2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Yaaa kızlar bir şey soracağım size, kızımın ne zamandır pişiğini geçiremedim, hametan, bepantol, mustela her şeyi denedim daha da kızarmaya başladı.. burda birileri yazmıştı alternatif olarak mısır unu muydu neydi?acil yardımınıza ihtiyacım var 🥹🥹 HEELLPPP

iyi hatırlattın bak ben de 1 litrelik fanta şişesiyle çekiym uyanınca :D ben bi türlü konsept tasarlayamadım ama aynı kıyafetin farklı renklerini giydirerek çekiyorum en azından heheh hulk gibi kıyafeti yırtılana kadar devam
Ben yapraklarla 5 yazmayı düşünüyorum 🥰🥰 kızıma da beyaz bir elbise giydirip, ya da bahçede lavanta ağacı var lavantalarla yazabiliriz 😂😂

Kuzum mınnosum arkadasımınızın sıkıntısı cok ılerı boyutta oldugu ıcın yazdım ona bebegının uzun zamandır asla yemek yemedıgını zayıfladıgını hıcbı sekılde mama yemedıgını soyluyor.yoksa zaman zaman benım oglumda yemıyor zorla uykusunda beslıyorum.actıgı konularada bakarsan bıraz farklı durumu o yuzden ıyı bı doktora gıtmesını tavsıye ettım cunku ozel mamalar verıyormus doktorlar.
Aaaa ya konulara bir bakayım çok üzüldüm. O zaman mutlaka araştırılması gerekir. İnşallah hemen geçer

Yaaa kızlar bir şey soracağım size, kızımın ne zamandır pişiğini geçiremedim, hametan, bepantol, mustela her şeyi denedim daha da kızarmaya başladı.. burda birileri yazmıştı alternatif olarak mısır unu muydu neydi?acil yardımınıza ihtiyacım var 🥹🥹 HEELLPPP
Mısır nişastası canım chatgbt de önermişti bana. Benim bebişin de koltuk altı çok kötü olmuştı bugğn doktor 2 krem söyledi sana da yazayım
Trosyd önce bunu sür üzerine hamazinc sür dedi

Rota ile 4. Ay aşısını aynı anda vurmadılar bize arasında en az 21 gün olması gerekiyomuş
Diğer aşılarla birlikte yapılabiliyormuş öyle yazıyor ama her doktorun takvimi ve uygulayışı farklı oluyor

Eklentiler

• IMG_6123.webp
    IMG_6123.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 28
Evet canım bende başta reflü diyordum açıkçası gerçekten ama gittikçe gaz arttı huzursuz ve mama reddi reflü ilaçlarına rağmen düzelmeyince alerji düşünüyorum ki zaten profesöre gitmiştik çocuk Gastrotusuna o da reflü ilaçalrı fayda etmezse alerji bakarız demişti 15 gün kullan demişti ilaçalrı 1 hafta oldu fark yok kötüye gidiyoruz ben alerji diyorum ama normal mamayı yemeyen bebeğime alerji mamasını içirebilir miyim bilmiyorum ya bugün çocuk doktorumuza kontrole gidcem hem kiloya hem de yani alerji maması denemedik varsa elinde versin deneyeyim içiyorsa içirebilirsem ve şikayetlerimiz azalırsa raporla alerji maması çıkartsın diycem . Zaten inan bana çocuk doktoru en iyisi şehrin ama ben ne desem olabilir diyor hep ben tahmin yürütüyorum hocam şu ilaç mı yapmıştır bu mu yapmıştır yada gaz mı reflüsünü arttırıyor diyorum mesela evet olabilir diyor 2.ay aşısından sonra oldu yan etki yapmışmıdır diyorum evet olabilir diyo yani net birşey yok hep benim anlatımlarımla ihtimallerime evet o da olabilir o da olabilir diyor çözüm yok ek gıdaya kadar inan dakika gün sayıyorum Allahım inşallah ek gıdada güzel yer de 🙏 şöyle bir ay daha dayanabilirsem ki mecbur dayanacak öyle yad aböyle :( ondan sonra biraz ek gıda ile belki rahatlarız umarım 🙏
Ek gıda uzun süre tadım ana beslenme değil ya çözüm sağlamaz kısa sürede ama uzun vadede inşallah iştahlı bebekler olurlar da rahat ederiz. Çok dua ediyorum sennve bebeğin için

