Evet canım bende başta reflü diyordum açıkçası gerçekten ama gittikçe gaz arttı huzursuz ve mama reddi reflü ilaçlarına rağmen düzelmeyince alerji düşünüyorum ki zaten profesöre gitmiştik çocuk Gastrotusuna o da reflü ilaçalrı fayda etmezse alerji bakarız demişti 15 gün kullan demişti ilaçalrı 1 hafta oldu fark yok kötüye gidiyoruz ben alerji diyorum ama normal mamayı yemeyen bebeğime alerji mamasını içirebilir miyim bilmiyorum ya bugün çocuk doktorumuza kontrole gidcem hem kiloya hem de yani alerji maması denemedik varsa elinde versin deneyeyim içiyorsa içirebilirsem ve şikayetlerimiz azalırsa raporla alerji maması çıkartsın diycem . Zaten inan bana çocuk doktoru en iyisi şehrin ama ben ne desem olabilir diyor hep ben tahmin yürütüyorum hocam şu ilaç mı yapmıştır bu mu yapmıştır yada gaz mı reflüsünü arttırıyor diyorum mesela evet olabilir diyor 2.ay aşısından sonra oldu yan etki yapmışmıdır diyorum evet olabilir diyo yani net birşey yok hep benim anlatımlarımla ihtimallerime evet o da olabilir o da olabilir diyor çözüm yok ek gıdaya kadar inan dakika gün sayıyorum Allahım inşallah ek gıdada güzel yer de

şöyle bir ay daha dayanabilirsem ki mecbur dayanacak öyle yad aböyle

ondan sonra biraz ek gıda ile belki rahatlarız umarım