2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Güünaydınnnn biz rota ve 4. Ay aşılarını olmaya geldikk 🥹🥹
Oyyyy hadi şifa olsun yavruyaaa 🥰🥰 aman canım ateş takibi yap mutlaka, bizimki 4+2’de koşa koşa yaptırdık 4. Ay aşılarını, verem aşısı olmadığı için ateş yapmaz dediler ama yaptı, ortalama 37.7’lerde seyretti, gece boyu şurup vermemiştim ama çok huzursuzdu, sabah kalkınca da sersem gibiydi, bir çay kaşığı şurup verince 15 dk sonra kendine geldi.

Oyyyy hadi şifa olsun yavruyaaa 🥰🥰 aman canım ateş takibi yap mutlaka, bizimki 4+2’de koşa koşa yaptırdık 4. Ay aşılarını, verem aşısı olmadığı için ateş yapmaz dediler ama yaptı, ortalama 37.7’lerde seyretti, gece boyu şurup vermemiştim ama çok huzursuzdu, sabah kalkınca da sersem gibiydi, bir çay kaşığı şurup verince 15 dk sonra kendine geldi.
Oy kıyamammm 🥹🥹🥹 takip edicem mutlaka canom çok teşekkür ederimmmm
Begonvil9699 Begonvil9699 kuzum babacığın nasıl oldu? Karşı tarafla bir iletişim oldu mu?
Amcam aramıştı telefonla kendisini, çocuğun açık yarası varmış bacağında o da ameliyatı bekliyomuş en son böyleydi sonra bilmiyorum canım. Babam daha iyi servise çıktı dün🥹🥹 avukatımız hazır babamdan vekalet alıcak doktorlqr izin verdiğinde ve işlemleri başlatıcaz canım, avukat itiraz edicez kusur oranına vs dedi

Öyleler canım benimki de suyu içip mamayı almıyordu. Düzeldi şükür atmaktan. Yani tabii doktora gitsin tabi tedbir iyidir ama tedirgin olmasına gerek yok. Ben doğduğundan beri aynı mamayı veriyorum
Kuzum mınnosum arkadasımınızın sıkıntısı cok ılerı boyutta oldugu ıcın yazdım ona bebegının uzun zamandır asla yemek yemedıgını zayıfladıgını hıcbı sekılde mama yemedıgını soyluyor.yoksa zaman zaman benım oglumda yemıyor zorla uykusunda beslıyorum.actıgı konularada bakarsan bıraz farklı durumu o yuzden ıyı bı doktora gıtmesını tavsıye ettım cunku ozel mamalar verıyormus doktorlar.

5. Ay konsepti yaptınız mııııı ? Ben bugün birşeyler ayarlayabilirsem düşünüyorum, tam 5 aylık oldu bugün 🥰🥰🥰
IMG_4613.webp

Biz daha dört aylık yeni olduk ben böyle çektim 🥰

Oy kıyamammm 🥹🥹🥹 takip edicem mutlaka canom çok teşekkür ederimmmm

Amcam aramıştı telefonla kendisini, çocuğun açık yarası varmış bacağında o da ameliyatı bekliyomuş en son böyleydi sonra bilmiyorum canım. Babam daha iyi servise çıktı dün🥹🥹 avukatımız hazır babamdan vekalet alıcak doktorlqr izin verdiğinde ve işlemleri başlatıcaz canım, avukat itiraz edicez kusur oranına vs dedi
Ayyy çok sevindim canım benim, yürüyerek çıktığı günleri bekliyoruz inşallah 🙏

Güünaydınnnn biz rota ve 4. Ay aşılarını olmaya geldikk 🥹🥹
Kuzum benımkı cok rahat atlattı bu kez asıyı ama atesı yınede cıktı ben 6 saatte bır 2.5 ml calpol verdım bır gun boyunca ertesı gune bıseyı kalmadj şükür.şifa olsun kuzuya hemencecık atlatsın ınsalalh🥰

Kuzum mınnosum arkadasımınızın sıkıntısı cok ılerı boyutta oldugu ıcın yazdım ona bebegının uzun zamandır asla yemek yemedıgını zayıfladıgını hıcbı sekılde mama yemedıgını soyluyor.yoksa zaman zaman benım oglumda yemıyor zorla uykusunda beslıyorum.actıgı konularada bakarsan bıraz farklı durumu o yuzden ıyı bı doktora gıtmesını tavsıye ettım cunku ozel mamalar verıyormus doktorlar.
Evet bizim durum atak yada kısa süreli birşey değil 2 aya yakındır böyle kötüye gidiyor Allah kimseye yaşatmasın bazen burada uyumuyor yazıyorlar işte atak felan huzursuz diyorlar ya keşke diyorum keşke beslenseydi tek derim uyumaması olsaydı gerçekten besleyememek saatlerce günün bununla geçmesi okadar can sıkıcı ki bide evde başka çocuk olmasa bir tık hadi otur uğraş ama kızım da var o da birşeyler istiyor yapamıyorum kızımla hiçbirşey :( çok psikolojikmen kötü durumdayım

