- 16 Haziran 2018
- 1.007
- 2.426
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
- #44.961
Ev 36-37 derece mi? Ah kuzum yaEvimiz aşırı sıcak hep güneş alıyor 36-37mderece hava temizleyici var onda oda ısısı yazıyor hep 36-37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev 36-37 derece mi? Ah kuzum yaEvimiz aşırı sıcak hep güneş alıyor 36-37mderece hava temizleyici var onda oda ısısı yazıyor hep 36-37
Klima yok mu? Naptın kuzu biz 25 derecelerde çocuk bunalıyor. 36 çokEvimiz aşırı sıcak hep güneş alıyor 36-37mderece hava temizleyici var onda oda ısısı yazıyor hep 36-37
Emziği dudağının yanına sıkıştırıp damağıyla eziyor shhdjcDaha benimkine de o güncelleme gelmedi ama gelse ne gülerimağzından emziği çıkarıyor bişeler konuşuyor geri takıyor sonra çok komikler bi de inceltiyor dudaklarını konuşurken yiyeceğim çocuğu
![]()
Ayy kuzumm ozelden lınk atabılırmısın lutfen bayıldımOyun halısı aldım minnoşuma![]()
Evet maalesefEv 36-37 derece mi? Ah kuzum ya
Canım klima yok mu? Ya da bi serinletici temin etseniz arkasına buz konuyor soğuk üflüyor falan. Ama bebeğe direkt gelmicek odayı serinletecekEvimiz aşırı sıcak hep güneş alıyor 36-37mderece hava temizleyici var onda oda ısısı yazıyor hep 36-37
Yok ama alcaz artık olmuyorKlima yok mu? Naptın kuzu biz 25 derecelerde çocuk bunalıyor. 36 çok
Umarım o bebege bisey olmaz sızın evınızde,ben anlamadım 5-6 saattır hıcbısey yememıs bır bebek 37nderece sıcak bır ev?o cocuga bısey olursa naparsınız bılmıyorum ta benım vıcdanım sızladı burda,soyledıklerın dogru ıse havale gecrırı bu bebek yada Allah korusun hıpoglısemı olur.lütfen bu bebek ıcın yapmam gerekenlerı yap.zavallı cocuk doktorun hastaneye yatırması lazım senın bu soyledıklerın gıbı ise.asla kırmak noyetım degıl ama sınırlerım bozuldu yanı daha ne olması gerekıyor?ben sırf cocugum sıcaklamasın dıye onu almaya gıtmeden arabayı ıyıce sogutuyorum asagıda 10-15 dakıka beklıyorum,hergun uzaktakı otoparka koyuyorum asırı ısınmasın oto koltugu dıye kendım yuruyorum.Evimiz aşırı sıcak hep güneş alıyor 36-37mderece hava temizleyici var onda oda ısısı yazıyor hep 36-37
Biz sebze ile basliyoruz kabak aldim bir tane minicik jsbxndndjdj 17 sinde yavaştan tadima başlayabilirsiniz demişti, bugün başlamayı düşünüyorumYa biz atak geçirdik sanıyordum dünden beri sanırım uyku gerilemesi dedikleri şeyi yaşıyoruz . Uykuya geçeceğini anladığı oda emzik işte örtüye sarılıp kafasını koyup uyur onları gördümü deliriyor nasıl ağlıyor
Dün doktor kontrolü vardı kilonuz 9200 olmuş önceki ay 8700 müş şükür iyi doktor ek gıdaya başlıyoruz dedi önce mevsim meyveleri ardından 1 hafta yoğurt yoğurt vermeye başladıktan birkaç gün sonra denediğimiz meyvelerden karıştırıp vericez sonra çorbaya geçicez dedi ama meyveden başlamak sebzeyi reddetmesine sebep olur mu acaba ya ondan endişe ediyorum . Birde efe egenin ayak işaret ve orta parmağı dibinden birazcık birleşik öyle çok değil ama doktor yinede tüm batın ultrason istedi böyle durumlarda organlarda da birleşme mi ne oluyormuş pazartesi onu çektircez inşallah sonuçta birşey çıkmaz bizde son durum böyle![]()
Aynen ben de öyle ya geçen mecbur çıktım çocuğu komşuma verdim klimayı açtım arabayla iki-üç tur attım bebeği arabaya öyle getirdim çok zararlı sıcak bebekler içinUmarım o bebege bisey olmaz sızın evınızde,ben anlamadım 5-6 saattır hıcbısey yememıs bır bebek 37nderece sıcak bır ev?o cocuga bısey olursa naparsınız bılmıyorum ta benım vıcdanım sızladı burda,soyledıklerın dogru ıse havale gecrırı bu bebek yada Allah korusun hıpoglısemı olur.lütfen bu bebek ıcın yapmam gerekenlerı yap.zavallı cocuk doktorun hastaneye yatırması lazım senın bu soyledıklerın gıbı ise.asla kırmak noyetım degıl ama sınırlerım bozuldu yanı daha ne olması gerekıyor?ben sırf cocugum sıcaklamasın dıye onu almaya gıtmeden arabayı ıyıce sogutuyorum asagıda 10-15 dakıka beklıyorum,hergun uzaktakı otoparka koyuyorum asırı ısınmasın oto koltugu dıye kendım yuruyorum.
