- 21 Eylül 2017
- 2.842
- 7.062
- 158
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.021
Doğunca da 30lu persentil değerlerindeydi.Doğunca kaçtı ona da bakmak lazımdı sanki
O zaman normal gidiyor olması lazım. Yani 50 persentilse 50 civarı kalmalıydi yine, senin bebiş de 30 larda yine normal gidiyor gelişimi dimi bilen daha iyi anlatir da ben öyle hatırlıyorumDoğunca da 30lu persentil değerlerindeydi.
Bu uyku düşüşlerinde dengesizlik oluyor birkaç hafta sabretmek gerekiyor sonra oturuyor düzeni 3 ten 2 ye düşecek yine aynı sorun olacak 2den 1 e düşünce de aynı sorun dert bitmiyorKızlar bebişlere kaç uyku yapıyorsunu gündüz ben 4 uyku yapıyorum normalde. 4 aylık olduk artık sanırım son uykuyu istemiyor yarım saat uyuyup uyanıyor ama diğer türlü de akşam uykusuna geçişte arada çok zaman oluyor bu sefer çok yorgun diye uyumuyor akşam uykusuna erken yatırsam sabah 5 buçuk 6 da hortluyor bu sefer ne yapacağımı şaşırdım valla rutininiz nedir normalde
Yaa bunlar ne kadar tatlı dört ayda nasılda evlerine annelerine babalarına alışıyorlar hiçbişey bilmiyorlar ama bunları bilmeleri insanı harika hissettiriyorBenim oglumda aynen oyle. Babasi ve benim disimda biri kucagina alsin cildiriyor. Evi cok seviyor baska biryerde hep huzursuz oluyor. Ama mesela eve gelen biri kucagina alsa okdr aglamiyor. Dedigin gibi evde guvende hissediyorlar sanirim
Doktorlar bir yöntemmi uyguluyor onların yanında nasıl emdi acaba, ya önceden çok güzeldi emmesi bu ay bişeyler oldu bu bebeğe mamada vermiyorum daha almadık ne olacak sonumuz bilmiyorumSen de bensin
Benim bebeğim hiç emmedi ya sıfır
Bi kaç kere doktorların yanında
Bir iki kere evde ama asla 5 dakikayı geçmedi
Ben ayakta emzirirdim oglumu biraz öyle emerdi ama oda zorla bir iki dk gece emmesinde sıkıntı yoktu ama gündüz sıkıntıydi bir iki ay sonra ek gıdaya başlayınca memeye düşmüştü bu seferdeDoktorlar bir yöntemmi uyguluyor onların yanında nasıl emdi acaba, ya önceden çok güzeldi emmesi bu ay bişeyler oldu bu bebeğe mamada vermiyorum daha almadık ne olacak sonumuz bilmiyorum
Benimde boyum uzun değl, çocuklarımında kısa olur diye endişelenmiyor değilim senin gibi üzülüyorum bazen ama bu bizim suçumuz değil arkadaşım, onları yetiştirirken bu tarz bedensel hassasiyetlere karşı dayanıklı yetiştireceğiz elimizden ancak bu gelir, kendi persentilini aşağı yukarı takip etse yeter onun ilerdeki boyunu göstermez şimdiki durumuDoğunca da 30lu persentil değerlerindeydi.
Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunBenimde boyum uzun değl, çocuklarımında kısa olur diye endişelenmiyor değilim senin gibi üzülüyorum bazen ama bu bizim suçumuz değil arkadaşım, onları yetiştirirken bu tarz bedensel hassasiyetlere karşı dayanıklı yetiştireceğiz elimizden ancak bu gelir, kendi persentilini aşağı yukarı takip etse yeter onun ilerdeki boyunu göstermez şimdiki durumu
Bazen öyle yapıyorum bende dediğin gibi evin içinde zıplıyorum şebeğe döndüm iyice genede çok emmiyorBen ayakta emzirirdim oglumu biraz öyle emerdi ama oda zorla bir iki dk gece emmesinde sıkıntı yoktu ama gündüz sıkıntıydi bir iki ay sonra ek gıdaya başlayınca memeye düşmüştü bu seferde
Rica ederimÇok teşekkür ederim doğru söylüyorsunher şeyin en iyisi olsun istiyoruz, dediğin gibi bu bizim suçumuz değil boyumu ben seçmedim
İçten içe korktugumuz için ruyalara giriyor sjxhsjndjdkdGeupta Adet oldum diye baya yazan oldu çok kişi kalmadı olmayan, rüyamda bir ben olmadım demekki hamile yim diyip test yapmaya kalkıyordum
Osman gönülalana sordum ben bunu kendi uygulamasında. 18. Aya kadar anne baba marakını gidermek için ölçüyoruz boyu, çocuğun büyümesi ile uzaktandan yakından ilgisi yok dedi.3 aylık bebeğim kontrolde 60 cmölçüldü. Çok üzüldüm. Ben 155 cm boyundayım. Elimden bir şey gelmiyor ama benim yüzümden diye düşünmeden edemiyorum
Tam olarak neye üzüldün ki doktor çok kısa bu çocuk mu dedi yoksa. Gayet ortalama gidiyor3 aylık bebeğim kontrolde 60 cmölçüldü. Çok üzüldüm. Ben 155 cm boyundayım. Elimden bir şey gelmiyor ama benim yüzümden diye düşünmeden edemiyorum
Yöntem anayı yalancı çıkarmakDoktorlar bir yöntemmi uyguluyor onların yanında nasıl emdi acaba, ya önceden çok güzeldi emmesi bu ay bişeyler oldu bu bebeğe mamada vermiyorum daha almadık ne olacak sonumuz bilmiyorum
Evet bunu videolarında da söylüyordu 2 yaş besleme ile 2 yaştan sonra genetik ile ilerliyor, uygulamasımı var Osman hocanınnn keşke aynı şehirdenolsaydık onunla çok seviyorum o doktoru yaaOsman gönülalana sordum ben bunu kendi uygulamasında. 18. Aya kadar anne baba marakını gidermek için ölçüyoruz boyu, çocuğun büyümesi ile uzaktandan yakından ilgisi yok dedi.
AnladımmYöntem anayı yalancı çıkarmakbebek uyguluyor bu yöntemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?