2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Ya kızlar bisi sorcam benim bebik de destekli oturtayım diyorum öne düşüyor iki büklüm oluyor sırtını bir türlü dik tutamıyor ya 5 ay 10 günlük normal mi
Ben de oturtuyorum destekli olacak şekilde, koltukaltlarına yastık koyuyorum ama o da öne doğru eğiliyor.. başını dik tutabilmesi zaten oturmaya hazır olduğunun belirtisi canım, henüz nasıl oturacaklarını bilmediklerinden oluyor 🥰
Yamuluyor benim bebe ya normal dimi sağa sola😀
Eheheh 😂😂 oturttuktan birkaç dk sonra labut gibi sağa sola devriliyor 😂😂😂 bayılıyorum o hallerine

Kiz öğlen 1 e kadar uyumadi essek ağladı durdu Huysuzlugu tavan bu ara... kahvaltisiz ac bir sefil yağmurda dışarı cikardim biraz üstü ıslandı (ben çuk ıslandım) sonra üstünü degistirdim biraz daha takıldık dışarda geldik zor bela uyudu. Çorba yaptim yeni onu içiyorum kahvalti olarak ajxbsjdbjsdjd akşam uykusuna geçince ben de yatcam kısmetse
Dedi ve bu saat oldu hala yatmadı 😂😂😂 bende her sabah gece erkenden yatıcam desem de 2-3 leri buluyor uyumam 🤭🤭🤭

Ayy ben varya buraya girmeyi unutuyorum yaa anca bildirim gelince aklıma geliyorrr 🤦‍♀️🤦‍♀️😫 Ben feci durumdayım bebis büyüdükçe bakimi zorlaştı iyice evin içinde deliriyorum sürekli eşime sarıyorum aramız acayip bozuldu kedi köpek gibi olduk çok üzülüyorum yaa sizde de öyle mi yoksa sorun bende mi
Bizde öyleyiz halbuki eskiden etle tırnak gibiydik birbirimizi çok seviyoruz ama her konu da tartışabiliyoruz şuan eski ilişkimizi özlediğim için bu hafta eşime de biraz ilgi gösterdim biraz düzeldik gibi hatta bana bu akşam ben sana sarılmaya bile korkuyorum dedi herşeye tepki gösteriyorsun dedi sanırım ben farkında olmadan biraz uzaklaştım eşimden

Çok teşekkürler canım benim 🥰🥰 ss aldım ben de
Şifa olsun kuzuya canım ☺️
Eki Görüntüle 3627322
Kızlar diş belirtisi mi bu sizce ya
Dişe benziyor parmağını sürttüğünde bir sertlik geliyor mu canım geliyorsa diştir ☺️
Tadım yapan anneler ne kadar ksç kaşık tattırdınız? Firu 1 çay kaşığı ile yetinmedi de 😀 yarım kabak haşlamıştım versem hepsini yiyecek 😀
Benimde doktor bir tatlı kaşığı dedi ama geçmiştir ☺️
Ben saymadım verdim birkaç kaşık valla cnmdnsnsnsks tek kaşıkla kalmadım yani
Ahaha analık doysun bebem 🤣
Yamuluyor benim bebe ya normal dimi sağa sola😀
Benimki de çok salanıyor kafayı da sallıyor hala öne doğru düşüyor hep 😂

herkese gğüünaydııınnnn 🥰🥰🥰 sabahın 5’inde yavrusu uyanmış ve uyumamış, halen daha uyumamaya direnen bir yavru anası var burda 😂😂😂 dün ilk defa bir şey denedim, gündüz uykusunu 3’e düşürdüm, öğle ve ikindi uykularında 2’şer saat uyudu.. amaaaa gece uykusuna 22’de zor geçti.. mahvetti beni, gece boyu da kımıl kımıldı 🥹🥹🥹 şimdi de ne istediğini bilmiyor 😂😂😂
Gündüz çok uyuyan bebek dinlenmiş bebek olarak düşünmeyin diyor doktorlar gündüz uykuları gece uyku düzenini bozarmış. Ve uyku saatinden önce 1-1.5 saat uyanık kalsın diyorlar. Gündüz 3 uyku yarim saat yapıyor kızım

Bizde öyleyiz halbuki eskiden etle tırnak gibiydik birbirimizi çok seviyoruz ama her konu da tartışabiliyoruz şuan eski ilişkimizi özlediğim için bu hafta eşime de biraz ilgi gösterdim biraz düzeldik gibi hatta bana bu akşam ben sana sarılmaya bile korkuyorum dedi herşeye tepki gösteriyorsun dedi sanırım ben farkında olmadan biraz uzaklaştım eşimden
Neden böyle oluyor hiç bilmiyorum yaa bende çok agrasiflestim eşim belki de ondan uzaklsti benden bilemiyorum, umarım en kısa zamanda düzeltiriz