Maşallah kuzuyaBugün 7900gr 65cm olmuşuztadımlara başla yavaştan dedi. Sütün artarsa seni emer dedi vitamin yazdı kansızlığım olduğu için onları alıcam bakalım. Günde 4-5 kere sağmamı söyledi yine de. Bakalım artacak mı sütüm
Annemlerde klima bar doktor sormadı oraya gidcem kalırım belki ya büyük kızıl durmuyor dursa kalçam da kızım sitede arkadaşlarıyla aşağı inip vakit geçiriyor annemlerde sıkılıyor ona da üzülüyorum o yüzden eve dönmek istiyorum. Buarada hava temizleyici almıştık vantilatör gibi ama hiç işimizi görmedi işte onun üzerinde 37 yazıyor oda sıcaklığını gösteriyorCanım klima yok mu? Ya da bi serinletici temin etseniz arkasına buz konuyor soğuk üflüyor falan. Ama bebeğe direkt gelmicek odayı serinletecek
Özel sektörde olabilir bebeğin sağlığından kıymetli mi acilen doktora gidilmeli
Bu çocuk o sıcakta havale bile geçirebilir biz kışın ev sıcak diye doğalgaz açmadık ev 26 derece diye azar yedim doktorumdan serinlet evi diyordu.
Bir gününü serin bir evde geçirmeyi deneyemez misin bu çocuk hem sıcak hem beslenemiyor endişeleniyorum bebek için olmaz böyle
Valla bebeğinin sağlığı geri dönülmez bir şey olur Allah korusun ama kizinin keyfi havalar serinleyince geri gelir. Kâr zarar sen hesap et. Ben büyük kızımın keyfini düşünmezdim oturup aglayabilirAnnemlerde klima bar doktor sormadı oraya gidcem kalırım belki ya büyük kızıl durmuyor dursa kalçam da kızım sitede arkadaşlarıyla aşağı inip vakit geçiriyor annemlerde sıkılıyor ona da üzülüyorum o yüzden eve dönmek istiyorum. Buarada hava temizleyici almıştık vantilatör gibi ama hiç işimizi görmedi işte onun üzerinde 37 yazıyor oda sıcaklığını gösteriyor
Zaten hepsini bende düşünüyorum enaz sizin kadar ama çare bulamıyoruz profesöre de gittik yok ilimizde ki en iyi doktorlara gittik yani en son kilo alımı normaldi 10 gün önce ama bu 10 gündür çok dahabkötü durumdayız bugün bakalım ne diyecek doktor . Artık olmazsa bir çözüm söylemezse İstanbul’a götürürüm kardeşim orada zaten oraya bi gideriz .maalesef maddi olarak yetişemiyoruz 2 aydır aldığımız mamalar ilaçlar damlaların haddi var hesabı yok hepsi çöp olup gidiyor gerçekten gücümüz yetmiyor klima alacaz kartta bile yer yok kıvranıp duruyoruz öyle kolay olmuyor herkesin hayatı biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz hava nemlendiriciyi açıyorum biraz olsun esinti yapıyor odaya döndürüyorum direk burmasın diye kendisine. Bende korkuyorum hastaneye yatırıp hortumla mı besleyecekler diye ama bu işin çaresi de yok yemeyen çocuk yemiyor gerçekten yemiyor bağır çağır uykuda felan yedirdiğim işte uyanıksa ve uykuya direndiyse Allah yardım etsin işte bir kaç sssttr öyle aç kalıyor bugün yaşadığım oydu 11 gibi yatmıştı mama verdim almadı dedim iyice dalsın bende evi toparlıyordum ki uyandı ve yine almadı uyanık olduğu için şimdi yeni yatırabildim 90 içti bıraktı bir saat sonra bi 60 daha yapıp uyanmazsa eğer vercem inşallahUmarım o bebege