- 1 Şubat 2019
- 451
- 505
- 103
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.281
Benim kızın koltuk altındaki pisigi kokuyorduAyakta sallanmayı sevse sallıcam öyle uyutucam ama yok kucakta uyuyor pışpışlayatak yürüyerek yeter ki kucak olsun
Yok kız alamadım koku
Toparlar canım sıkıntı yapmaProbiyotik aldım bugün iyi sanki zaten bu ay 300 gram anca aldı iyice zayiflayacak iyice kiloyu dert etmiyorum ama 500 gram bekliyoruz dedi Dr inşallah toparlariz bu ay
Doktor sanki robottan bahsetmişBenimki 8kg oldu ve cidden çok yoruluyoruz ben de ayakta sallamak istiyorum ama yok kalkıyor ağlıyor yatmak istemiyor
Benim doktorum uyku için şöyle bi plan söyledi /4 aylıkken uyku gerilemesi başlar, gittikçe belirginleşir. Bu aydan itibaren artık sabah 7 de kalkacak, öğlen 11-12 'ye kadar uyutmayacaksınız. 11-12 gibi en fazla 2 saat uyuyacak, sonra 1600da 1 saat uyuyacak, sonra 2100 -21,30 yatıp sabaha kadar en fazla 1-2 kez kalkacak
Ama ben bunu henüz yapamıyorum çünkü benim bebiş gündüz hala 2 saatte bir uyumak istiyor
Aynı yaEvet kucağımdan bırakmazsam 1 saati de buluyor bazen nasık açıcaz uyku aralığını ya
Yapay zeka da 2 saattte bir uyumalı diyorDoktor sanki robottan bahsetmişböyle düğmeleri olsa keşke dediği saatte kapatıp , açsak ama ne mümkün , birde bence bu kadar saat uyanık kalmak için çok küçükler daha benimki de 1.5 saat sonra uyumak istiyor çoğu zaman
Solgar gentle iron kullaniyorum uzun zamandir bagirsaklara bi etkisi yokGençler ve kendini genç hissedenler, bacilarim bu gariban kula destek çıkın ndbxbsbdjs az çok demeyin boş geçmeyinkabız etmeyecek demir arıyorum gebeyken falan kullanan vardır illaki doktoru öneren hangisi kabızlık yapmadan iş yapıyor HELP
Ben de yapamıyorum çünkü ipek de uyaninca öğlene kadar yatmıyor evet ama ya o uykuda 1 saat içinde uyanip daha uyumuyor ya da uyudu uyandi 3 gibi 4 saat birden uyuyor jdbdjendjdb tüm gündüz uykusunu tekte cikarmaya çalışıyor nanayto oluyoruz djndjedjdBenimki 8kg oldu ve cidden çok yoruluyoruz ben de ayakta sallamak istiyorum ama yok kalkıyor ağlıyor yatmak istemiyor
Benim doktorum uyku için şöyle bi plan söyledi /4 aylıkken uyku gerilemesi başlar, gittikçe belirginleşir. Bu aydan itibaren artık sabah 7 de kalkacak, öğlen 11-12 'ye kadar uyutmayacaksınız. 11-12 gibi en fazla 2 saat uyuyacak, sonra 1600da 1 saat uyuyacak, sonra 2100 -21,30 yatıp sabaha kadar en fazla 1-2 kez kalkacak
Ama ben bunu henüz yapamıyorum çünkü benim bebiş gündüz hala 2 saatte bir uyumak istiyor
Aynısından yaşıyorum nbdhsbdhsbdjsjdjdhjdBen de öğrendiğini düşünüyordum. Hayret edilecek kadar düzenli uyuyordu. Eğitimli gelmişti dünyaya yavrum.
