2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
3 ay daha evden demiştim ama evden o kadar zor ki. Psikolojim yerle bir olcak yani. Şu 3 gündür biraz hafifti işim kendimi çok iyi hissettim. Benim rapor mayısta bitti. O tarihten beri de evden çalışıyorum maaş artık sigortayla. Ev de yürüyerek yarım saat toplu taşıma 15 dk falan
Ek gıdaya geçmeyen kızlar bebenize su veriyo musunuz ya ben versem diyorum çok sıcak çok terliyor. Doktora sormamıştım ama verilcek olsa ver derdi diye de düşünüyorum bilemedim
Bana doktorum çok sıcaklarda 20-30 ml verebilirsin demiştii

giny kiz tatli patates almistim ya onu aparat almadim pureleri kısa tutucam diye az suda hasliyorum. Patatesi normal hasladim direkt püre oldu kendi kendine. Tatli patatesi de rendeledim ve aşırı fazla haslamadim taneli taneli kaldi ve yedi biraz ama uykusu vardi sonra vercem yine bakcam sjdbjsnd baya rende gibi kıvamı dnbdjsnd

Şey sorcam kuzu eti ne zaman verebiliyoruz emcuklesin diye sjdbdjjdidk

Eklentiler

• 17548182697302846378618473241273.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 40
Ek gıdaya geçmeyen kızlar bebenize su veriyo musunuz ya ben versem diyorum çok sıcak çok terliyor. Doktora sormamıştım ama verilcek olsa ver derdi diye de düşünüyorum bilemedim
Ver diyen de var verme diyen de ben ek gıdadan önce demire başladık diye onb peşine azicik su ver ağzı temizlensin dedi doktoru o zamandan beri minik minik veriyorum. Bi de evim dışarıya göre serin ama hamam gibi olsaydı kesin verirdim çok su kaybediyorlar zaten sicak daha da kaybettiriyordur. Öneri değil içinizden geleni yapin

Ben doktorumuza sordum verme dedi, vermiyorum. Ama bezinde turunculuk falan görürsem veririm.

Bizim ev 31-31 derece çok veresim geliyor o yüzden

Ben veriyorum. Bezinde turunculuk görmüştüm doktorumuz sıvı açığı oluşmuş, hava sıcak terliyorlar, tatlı kaşığı ile su ver demişti. Zaten bir tatlı kaşığı 5 cc. Ben 4-5 kez veriyorum. Rastlantı mı bilmiyorum ama emmesi de düzeldi. Su içince emmez diye korkmuştum ama hic öyle olmadı.

Bu arada cok acil bısey danısıcammsızeee4 gundur yenıden memeyı alıyodur poyraz ama dunden berı ısırıyor bıldıgınız son gucuyle hemde cok canımı acıtıyor ve emmıyor,ısırmada nerden cıktı varmı ısırılan baska

Mesela seninle benim aramda 20 gün fark var 20 gün fark atmışsın bana doğumda o yüzden ben az daha püre şeklinde veriyorum anne sütü almadığı için erken başladım. Doktorun verdiği kağıtta etler için böyle diyor bak istersen bence cokcoklayacak kıvama gelince anlarsın sen zaten

Eklentiler

• 1000030170.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 34
Suyu ben bir aydır verıyorum kızlar gorusler fsrklı bu konuda abartmadan gunde 6 çay kasıgı falan verıyorum toplamda
Ben yaklaşık 20 gündür günlük 30 ml civarı veriyorum. Şimdi tadımlara başlayınca bir tık daha fazla vermeye başladım. Doktor reddedene kadar verebilirsin demişti bana. Mama aslında iyi alıyor sayılırdı. Günlük 900 ml civarı ama idrarı sarı ve kokulu gelmişti bana susuz kalıypr demişti doktor hava da sıcak diye istediği kadar su ver demişti o günden beri veriyorum

Ya zaten eti yesin diye değil de emcuklesin diye diyodum normal yemesini istesem mecbur 7-8 leri beklemem lazım yani etin suyunu emcukleyince zarari olur mu o anlamda soruyorum ama bulamadim bir şey neyse yemeyi versin onu da öf akdbwhdhwjdjhehdjd

20 gün 20 gündür valla bir günde bile neler değişiyor şok oluyorum bazen sjdbejndkd bi de her bebek de bir değil ipek bunu sevmistir ama sevmeyedebilirdi o yüzden sartlamiyorum sen de sartlama deneme yanılma ile çözeriz zaten sjdnsjdjdj

Bu arafa yarın ben de tatlı patates vercem. Bugün havucun 2. Günüydü brn 3 gün şeklinde gitmiyorum bir şeye alerjisi varsa 2 günde çıkar diyorum hatta bugün az da mamayla karıştırdım yumuşattım rahat yutsun diye. 2 gün tatlı patates sonra avakado veririm sonra da debzeleri katıştırırım bir gün sonra meyveye geçicem en son da yoğurt ve meyve -sebze yoğurt karışımı yapcam bu arada doktor bana 5.5 aylıkken başlarız ek gıdaya dedi ama dinlemedim açıkcası

Bence senin 163 gün olmuş bi 10-15 güne rahat emcükletirsin ben de 5.5 ay civarı eline veririm pirzola falan hafif sert olur ya elinde oynar

Ya bence zaten bebişin de hazırsa ufak ufak baslamanin zarari yok 6 ayda baslamak isteyenin de canı nasıl isterse 5 ayda baslayanin da sjbdjsbsjsbdjd tıka basa yedirmiyoruz sonuçta tadina bakiyolar yarısını tukuruyorlar sknsjsjsjd ben sebze gittim arada meyve emcukledik yogurda gecicem bu hafta sonra çorba / sulu yemeklere gecerim direkt yiyebilecegi kivamda yaparim her şeyi ksnskskdk

Bu arada ben de 3 gün yapmiyorum yoğurda yapicam onu ama elimde yarısı kaldiysa ikinci günü yapiyorum kalmadiysa tek gün gittim

Bence senin 163 gün olmuş bi 10-15 güne rahat emcükletirsin ben de 5.5 ay civarı eline veririm pirzola falan hafif sert olur ya elinde oynar
Aynen ya elinde oynasin kemirmeye çalışsın diye yoksa eti löp löp didikleyeyim de yesin diye beklemiyorum snbdnsndnd kıymalı çorbalar yaparim bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…