2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Var ya doğru jsbsjbsjsjdjdj noldu sonra soyleyeyim 8 gibi uyudu 10 a ben uyuyacaktim salonda kamerayi acip yatayim ağlarsa duyarim dedim.... Bu şekildeydi... Gittim düzeltmeye ters cevirdim uyandi agladi durdu emzirdim bir şekilde yine uyuttum saat oldu 10.30 ben odadan çıkana kadar tekrar açtım ksmerayi bari 1 saat uyuyaim diye uzandim. Yine dönmüş sndbwjndjebdj kafami koyup yatamadim ya burnunu kapatiyorsa diye gittim yine yanina sırtına dokunmamla kendini geri atti ve sırt üstü dönmüş oldu...... Gece de 4-5 defa uyandik herhalde sayamadim beynim aktı 😭 geri donmeyi öğrenirse rahat edicez diye umuyorum, yoksa gece partileri son gaz devam 😆

Bebesi yüz üstü yatan analar nasıl rahat ediyorsunuz o uyurken ya kafayi yedim kameradan da cozemedim nefes aliyo mu almiyo mu karnını görsem derdim hareket ediyor tamam diye
Benimki çoğunlukla yüzüstü yatıyor ben de hep kontrole gidiyordum ama baktım sıkıntı yok rahatım artık😂

Of 6. Ay asilarini olduk bugun ve atesimiz cikti. Ates dusurucutu hep daha erken verirdim bu sefer nedense iyice cikmasini bekledim atesinin. 38 i gecti. Verdim biraz oldu ama baska ne yapiyim? Zibinin alti acikti yukaroya cikmis, ciplak olan yerler daha dusuk derece, tamamen soymak iyi mi gelir kotu mu?
Şifa olsun canım aşılar bende aynılarını yazacaktım kızlar yazmış çıkmaz inşallah kuzunun ateşi 🙏🏻
Hala almayan var ise ben çok begendım a dostlar😊reklam degıl ama tavsıye ederım😄
Canım bunun boyu kısa mı uzuyor mu hangi model demiştin ☺️

Var ya doğru jsbsjbsjsjdjdj noldu sonra soyleyeyim 8 gibi uyudu 10 a ben uyuyacaktim salonda kamerayi acip yatayim ağlarsa duyarim dedim.... Bu şekildeydi... Gittim düzeltmeye ters cevirdim uyandi agladi durdu emzirdim bir şekilde yine uyuttum saat oldu 10.30 ben odadan çıkana kadar tekrar açtım ksmerayi bari 1 saat uyuyaim diye uzandim. Yine dönmüş sndbwjndjebdj kafami koyup yatamadim ya burnunu kapatiyorsa diye gittim yine yanina sırtına dokunmamla kendini geri atti ve sırt üstü dönmüş oldu...... Gece de 4-5 defa uyandik herhalde sayamadim beynim aktı 😭 geri donmeyi öğrenirse rahat edicez diye umuyorum, yoksa gece partileri son gaz devam 😆

Bebesi yüz üstü yatan analar nasıl rahat ediyorsunuz o uyurken ya kafayi yedim kameradan da cozemedim nefes aliyo mu almiyo mu karnını görsem derdim hareket ediyor tamam diye
Büşüm evet artık hareketlendiler o kendine nefes alacak alan buluyordur ama tabi kontrol etmekte fayda var bende sanırım senin gibi rahat edemezdim ❤️

Şifa olsun canım aşılar bende aynılarını yazacaktım kızlar yazmış çıkmaz inşallah kuzunun ateşi 🙏🏻

Canım bunun boyu kısa mı uzuyor mu hangi model demiştin ☺️
Kuzum 8 kademe boy ayarı var,oturma ayarlarıda var hemen sevdı poyrazcık.dun bız yemek yerken onuda masada oturttuk bıızımle,bız yemek yerken karnı acıktı agladı hatta mama dıye hahah😄chıcco polly 2 start
Ayy ben de buna bakıordum nasıl rahat mı kolay temizleniyor mu bir de açılıyor tamamen galiba kademesi var yatması rahat mı 😀
Canım cok guzel yaa ben cok begendım,çok pratık kalıtelı ve cok fonksıyonlu,hepsı buradadan 7.300 e aldım,en uygun orda alırken bakarsınız.yenıdogan bıle kullanabılıyomus bırsuru yatma ayarı var.

