2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ek gıdacı arkadaşlar pekmez tahin kıyma et ve tavuk ne zaman nasıl vereceksiniz. Ynai muhtemelen tadımlardan sonra ama tarif vs olursa paylşın bizimle de hem heyecanlı hem cahilim bu konuda

Çay kasiginin yarısı yeterli canım dolu dolu olmasına gerek yok

Ek gıda defterini böylelikle kapatıyoruz dbbdbdbdbd geçmiş olsun canım oluyor öyle boşver başka mayalik laabilecegin birileri varsa onlardan istersin
Dedesi geçen bahçede kendiliğinden biten kabak bulmuş. Kabak ekmemişti. Onunla başlıycam galiba çocuğum ahir ömründe ilk katı yiyeceğine kabakla başlıycak adadfa

Antibiyotik ishal yapar canım Hatta antibiyotik bittikten sonra birkaç gün bile devam edebilir bağırsak florasını düzenlemek için Probiyotik kullanıyordum ben. Flora'nın eski haline dönebilmesi için en az 2 ay kullanmak gerekli demişti bir doktor

Doktor böyle bir kağıt vermişti de yeni baktım sadece demri damlaları yazıyor sanıyordum

Eklentiler

• 1000029777.webp
    82,7 KB · Görüntüleme: 29
Tam tutmadı mı acaba küflenmiş. Yada dolap ısısı mi dusukki

Uht setlerle yoğurt tutmuyo diyolar hiç denemedim ama. Ben pastörize günlük süt yada pastörize jersey kullanıyorum

Ek gıdacı arkadaşlar pekmez tahin kıyma et ve tavuk ne zaman nasıl vereceksiniz. Ynai muhtemelen tadımlardan sonra ama tarif vs olursa paylşın bizimle de hem heyecanlı hem cahilim bu konuda
Valla hic fikrim yok tek bildigim ipeksi19 bacimin söylediği kıymayı çift çekim yaptırıyoruz sbbdhwbdjsdhdjdjdhdjd bintadimlar bitsin zaten paylaşırız Cat cut girisicez herhalde

Dedesi geçen bahçede kendiliğinden biten kabak bulmuş. Kabak ekmemişti. Onunla başlıycam galiba çocuğum ahir ömründe ilk katı yiyeceğine kabakla başlıycak adadfa
Biz de kabakla basladik valla kabağı çok sevdi bence havucu hevesliydi ama her yeme sonunda yüzü ekşidi jsbdjejd

Valla hic fikrim yok tek bildigim ipeksi19 bacimin söylediği kıymayı çift çekim yaptırıyoruz sbbdhwbdjsdhdjdjdhdjd bintadimlar bitsin zaten paylaşırız Cat cut girisicez herhalde
Evet onu ben de duydum ve cahilliğim kasapta falan bana çift çekim mi olsun diye sorduklarında normalde de hep evet diyordum soruyorlarsa iyi bir şeydir diyordum ana olmadan analık yüklenmiş demekki kasap bey abilere göre

Yani bilmiyorum neyden yapacağımı valla ama açık süt alıp iyice kaynatmayı düşünüyorum.. ama bir taraftan da korkuyorum alerjen etken olursa diye, zaten yoğurdun kendisi alerjen olduğu için 3 gün denemek gerekiyor.. ya da dediğin gibi başlangıç için günlük süt alıp onunla da denenebilir bir araştırmak lazım..

Yaaa begoşum inanır mısın ne kadar çok uğraştıysam da geçiremedim pişiğini, hametan sürdüm olmadı, bepantol sürdüm olmadı, mustela sürdüm olmadı, mısır nişastası da olmadı dün balkondan otururken annem dedi açık kalsın biraz poposu diye, yarım saat kadar açık kaldı o açık popoyla ordan oraya ordan oraya yuvarlandı sabah bir baktım kızarıklık bayağı hafiflemiş.. artık her alt açmada min 15 dk serbest bırakayım da geçsin..

Seninkinin koltuk altı nasıl pişik oldu kızz, bu kıvrımlı katlanan yerler mi? Ahhh canımmm yaa ne kadar rahatsız oluyordur o şimdi.. koltukaltlarını açık bırakıp hava alması lazım da nasıl yapsın çocuk onu, nemli tutmamaya çalış, kuru kalsın dicem ama katladığı anda yine nemlenecek bebek pudrası denemeyi düşündün mü, belki o biraz nemini alır koltukaltının

Ben her gün açık birakmaya çalışıyorum sabah aksam bez teni nefes almiyo. Biz bile regl olunc bir hafta ped ile rahatsiz oluyoruz bebeklerimize oluyodur bence

Ayy çok sevindim canım havalandır bi süre geçer demekki
Of sorma nasıl oldu bimiyorum kucağıma yatıyor ya altta kalan kolu hep terlemüş galiba ondan oldu, kıpkırmızı elletmiyor da zor sürüyorum krem birkaö kere dökmüştüm oudra ama zararlı diyolar diye yapmadım doktorun verdipi kremleri kullanıyorum ama onlar da nemli bırakıyor sanki anlamadım offf
Evet tam koltuk altı katlandığı yer işte

Doktor böyle bir kağıt vermişti de yeni baktım sadece demri damlaları yazıyor sanıyordum
Kuzum bu kagıtları tek tek tek cekıp atsan bızede olurmubende bugun 7.200 tl ye mama sandalyesı aldım ayy sonrada cok gereksız bı harcamamı yaptım dıye dusunuyorumkaca aldınız sız sandalyelerı.chıcco polly 2 aldım ben hepsıburadadan

Hayırlı olsun kuzucuğaaa Ben kiwi koala sipariş verdim dün 3490tl, daha fazlasını vermek istemedim ya fazla geldi bana bilmiyorum öyle aman aman bi fark da yok sanki

Hayırlı olsun kuzucuğaaa Ben kiwi koala sipariş verdim dün 3490tl, daha fazlasını vermek istemedim ya fazla geldi bana bilmiyorum öyle aman aman bi fark da yok sanki
Iyı yapmısın bebısm,benım gaflet anıma denk geldısaglıkla kullansınlar ınsallah guzel mamalar yesınler uzerındeumarım uzun süre oturuyolardır üzerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…