Kizlar dorduncu ay atagi gercekten cok zor, kolaylijlar diliyorum🙏 tunelin ucunda isik var ama geciyor. He gecti de ne oldu, yenisi geldi😂 tasindik biz sonunda belki de onun da etkisi var, iki uc gundur cirtlak bir sesle agliyor oglum, gecen 11 i geciyordu uyudu. 3 nap yapiyordu 5 e cikardi 😂
Ya biz atak geçirdik sanıyordum dünden beri sanırım uyku gerilemesi dedikleri şeyi yaşıyoruz . Uykuya geçeceğini anladığı oda emzik işte örtüye sarılıp kafasını koyup uyur onları gördümü deliriyor nasıl ağlıyor 🤦🤣
Oy masallah kuzuya kizzzzz 🧿🧿🧿🧿 maşallah maşallah 🥰 neyle besledin minik tosunu 🥹🥹🥹🥹 yazma her yere 🥹🥹 iştahı da güzel olur inşallah ek gidada güzel geçer,❤️
Dün doktor kontrolü vardı kilonuz 9200 olmuş önceki ay 8700 müş şükür iyi doktor ek gıdaya başlıyoruz dedi önce mevsim meyveleri ardından 1 hafta yoğurt yoğurt vermeye başladıktan birkaç gün sonra denediğimiz meyvelerden karıştırıp vericez sonra çorbaya geçicez dedi ama meyveden başlamak sebzeyi reddetmesine sebep olur mu acaba ya ondan endişe ediyorum . Birde efe egenin ayak işaret ve orta parmağı dibinden birazcık birleşik öyle çok değil ama doktor yinede tüm batın ultrason istedi böyle durumlarda organlarda da birleşme mi ne oluyormuş pazartesi onu çektircez inşallah sonuçta birşey çıkmaz bizde son durum böyle ♥️🌺

Benimki artık uykuda da almıyor 😢napcam bilmiyorum çaresizim aç ve çişi hep turuncu dünden beri su veriyorum suyu biberonla bir güzel içiyor mamayı verince öğürüyor napcam ben ya
Sürekli aklımdasın ya açtır o yavrucak ya lütfen bi araştırma hastanesi olur iyi bi doktor olur kalkın gidin çok üzülüyorum ya yaşamayan bilmez sizin çok uzun sürdü

Öyleler canım benimki de suyu içip mamayı almıyordu. Düzeldi şükür atmaktan. Yani tabii doktora gitsin tabi tedbir iyidir ama tedirgin olmasına gerek yok. Ben doğduğundan beri aynı mamayı veriyorum
Canım senin durumla o çok farklı. Senin bebeğin azaltmıştı hatırladığım kadarıyla diğer bebek asla beslenmiyor. Durum aşırı farklı v

Evet bizim durum atak yada kısa süreli birşey değil 2 aya yakındır böyle kötüye gidiyor Allah kimseye yaşatmasın bazen burada uyumuyor yazıyorlar işte atak felan huzursuz diyorlar ya keşke diyorum keşke beslenseydi tek derim uyumaması olsaydı gerçekten besleyememek saatlerce günün bununla geçmesi okadar can sıkıcı ki bide evde başka çocuk olmasa bir tık hadi otur uğraş ama kızım da var o da birşeyler istiyor yapamıyorum kızımla hiçbirşey :( çok psikolojikmen kötü durumdayım
Canım dedıgım gıbı ben senın bebegınde reflü oldugunu dusunuyorum yada baska bır sıkıntı alerji vs gibi,bunu tespıt edebılmelerı ıcınde cok kaliteli sırf bu işlerle ılgılenen bır doktora gorunmen lazkm,öğnkü çogu doktor otomatıge baglamıs arastırmadan etmeden bas ılacı gonder seklınde.Insallah duzelır en kısa zamanda uzulme sen bıran once ıyı bı doktora gıtmeye bak,duzelmeyecek bırsey degıl cunku.zaten ek gıdada yaklastı hersey daha guzel olur yakında.mutlaka git ama gecıktırme

5. Ay konsepti yaptınız mııııı ? Ben bugün birşeyler ayarlayabilirsem düşünüyorum, tam 5 aylık oldu bugün 🥰🥰🥰
iyi hatırlattın bak ben de 1 litrelik fanta şişesiyle çekiym uyanınca :D ben bi türlü konsept tasarlayamadım ama aynı kıyafetin farklı renklerini giydirerek çekiyorum en azından heheh hulk gibi kıyafeti yırtılana kadar devam

