- 28 Ağustos 2024
- 645
- 1.459
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.221
Çay kasiginin yarısı yeterli canım dolu dolu olmasına gerek yokAynen canım. Kaynatıp attım, az önce dolabın al tarafına aldım. Çözülünce ısıtıp mayalayacağım. 1 bardağa ne kadar yoğurt ile mayalasam onu bilmiyorum amaçay kaşığı fazla mı gelir acaba
Dedesi geçen bahçede kendiliğinden biten kabak bulmuş. Kabak ekmemişti. Onunla başlıycam galibaEk gıda defterini böylelikle kapatıyoruz dbbdbdbdbd geçmiş olsun canımoluyor öyle boşver başka mayalik laabilecegin birileri varsa onlardan istersin
Antibiyotik ishal yapar canım Hatta antibiyotik bittikten sonra birkaç gün bile devam edebilir bağırsak florasını düzenlemek için Probiyotik kullanıyordum ben. Flora'nın eski haline dönebilmesi için en az 2 ay kullanmak gerekli demişti bir doktorMerhaba bayanlar ben Nisan annelerinden geldim bebeğim 3 aylık başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim bebeğim geçen hafta krize girdi acile götürdük röntgen çekildi hafif gazı var dedi damla verdi gönderdi ama huzursuzluğu devam ediyordu cuma günü çocuk Dr götürdüm kulağında kızarıklık var dedi moralim bozuldu çocuk boşu boşuna röntgene girdi hiç muane etme yok hemen gönderiyorlar hafif antibiyotik veriyorum dedi ona ayrı üzüldüm şimdiden antibiyotik içmesi çok üzüldüm 3 gündür veriyorum ishal başladı antibiyotigin yan etkisi keyfi iyi ateş yok kaka rengi normal Dr aradım izine çıkmış bu kadar ishal olması normalmi burda yazılmış mama reddi falan zaten az besleniyo bide böyle olması bı taraftan iyilesirken başka tarafı hastalandı ne yapıyım başına gelen varmı devam ederse yarın Dr goturucem bebeğim dışarda arabada asla durmuyo gidip gelmek bizim için işkence resmen
Tam tutmadı mı acaba küflenmiş. Yada dolap ısısı mi dusukkiKızlar benim yoğurt mayalama işi yattı. Ek gıdaya da yoğurtla başlayacaktım. Gece kalkınca mayalarım demiştim. Geçen çarşamba günü 3 büyük kavanoz mayalamıştım. Bugün 3. Kavanozu açtım bir de ne göreyim, üzerinde minik küf olmuş. İlk defa böyle bir şey yaşadım nasıl oldu anlamadım..haliyle onu maya olarak kullanamazdım.
Uht setlerle yoğurt tutmuyo diyolar hiç denemedim ama. Ben pastörize günlük süt yada pastörize jersey kullanıyorumHahahhahahaha ay ben de hiç mayalamadım ya çok korkuyorumaçık sütten mi yapıyorsunuz pastörize sütten mi? Bi grupta okumuştum güvenilir marka pastörize sütten yapmak daha iyiymiş sağlık açısından, eşi gıda mühendisi olan biri yazmıştı
Güüünaydınnnnn iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
Benim bebişin koltuk altı çok kötü durumda hala geçmedi pişiği seninki nasıl şu an
Kıyamam ya nasıl korkmuşlardır yazık günah yapılacak şey mi ya telefon var ara söyle en azından senin çocuğu gördüm markete gidiyoruz haberin olsun diye
Ben de günlük süt almayı düşünüyorum canım hangi markanın alıyorsun nerden alıyorsun acaba söyleyebilir misin?Uht setlerle yoğurt tutmuyo diyolar hiç denemedim ama. Ben pastörize günlük süt yada pastörize jersey kullanıyorum
Valla hic fikrim yok tek bildigimEk gıdacı arkadaşlar pekmez tahin kıyma et ve tavuk ne zaman nasıl vereceksiniz. Ynai muhtemelen tadımlardan sonra ama tarif vs olursa paylşın bizimle de hem heyecanlı hem cahilim bu konuda
Biz de kabakla basladikDedesi geçen bahçede kendiliğinden biten kabak bulmuş. Kabak ekmemişti. Onunla başlıycam galibaçocuğum ahir ömründe ilk katı yiyeceğine kabakla başlıycak adadfa
Evet onu ben de duydum ve cahilliğim kasapta falan bana çift çekim mi olsun diye sorduklarında normalde de hep evet diyordum soruyorlarsa iyi bir şeydir diyordumValla hic fikrim yok tek bildigimipeksi19 bacimin söylediği kıymayı çift çekim yaptırıyoruz sbbdhwbdjsdhdjdjdhdjd bintadimlar bitsin zaten paylaşırız Cat cut girisicez herhalde
Yani bilmiyorum neyden yapacağımı valla ama açık süt alıp iyice kaynatmayı düşünüyorum.. ama bir taraftan da korkuyorum alerjen etken olursa diye, zaten yoğurdun kendisi alerjen olduğu için 3 gün denemek gerekiyor.. ya da dediğin gibi başlangıç için günlük süt alıp onunla da denenebilir bir araştırmak lazım..Hahahhahahaha ay ben de hiç mayalamadım ya çok korkuyorumaçık sütten mi yapıyorsunuz pastörize sütten mi? Bi grupta okumuştum güvenilir marka pastörize sütten yapmak daha iyiymiş sağlık açısından, eşi gıda mühendisi olan biri yazmıştı
Güüünaydınnnnn iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
Benim bebişin koltuk altı çok kötü durumda hala geçmedi pişiği seninki nasıl şu an
Kıyamam ya nasıl korkmuşlardır yazık günah yapılacak şey mi ya telefon var ara söyle en azından senin çocuğu gördüm markete gidiyoruz haberin olsun diye
Ben her gün açık birakmaya çalışıyorum sabah aksam bez teni nefes almiyo. Biz bile regl olunc bir hafta ped ile rahatsiz oluyoruz bebeklerimize oluyodur benceYani bilmiyorum neyden yapacağımı valla ama açık süt alıp iyice kaynatmayı düşünüyorum.. ama bir taraftan da korkuyorum alerjen etken olursa diye, zaten yoğurdun kendisi alerjen olduğu için 3 gün denemek gerekiyor.. ya da dediğin gibi başlangıç için günlük süt alıp onunla da denenebilir bir araştırmak lazım..
