2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Valla ben de korkuyordum yoğurt verdim sevmedi bugün çorba yaptım blenderla iyice ezdim. En azından içim rahat. Zaten doktor da çorbayla başla demişti. Pütürlü olarak ben 6. Ayı tam doldurunca vericem ya da kendimi hazır hissettiğimde

Ben pütürlü veriyorum direkt sadece patates kendi kendine püre haline geldi zeytinyağı ile karıştırınca shdbhsdbsjnd ona bir çözüm bulamadim catalla eziyorum biraz tam anlamıyla püre vermiyorum. Kabak zaten su gibi akip gidiyor o konuda sorun olmaz ama havuç biraz zorlar belki havucu daha çok ezdim ama yine püre değildi. İlk başta tükürür yavaş yavaş alirlar diye düşünüyorum çorbayı da normal boyutlarda kattik mesela sebzeleri yine hafif catalla ezerim ama pürüzsüz hale gelmez yani zaten dilini sürse eziliyor hepsi haşlama gibi olduğu için gozlemleyerek pureden taneliye gecebilirsin yani bu yaptığın halde yiyebildiyse daha pütürlü halini dene onu da yiyorsa daha pütürlü şeklinde bence birden tane tane olacak şekilde pütürlü yiyemezler zaten herhalde

Oo süper maşallah bizimki de hafif kafayı yana atıyor ama topluyor hemen. Ne zaman emeklerler acaba
Ya süper de eli kolu ayağı yatağa değince uyanıyor irkiliyor uykulari gidik bu ara diş de eklendi tüm gun ayaktayiz 5dk uyuyo uyanıyor sjshhshdjsjdis emeklemeye vardir bence daha ama yatakta yüz üstü dururken ayaklarıyla yüzünü burnunu surte surte baya ilerliyor yani desteksiz oturmadan önce emeklerseler ben şaşırmam

Ben şimdi size göre birazda erken başladım ya ondan korktum, dediğiniz gibi yapayım teşekkürler

İlerliyor olması da çok güzel bizimki o tatlı totosunu kaldırıyor ama ilerleyemiyor henüz

Sevindim canım senin adına hersey daha iyiye gidecek insaallah.
Memede süt kalmadı diye düşünme çünkü bu bebeler sadece açlıktan emmiyo rahatlamak kendini güvende hissetmek için yada ağrı kesici niyetine de olabilir diş ağrısı varsa.

Canım çalışmak hazırlanıp çıkmak insana çok iyi gelen şeyler sosyallik açısından ama mesela evin yakın mı 3 te çıksan eve gitmen kaçı bulur yine erken olursa sen bilirsin tabi ama ücretli evden çalışma imkanım olsa sanırım evden devam ederdim ücretsiz olacağı için bende Eylül de başlıcam

Doktorum da söyledi pes etme diye bu aylarda uyaran çok fazla olduğu için normalmiş bırakmaları pes etme loş ışıkta emzir dedi bizimkinin direnci de sanki kırılmaya başladı bir ara gece bile emmiyordu hemen ayılıyordu şimdi bir 10 dk almaya başladı umarım seninki gibi tamamen döner maşallah diyim Aile içi sorunlarını çözmene de sevindim inşallah daha da iyi olur sen sadece bebeğine odaklan bir daha bu aylara dönmüyorlar yorucu ama en keyifli de zamanlar öp kokla mis gerisini boşver

Cam rendeden geçirmene gerekmiyor canım çatalla ezsen bile oluyor hemen eziliyor bir ay falan böyle gideriz doktorumun bana verdikleri görmeyen varsa diye tekrar yükleyeyim dedim 8. Ayda pütürlüye geçmem gerektiğini yazmış ve eylül gibi de et suyu konulabilir dedi 7. Ay gibi biz bir ay önceden başladıkmtadıma tabi benim Eylül 6 oluyor ama eylül ortası gibi veririm muhtemelen

Eklentiler

• IMG_7765.webp
    34 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_7764.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_7763.webp
    55 KB · Görüntüleme: 13
Çok teşekkür ederiim canım. Ya kabağı ezdim çatalla oldu da havuç çatalla ezilince az pütürlü gibi hissettirdi korktum ondan cam rendeden geçirdim resimler için teşekkürler

Evet bizimkinin de biberon reddinden sonra iştahı açılmıştı bu ara yine iştahı az ama hiç zorlamıyorum dönemsel demek ki böyle şeyler e bi de sıcak. bol su iç zaten bebek emdikçe artar o yönden de şanslısın

Ben devraldim derdim ama alamicam geri uyumaya kaciyorum görüşürüz jshxhshdhshjd umarım parla kuş uyumuştur
Nerde babasını kaldırdım dedim yeter 4 ten beri ayaktayım sen al artık diye
Çok teşekkür ederiim canım. Ya kabağı ezdim çatalla oldu da havuç çatalla ezilince az pütürlü gibi hissettirdi korktum ondan cam rendeden geçirdim resimler için teşekkürler
Rica ederim canım şimdi farkettim senin bebeyle aramızda 14 gün varmış sen yaptığın gibi devam et bencede 2 hafta sonra çatalla ez günden güne bile çok farkediyorlar

Kizlar bebeklerin beyaz giysilerini nasl yikiosunuz
BEyaz atlerlerin yakalarinda sararmalar oluyor onlari neyle gecirebilirim yardım lütfenn
Kuzum makineye atmadan beyaz sabun sürüp çitile makineye öyle at çıkıyor öyle ama leke olur olmaz korumadan yaparsan daha etkili oluyor

Ek gıdaya geçmeyen kızlar bebenize su veriyo musunuz ya ben versem diyorum çok sıcak çok terliyor. Doktora sormamıştım ama verilcek olsa ver derdi diye de düşünüyorum bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…