Kırmızı kanroton yağı. Araştırır mısın bebeklere kullanılabilir mi

Yalnız gunde 900 cc en az ıcecek dedıgın yanlıs bır bılgı,benım oglum 5 ay 1 haftalık 800 falan anca ıcıyor anne sutu ıcmıyor artık bazen 900 ıcıyordur.kılosuda gayet normal yani.sen kendını şartlama öyle,cocukta tıksıntı olmasın bıraz rahatlamayı dene senın stresınıde alır cunku dırek bebek.bıde ıyı bı doktora git alerjı maması dene.kılo almısmı ona baktır buda onemlı.
Evet kilo az da olsa almışsa alerji değildir diye umuyorum ama ne bileyim ben hesaplamayla 900 içmeli diye kasıyorum kendimi ama genelde 500-600 de kalıyoruz zaten bilmiyorum ya acaba sıkmasam mı ama işte şöyle mesela 5 saatte bir 90-100 ile duruyor yine acıkmıyor yine zorla veriyorum valla bilmiyorum bugün doktora sorcam en son geçen ay şey demişti 700 ün altına düşmedikçe sıkıntı yok demişti ama biz uzun süredir 700 ün altındayız onu sorayım bugün notlarıma yazayım iyiki hatırlattın . Evet alerji maması deniycem ya zaten bunları da içmiyor uykuda deirin uykuda zorla az buçuk içiyor alerji mamasını da öyle içiririm bari

Ek gıda uzun süre tadım ana beslenme değil ya çözüm sağlamaz kısa sürede ama uzun vadede inşallah iştahlı bebekler olurlar da rahat ederiz. Çok dua ediyorum sennve bebeğin için
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏 bende doktora tadım sonuçta demiştim 4.ay için yok dedi sizinki doyumluk başlamak zorunda demişti böyle beslenme reddi devam ederse. Ki devam ediyor muhtemelen bir öğün de olsa yulaf unu yada pirinç unu hurma özüyle tatlandırıp vercem 4.ayda

Yalnız gunde 900 cc en az ıcecek dedıgın yanlıs bır bılgı,benım oglum 5 ay 1 haftalık 800 falan anca ıcıyor anne sutu ıcmıyor artık bazen 900 ıcıyordur.kılosuda gayet normal yani.sen kendını şartlama öyle,cocukta tıksıntı olmasın bıraz rahatlamayı dene senın stresınıde alır cunku dırek bebek.bıde ıyı bı doktora git alerjı maması dene.kılo almısmı ona baktır buda onemlı.
Mesela bu sabah en son 8 de 60 cc içti bu saat oldu veremiyorum uykuda da bağırıp kalkıyor almıyor

Mesela bu sabah en son 8 de 60 cc içti bu saat oldu veremiyorum uykuda da bağırıp kalkıyor almıyor
Nasıl gunluk 500-600u buluyor ya 60cc ıcmesı onemlı degıl iki saat sonra bi 60 daha ıcse sorun olmaz ama çok gecmıs uzerınden bence esınle konus hemen doktora gidin,nasılxçiş yapıyo ya 5 saat hıcbısey yemeden?beklemeyın neden beklıyosunuz kı?

Evet kilo az da olsa almışsa alerji değildir diye umuyorum ama ne bileyim ben hesaplamayla 900 içmeli diye kasıyorum kendimi ama genelde 500-600 de kalıyoruz zaten bilmiyorum ya acaba sıkmasam mı ama işte şöyle mesela 5 saatte bir 90-100 ile duruyor yine acıkmıyor yine zorla veriyorum valla bilmiyorum bugün doktora sorcam en son geçen ay şey demişti 700 ün altına düşmedikçe sıkıntı yok demişti ama biz uzun süredir 700 ün altındayız onu sorayım bugün notlarıma yazayım iyiki hatırlattın . Evet alerji maması deniycem ya zaten bunları da içmiyor uykuda deirin uykuda zorla az buçuk içiyor alerji mamasını da öyle içiririm bari
Az da olsa besleniyorsa öncelikle biraz sakin ol çünkü 900 içecek diye bi kural yok hava çok sıcak ev kaç derece mesela

Nasıl gunluk 500-600u buluyor ya 60cc ıcmesı onemlı degıl iki saat sonra bi 60 daha ıcse sorun olmaz ama çok gecmıs uzerınden bence esınle konus hemen doktora gidin,nasılxçiş yapıyo ya 5 saat hıcbısey yemeden?beklemeyın neden beklıyosunuz kı?
Evet hep böyle işte uykuda alırsa şansıma ne ala yok almazsa daha saatlerce uğraşıyorum böyle böyle ancak buluyoruz o miktarı. Şimdi de aç uyumuyor uyumadıkça yemiyor. Eşim de özel sektörde işten çıkamıyor hersn gelemiyor şimdi kardeşimle doktorumuza götürcez yine elde birşey olmazsa başka doktor araştırcam gerekirse İstanbul’a gidcem bittim çünkü gücüm kalmadı bu kadar zor olmamalıydı yedirmek gerçekten büyük kızım bebekken çok mızmız bir çocuktu hep zorlardı beni diyordum zor bebek ay en zoru ben bu ikincide gördüm zorluk neymiş

Back
X