Kolay dıyıp yalan soyleyemem canım ben temmuzda basladım,hala alısamadım.ama çok daha guzel olacak hersey az buyusunlerde😊,sana tek tavsıyem kım bakacaksa sımdıden alıstırmalara basla cunku bırakırken aglıyor.alıssın iyice..anane babaneden bırı bakacaksa gozun arkada kalmasın bıze düşen özlem oluyor..
Ay cok tesekkur ederim tavsiye icin anneme baya alıştı da babanneye pek aliskin değil ona birakmak zorunda kalirsam o zor olacak muhtemelen ama yapacak biseyimiz yok baska 🤷‍♀️🫠

Ay cok tesekkur ederim tavsiye icin anneme baya alıştı da babanneye pek aliskin değil ona birakmak zorunda kalirsam o zor olacak muhtemelen ama yapacak biseyimiz yok baska 🤷‍♀️🫠
Benim de en büyük korkum ağlaması ben gidince, o yüzden işe başlamadan bir hafta on gün önce gelip kendilerini alıştırmaları lazım, yüzlerini tanımaları gerekiyor.. 🥹🥹🥹 ben şimdiden nasıl bırakıp gideceğim diye düşünüyorum

Kuzum 8 kademe boy ayarı var,oturma ayarlarıda var hemen sevdı poyrazcık.dun bız yemek yerken onuda masada oturttuk bıızımle,bız yemek yerken karnı acıktı agladı hatta mama dıye hahah😄chıcco polly 2 start

Canım cok guzel yaa ben cok begendım,çok pratık kalıtelı ve cok fonksıyonlu,hepsı buradadan 7.300 e aldım,en uygun orda alırken bakarsınız.yenıdogan bıle kullanabılıyomus bırsuru yatma ayarı var.
Ya çok kararsızdım çok sağol canım çok iyi oldu gördüğüm 😍

Onlar kendini bizden çok koruyor merak etme benim kiz en iyi öyle uyuyo cok kontrol ettim kendini koruduğuna kanaat getirdim. Tabiki kontrolü elden bırakmıyorum. Ama doğduğundan beri böyle yatınca alıştım yani

Benim de en büyük korkum ağlaması ben gidince, o yüzden işe başlamadan bir hafta on gün önce gelip kendilerini alıştırmaları lazım, yüzlerini tanımaları gerekiyor.. 🥹🥹🥹 ben şimdiden nasıl bırakıp gideceğim diye düşünüyorum
Canım benım hergun gelsınler 10 gun,onlar gelıncede sen çık ama evden,alıstır muhakkak bırden bosluga düşmesın mınik kuş,şimdi sabahları bırakırken aglıyor ama oyalıyorlar bır sekılde sonra bızı beklıyor ıste,aksam bazen aglıyor evde benı nıye bıraktınız diye🥹🥲ama işte mecburen hayata devam etmek zorundayız.yine şanslıyız ananelee babaneler ıyıkı varlar

Bi yandan da ücretsiz izin zorluyor haddi maddi yönünü idare ettik desek psikolojik olarak da olumsuz etkiliyor beni calismamak artik. Insallah yapacagiz bir sekilde alisacaklar 🙏 ana yüreği aklimiz onlarda kalacaktir ama bakacak birileri var allahtan imagination forever imagination forever in dedigi gibi 🤗

Hangi kamerayı kullanıyosun kızzz linkle bizi kddjejwjsjekwkkes
Benimki hep öyle uyuyor ve daha uzun uyuyor yüz üstü bıraktığımda. Bence nasıl rahat ediyorsa öyle yatsın canım büyüdüler artık zaten 🥹🥹 başta ben de bakıyordum süreklü sonra baktım çeviryor gayet kafasını herhangi bi durum yok yani

Back
X