Gündüz çok uyuyan bebek dinlenmiş bebek olarak düşünmeyin diyor doktorlar gündüz uykuları gece uyku düzenini bozarmış. Ve uyku saatinden önce 1-1.5 saat uyanık kalsın diyorlar. Gündüz 3 uyku yarim saat yapıyor kızım
Günaydın canım 🥰 aynen böyle düşünüyorum ben de.. bıraksam 4-5 uyku yapar, ben de 3’e düşürüp geceyi nasıl etkiler görmek istedim ve galiba olumlu sonuç aldım 2. Günde.. akşam 20.00 gibi uyudu, her zamanki mama saatlerinde uyandı, mamasını içti ve uyudu.. sabah 6.45 uyanış.. gündüz uyku aralarını 2-2.5 saat tutarak düzenli bir rutin oluşturmak amacım.. 6 aylık olunca da gece beslenmelerini azalta azalta sonlandırmak istiyorum bakalım ne kadar başarılı olacak.. ama 2 günlük denemede gündüz uyku araları arttıkça uykudan daha keyifli uyandığını ve dinlendiğini fark ettim.. bir hafta deneyim bakalım en doğru neticeyi öyle göreceğiz 🥰🥰🥰

Of 6. Ay asilarini olduk bugun ve atesimiz cikti. Ates dusurucutu hep daha erken verirdim bu sefer nedense iyice cikmasini bekledim atesinin. 38 i gecti. Verdim biraz oldu ama baska ne yapiyim? Zibinin alti acikti yukaroya cikmis, ciplak olan yerler daha dusuk derece, tamamen soymak iyi mi gelir kotu mu?

Of 6. Ay asilarini olduk bugun ve atesimiz cikti. Ates dusurucutu hep daha erken verirdim bu sefer nedense iyice cikmasini bekledim atesinin. 38 i gecti. Verdim biraz oldu ama baska ne yapiyim? Zibinin alti acikti yukaroya cikmis, ciplak olan yerler daha dusuk derece, tamamen soymak iyi mi gelir kotu mu?
tamamen soy canım bezi kalsın sadece, ortamı da üşümeyeceği kadar havalandır biraz.. ara sıra ellerini ayaklarını yüzünü yıka bakalım.. Ateş düşürücü rahatlatır 15 dkya.. ateşi düşmeye başlayınca zıbın giydir sadece yeterli olur diye düşünüyorum

Gunaydınn kızlaar🌸bız rota asısının 2.dozunu yedik😄bır damlasını bıle zıyan etmeden hepsını yedı,içim gitti valla yine mikrop yedıgını dusununce😊şifa olsun ınsallah. E elektroforez canım her 6 saatte bır kılosuna gore ates dusurucu ver dozu tam verkı etkı etsın.ev eger 27nderecenın uzerındeyse bezıyle 15-20mdakıka dursun ama altındaysa zıbınla dursun başına ıslatılmıs bez koy,poposunu ıslak bezle bi sil altını degıstır.yarım saate duser Allahın ıznıyle

Ben de ekimde baslayacagim düşündükçe afakanlar basıyor 😔
Kolay dıyıp yalan soyleyemem canım ben temmuzda basladım,hala alısamadım.ama çok daha guzel olacak hersey az buyusunlerde😊,sana tek tavsıyem kım bakacaksa sımdıden alıstırmalara basla cunku bırakırken aglıyor.alıssın iyice..anane babaneden bırı bakacaksa gozun arkada kalmasın bıze düşen özlem oluyor..

Hala almayan var ise ben çok begendım a dostlar😊reklam degıl ama tavsıye ederım😄

Eklentiler

• IMG_8863.webp
    IMG_8863.webp
    79,6 KB · Görüntüleme: 40
Dedi ve bu saat oldu hala yatmadı 😂😂😂 bende her sabah gece erkenden yatıcam desem de 2-3 leri buluyor uyumam 🤭🤭🤭
Var ya doğru jsbsjbsjsjdjdj noldu sonra soyleyeyim 8 gibi uyudu 10 a ben uyuyacaktim salonda kamerayi acip yatayim ağlarsa duyarim dedim.... Bu şekildeydi... Gittim düzeltmeye ters cevirdim uyandi agladi durdu emzirdim bir şekilde yine uyuttum saat oldu 10.30 ben odadan çıkana kadar tekrar açtım ksmerayi bari 1 saat uyuyaim diye uzandim. Yine dönmüş sndbwjndjebdj kafami koyup yatamadim ya burnunu kapatiyorsa diye gittim yine yanina sırtına dokunmamla kendini geri atti ve sırt üstü dönmüş oldu...... Gece de 4-5 defa uyandik herhalde sayamadim beynim aktı 😭 geri donmeyi öğrenirse rahat edicez diye umuyorum, yoksa gece partileri son gaz devam 😆

Bebesi yüz üstü yatan analar nasıl rahat ediyorsunuz o uyurken ya kafayi yedim kameradan da cozemedim nefes aliyo mu almiyo mu karnını görsem derdim hareket ediyor tamam diye

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-07-22-28-49-526_com.yunyi.smartcamera.webp
    Screenshot_2025-08-07-22-28-49-526_com.yunyi.smartcamera.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2025-08-07-21-52-07-617_com.yunyi.smartcamera.webp
    Screenshot_2025-08-07-21-52-07-617_com.yunyi.smartcamera.webp
    15 KB · Görüntüleme: 34
Back
X