Sonuç: Delirdi
Acamicaz kabullenelim ksbshssjahshsEvet kucağımdan bırakmazsam 1 saati de buluyor bazen nasık açıcaz uyku aralığını ya
Bende salliyorum anakucaginda falan uyumuyo ne gazli dönemde alıştı artık öyle uyuyoBen sallıyorum valla iyi değil cocuk bayılıyorum uyumuyor diyorlar ama 1 saate anca mi bayılıyo anlamıyorum biz öyle büyüdük. Bide beynini sarsacak derecede hızlı sallamıyorum sonuçta
Solgar gentle ironGençler ve kendini genç hissedenler, bacilarim bu gariban kula destek çıkın ndbxbsbdjs az çok demeyin boş geçmeyinkabız etmeyecek demir arıyorum gebeyken falan kullanan vardır illaki doktoru öneren hangisi kabızlık yapmadan iş yapıyor HELP
O kadar saat el kadar bebeyle nasıl vakit geçirecez ya pasta börek mi yapıcaz evcilik mi oynicaz? Sıkılıyor her şeyden. Allah'tan arada uyuyo uyanıyor da unutuyor oyuncakları falan sil baştan oynuyoruzBenimki 8kg oldu ve cidden çok yoruluyoruz ben de ayakta sallamak istiyorum ama yok kalkıyor ağlıyor yatmak istemiyor
Ben de ayni buna benzer tipli maxi cosi aldim ama cok buyuk geldi, cocuk icinde kaybolduKuzum bu kagıtları tek tek tek cekıp atsan bızede olurmubende bugun 7.200 tl ye mama sandalyesı aldım ayy sonrada cok gereksız bı harcamamı yaptım dıye dusunuyorum kaca aldınız sız sandalyelerı.chıcco polly 2 aldım ben hepsıburadadan
Aynen öyle uyumasa zaman geçmez bdjdjsjsjskskd uyumak istediğinde direkt yatıyorum ben deO kadar saat el kadar bebeyle nasıl vakit geçirecez ya pasta börek mi yapıcaz evcilik mi oynicaz? Sıkılıyor her şeyden. Allah'tan arada uyuyo uyanıyor da unutuyor oyuncakları falan sil baştan oynuyoruz
Ben işk baştan beri ayakta sallayarak uyutuyorum ya nereye kadar gider bilmem de şimdilik işime böyle geliyoKızlar ben şimdiye kadar bebişi hep memede uyutttum. Nadiren kucağımda hafifçe salladım. Ama 1 haftadır delirdi
Anam babam usulü ayakta saklamak istiyorum. Açıkçası niye ayakta sallanıyorum onu bile bilmiyorum
Sizler nasıl uyutuyosunuz ?Uyutabiliyo musunuz
Ayakta sallayan var mı ?
Tekerlek olmasına gerek yok bence bisey kaybetmeyiz olmasaBen de ayni buna benzer tipli maxi cosi aldim ama cok buyuk geldi, cocuk icinde kayboldubi de 300 dolara geldi vergisiyle biraz abarti geldi bana, esim de cok agir dedi, graco alcam o daha uygundu tek eksigi tekerlegi yok emin olamadim tekerlek olmali mi acaba
Ya sorma hiç dermanım kalmıyor zatenAynen öyle uyumasa zaman geçmez bdjdjsjsjskskd uyumak istediğinde direkt yatıyorum ben de
Bu imkansiz ki, benimki uykusu gelince agliyo bagriyo uyut beni kadin diyorBenimki 8kg oldu ve cidden çok yoruluyoruz ben de ayakta sallamak istiyorum ama yok kalkıyor ağlıyor yatmak istemiyor
Ben uyku gerilemesi doneminde pilates topunun ustunde ziplayarak memede uyutmaya calisiyordumKızlar ben şimdiye kadar bebişi hep memede uyutttum. Nadiren kucağımda hafifçe salladım. Ama 1 haftadır delirdi
Anam babam usulü ayakta saklamak istiyorum. Açıkçası niye ayakta sallanıyorum onu bile bilmiyorum
Ayakta sallayan var mı ?
Bazen kucağımda uyutuyorum bazen ayakta sallıyorum canım uyusun da nasıl uyursa uyusun modundayım kendi kendine uyuyan bir bebek değil çünkü emzirirmediğim için Memede uyutma şansım da yok gerçi o da bir süre sonra söyleyenlerden duyuyorum ki zor oluyorKızlar ben şimdiye kadar bebişi hep memede uyutttum. Nadiren kucağımda hafifçe salladım. Ama 1 haftadır delirdi
Ayakta sallayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?