- 9 Ağustos 2016
- 7.607
- 24.435
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
- #45.681
Zeytinyağına karanfil attım fırçayla onu sürdüm sabah sonra da tetagil aldımAgzini sildigim bezi islatip icine parcalanmis karanfil attigim zeytintagindan surup agzina veriyorum (karanfil dibe coktugunden beze gelmiyo)
Onu cignemek biraz rahatlatiyo
Canım bence toparlan kendine gel. O bebek senin bebeğin kimsenin aklına ihtiyacın yok kimseyi dinleme. Bebeğinle bolca gül ve bolca konuş inan aranızdaki bağ kuvvetli. Bu ara sanki benim bebeğimde bana gelince ağlıyor başkasında susuyor gülüyor gibi geliyor ama bu da bi dönem ve geçecek benceDogurdugumdan beri onune gelen bana oyle yap boyle yapma diyip duruyo bebekle ilgili.
Yok emzir yok uyut anamla kocam en ufak detaya kadar bana karisip emir veriyolar benim beynim yokmus gibi. Ben de artik beyinsiz oldum bana verilen emirlere itaat edip kendim karar almiyorum bana yagdirilan emirlere gore bebege bakiyorum o yuzden kendi bebegim degilmis gibi hissetmeye basladim. Bebegim de yuzume bakmiyo kucagimda mizirdiyo beni sevmiyo artik sadece baskalarina gulup oynuyo. Cok canim sikkin cok mutsuzum cok seyler var anlatmak istedigim ama anlatacak kimsem yok. Olesim var ama bebege kim bakacak iste mecbur yasamak zorundayim. Evlendigime ayri cocuk yaptigima ayri pismanim. Dogduguma bin pismanim.
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi iyi mi bebişin? Ateşölçerin sesini nasıl kıstın yaRotavırus aşısı bıle ateş yapıyo ya anlamıyom valla kızlar ya.bısey olmaz demı 38 den.ıkı dolu çay kasıgı calpol verdım sımdı.