persentilse 50 civarı kalmalıydi yine, senin bebiş de 30 larda yine normal gidiyor gelişimi dimi bilen daha iyi anlatir da ben öyle hatırlıyorum

Bu uyku düşüşlerinde dengesizlik oluyor birkaç hafta sabretmek gerekiyor sonra oturuyor düzeni 3 ten 2 ye düşecek yine aynı sorun olacak 2den 1 e düşünce de aynı sorun dert bitmiyor

Benim oglumda aynen oyle. Babasi ve benim disimda biri kucagina alsin cildiriyor. Evi cok seviyor baska biryerde hep huzursuz oluyor. Ama mesela eve gelen biri kucagina alsa okdr aglamiyor. Dedigin gibi evde guvende hissediyorlar sanirim
Yaa bunlar ne kadar tatlı dört ayda nasılda evlerine annelerine babalarına alışıyorlar hiçbişey bilmiyorlar ama bunları bilmeleri insanı harika hissettiriyor

Sen de bensin
Benim bebeğim hiç emmedi ya sıfır
Bi kaç kere doktorların yanında
Bir iki kere evde ama asla 5 dakikayı geçmedi
Doktorlar bir yöntemmi uyguluyor onların yanında nasıl emdi acaba, ya önceden çok güzeldi emmesi bu ay bişeyler oldu bu bebeğe mamada vermiyorum daha almadık ne olacak sonumuz bilmiyorum

Benim kızıminda aynı şekilde bu aralar uyku düzeni şaşmış durumda. Bazen gündüz 4 saat uyur ama çoğunlukla 15 20 dk gece uykusuna geçiriyorum uyanıyor tekrar ayağımdan hiç birakmamam lazım bir kaç saat anca öyle daliyo yoksa çok uğraşıyorum

Doktorlar bir yöntemmi uyguluyor onların yanında nasıl emdi acaba, ya önceden çok güzeldi emmesi bu ay bişeyler oldu bu bebeğe mamada vermiyorum daha almadık ne olacak sonumuz bilmiyorum
Ben ayakta emzirirdim oglumu biraz öyle emerdi ama oda zorla bir iki dk gece emmesinde sıkıntı yoktu ama gündüz sıkıntıydi bir iki ay sonra ek gıdaya başlayınca memeye düşmüştü bu seferde

Doğunca da 30lu persentil değerlerindeydi.
Benimde boyum uzun değl, çocuklarımında kısa olur diye endişelenmiyor değilim senin gibi üzülüyorum bazen ama bu bizim suçumuz değil arkadaşım, onları yetiştirirken bu tarz bedensel hassasiyetlere karşı dayanıklı yetiştireceğiz elimizden ancak bu gelir, kendi persentilini aşağı yukarı takip etse yeter onun ilerdeki boyunu göstermez şimdiki durumu

Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsun her şeyin en iyisi olsun istiyoruz, dediğin gibi bu bizim suçumuz değil boyumu ben seçmedim

Ben ayakta emzirirdim oglumu biraz öyle emerdi ama oda zorla bir iki dk gece emmesinde sıkıntı yoktu ama gündüz sıkıntıydi bir iki ay sonra ek gıdaya başlayınca memeye düşmüştü bu seferde
Bazen öyle yapıyorum bende dediğin gibi evin içinde zıplıyorum şebeğe döndüm iyice genede çok emmiyor

3 aylık bebeğim kontrolde 60 cm ölçüldü. Çok üzüldüm. Ben 155 cm boyundayım. Elimden bir şey gelmiyor ama benim yüzümden diye düşünmeden edemiyorum
Osman gönülalana sordum ben bunu kendi uygulamasında. 18. Aya kadar anne baba marakını gidermek için ölçüyoruz boyu, çocuğun büyümesi ile uzaktandan yakından ilgisi yok dedi.

Yöntem anayı yalancı çıkarmak bebek uyguluyor bu yöntemi

Osman gönülalana sordum ben bunu kendi uygulamasında. 18. Aya kadar anne baba marakını gidermek için ölçüyoruz boyu, çocuğun büyümesi ile uzaktandan yakından ilgisi yok dedi.
Evet bunu videolarında da söylüyordu 2 yaş besleme ile 2 yaştan sonra genetik ile ilerliyor, uygulamasımı var Osman hocanınnn keşke aynı şehirdenolsaydık onunla çok seviyorum o doktoru yaa

Hanımlar ben birşey soracağım sağlık ocağı falanda yok yakınlarda gidemde kan verem, ben yemek yiyemiyorum bir haftadır, açım ama nasıl yemeği ağzma götürüyorum yutamıyorum resmennn iştahım yok ne oldu ben anlayamadım deli gibi yiyiordum halbuki bendede yemek reddi mi başladı bebemden mi etkilendim neoldubenim gibi olan varmı iştahımızn açık olması gerekmezmi şu durumda vücut süt üretiyor kan değerlerinize baktırdınız mı iştahsızlık yapan bir değerimmi düştğ diye şüpheye düşmeye başladım, her görende neoldu sana diye warcrev bende senin gibi çöktüm vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…