- 2 Ekim 2022
- 2.772
- 4.230
- 63
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.781
Kuzum makineye atmadan beyaz sabun sürüp çitile makineye öyle at çıkıyor öyle ama leke olur olmaz korumadan yaparsan daha etkili oluyor
OZaman ilk basta yapmam lazimdi smdi yapsam fayda etmez :/ tesekkr ederm kizlarBeyaz sabunla çitileyip makineye öyle atarsan lekeler çıkar demişti annem canım
Oh sünnette oldunuz he süperİnan canım bir anda oluveriyorbizimki dönmedi dönmedi sünnet olduğu gün dönmeye başladı iyi mi
3 ay daha evden demiştim ama evden o kadar zor ki. Psikolojim yerle bir olcak yani. Şu 3 gündür biraz hafifti işim kendimi çok iyi hissettim. Benim rapor mayısta bitti. O tarihten beri de evden çalışıyorum maaş artık sigortayla. Ev de yürüyerek yarım saat toplu taşıma 15 dk falanCanım çalışmak hazırlanıp çıkmak insana çok iyi gelen şeyler sosyallik açısından ama mesela evin yakın mı 3 te çıksan eve gitmen kaçı bulur yine erken olursa sen bilirsin tabi ama ücretli evden çalışma imkanım olsa sanırım evden devam ederdim ücretsiz olacağı için bende Eylül de başlıcam
Doktorum da söyledi pes etme diye bu aylarda uyaran çok fazla olduğu için normalmiş bırakmaları pes etme loş ışıkta emzir dedi bizimkinin direnci de sanki kırılmaya başladı bir ara gece bile emmiyordu hemen ayılıyordu şimdi bir 10 dk almaya başladı umarım seninki gibi tamamen döner maşallah diyimAile içi sorunlarını çözmene de sevindim inşallah daha da iyi olur sen sadece bebeğine odaklan bir daha bu aylara dönmüyorlar yorucu ama en keyifli de zamanlar öp kokla mis gerisini boşver
Bana doktorum çok sıcaklarda 20-30 ml verebilirsin demiştiiEk gıdaya geçmeyen kızlar bebenize su veriyo musunuz ya ben versem diyorum çok sıcak çok terliyor. Doktora sormamıştım ama verilcek olsa ver derdi diye de düşünüyorum bilemedim
Nerde babasını kaldırdım dedim yeter 4 ten beri ayaktayım sen al artık diye
Rica ederim canım şimdi farkettim senin bebeyle aramızda 14 gün varmış sen yaptığın gibi devam et bencede 2 hafta sonra çatalla ez günden güne bile çok farkediyorlar
Ver diyen de var verme diyen de ben ek gıdadan önce demire başladık diye onb peşine azicik su ver ağzı temizlensin dedi doktoru o zamandan beri minik minik veriyorum. Bi de evim dışarıya göre serin ama hamam gibi olsaydı kesin verirdim çok su kaybediyorlar zaten sicak daha da kaybettiriyordur. Öneri değil içinizden geleni yapinEk gıdaya geçmeyen kızlar bebenize su veriyo musunuz ya ben versem diyorum çok sıcak çok terliyor. Doktora sormamıştım ama verilcek olsa ver derdi diye de düşünüyorum bilemedim
Ben doktorumuza sordum verme dedi, vermiyorum. Ama bezinde turunculuk falan görürsem veririm.Ek gıdaya geçmeyen kızlar bebenize su veriyo musunuz ya ben versem diyorum çok sıcak çok terliyor. Doktora sormamıştım ama verilcek olsa ver derdi diye de düşünüyorum bilemedim
Bizim ev 31-31 dereceVer diyen de var verme diyen de ben ek gıdadan önce demire başladık diye onb peşine azicik su ver ağzı temizlensin dedi doktoru o zamandan beri minik minik veriyorum. Bi de evim dışarıya göre serin ama hamam gibi olsaydı kesin verirdim çok su kaybediyorlar zaten sicak daha da kaybettiriyordur. Öneri değil içinizden geleni yapin
Valla reklam değil ama ben zeero kullanıyorum hem de doğal gayet güzel çıkarıyorKizlar bebeklerin beyaz giysilerini nasl yikiosunuz
BEyaz atlerlerin yakalarinda sararmalar oluyor onlari neyle gecirebilirim yardım lütfenn
Ben veriyorum. Bezinde turunculuk görmüştüm doktorumuz sıvı açığı oluşmuş, hava sıcak terliyorlar, tatlı kaşığı ile su ver demişti. Zaten bir tatlı kaşığı 5 cc. Ben 4-5 kez veriyorum. Rastlantı mı bilmiyorum ama emmesi de düzeldi. Su içince emmez diye korkmuştum ama hic öyle olmadı.Ek gıdaya geçmeyen kızlar bebenize su veriyo musunuz ya ben versem diyorum çok sıcak çok terliyor. Doktora sormamıştım ama verilcek olsa ver derdi diye de düşünüyorum bilemedim
Susuz kaldığını hissediyorsnq veya bezinde koyulaşma vs doktoruna da danıştin mi o ne diyoBizim ev 31-31 dereceçok veresim geliyor o yüzden
