- 12 Ağustos 2024
- 1.375
- 3.126
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.241
Ayyyy inşallah zorlamadan yerlerIyı yapmısın bebısm,benım gaflet anıma denk geldısaglıkla kullansınlar ınsallah guzel mamalar yesınler uzerınde umarım uzun süre oturuyolardır üzerinde
Mama sandalyesi bende kararsızım bu yatak gibi olabilenler mantıklı geliyor çünkü büyüyor ve sığmaz artık anakucağına en azından ond amutfakta yanımda durabiilir bir de rahat ve kolay yıkanabilir olması lazım bunların hepsi aynı anda hangisinde var bilmiyorumKuzum bu kagıtları tek tek tek cekıp atsan bızede olurmubende bugun 7.200 tl ye mama sandalyesı aldım ayy sonrada cok gereksız bı harcamamı yaptım dıye dusunuyorum kaca aldınız sız sandalyelerı.chıcco polly 2 aldım ben hepsıburadadan
Baktım geçenlerde ama göremedim ya tekrar bakarım bime de teşekkür ederim canımBen kahvalticidan 5 litre alıyorum jersey sütü evde hepimiz yediğimiz için ama bimde litrelik günlük süt var diye biliyorum altın süt galiba adi
Tesekkurler canımMama sandalyesi bende kararsızım bu yatak gibi olabilenler mantıklı geliyor çünkü büyüyor ve sığmaz artık anakucağına en azından ond amutfakta yanımda durabiilir bir de rahat ve kolay yıkanabilir olması lazım bunların hepsi aynı anda hangisinde var bilmiyorum
Valla asel yaşından sonra oturdu ama nasıl oturdu gel bize sor durmuyordu snbdjsbdjd en son kırdı zaten asıldığı için tepsi kısmına ayağa kalkmaya calisiyodu falan delikoIyı yapmısın bebısm,benım gaflet anıma denk geldısaglıkla kullansınlar ınsallah guzel mamalar yesınler uzerınde umarım uzun süre oturuyolardır üzerinde
Kıyafet olarak ne giydiriyorsun canım Ben de sadece sıfır kollu zıbın giydirdiğim için teri emecek bir kıyafeti olmuyor o zaman birkaç kere olmuştu Ama ben günde 2 kere suya sokuyorum genelde sonrasında muhakkak çok iyi kuruluyorum özel pisik yağı yaptırmıştım karışım olarak onu sürdüm Sonra geçince kuru tutmaya özen gösterdim bir daha olmadıAyy çok sevindim canım havalandır bi süre geçer demekki
Of sorma nasıl oldu bimiyorum kucağıma yatıyor ya altta kalan kolu hep terlemüş galiba ondan oldu, kıpkırmızı elletmiyor da zor sürüyorum krembirkaö kere dökmüştüm oudra ama zararlı diyolar diye yapmadım doktorun verdipi kremleri kullanıyorum ama onlar da nemli bırakıyor sanki anlamadım offf
Evet tam koltuk altı katlandığı yer işte
Rica ederimTesekkurler canımarastırmalara basla bır ıkı haftay başlasın tadımlar
Ama en iyisi Jersey sütü daha kalıp gibi oluyor sulu olmuyorBaktım geçenlerde ama göremedim ya tekrar bakarım bime de teşekkür ederim canım
Sıfır kol giydiriyorum ondan oluyor sanırım yaKıyafet olarak ne giydiriyorsun canım Ben de sadece sıfır kollu zıbın giydirdiğim için teri emecek bir kıyafeti olmuyor o zaman birkaç kere olmuştu Ama ben günde 2 kere suya sokuyorum genelde sonrasında muhakkak çok iyi kuruluyorum özel pisik yağı yaptırmıştım karışım olarak onu sürdüm Sonra geçince kuru tutmaya özen gösterdim bir daha olmadı
Hiç denemedim jersey bulursam onunla denerim mademmmAma en iyisi Jersey sütü daha kalıp gibi oluyor sulu olmuyor
Koltuk altına minik gazlı bezler kesip koysan terini emer mi acabaSıfır kol giydiriyorum ondan oluyor sanırım yaher gün de yıkıyoruz ama yarım kolla da terliyor çocuk napcam bilmiyorum
Hiç denemedim jersey bulursam onunla denerim mademmm
Olabilir aslında ama serinledi biraz ev, klima da aldık gelicek inşallah daha da sorun olmaz diye umuyorumKoltuk altına minik gazlı bezler kesip koysan terini emer mi acaba
Valla büşcüğüm benımkı şimdiden çılgın depar atıyor hep hahaValla asel yaşından sonra oturdu ama nasıl oturdu gel bize sor durmuyordu snbdjsbdjd en son kırdı zaten asıldığı için tepsi kısmına ayağa kalkmaya calisiyodu falan delikoiçinden geçti sandalyenin... Çılgın asel belki sizjn bebeler sakin kanlı olur
İnşallah canım İnsan çocuğunun canı acıyınca çok kötü oluyor Anlıyorum seni bir de o pişik de fena kokuyorOlabilir aslında ama serinledi biraz ev, klima da aldık gelicek inşallah daha da sorun olmaz diye umuyorumcumartesi tekrar gidicez doktora bi baksın ne dicek merak ediyorumü
Kokuyor mu hiç fark etmedim nasılİnşallah canım İnsan çocuğunun canı acıyınca çok kötü oluyor Anlıyorum seni bir de o pişik de fena kokuyor
Ben de 5 e girince başladım doktor baslayabilirsin dedi zaten sorun olacagini sanmıyorum sıkmadiktan sonra çocuğu dnndndnVallahi Kızlar ben de 5 ayı doldurunca tadımlara başladım ama sağ olsun benim bebeğime tükürme güncellemesi gelmiş her yer ek gıda
Bizim sanki öyle bu aralar ya ama içinde öyle sümük gibi bi şey yok kaka krndisi uzuyorSümük gibi uzuyor. Bezi iki yanından birbirine yapıştırıp çek sümük gibi uzar hemen varsa.
Evet kaka uzuyor zaten mukusun artış azalışına göre miktar artıp azalabiliyorBizim sanki öyle bu aralar ya ama içinde öyle sümük gibi bi şey yok kaka krndisi uzuyor
Ay bizim böyle sanırım canım inşallah diştendir diş de çıkarıyor şu an zatenBi de bu diş dönemi salyasi olunca kakasi salyangoz gibi oluyo bu da var bizimkinde biraz arada denk geliyorum
Mukusta kakanin kendisi uzuyo bu diş salya muhabbetinde kakada jel gibi seffaf bir şeyler oluyor dnndndndn masallah bizde dişten haber yok hala sadece salya + kaşıntı snbdndndAy bizim böyle sanırım canım inşallah diştendir diş de çıkarıyor şu an zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?