- 22 Ekim 2024
- 4.184
- 9.961
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.721
Valla evde yaparken çoğu yararli bakteri de ölüyor dedikleri için market yogurduna da iyy pis diye bakmiyorum ben. Bazen evde yaparim bazen içeriği güzel hazır yoğurt da kullanırım zamanima göre değişirKızlar dün hazır yoğurt aldım marketten içim organik, içeriğinde de yoğurt ve süt dışında bir şey yoktu. Onu verdim bebişime bugün hiç yüzünğ ekşitmedi severek yedievde mayalamaya başlamadım henüz böyle denetmek istedim süreç uzamasın diye
Çalışan insan için iki kat zor valla Allah yardimciniz olsunÇok özeniyorlar be bende yapamam o kadar zaten çalışmaya da başlıcam karalar bağladım
Çok mantıklı ben daha almadim robot tasiniriz diye şimdilik o yol görünmüyor bebem için kesin almam lazim koltuğun ayaklari yüksek baya kesin altina girer sıpaHiç hoş gelmedikk ….
Ben robotu açarım artık gün de 2 gshsdb
Ben de öyle düşündüm bi de daha önce hiç yoğurt yapmadım ki riske de atmak istemedim denettim vallaValla evde yaparken çoğu yararli bakteri de ölüyor dedikleri için market yogurduna da iyy pis diye bakmiyorum ben. Bazen evde yaparim bazen içeriği güzel hazır yoğurt da kullanırım zamanima göre değişirafiyet olsun kuzuya inşallah ipoşum da sever ve alerji olmaz sjbdjsjd yoğurt bebelerde garanti bir şey yemedigi sevmedigi ne varsa yoğurtla ver yiyolar skxnsjbdjdj
Ben iki kere yaptım hayatımda ikisi de yarısi çöpe gitti yemedigimiz için skdbjednjd yapmayı kestim lazim olunca hazir aliyorumBen de öyle düşündüm bi de daha önce hiç yoğurt yapmadım ki riske de atmak istemedim denettim vallatişkür ederiz teyzesi inşallah sever ipoş da
Ay benim oğluş sevmedi yüzümü buruşturdu ağzını kapadıValla evde yaparken çoğu yararli bakteri de ölüyor dedikleri için market yogurduna da iyy pis diye bakmiyorum ben. Bazen evde yaparim bazen içeriği güzel hazır yoğurt da kullanırım zamanima göre değişirafiyet olsun kuzuya inşallah ipoşum da sever ve alerji olmaz sjbdjsjd yoğurt bebelerde garanti bir şey yemedigi sevmedigi ne varsa yoğurtla ver yiyolar skxnsjbdjdj
Ben bi kere yapmıştım yoğurttan soğudum bebeme bunu yapmaya hakkım yok dedimuoğurt makinesi aldım aşırı memnunumBen iki kere yaptım hayatımda ikisi de yarısi çöpe gitti yemedigimiz için skdbjednjd yapmayı kestim lazim olunca hazir aliyorumbebem için yaparım biraz duruma göre sjbdjend
Benim doktorum şey demişti beslenmeden sonra en az 20 dakika dik tut reflü olmaması için. Biz de kusma sorunu olmadı çok şükür gece böyle yapmak mümkün değil ama gündüzleri bi dene istersenBilmiorum yani mesela açken amma içti diyelim. Hemen kaldirmiorum bir sure yatar pozisyonda duruyor. Sonra kendisi donmye başlasin hemen kusuveriyor. Yani boşa mama icmis gibi oluyor resmen
İyi bari en azindan sebzeleri sevmişAy benim oğluş sevmedi yüzümü buruşturdu ağzını kapadı
Bugün karışık sebze püresi verdim bayıldı kaşığa saldırıyor tabi içinde patates havuç vardı sevdi kereta
Ama yoğurdu denemeye devam pes etmicem meyvelerle bile olsa vericem
Bazi insanlar yoğurt sevmez bu bebe de o bwzi insanlardan olacak herhalde sndbjdjd meyveli yap ver yine öyle sever bence deBen bi kere yapmıştım yoğurttan soğudum bebeme bunu yapmaya hakkım yok dedimuoğurt makinesi aldım aşırı memnunum
Hiç inanmazdım kavanozu ters çevirince düşmeyen yoğurtlara doğruymuş
İlk bi ev yoğurdu aldım arkadaştan onla mayaladım ekşi oldu sonra marketten maya aldım onla yaptım güzel oldu tadı ama sonuç ikisinde de yüzünü ekşitti
Reflu olmamasi icin degil zaten reflu var hani geçici reflu mu diolar ne diolardi ismine unuttum. Oyuzden dik tutsam hemen kusar. Azsonra mama vercem yine bi deniyim ama kusar bence eminimBenim doktorum şey demişti beslenmeden sonra en az 20 dakika dik tut reflü olmaması için. Biz de kusma sorunu olmadı çok şükür gece böyle yapmak mümkün değil ama gündüzleri bi dene istersen
Evet evet bebeklerim %80 inde oluyormuş zaten. İnşallah azarlır ve biter kusmalarıReflu olmamasi icin degil zaten reflu var hani geçici reflu mu diolar ne diolardi ismine unuttum. Oyuzden dik tutsam hemen kusar. Azsonra mama vercem yine bi deniyim ama kusar bence eminim
Biraz ağlıyor aradan az bisey geciyo ben almayınca susuyo kendi kendine takiliyo ama bazende gerçekten ağlamaya çeviriyor. Onun için huysuzlaninca biraz beklemek lazım bence. Malum bizim bebeler çok akıllı masaallah bizi parmaklarında oynatmak için bilinçli de yapabiliyolarYa ben bu bebeyi mata bırakıyorum mıgır mıgır en son ağlamaya başlıyor bırakmasam nasıl öğrenecek emeklemeyi yanlış mı yapıyorum acaba ya. Dönmeyi de öyle bağrına bağrına öğrendi hiç ellemedim
Hem nasıl oynatmakBiraz ağlıyor aradan az bisey geciyo ben almayınca susuyo kendi kendine takiliyo ama bazende gerçekten ağlamaya çeviriyor. Onun için huysuzlaninca biraz beklemek lazım bence. Malum bizim bebeler çok akıllı masaallah bizi parmaklarında oynatmak için bilinçli de yapabiliyolar
Benim doktor soyle dedi:ssanguine yasemincimmm kızlar solgar brewers yeast aldım bunu nasıl kullanıyorsunuz? Üzerinde günde 6 tane diyor siz nasıl içiyorsunuz? Her öğünde 2 tane mi?
Çok teşekkür ederim canımBenim doktor soyle dedi:
Ilk 1 hafta gunde 3 kez 2ser tablet,
Sonraki hafta gunde 3 kez 1 er tablet,
sonrasinda gunde 2 kez 1 er tablet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?