2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Agzini sildigim bezi islatip icine parcalanmis karanfil attigim zeytintagindan surup agzina veriyorum (karanfil dibe coktugunden beze gelmiyo)
Onu cignemek biraz rahatlatiyo
Zeytinyağına karanfil attım fırçayla onu sürdüm sabah sonra da tetagil aldım
Dogurdugumdan beri onune gelen bana oyle yap boyle yapma diyip duruyo bebekle ilgili.
Yok emzir yok uyut anamla kocam en ufak detaya kadar bana karisip emir veriyolar benim beynim yokmus gibi. Ben de artik beyinsiz oldum bana verilen emirlere itaat edip kendim karar almiyorum bana yagdirilan emirlere gore bebege bakiyorum o yuzden kendi bebegim degilmis gibi hissetmeye basladim. Bebegim de yuzume bakmiyo kucagimda mizirdiyo beni sevmiyo artik sadece baskalarina gulup oynuyo. Cok canim sikkin cok mutsuzum cok seyler var anlatmak istedigim ama anlatacak kimsem yok. Olesim var ama bebege kim bakacak iste mecbur yasamak zorundayim. Evlendigime ayri cocuk yaptigima ayri pismanim. Dogduguma bin pismanim.
Canım bence toparlan kendine gel. O bebek senin bebeğin kimsenin aklına ihtiyacın yok kimseyi dinleme. Bebeğinle bolca gül ve bolca konuş inan aranızdaki bağ kuvvetli. Bu ara sanki benim bebeğimde bana gelince ağlıyor başkasında susuyor gülüyor gibi geliyor ama bu da bi dönem ve geçecek bence
Rotavırus aşısı bıle ateş yapıyo ya anlamıyom valla kızlar ya.bısey olmaz demı 38 den.ıkı dolu çay kasıgı calpol verdım sımdı.
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi iyi mi bebişin? Ateşölçerin sesini nasıl kıstın ya

İnşaallah güzelim ya 🥹 pre ve geri çekilme (her ne kadar eşimi bunun bi yöntem olmadığını ikna edemesem de 😄)
Prezervatif markası neydiiiiii 🥹🥹🥹
Valla donmuyoken daha güzel uyuyodu uykularinin bozulmuş hali bile suankilere on basardi asbsbdbdj kaydi gitti ellerimden... Bugün sabah 8 den akşam 19:30 a kadar 1 saat falan uyudu 13-14 arasında snnshwbsjshdjsjdjd şuan bayildi diye düşünüyorum daha oyalayamadim gece uykusuna geçer ama uyanacagina adim kadar eminim.... Dönmesin diye 4 yandan beşiğe baglayacam az kaldi akdbwhdjd
Dönmüyooo ama uykularımız berbaaat…..

Bu dönemler bizim bebelerde de sıkıntı oldu canım, meme reddi mama biberon emzik her türlü reddi yaşıyoruz. Geçicidir diye dua ediyorum sadece geçmiş olsun bu arada. Ne kadar tedbir alsak da nasibin ötesine gecemiyoruz bazen bereketiyle şansıyla gelsin kuzu ❤️ diğer detaylari ben de bilmiyorum:( umarım hemen alışır minik kuşun 🌸
Amiin Allah razı olsun💖
Amannn bacım Allah kolaylık versin istiyor muydunuz atlamışım o kısmı ☺😂
İlki kız mı erkek mi bir boğa burcu geliyor sağlıcakla gelsin 😄
İstiyordum desem yalan olur istemiyordum desem yalan olur 😄 1 yıl geçsin bakarız diyodum ama eşim çok istiyordu. İlki erkek klasik balık burcu sürekli ağlak 😄😄 ikinci inşaallah yormaz beni hayırlı bi kız olur 🥹
Tekrar mı hamilesinnnn? Bu arada çok geçmiş olsun
🥴
Teşekkür ederim
Prezervatif markası neydiiiiii 🥹🥹
Ahahahs durex ama ondan kaçma olduğunu sanmıyorum eşim istiyordu zaten çocuk.

