- 21 Eylül 2017
- 2.842
- 7.062
- 158
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.041
Çok teşekkür ederimOsman gönülalana sordum ben bunu kendi uygulamasında. 18. Aya kadar anne baba marakını gidermek için ölçüyoruz boyu, çocuğun büyümesi ile uzaktandan yakından ilgisi yok dedi.
Sağlık ocağında ölçüldük. Doktorumuz bir şey demedi. Ben de persentile yanlış bakmışımTam olarak neye üzüldün ki doktor çok kısa bu çocuk mu dedi yoksa. Gayet ortalama gidiyor
Ben bu ay bebegi asiya goturdugumde degerlerime baktircam. Bende istah sorunu yok ama bazi seylerin eksik oldugunu hissediyorum. Seninki belkide pskolojik olabilir. Yinede kendini ihmal etme bir sekilde hastaneye git baktir degerlerine canimHanımlar ben birşey soracağım sağlık ocağı falanda yok yakınlarda gidemde kan verem, ben yemek yiyemiyorum bir haftadır, açım ama nasıl yemeği ağzma götürüyorum yutamıyorum resmennn iştahım yok ne oldu ben anlayamadım deli gibi yiyiordum halbuki bendede yemek reddi mi başladı bebemden mi etkilendim neoldubenim gibi olan varmı iştahımızn açık olması gerekmezmi şu durumda vücut süt üretiyor kan değerlerinize baktırdınız mı iştahsızlık yapan bir değerimmi düştğ diye şüpheye düşmeye başladım, her görende neoldu sana diye warcrev bende senin gibi çöktüm vallahi
İştahsızlık yapan bir değer varsa şayet öğrenmek isterim, bir şey deniycem deHanımlar ben birşey soracağım sağlık ocağı falanda yok yakınlarda gidemde kan verem, ben yemek yiyemiyorum bir haftadır, açım ama nasıl yemeği ağzma götürüyorum yutamıyorum resmennn iştahım yok ne oldu ben anlayamadım deli gibi yiyiordum halbuki bendede yemek reddi mi başladı bebemden mi etkilendim neoldubenim gibi olan varmı iştahımızn açık olması gerekmezmi şu durumda vücut süt üretiyor kan değerlerinize baktırdınız mı iştahsızlık yapan bir değerimmi düştğ diye şüpheye düşmeye başladım, her görende neoldu sana diye warcrev bende senin gibi çöktüm vallahi
Neyapacaksınİştahsızlık yapan bir değer varsa şayet öğrenmek isterim, bir şey deniycem de
Benim iştahla sorunum yok da pek yiyemedim düzenli dengeli beslenemedim o beni çöktürdü malesf... İçten içe canını sıktığın bir şeyler mi var acabaHanımlar ben birşey soracağım sağlık ocağı falanda yok yakınlarda gidemde kan verem, ben yemek yiyemiyorum bir haftadır, açım ama nasıl yemeği ağzma götürüyorum yutamıyorum resmennn iştahım yok ne oldu ben anlayamadım deli gibi yiyiordum halbuki bendede yemek reddi mi başladı bebemden mi etkilendim neoldubenim gibi olan varmı iştahımızn açık olması gerekmezmi şu durumda vücut süt üretiyor kan değerlerinize baktırdınız mı iştahsızlık yapan bir değerimmi düştğ diye şüpheye düşmeye başladım, her görende neoldu sana diye warcrev bende senin gibi çöktüm vallahi
Kaç olması gerekiyordu ki?3 aylık bebeğim kontrolde 60 cmölçüldü. Çok üzüldüm. Ben 155 cm boyundayım. Elimden bir şey gelmiyor ama benim yüzümden diye düşünmeden edemiyorum
Benim bebegim 2 ay boyunca kilo alamadi. Kan kaka ve cis tahlilleri yapildi. Kakasinda enfeksiyon cikti. Ondan dolayi alamamis. Ilac kullaniyoruz simdi. Gecmis olsunKızlar merhaba bebeği kilo alamayan var mı? Benim bebeğimin kilo alımı durdu. Mama değişikliğide işe yaramıyor. Reflü tanısı kondu başına gelen var mı?
Benim doğumdan itibaren yaklaşık 2 ay sürdü iştahsızlığım. Sofraya oturuyodum zor yutuyodum yemekleri. Kahvaltı yine bi şekilde gidiyodu ama akşam yemeğine karşı iştahım sıfırdı. Canım bi şeyler çeksin istiyodum artık resmen acıkmayı özlemiştim. Hatta direncim düştü birsürü enfeksiyon geçirdim dikkat et zorla da olsa ye yoksa hastalanırsın Allah korusun. Vitamin kullanmaya başlayınca artmış olabilir iştahım biraz emin değilim tesadüf de olabilir amaHanımlar ben birşey soracağım sağlık ocağı falanda yok yakınlarda gidemde kan verem, ben yemek yiyemiyorum bir haftadır, açım ama nasıl yemeği ağzma götürüyorum yutamıyorum resmennn iştahım yok ne oldu ben anlayamadım deli gibi yiyiordum halbuki bendede yemek reddi mi başladı bebemden mi etkilendim neoldubenim gibi olan varmı iştahımızn açık olması gerekmezmi şu durumda vücut süt üretiyor kan değerlerinize baktırdınız mı iştahsızlık yapan bir değerimmi düştğ diye şüpheye düşmeye başladım, her görende neoldu sana diye warcrev bende senin gibi çöktüm vallahi
Normal olduğunu düşünmekle beraber doktora da danışmanı öneririm açıkçasıSelamlar kızlar, bir şey danışacağım size. Sağ mememin alt kısmında bugün büyük beze gibi birşey geldi elime. Hareket ediyor. Meme ucumda sorun olunca masaj yapayım dedim o şekilde farkettim. Emzirirken böyle birşey olması normal mi, doktora gözükmeli miyim?
