2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Osman gönülalana sordum ben bunu kendi uygulamasında. 18. Aya kadar anne baba marakını gidermek için ölçüyoruz boyu, çocuğun büyümesi ile uzaktandan yakından ilgisi yok dedi.
Çok teşekkür ederim bilmiyordum
Tam olarak neye üzüldün ki doktor çok kısa bu çocuk mu dedi yoksa. Gayet ortalama gidiyor
Sağlık ocağında ölçüldük. Doktorumuz bir şey demedi. Ben de persentile yanlış bakmışım

Ben bu ay bebegi asiya goturdugumde degerlerime baktircam. Bende istah sorunu yok ama bazi seylerin eksik oldugunu hissediyorum. Seninki belkide pskolojik olabilir. Yinede kendini ihmal etme bir sekilde hastaneye git baktir degerlerine canim

İştahsızlık yapan bir değer varsa şayet öğrenmek isterim, bir şey deniycem de

Benim iştahla sorunum yok da pek yiyemedim düzenli dengeli beslenemedim o beni çöktürdü malesf... İçten içe canını sıktığın bir şeyler mi var acaba iştah açan şeyler ye önce limonlu salata vs onlar istah acıyor bence

Selamlar kızlar, bir şey danışacağım size. Sağ mememin alt kısmında bugün büyük beze gibi birşey geldi elime. Hareket ediyor. Meme ucumda sorun olunca masaj yapayım dedim o şekilde farkettim. Emzirirken böyle birşey olması normal mi, doktora gözükmeli miyim?

Kızlar merhaba bebeği kilo alamayan var mı? Benim bebeğimin kilo alımı durdu. Mama değişikliğide işe yaramıyor. Reflü tanısı kondu başına gelen var mı?
Benim bebegim 2 ay boyunca kilo alamadi. Kan kaka ve cis tahlilleri yapildi. Kakasinda enfeksiyon cikti. Ondan dolayi alamamis. Ilac kullaniyoruz simdi. Gecmis olsun

Benim doğumdan itibaren yaklaşık 2 ay sürdü iştahsızlığım. Sofraya oturuyodum zor yutuyodum yemekleri. Kahvaltı yine bi şekilde gidiyodu ama akşam yemeğine karşı iştahım sıfırdı. Canım bi şeyler çeksin istiyodum artık resmen acıkmayı özlemiştim. Hatta direncim düştü birsürü enfeksiyon geçirdim dikkat et zorla da olsa ye yoksa hastalanırsın Allah korusun. Vitamin kullanmaya başlayınca artmış olabilir iştahım biraz emin değilim tesadüf de olabilir ama

Normal olduğunu düşünmekle beraber doktora da danışmanı öneririm açıkçası

Oyy arkadaşım ne çektin sen bu memelerden yaa benim koltuk altı tarafında beze elime geliyordu masaj yapıp boşaltınca birkaç haftaya iniyordu beze ama seninkiyle aynı şeymi bilemiyorum kontrol et sürekli geçecekmi bak bakalım geçmezsede doktora git muhakkak

Aynı bende böyleyim kahvaltıda iki lokma yiyorum , ama öğle akşam hiçbirşey yiyemiyorum peki sebebini buldunmu yada tahminin varmı? Süt azalır hastalanırım falan diye korkuyorum işte karnım sırtıma yapışmış durumda bir lokma yiyemeden gene kalktım sofradan

Sen ne kullanıyordun, Ben eczacılara sordum vitamin için hiçbirşey alamazsın dediler o an hastaneyede gidecek vaktim yoktu bende yine imom latte aldım, bir haftadır aç gezmeme rağmen sanırım imom benim sütümün azalmasını engelliyor

Sorma canım ya bir de bu sağlam olan mememdi. Sadece bunu emziriyordum şimdi buna da bir şey olursa bütün çabam boşa gidecek yarına geçmezse bir gidip göstereyim sağol canım

Benim moralim hep bozuktu hep üzgündüm yani lokmalar boğazıma diziliyordu lohusalık psikolojisiyle sürekli ağlama halinde olduğum için yiyemiyordum bence. Sırf süt olsun diye yiyordum ne yiyorsam. Elenatal 3 vermişti kadın doğum doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…