bisey olmaz sızın evınızde,ben anlamadım 5-6 saattır hıcbısey yememıs bır bebek 37nderece sıcak bır ev?o cocuga bısey olursa naparsınız bılmıyorum ta benım vıcdanım sızladı burda,soyledıklerın dogru ıse havale gecrırı bu bebek yada Allah korusun hıpoglısemı olur.lütfen bu bebek ıcın yapmam gerekenlerı yap.zavallı cocuk doktorun hastaneye yatırması lazım senın bu soyledıklerın gıbı ise.asla kırmak noyetım degıl ama sınırlerım bozuldu yanı daha ne olması gerekıyor?ben sırf cocugum sıcaklamasın dıye onu almaya gıtmeden arabayı ıyıce sogutuyorum asagıda 10-15 dakıka beklıyorum,hergun uzaktakı otoparka koyuyorum asırı ısınmasın oto koltugu dıye kendım yuruyorum.
Şuan bebeğin çok daha önemliAnnemlerde klima bar doktor sormadı oraya gidcem kalırım belki ya büyük kızıl durmuyor dursa kalçam da kızım sitede arkadaşlarıyla aşağı inip vakit geçiriyor annemlerde sıkılıyor ona da üzülüyorum o yüzden eve dönmek istiyorum. Buarada hava temizleyici almıştık vantilatör gibi ama hiç işimizi görmedi işte onun üzerinde 37 yazıyor oda sıcaklığını gösteriyor
Yemeyen çocuk yemiyor doğru. Ama bazı çocuklarında yememek için sebepleri var. Sizde de o sebebin en büyüğü var zaten sıcaklık. Nerede yaşıyorsunuz? Klima yerine vantilatör alsanız işe yarar mıZaten hepsini bende düşünüyorum enaz sizin kadar ama çare bulamıyoruz profesöre de gittik yok ilimizde ki en iyi doktorlara gittik yani en son kilo alımı normaldi 10 gün önce ama bu 10 gündür çok dahabkötü durumdayız bugün bakalım ne diyecek doktor . Artık olmazsa bir çözüm söylemezse İstanbul’a götürürüm kardeşim orada zaten oraya bi gideriz .maalesef maddi olarak yetişemiyoruz 2 aydır aldığımız mamalar ilaçlar damlaların haddi var hesabı yok hepsi çöp olup gidiyor gerçekten gücümüz yetmiyor klima alacaz kartta bile yer yok kıvranıp duruyoruz öyle kolay olmuyor herkesin hayatı biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz hava nemlendiriciyi açıyorum biraz olsun esinti yapıyor odaya döndürüyorum direk burmasın diye kendisine. Bende korkuyorum hastaneye yatırıp hortumla mı besleyecekler diye ama bu işin çaresi de yok yemeyen çocuk yemiyor gerçekten yemiyor bağır çağır uykuda felan yedirdiğim işte uyanıksa ve uykuya direndiyse Allah yardım etsin işte bir kaç sssttr öyle aç kalıyor bugün yaşadığım oydu 11 gibi yatmıştı mama verdim almadı dedim iyice dalsın bende evi toparlıyordum ki uyandı ve yine almadı uyanık olduğu için şimdi yeni yatırabildim 90 içti bıraktı bir saat sonra bi 60 daha yapıp uyanmazsa eğer vercem inşallah![]()
