2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Doktor sanki robottan bahsetmiş böyle düğmeleri olsa keşke dediği saatte kapatıp , açsak ama ne mümkün , birde bence bu kadar saat uyanık kalmak için çok küçükler daha benimki de 1.5 saat sonra uyumak istiyor çoğu zaman

Evet kucağımdan bırakmazsam 1 saati de buluyor bazen nasık açıcaz uyku aralığını ya
Aynı ya kucağımda 1.5 saatte uyur, önceden böyle değildi. Bıraktığım yerde uyurdu.
Benimki bi de sizinkinden 1 ay küçük ya, neden böyle oldu ki. Belki de atak değil , huysuzdur bebeğim

Yapay zeka da 2 saattte bir uyumalı diyor

Solgar gentle iron kullaniyorum uzun zamandir bagirsaklara bi etkisi yok

Ben de yapamıyorum çünkü ipek de uyaninca öğlene kadar yatmıyor evet ama ya o uykuda 1 saat içinde uyanip daha uyumuyor ya da uyudu uyandi 3 gibi 4 saat birden uyuyor jdbdjendjdb tüm gündüz uykusunu tekte cikarmaya çalışıyor nanayto oluyoruz djndjedjd

Solgar gentle iron

O kadar saat el kadar bebeyle nasıl vakit geçirecez ya pasta börek mi yapıcaz evcilik mi oynicaz? Sıkılıyor her şeyden. Allah'tan arada uyuyo uyanıyor da unutuyor oyuncakları falan sil baştan oynuyoruz

Ben de ayni buna benzer tipli maxi cosi aldim ama cok buyuk geldi, cocuk icinde kayboldu bi de 300 dolara geldi vergisiyle biraz abarti geldi bana, esim de cok agir dedi, graco alcam o daha uygundu tek eksigi tekerlegi yok emin olamadim tekerlek olmali mi acaba

O kadar saat el kadar bebeyle nasıl vakit geçirecez ya pasta börek mi yapıcaz evcilik mi oynicaz? Sıkılıyor her şeyden. Allah'tan arada uyuyo uyanıyor da unutuyor oyuncakları falan sil baştan oynuyoruz
Aynen öyle uyumasa zaman geçmez bdjdjsjsjskskd uyumak istediğinde direkt yatıyorum ben de

Ben işk baştan beri ayakta sallayarak uyutuyorum ya nereye kadar gider bilmem de şimdilik işime böyle geliyo

Tekerlek olmasına gerek yok bence bisey kaybetmeyiz olmasa

selam herkese bugün kontrolümüz vardı 5 ay 8 günlük bebeğim. Ek gıda başlayabiliriz dedi. Çorba ile başla bir kahve fincanı kadar dedi. Ama içime sinmedi. Ben annelik içgüdülerimi dinleyerek yoğurtla başlayacağım. Sonra kabak- yoğurt, havuç-yoğurt, patates yoğurt devam edeceğim. Sonra meyve sonra karışık çorbalar olarak.
Yürüteç ve hoppala sağlıklı değil dedi özellikle erkek bebeklerde Testislerde sorun yaratabiliyormuş kalça sorununa sebep olabiliyor muş tüm bebekler için geçerli bu.
Kilo olarak da önemli olan boy gelişimi dedi. Kilonun az olması fazla olması çok afaki bir fark yoksa sorun değil dedi

Bu imkansiz ki, benimki uykusu gelince agliyo bagriyo uyut beni kadin diyor hayir bi de zaten asiri yorulursa da bebek uyumaz diyorlar, ben hepsini denedim uyaniklik zamanlarini takip edince daha kolay uyuyor oglum. Asiri yorgun olunca uyumasi da cok zorlasiyor bagriyor agliyor yine ben deliriyorum.
Ben uyku gerilemesi doneminde pilates topunun ustunde ziplayarak memede uyutmaya calisiyordum bir de ayakta yuruyerek emzirme hala bagirinca yapiyorum arada, tavsiye etmiyorum ama bazen sadece uyusun artik zamanlarinda ise yariyor. Tabi arkada white noise ile birlikte. Pilates topunda ama cilgin ziplamiyordum bazen sadece pelvik tilt yapiyordum o bile ise yariyordu, minik minik hareketlr. Bi de galiba top bebislerin sinir sistemini mi regule ediyordu oyle bir sey vardi, cok da zarari yok diyorlar. He bir de meme reddi icin de kullananlar varmis bu topu

Bazen kucağımda uyutuyorum bazen ayakta sallıyorum canım uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayım kendi kendine uyuyan bir bebek değil çünkü emzirirmediğim için Memede uyutma şansım da yok gerçi o da bir süre sonra söyleyenlerden duyuyorum ki zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…