- 28 Ağustos 2024
- 635
- 1.440
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.801
Aynen bebişe göre değişiyor hazır olmasına bağlıYa bence zaten bebişin de hazırsa ufak ufak baslamanin zarari yok 6 ayda baslamak isteyenin de canı nasıl isterse 5 ayda baslayanin da sjbdjsbsjsbdjd tıka basa yedirmiyoruz sonuçta tadina bakiyolar yarısını tukuruyorlar sknsjsjsjd ben sebze gittim arada meyve emcukledik yogurda gecicem bu hafta sonra çorba / sulu yemeklere gecerim direkt yiyebilecegi kivamda yaparim her şeyi ksnskskdk
Yoğurtta bende 3 gün yapmayı düşünüyorumBu arada ben de 3 gün yapmiyorum yoğurda yapicam onu ama elimde yarısı kaldiysa ikinci günü yapiyorum kalmadiysa tek gün gittim
Ayyyy ne tatlı olurlarAynen ya elinde oynasin kemirmeye çalışsın diye yoksa eti löp löp didikleyeyim de yesin diye beklemiyorum snbdnsndnd kıymalı çorbalar yaparim bol bol
Ya etini sıyırıp kemigini verebilirsin koparma ihtimalleri var çünkü diş olmasa bile damaklari fena kopariyor poşeti kopardı dün ağzıyla ekndjedjdjdjndjd ben etini sıyırıp veririm tadını alsin emcuklesin sadece diyeAynen bebişe göre değişiyor hazır olmasına bağlı
Yoğurtta bende 3 gün yapmayı düşünüyorum
Ayyyy ne tatlı olurlarben şimdiden planı yaptım 20 gün sonra mangal yakcam ve eline tavukla et vercem zaten yanındayım koparamaz et sert bir de
Bu arada sipariş verdim. Trendyolda daha pahalıydı minicitye baktım orası da 12 bindi hepsiburada dan aldım sağol canımHala almayan var ise ben çok begendım a dostlarreklam degıl ama tavsıye ederım
Bi tanıdık anne sütü alan bebeklerin damak zevki daha gelişiyor seçici olmuyor anne her besini alıp sütle verdiği için demişti. O yzüden şanlısınızYa etini sıyırıp kemigini verebilirsin koparma ihtimalleri var çünkü diş olmasa bile damaklari fena kopariyor poşeti kopardı dün ağzıyla ekndjedjdjdjndjd ben etini sıyırıp veririm tadını alsin emcuklesin sadece diyeinşallah severler bütün yemekleri seçici olmazlar fazla
Ben seciciyim malesef wkdbhwbdjendjd ailenin damak zevkine cekiyor ama o doğru benceBi tanıdık anne sütü alan bebeklerin damak zevki daha gelişiyor seçici olmuyor anne her besini alıp sütle verdiği için demişti. O yzüden şanlısınızgerçi benimki de 3.5 ay anne sütü aldı ama bakcaz
Ben ne bulduysa yiyenlerdenim balık gibi doyma eşiğim yokBen seciciyim malesef wkdbhwbdjendjd ailenin damak zevkine cekiyor ama o doğru bence
Babasi benden daha seçici ben yine sebze falan yerim o sebzelerin bir çoğunu yemiyorBen ne bulduysa yiyenlerdenim balık gibi doyma eşiğim yokbabası yiyor mu belki babasına çeker
Neyse güzel enerji çağıralım hiç dillendirmedik sayBabasi benden daha seçici ben yine sebze falan yerim o sebzelerin bir çoğunu yemiyor
Biz de öyleyiz ya ben sebzeci eşim sebze yemezBabasi benden daha seçici ben yine sebze falan yerim o sebzelerin bir çoğunu yemiyor
777 manifesto akbswubduwhdkdjNeyse güzel enerji çağıralım hiç dillendirmedik say
Valla bebişim için bamya yerim eşim de zorlasin kendini yesin napim jahdjwndksBiz de öyleyiz ya ben sebzeci eşim sebze yemez
Diş kasintisindan oluyo galiba bazen benimkide gücünün son zerresine kadar ısırıyorBu arada cok acil bısey danısıcammsızeee4 gundur yenıden memeyı alıyodur poyraz ama dunden berı ısırıyor bıldıgınız son gucuyle hemde cok canımı acıtıyor ve emmıyor,ısırmada nerden cıktı varmı ısırılan baska
Nasl kullaniosunuz sicak suya dokup camasirlarimi atiosunzValla reklam değil ama ben zeero kullanıyorum hem de doğal gayet güzel çıkarıyor
Yok hiç sormadım ama oturmayı sormuştum erken oturtmayın demişti ek gıdayı sordum erken geçmeyin demişti suyu da sormadım verme der diye düşündümSusuz kaldığını hissediyorsnq veya bezinde koyulaşma vs doktoruna da danıştin mi o ne diyo
Ben sormustum cis renginde koyulasma var diye su verme daha sık emzir dediYok hiç sormadım ama oturmayı sormuştum erken oturtmayın demişti ek gıdayı sordum erken geçmeyin demişti suyu da sormadım verme der diye düşündüm
Erken verme der doğru wkbswhbdjsbdjdYok hiç sormadım ama oturmayı sormuştum erken oturtmayın demişti ek gıdayı sordum erken geçmeyin demişti suyu da sormadım verme der diye düşündüm
Sık emzirmeye rağmen koyuysa değil de turuncu olduysa o zaman verin diyolar genelde. Ya da meme mama rsddi vs varsa da bealenmiyo çocuk mecbur biraz su verin diyolar ama her doktorun tedavisi farklı oluyor işteBen sormustum cis renginde koyulasma var diye su verme daha sık emzir dedigercekten de açıldı rengi
Sebze sevmeyen tek kadın benim heraldeBabasi benden daha seçici ben yine sebze falan yerim o sebzelerin bir çoğunu yemiyor
Ya ediyodum ama bu ara krizlerde yaeim saatte bir emzirdigim oluyo jsbsjajdj o yüzden dışarı çıkmadan yarim saat önce falan net emzirmis oluyorum öyle verip cikiyorum dışarda 2 saate kadar emzirmeden takiliyo sıpaKızlar demir ilacını emzirmeden 1saat sonra ya da önce şeklinde mi veriyorsunuz yoksa dikkat etmiyor musunuz ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?