Oyy arkadaşım ne çektin sen bu memelerden yaa benim koltuk altı tarafında beze elime geliyordu masaj yapıp boşaltınca birkaç haftaya iniyordu beze ama seninkiyle aynı şeymi bilemiyorum kontrol et sürekli geçecekmi bak bakalım geçmezsede doktora git muhakkakSelamlar kızlar, bir şey danışacağım size. Sağ mememin alt kısmında bugün büyük beze gibi birşey geldi elime. Hareket ediyor. Meme ucumda sorun olunca masaj yapayım dedim o şekilde farkettim. Emzirirken böyle birşey olması normal mi, doktora gözükmeli miyim?
Aynı bende böyleyim kahvaltıda iki lokma yiyorum , ama öğle akşam hiçbirşey yiyemiyorum peki sebebini buldunmu yada tahminin varmı? Süt azalır hastalanırım falan diye korkuyorum işte karnım sırtıma yapışmış durumda bir lokma yiyemeden gene kalktım sofradanBenim doğumdan itibaren yaklaşık 2 ay sürdü iştahsızlığım. Sofraya oturuyodum zor yutuyodum yemekleri. Kahvaltı yine bi şekilde gidiyodu ama akşam yemeğine karşı iştahım sıfırdı. Canım bi şeyler çeksin istiyodum artık resmen acıkmayı özlemiştim. Hatta direncim düştü birsürü enfeksiyon geçirdim dikkat et zorla da olsa ye yoksa hastalanırsın Allah korusun. Vitamin kullanmaya başlayınca artmış olabilir iştahım biraz emin değilim tesadüf de olabilir ama
Sen ne kullanıyordun, Ben eczacılara sordum vitamin için hiçbirşey alamazsın dediler o an hastaneyede gidecek vaktim yoktu bende yine imom latte aldım, bir haftadır aç gezmeme rağmen sanırım imom benim sütümün azalmasını engelliyorBenim doğumdan itibaren yaklaşık 2 ay sürdü iştahsızlığım. Sofraya oturuyodum zor yutuyodum yemekleri. Kahvaltı yine bi şekilde gidiyodu ama akşam yemeğine karşı iştahım sıfırdı. Canım bi şeyler çeksin istiyodum artık resmen acıkmayı özlemiştim. Hatta direncim düştü birsürü enfeksiyon geçirdim dikkat et zorla da olsa ye yoksa hastalanırsın Allah korusun. Vitamin kullanmaya başlayınca artmış olabilir iştahım biraz emin değilim tesadüf de olabilir ama
Sorma canım ya bir de bu sağlam olan mememdi. Sadece bunu emziriyordum şimdi buna da bir şey olursa bütün çabam boşa gidecekOyy arkadaşım ne çektin sen bu memelerden yaa benim koltuk altı tarafında beze elime geliyordu masaj yapıp boşaltınca birkaç haftaya iniyordu beze ama seninkiyle aynı şeymi bilemiyorum kontrol et sürekli geçecekmi bak bakalım geçmezsede doktora git muhakkak
Aynı bende böyleyim kahvaltıda iki lokma yiyorum , ama öğle akşam hiçbirşey yiyemiyorum peki sebebini buldunmu yada tahminin varmı? Süt azalır hastalanırım falan diye korkuyorum işte karnım sırtıma yapışmış durumda bir lokma yiyemeden gene kalktım sofradan
Benim moralim hep bozuktu hep üzgündüm yani lokmalar boğazıma diziliyordu lohusalık psikolojisiyle sürekli ağlama halinde olduğum için yiyemiyordum bence. Sırf süt olsun diye yiyordum ne yiyorsam. Elenatal 3 vermişti kadın doğum doktorumSen ne kullanıyordun, Ben eczacılara sordum vitamin için hiçbirşey alamazsın dediler o an hastaneyede gidecek vaktim yoktu bende yine imom latte aldım, bir haftadır aç gezmeme rağmen sanırım imom benim sütümün azalmasını engelliyor
Teşekkür ederim sizede gecmiş olsun bizede reflü tanısı konduBenim bebegim 2 ay boyunca kilo alamadi. Kan kaka ve cis tahlilleri yapildi. Kakasinda enfeksiyon cikti. Ondan dolayi alamamis. Ilac kullaniyoruz simdi. Gecmis olsun
Siz onceden yaziyordunuz hatirliyorum yogun kusmalari vardi dimiTeşekkür ederim sizede gecmiş olsun bizede reflü tanısı kondu
Yanlış bakmışımKaç olması gerekiyordu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?