Başka doktora gitme imkanınız yok mu bu durum ihmal edilecek bir durum değil

Sürekli aklımdasın ya açtır o yavrucak ya lütfen bi araştırma hastanesi olur iyi bi doktor olur kalkın gidin çok üzülüyorum ya yaşamayan bilmez sizin çok uzun sürdü
Araştırma hastanesinde çocuk gastro bölümünde profesöre gittik canım reflü ilaçları verdi 15 gün kullan geçmezse endoskopi yaparız yada alerji bakarız dedi 1 hafta oldumkullanalı hiçbir fark yok ilk birkaç gün ilacı kullanınca biraz içti çok mutlu olmuştum ama yine gitti :( gerçekten yaşamayan bilemez Allah kimseye yaşatmasın şöyle lıkır lıkır mama içsin diye neler vermezdim neler gerekirse sabaha kadar uyumasın bakarım yatmam günlerce yatmasam olur nolur yesin :(

Canım dedıgım gıbı ben senın bebegınde reflü oldugunu dusunuyorum yada baska bır sıkıntı alerji vs gibi,bunu tespıt edebılmelerı ıcınde cok kaliteli sırf bu işlerle ılgılenen bır doktora gorunmen lazkm,öğnkü çogu doktor otomatıge baglamıs arastırmadan etmeden bas ılacı gonder seklınde.Insallah duzelır en kısa zamanda uzulme sen bıran once ıyı bı doktora gıtmeye bak,duzelmeyecek bırsey degıl cunku.zaten ek gıdada yaklastı hersey daha guzel olur yakında.mutlaka git ama gecıktırme
Evet canım bende başta reflü diyordum açıkçası gerçekten ama gittikçe gaz arttı huzursuz ve mama reddi reflü ilaçlarına rağmen düzelmeyince alerji düşünüyorum ki zaten profesöre gitmiştik çocuk Gastrotusuna o da reflü ilaçalrı fayda etmezse alerji bakarız demişti 15 gün kullan demişti ilaçalrı 1 hafta oldu fark yok kötüye gidiyoruz ben alerji diyorum ama normal mamayı yemeyen bebeğime alerji mamasını içirebilir miyim bilmiyorum ya bugün çocuk doktorumuza kontrole gidcem hem kiloya hem de yani alerji maması denemedik varsa elinde versin deneyeyim içiyorsa içirebilirsem ve şikayetlerimiz azalırsa raporla alerji maması çıkartsın diycem . Zaten inan bana çocuk doktoru en iyisi şehrin ama ben ne desem olabilir diyor hep ben tahmin yürütüyorum hocam şu ilaç mı yapmıştır bu mu yapmıştır yada gaz mı reflüsünü arttırıyor diyorum mesela evet olabilir diyor 2.ay aşısından sonra oldu yan etki yapmışmıdır diyorum evet olabilir diyo yani net birşey yok hep benim anlatımlarımla ihtimallerime evet o da olabilir o da olabilir diyor çözüm yok ek gıdaya kadar inan dakika gün sayıyorum Allahım inşallah ek gıdada güzel yer de 🙏 şöyle bir ay daha dayanabilirsem ki mecbur dayanacak öyle yad aböyle :( ondan sonra biraz ek gıda ile belki rahatlarız umarım 🙏

Başka doktora gitme imkanınız yok mu bu durum ihmal edilecek bir durum değil
Yani inan gününü aç kalmayacak kadar yediriyorum zorla da olsa günde 900 cc enaz içmesi lazım benim 500-600 en iyi içirdiğim haliyle :( yaşayacak kadar içirebiliyorum of bilmiyorum valla ancak İstanbul yada Ankara’ya gideyim burası doğuda küçük bir şehir en iyi doktoruna gidiyorum özel kliniği var adamın

Yani inan gününü aç kalmayacak kadar yediriyorum zorla da olsa günde 900 cc enaz içmesi lazım benim 500-600 en iyi içirdiğim haliyle :( yaşayacak kadar içirebiliyorum of bilmiyorum valla ancak İstanbul yada Ankara’ya gideyim burası doğuda küçük bir şehir en iyi doktoruna gidiyorum özel kliniği var adamın
Yalnız gunde 900 cc en az ıcecek dedıgın yanlıs bır bılgı,benım oglum 5 ay 1 haftalık 800 falan anca ıcıyor anne sutu ıcmıyor artık bazen 900 ıcıyordur.kılosuda gayet normal yani.sen kendını şartlama öyle,cocukta tıksıntı olmasın bıraz rahatlamayı dene senın stresınıde alır cunku dırek bebek.bıde ıyı bı doktora git alerjı maması dene.kılo almısmı ona baktır buda onemlı.

Back
X