2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Evet kendi çeviriyor bakıyorum da o zaman dert etmeyeyim ya nasıl uyursa uyusun
Valla ilk doğduğu zamanlar ben de uyarıyordum annemi anne tehlikeli diye baktık başka türlü uyumuyor, uyusun yeter ki dedik gözümüz üzerinde oldu . Çok şükür bin şükür bi sıkıntı da yaşamadık hep çevirdi kafasını

warcrew nasıl geçiyor ya da geçti piknik ?

Ben de mecburiyetten artık görümcem , eşimin kuzeni, amca dedikleri bir akrabaları ve görümcemin komşusunu bari bir kerede çıksınlar diye yarın çağırdım. Görümcem hiç oralı olmasa da komşusu ben ıslak kek getiririm dedi sonra görümceme sen de bişi yaparsın dedi diye mecburen poğaça yapacakmış ben de sütlü tatlı, kısır, börek, içli köfte bir de hazır pideyi fırına vercem, bir de yoğurtlu salata yapcam planlama ve alışverişi yaptım kafam rahat böreği bugünden sarıcam, tatlıyı da yapıcam, tavuk haslamaya koyucam salata için geri kalanları yarın kolay.. başlayınca yapılıyor da evin dağınıklığına çözüm yok arkamı dönünce dağılıyor

Herkes gece derin uykular çekmiş gibi bi sessizlik var
Jdjjdj o sıra da bilmem kaç kere kalkan ben
Telefonun ışığını komple kıssana karanlıkta nasıl emziriyorsun kız
Kız unutuyorum çok yoğunum bebiş büyüdü teyzesi senin bebiş nasıl özlemişim seni kız,
Yaa ben de özlemişim rastlaştık buralarda bebiş iyi tam bir çikolata ellerinden öper ckmcc
Kızlar, bebeğinizin kan grubunu öğrendiniz mi? Hani bu topuk kanı alındı onda bakmıyorlar mı acaba? Ben bilmiyorum bebeğimin kan grubunu
Direkt hastanede bakmışlar canım ama biz de uyuşmazlık var diyedir
Kızlar sizin bebisler günde kaç kere büyük tuvaletlerini yapiyo
Değişiyor en az 2 en cok 5

Her şeyi sen yapmissin gibi geldi bana. Kendine bu kadar yüklenme benim dertsiz geçti şükür - lerdeydim biraz + lara geldim sjbdnddjd

Twlefonun ışığı komple kısık+ ekrani daha da karartmak için uygulamam var yazilari olunmayacak kadar karartabiliyorum ama yine de ışık geliyor jsbxjsnxj iki gündür de uyaninca muhabbet ediyoruz ters düz etmez inşallah bizi

Evet gündüzleri cok gözlemledim. Kendi burnunu hep açık bırakacak şekilde pozisyon aliyo onun için geceleri de öyle yatiriyorum arada diğer türlü de yatiYo tabi
Ben de gündüz gözlemedim kapatmıyor ama gece olunca korkuyor insan . Bi de benimkinin burnu tıkandı klimadan o yüzden sanırım rahat edemiyor sırt üstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…