Mesela seninle benim aramda 20 gün fark varginy kiz tatli patates almistim ya onu aparat almadim pureleri kısa tutucam diye az suda hasliyorum. Patatesi normal hasladim direkt püre oldu kendi kendine. Tatli patatesi de rendeledim ve aşırı fazla haslamadim taneli taneli kaldi ve yedi biraz ama uykusu vardi sonra vercem yine bakcam sjdbjsnd baya rende gibi kıvamı dnbdjsnd
Şey sorcam kuzu eti ne zaman verebiliyoruz emcuklesin diye sjdbdjjdidk
Ben yaklaşık 20 gündür günlük 30 ml civarı veriyorum. Şimdi tadımlara başlayınca bir tık daha fazla vermeye başladım. Doktor reddedene kadar verebilirsin demişti bana. Mama aslında iyi alıyor sayılırdı. Günlük 900 ml civarı ama idrarı sarı ve kokulu gelmişti bana susuz kalıypr demişti doktor hava da sıcak diye istediği kadar su ver demişti o günden beri veriyorumSuyu ben bir aydır verıyorum kızlar gorusler fsrklı bu konuda abartmadan gunde 6 çay kasıgı falan verıyorum toplamda
Ya zaten eti yesin diye değil de emcuklesin diye diyodum normal yemesini istesem mecbur 7-8 leri beklemem lazım yani etin suyunu emcukleyince zarari olur mu o anlamda soruyorum ama bulamadim bir şey neyse yemeyi versin onu da öf akdbwhdhwjdjhehdjdMesela seninle benim aramda 20 gün fark var20 gün fark atmışsın bana doğumda o yüzden ben az daha püre şeklinde veriyorum anne sütü almadığı için erken başladım. Doktorun verdiği kağıtta etler için böyle diyor bak istersen bence cokcoklayacak kıvama gelince anlarsın sen zaten
Bu arafa yarın ben de tatlı patates vercem. Bugün havucun 2. Günüydü brn 3 gün şeklinde gitmiyorum bir şeye alerjisi varsa 2 günde çıkar diyorumginy kiz tatli patates almistim ya onu aparat almadim pureleri kısa tutucam diye az suda hasliyorum. Patatesi normal hasladim direkt püre oldu kendi kendine. Tatli patatesi de rendeledim ve aşırı fazla haslamadim taneli taneli kaldi ve yedi biraz ama uykusu vardi sonra vercem yine bakcam sjdbjsnd baya rende gibi kıvamı dnbdjsnd
Şey sorcam kuzu eti ne zaman verebiliyoruz emcuklesin diye sjdbdjjdidk
Bence senin 163 gün olmuş bi 10-15 güne rahat emcükletirsinYa zaten eti yesin diye değil de emcuklesin diye diyodum normal yemesini istesem mecbur 7-8 leri beklemem lazım yani etin suyunu emcukleyince zarari olur mu o anlamda soruyorum ama bulamadim bir şey neyse yemeyi versin onu da öf akdbwhdhwjdjhehdjd
20 gün 20 gündür valla bir günde bile neler değişiyor şok oluyorum bazen sjdbejndkd bi de her bebek de bir değil ipek bunu sevmistir ama sevmeyedebilirdi o yüzden sartlamiyorum sen de sartlama deneme yanılma ile çözeriz zaten sjdnsjdjdj
Ya bence zaten bebişin de hazırsa ufak ufak baslamanin zarari yok 6 ayda baslamak isteyenin de canı nasıl isterse 5 ayda baslayanin da sjbdjsbsjsbdjd tıka basa yedirmiyoruz sonuçta tadina bakiyolar yarısını tukuruyorlar sknsjsjsjd ben sebze gittim arada meyve emcukledik yogurda gecicem bu hafta sonra çorba / sulu yemeklere gecerim direkt yiyebilecegi kivamda yaparim her şeyi ksnskskdkBu arafa yarın ben de tatlı patates vercem. Bugün havucun 2. Günüydü brn 3 gün şeklinde gitmiyorum bir şeye alerjisi varsa 2 günde çıkar diyorumhatta bugün az da mamayla karıştırdım yumuşattım rahat yutsun diye. 2 gün tatlı patates sonra avakado veririm sonra da debzeleri katıştırırım bir gün sonra meyveye geçicem en son da yoğurt ve meyve -sebze yoğurt karışımı yapcam bu arada doktor bana 5.5 aylıkken başlarız ek gıdaya dedi ama dinlemedim açıkcası
Bu arada ben de 3 gün yapmiyorum yoğurda yapicam onu ama elimde yarısı kaldiysa ikinci günü yapiyorum kalmadiysa tek gün gittimBu arafa yarın ben de tatlı patates vercem. Bugün havucun 2. Günüydü brn 3 gün şeklinde gitmiyorum bir şeye alerjisi varsa 2 günde çıkar diyorumhatta bugün az da mamayla karıştırdım yumuşattım rahat yutsun diye. 2 gün tatlı patates sonra avakado veririm sonra da debzeleri katıştırırım bir gün sonra meyveye geçicem en son da yoğurt ve meyve -sebze yoğurt karışımı yapcam bu arada doktor bana 5.5 aylıkken başlarız ek gıdaya dedi ama dinlemedim açıkcası
Aynen ya elinde oynasin kemirmeye çalışsın diye yoksa eti löp löp didikleyeyim de yesin diye beklemiyorum snbdnsndnd kıymalı çorbalar yaparim bol bolBence senin 163 gün olmuş bi 10-15 güne rahat emcükletirsinben de 5.5 ay civarı eline veririm pirzola falan hafif sert olur ya elinde oynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?