- Konu Sahibi elektroforez
-
- #43.701
Evet kendi çeviriyor bakıyorum da o zaman dert etmeyeyim ya nasıl uyursa uyusunKafasını çeviriyor direkt burnu aşağıda yatmıyır ya sağ ya sol yapıyor canım sen de kontrol et davranışlarını için rahat olsun büyüdüler artık
Valla ilk doğduğu zamanlar ben de uyarıyordum annemi anne tehlikeli diye baktık başka türlü uyumuyor, uyusun yeter ki dedik gözümüz üzerinde oldu . Çok şükür bin şükür bi sıkıntı da yaşamadık hep çevirdi kafasınıEvet kendi çeviriyor bakıyorum da o zaman dert etmeyeyim ya nasıl uyursa uyusun
Ahh bilsemmmEee napıcaz ya ben 4-5 aylıkken diğerlerini yanıma yatırıyordum saçımı ekimi tutup uyurlardı bunda öyle bir hava yok valla
Benim çocuklarım bu tarifin birebir aynısıKızlar bebeğim iki gündür gündüzleri sırt üstü yatınca hemen geri uyanıyor ya yüzüstü yatırıyorum ben de riskli ama başka türlü uyumuyor böyle olan var mı ya ne yapabilirim
Benimki iki günde bir kez yapıyorKızlar sizin bebisler günde kaç kere büyük tuvaletlerini yapiyo
Hastaneden verilen kitapçık aşı karnesi gibi şeyde yazıyor bizde belki orada vardırKızlar, bebeğinizin kan grubunu öğrendiniz mi? Hani bu topuk kanı alındı onda bakmıyorlar mı acaba? Ben bilmiyorum bebeğimin kan grubunu
Benimki gunde 5 kere falan norml mi yaBenimki iki günde bir kez yapıyor
Burda bazı kişilerin de öyle günde birkaç kez, kıvamı rengi vs nasıl canım normaldir bence her bebek aynı değil kiBenimki gunde 5 kere falan norml mi ya
Jdjjdj o sıra da bilmem kaç kere kalkan benHerkes gece derin uykular çekmiş gibi bi sessizlik var
Telefonun ışığını komple kıssana karanlıkta nasıl emziriyorsun kızAh nerede vah neredeeee snbsnsn ben önceden giriyodum gece çünkü gece lambası açıktı telefonun ışığı da ipege denk gelmiyodu. Işığı kapattım full karanlikta emziriyorum kalkarsa da o yüzden telefondan çok beyaz ışık vuruyor sjdbjsnd malesef bu derin sessizliğin bendeki yansıması böyle
Yaa ben de özlemişim rastlaştık buralardaKız unutuyorum çok yoğunum bebiş büyüdü teyzesi senin bebiş nasıl özlemişim seni kız,
Direkt hastanede bakmışlar canım ama biz de uyuşmazlık var diyedirKızlar, bebeğinizin kan grubunu öğrendiniz mi? Hani bu topuk kanı alındı onda bakmıyorlar mı acaba? Ben bilmiyorum bebeğimin kan grubunu
Değişiyor en az 2 en cok 5Kızlar sizin bebisler günde kaç kere büyük tuvaletlerini yapiyo
Siz de geceleri de öyle yatırıyor musunuz pekiBenim çocuklarım bu tarifin birebir aynısı
Siz de geceleri de öyle yatırıyor musunuz pekiBenim çocuklarım bu tarifin birebir aynısı
Her şeyi sen yapmissin gibi geldi bana. Kendine bu kadar yüklenmewarcrew nasıl geçiyor ya da geçti piknik ?
Ben de mecburiyetten artık görümcem , eşimin kuzeni, amca dedikleri bir akrabaları ve görümcemin komşusunu bari bir kerede çıksınlar diye yarın çağırdım. Görümcem hiç oralı olmasa da komşusu ben ıslak kek getiririm dedi sonra görümceme sen de bişi yaparsın dedi diye mecburen poğaça yapacakmış ben de sütlü tatlı, kısır, börek, içli köfte bir de hazır pideyi fırına vercem, bir de yoğurtlu salata yapcam planlama ve alışverişi yaptım kafam rahat böreği bugünden sarıcam, tatlıyı da yapıcam, tavuk haslamaya koyucam salata için geri kalanları yarın kolay.. başlayınca yapılıyor da evin dağınıklığına çözüm yok arkamı dönünce dağılıyor
Twlefonun ışığı komple kısık+ ekrani daha da karartmak için uygulamam var yazilari olunmayacak kadar karartabiliyorum ama yine de ışık geliyor jsbxjsnxj iki gündür de uyaninca muhabbet ediyoruz ters düz etmez inşallah biziJdjjdj o sıra da bilmem kaç kere kalkan ben
Telefonun ışığını komple kıssana karanlıkta nasıl emziriyorsun kız
Yaa ben de özlemişim rastlaştık buralardabebiş iyi tam bir çikolata ellerinden öper ckmcc
Direkt hastanede bakmışlar canım ama biz de uyuşmazlık var diyedir
Değişiyor en az 2 en cok 5
Nalesef benimkinde 3-4 arası 500 gram almış sadece4. Ay asi ve kontrolünüzü olduk 8 kilo ve 71 cm çıktık bu ay kilo alimimiz yavaş sanırım büyüdükçe azalıyor zaten
Evet gündüzleri cok gözlemledim. Kendi burnunu hep açık bırakacak şekilde pozisyon aliyo onun için geceleri de öyle yatiriyorum arada diğer türlü de yatiYo tabiSiz de geceleri de öyle yatırıyor musunuz peki
Ben de gündüz gözlemedim kapatmıyor ama gece olunca korkuyor insan . Bi de benimkinin burnu tıkandı klimadan o yüzden sanırım rahat edemiyor sırt üstüEvet gündüzleri cok gözlemledim. Kendi burnunu hep açık bırakacak şekilde pozisyon aliyo onun için geceleri de öyle yatiriyorum arada diğer türlü de yatiYo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?