2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Gençler ve kendini genç hissedenler, bacilarim bu gariban kula destek çıkın ndbxbsbdjs az çok demeyin boş geçmeyin kabız etmeyecek demir arıyorum gebeyken falan kullanan vardır illaki doktoru öneren hangisi kabızlık yapmadan iş yapıyor HELP

Mukusta kakanin kendisi uzuyo bu diş salya muhabbetinde kakada jel gibi seffaf bir şeyler oluyor dnndndndn masallah bizde dişten haber yok hala sadece salya + kaşıntı snbdndnd
Ayy benımkı hıc elını agzından cekımıyor agzının kenarları hep benek benek kızardı pütür pütür ben cekıncede elını sınırlenıyor emzık verıyorum onuda atıyor sonrada kızıp tepınıyor

Ferrum hausman flokan(tek tek şişelerde şurup gıbı olan)bunu tek gecerım hatta ishal yapıyor

Kızlar ben şimdiye kadar bebişi hep memede uyutttum. Nadiren kucağımda hafifçe salladım. Ama 1 haftadır delirdi
Anam babam usulü ayakta saklamak istiyorum. Açıkçası niye ayakta sallanıyorum onu bile bilmiyorum
Sizler nasıl uyutuyosunuz ?Uyutabiliyo musunuz
Ayakta sallayan var mı ?

Zaten emziği sevrek almiyordu da uyurken alıyordu onu da kesti nadiren alıyor uyuturken. Onun dışında kendi elini emerek uyuyo zaten ağzına koyduğu sn o bas parmağını 2-3 dkya uyuklamaya basliyo sonra bayılıyor snbdjsbdjdbd tiryakisi oldu keşke sadece gündüz yese elini

Valla ipek de delirdigi için tek ayakta sallamadigim kaldi kolumda salliyorum o da sallamak oluyo zaten bazen kendini saliyo uyuyo bazen emzikle pispis yapıyorum değişik hallerdeyiz normalde çok uyabmazdi sabaha kadar ama dün 3-4 dega uyandik mükemmel bir geceydi uyku gerilemesine girdi sanirim bir de kulağını tutup duruyor dişler girdi devreye herhalde yani ne tavsiye verebilirim hic bilmiyorum

Ben de 5 e girince başladım doktor baslayabilirsin dedi zaten sorun olacagini sanmıyorum sıkmadiktan sonra çocuğu dnndndn
Aynen öyle 5 ayı tamamladilar artık doktor dedi banada kabağı Benimkide sevdi kayisi yoğurt. Şimdilik yoğurt favorisi yumurtada sevdi. Çoğunlukla yoğurtla karıştırınca seviyo

Ben sallıyorum valla iyi değil cocuk bayılıyorum uyumuyor diyorlar ama 1 saate anca mi bayılıyo anlamıyorum biz öyle büyüdük. Bide beynini sarsacak derecede hızlı sallamıyorum sonuçta

Ayakta sallanmayı sevse sallıcam öyle uyutucam ama yok kucakta uyuyor pışpışlayatak yürüyerek yeter ki kucak olsun
Bi kokla istersen kötü bi koku oluyo
Yok kız alamadım koku

Probiyotik aldım bugün iyi sanki zaten bu ay 300 gram anca aldı iyice zayiflayacak iyice kiloyu dert etmiyorum ama 500 gram bekliyoruz dedi Dr inşallah toparlariz bu ay

Ben sallıyorum valla iyi değil cocuk bayılıyorum uyumuyor diyorlar ama 1 saate anca mi bayılıyo anlamıyorum biz öyle büyüdük. Bide beynini sarsacak derecede hızlı sallamıyorum sonuçta

Ayakta sallanmayı sevse sallıcam öyle uyutucam ama yok kucakta uyuyor pışpışlayatak yürüyerek yeter ki kucak olsun

Biraz okudum şimdi. Hakkaten beyin sarsıntısı falan yazıyor. Sanki duvardan duvara atıyoruz çocuğu
Ya şimdi 6 kilo, kolumda pış pış bir nebze dayanılıyor. Yarın 10 kg olunca napicam. Kolumda sallayacagima ayakta sallayayim diyorum.
Kuzenim doktor, uyku eğitimi adı altında birkaç danismanla çalıştı. Çocuk eğitilemedi şimdi 2 yaşında.
Ben de bir umut uyku eğitimi veririm 4.ay bitince diyordum
Normalde 8 de uyur sabah 4 te kalkardı. Sonra 6 sonra 8.
Şimdi 23te ,01 de,03 de,05 de...
Doktor erken atağa girmis dedi dün

Ben 30. Günden sonra gece uyandirmayi bıraktım o da gece uyanınca emzirdim sadece. Onun dışında anlık uyanmalarinda kendi geri dalmayi falan öğrenmiş oldu ama bu ara dediğim gibi bozuldu. Bebek yani ne kadar egitsek de bozuluyor. Nasıl rahatsan öyle uyut girsin ayakta da hurra sallamiyoruz sakin sallarsin bir şey olmaz kolumuzda da sallarken kafasi arada oynuyor ki tamamen sabitleyebilene helal yani bizim de dün 3-4 defa uyandi mesela normalde uyanmazdi. Boşa bi de egitime para vermeye gerek yok diye düşünüyorum ben kendi adıma

Benimki 8kg oldu ve cidden çok yoruluyoruz ben de ayakta sallamak istiyorum ama yok kalkıyor ağlıyor yatmak istemiyor
Benim doktorum uyku için şöyle bi plan söyledi /4 aylıkken uyku gerilemesi başlar, gittikçe belirginleşir. Bu aydan itibaren artık sabah 7 de kalkacak, öğlen 11-12 'ye kadar uyutmayacaksınız. 11-12 gibi en fazla 2 saat uyuyacak, sonra 1600da 1 saat uyuyacak, sonra 2100 -21,30 yatıp sabaha kadar en fazla 1-2 kez kalkacak
Ama ben bunu henüz yapamıyorum çünkü benim bebiş gündüz hala 2 saatte bir uyumak istiyor

2 saatte bir yarımşar saat mi uyuyor ? Benimki öyle
İmrenilecek kadar güzel bir uykusu vardı. Sapıttı bebeğim

Ben de öğrendiğini düşünüyordum. Hayret edilecek kadar düzenli uyuyordu. Eğitimli gelmişti dünyaya yavrum.
Sonuç: Delirdi

Sidefer kullanmıştım ben iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…