Yaaa begoşum inanır mısın ne kadar çok uğraştıysam da geçiremedim pişiğini, hametan sürdüm olmadı, bepantol sürdüm olmadı, mustela sürdüm olmadı, mısır nişastası da olmadıdün balkondan otururken annem dedi açık kalsın biraz poposu diye, yarım saat kadar açık kaldı o açık popoyla ordan oraya ordan oraya yuvarlandı sabah bir baktım kızarıklık bayağı hafiflemiş.. artık her alt açmada min 15 dk serbest bırakayım da geçsin..
Seninkinin koltuk altı nasıl pişik oldu kızz, bu kıvrımlı katlanan yerler mi? Ahhh canımmm yaa ne kadar rahatsız oluyordur o şimdi.. koltukaltlarını açık bırakıp hava alması lazım da nasıl yapsın çocuk onu, nemli tutmamaya çalış, kuru kalsın dicem ama katladığı anda yine nemlenecekbebek pudrası denemeyi düşündün mü, belki o biraz nemini alır koltukaltının
Ayy çok sevindim canım havalandır bi süre geçer demekkiYani bilmiyorum neyden yapacağımı valla ama açık süt alıp iyice kaynatmayı düşünüyorum.. ama bir taraftan da korkuyorum alerjen etken olursa diye, zaten yoğurdun kendisi alerjen olduğu için 3 gün denemek gerekiyor.. ya da dediğin gibi başlangıç için günlük süt alıp onunla da denenebilir bir araştırmak lazım..
Yaaa begoşum inanır mısın ne kadar çok uğraştıysam da geçiremedim pişiğini, hametan sürdüm olmadı, bepantol sürdüm olmadı, mustela sürdüm olmadı, mısır nişastası da olmadıdün balkondan otururken annem dedi açık kalsın biraz poposu diye, yarım saat kadar açık kaldı o açık popoyla ordan oraya ordan oraya yuvarlandı sabah bir baktım kızarıklık bayağı hafiflemiş.. artık her alt açmada min 15 dk serbest bırakayım da geçsin..
Seninkinin koltuk altı nasıl pişik oldu kızz, bu kıvrımlı katlanan yerler mi? Ahhh canımmm yaa ne kadar rahatsız oluyordur o şimdi.. koltukaltlarını açık bırakıp hava alması lazım da nasıl yapsın çocuk onu, nemli tutmamaya çalış, kuru kalsın dicem ama katladığı anda yine nemlenecekbebek pudrası denemeyi düşündün mü, belki o biraz nemini alır koltukaltının
Tarım kredinin jerseyiyle süt on numara oluyor çok lezzetli ve güzel tutuyor canımBen de günlük süt almayı düşünüyorum canım hangi markanın alıyorsun nerden alıyorsun acaba söyleyebilir misin?
Ay hiç bilmiyordum bakarım oraya bi çok teşekkğr ederimTarım kredinin jerseyiyle süt on numara oluyor çok lezzetli ve güzel tutuyor canım
Kuzum bu kagıtları tek tek tek cekıp atsan bızede olurmuDoktor böyle bir kağıt vermişti de yeni baktım sadece demri damlaları yazıyor sanıyordum
Hayırlı olsun kuzucuğaaaKuzum bu kagıtları tek tek tek cekıp atsan bızede olurmubende bugun 7.200 tl ye mama sandalyesı aldım ayy sonrada cok gereksız bı harcamamı yaptım dıye dusunuyorum kaca aldınız sız sandalyelerı.chıcco polly 2 aldım ben hepsıburadadan
Iyı yapmısın bebısm,benım gaflet anıma denk geldıHayırlı olsun kuzucuğaaaBen kiwi koala sipariş verdim dün 3490tl, daha fazlasını vermek istemedim ya fazla geldi bana bilmiyorum öyle aman aman bi fark da yok sanki
Ben kahvalticidan 5 litre alıyorum jersey sütü evde hepimiz yediğimiz için ama bimde litrelik günlük süt var diye biliyorum altın süt galiba adiBen de günlük süt almayı düşünüyorum canım hangi markanın alıyorsun nerden alıyorsun acaba söyleyebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?