Öyle olmuyor işte buradan söylemek kolay kızımla iki aydır neredeyse ilgilenemiyorum zorla kahvaltı koyuyorum önüne içim açıyor gelip birşey söyleyecek oluyor ya bebeği uyutuyorum ya yediriyorum hemen git diyorum dikkati dağılmasın bebeğin uyanmasın diye kızımı sürekli git bekle dur yapma gelme diye uyarıyorum ikisi de evlat ikisine de yetişmeye çalışıyorum keşke böyle acımasız dimdik yazmasanız oturup ağlayabilir ne demek ya kalbin ikiye bölünüyor iki çocukta hem ona hem diğerine parçalanıyorsun elinden geleni yapıyorsun anne olarak ben birşey demeyeyim artık yazmayı da düşünmüyorum buraya gerçekten sanırım yaşamayan bilemez kimseye Rabbim yaşatmasın .herkesin gönlünce olsun kınayan kınasın herkes herşey söyleyebilir serbest artık herkes sağlıkvskls kalsın .Valla bebeğinin sağlığı geri dönülmez bir şey olur Allah korusun ama kizinin keyfi havalar serinleyince geri gelir. Kâr zarar sen hesap et. Ben büyük kızımın keyfini düşünmezdim oturup aglayabilir
Canım bak kizinin bu şeyleri yaşıyor olması zaten zor farkındayım anne olarak nasıl içinin yandığına. Ama kızının daha çok sıkılması bebeğinin sağlığının önüne geçemez, gecmemeli. Hastahanelik olduktan sonra çok üzülürsün. Böyle bir şansın var ise bir git bakalim serin olan yerde yemesi vs nasıl olacak gözlemle. İstiyorsan yine geri gel evine taktie klima*. Bir sürü ihtimal var. Sen klimayi denemeden bebeğine ilaç veriyorsun ? Mantıklı mi sence. Bi otur düşün emin ol acımasız olmak için demiyorum ama hastahane köşelerinde bebeğime aglamaktansa kızım sıkılsın içim kan ağlasın? Kimse seni kinamiyor burda herkes bebeğini dusunerek kafa yoruyoruz. Sen her şeyi fazla kişisel algiliyorsun..Öyle olmuyor işte buradan söylemek kolay kızımla iki aydır neredeyse ilgilenemiyorum zorla kahvaltı koyuyorum önüne içim açıyor gelip birşey söyleyecek oluyor ya bebeği uyutuyorum ya yediriyorum hemen git diyorum dikkati dağılmasın bebeğin uyanmasın diye kızımı sürekli git bekle dur yapma gelme diye uyarıyorum ikisi de evlat ikisine de yetişmeye çalışıyorum keşke böyle acımasız dimdik yazmasanız oturup ağlayabilir ne demek ya kalbin ikiye bölünüyor iki çocukta hem ona hem diğerine parçalanıyorsun elinden geleni yapıyorsun anne olarak ben birşey demeyeyim artık yazmayı da düşünmüyorum buraya gerçekten sanırım yaşamayan bilemez kimseye Rabbim yaşatmasın .herkesin gönlünce olsun kınayan kınasın herkes herşey söyleyebilir serbest artık herkes sağlıkvskls kalsın .
Sen bize kızım sıkılıyor o yüzden gitmek istemiyorum diyorsun. Bunları biz bilemeyiz sonuçta? Yine suçlu biz olalım tabi sorun yok. Gerekirse bir gece git deneyimle kendi evine al diyorum zaten. Kışa kadar kalmana gerek yok, neyse sen bunu da dusunmussundur daha ben de sana tavsiye vermeyi düşünmüyorum, her dedigimizi linç algiliyorsun. umarım çözersin sorunuŞunu da ekleyeyim ve gideyim ben artık. Annemlerde de evde kalacak yer yok öyle babam ameliyat oldu yatıyor orada da öylece kalayım diyemiyorum zaten belki bir gece idare eder insan fazlası mümkün değil 3 bekar kardeş daha ver evde dolu her oda yani bunu söyleme sebebim de hani ben sanki birşey düşünmüyorum çocuğum için yapmıyorum gibi konuşuyorsunuz ondan eklemek istedim emin olun her yolu deniyorum gerekirse daha fazlasını a deniycem tabiki de .rabbim şifa versin gerek kalmasın da düzelsin yavrumherkese iyi günler