Zeytinyağına karanfil attım fırçayla onu sürdüm sabah sonra da tetagil aldım

Canım bence toparlan kendine gel. O bebek senin bebeğin kimsenin aklına ihtiyacın yok kimseyi dinleme. Bebeğinle bolca gül ve bolca konuş inan aranızdaki bağ kuvvetli. Bu ara sanki benim bebeğimde bana gelince ağlıyor başkasında susuyor gülüyor gibi geliyor ama bu da bi dönem ve geçecek bence

Canım çok geçmiş olsun. Şimdi iyi mi bebişin? Ateşölçerin sesini nasıl kıstın ya
Canım sagol atesı düştü şükür gece cıkmaz umarım yine.pilini taktıgımız yerde kısma yeri,orda bi tik var.bulamazsan soyle fotograf atayım😘

Dogurdugumdan beri onune gelen bana oyle yap boyle yapma diyip duruyo bebekle ilgili.
Yok emzir yok uyut anamla kocam en ufak detaya kadar bana karisip emir veriyolar benim beynim yokmus gibi. Ben de artik beyinsiz oldum bana verilen emirlere itaat edip kendim karar almiyorum bana yagdirilan emirlere gore bebege bakiyorum o yuzden kendi bebegim degilmis gibi hissetmeye basladim. Bebegim de yuzume bakmiyo kucagimda mizirdiyo beni sevmiyo artik sadece baskalarina gulup oynuyo. Cok canim sikkin cok mutsuzum cok seyler var anlatmak istedigim ama anlatacak kimsem yok. Olesim var ama bebege kim bakacak iste mecbur yasamak zorundayim. Evlendigime ayri cocuk yaptigima ayri pismanim. Dogduguma bin pismanim.
Emin olun hepimiz yaşıyoruz buna benzer bebeğim bu ay 300 gram almış kaynana ayrı elti ayrı her gördüklerinde ayy hiç kilo almamış bebeği ihmal ediyosun diyip duruyorlar gerçekten çok cahil insanlar var Allah sabır veriyo heralde sakın kalıyorum sütüm azaldı sanki stresten ama kafamı toparlayıp bebeğim için yapmam gerekiyor sende kendini toparla tavrını göster yoksa gerçekten susmuyolar

Amiin Allah razı olsun💖

İstiyordum desem yalan olur istemiyordum desem yalan olur 😄 1 yıl geçsin bakarız diyodum ama eşim çok istiyordu. İlki erkek klasik balık burcu sürekli ağlak 😄😄 ikinci inşaallah yormaz beni hayırlı bi kız olur 🥹

🥴
Teşekkür ederim

Ahahahs durex ama ondan kaçma olduğunu sanmıyorum eşim istiyordu zaten çocuk.
Hayırlısı ile kucağına al benim bu 3. kaza oldu çok kızardım kaza diyenlere başıma geldi 17 yaşında ve 11 yaşında iki çocuğum var birden hamile kalınca şok oldum iyide oldu yıllar sonra evde bı nefes Dr çok rica ettim sezeryanla bağlayalım diye Dr diretti normale şimdi çok korkuyorum kalırım diye Hap kullanıyorum ama afadersiniz eşim korunmuyo kalmam heralde hapla sizin ikinci olduğu için sevinirsiniz ama ben korkuyla yaşıyorum 😭

Emin olun hepimiz yaşıyoruz buna benzer bebeğim bu ay 300 gram almış kaynana ayrı elti ayrı her gördüklerinde ayy hiç kilo almamış bebeği ihmal ediyosun diyip duruyorlar gerçekten çok cahil insanlar var Allah sabır veriyo heralde sakın kalıyorum sütüm azaldı sanki stresten ama kafamı toparlayıp bebeğim için yapmam gerekiyor sende kendini toparla tavrını göster yoksa gerçekten susmuyolar
Biraz gamsiz olmamiz lazım galiba ben de çok takık bir insanim e basit şeyi bile düşünür dururum hic sevemedim bu ozelligimi bebekten sonra çünkü heeeepsi süre yansıyor....

Hayırlısı ile kucağına al benim bu 3. kaza oldu çok kızardım kaza diyenlere başıma geldi 17 yaşında ve 11 yaşında iki çocuğum var birden hamile kalınca şok oldum iyide oldu yıllar sonra evde bı nefes Dr çok rica ettim sezeryanla bağlayalım diye Dr diretti normale şimdi çok korkuyorum kalırım diye Hap kullanıyorum ama afadersiniz eşim korunmuyo kalmam heralde hapla sizin ikinci olduğu için sevinirsiniz ama ben korkuyla yaşıyorum 😭
Kiz kapali ameliyat falan o şekilde yine baglamiyorlar mi tüpleri dogumdan sonra falan bi gidip gorusseydin kesin istemiyorsan basit bir şeyse kurtarir. Valla şuan kesin kesin istemiyorum ama belli olmaaz yaşım da küçük fikrim değişir mi hic bilmiyorum yoksa direkt gidip baglatirdim 😂

Şubat analarının bebeler popo üstü emekler gibi ilerlemeye başlamışbsbdjsjdjshdj evleri duzenlemeye başlayın 😆😆😆
Aaayyyyy 😄gelıyor gelmekte olaan,benım en cok kafama takılan ve hergun dusundugum sımdı bız hergun yerlerı sılıp supurcezmı😄😄

Back
X