- 22 Ekim 2024
- 4.149
- 9.868
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #45.821
Et de severim her gün ye desen yerim ama sebzeleri de seviyorum galiba yemedigim bir çok sebze de var bazılarını yeni yeni canim istiyor değişik akdbjwbdjsjjdSebze sevmeyen tek kadın benim heraldeaslnda yerim ama olmasa hic aramam. Etçiyim erkek gibi haha
Ben bu leke çıkarıcıyı kullanıyorum e bebekten almıştım , bodylerdeki kaka lekelerini bile cikariyordu. Kurumuş olsa da toz deterjani kaynar suyla açıyorum sonra kovaya sicak su kaynar suyla açtığım deterjani döküp geceden bırakıyorum sonra makinede yıkayıp çıkıyorOZaman ilk basta yapmam lazimdi smdi yapsam fayda etmez :/ tesekkr ederm kizlar
Ben çamaşırların üzerine koyup musluktan akan suyun en sıcağından koyuyorum kaynatmiyorum suyu 3 4 saat bekledikten sonra çıkıyor lekelerin nerdeyse hepsiNasl kullaniosunuz sicak suya dokup camasirlarimi atiosun
Doktor bi şey demedi ama sağlık ocağından öyle dediler yapay zekaya sordum ben de o inek sütü falan için geçerli diyor anne sütü için önemli depil ne zaman verildiği diye. Benimki de sık emiyor uymaya çalıştım ama aç olunca kusuyor ya ilacıYa ediyodum ama bu ara krizlerde yaeim saatte bir emzirdigim oluyo jsbsjajdj o yüzden dışarı çıkmadan yarim saat önce falan net emzirmis oluyorum öyle verip cikiyorum dışarda 2 saate kadar emzirmeden takiliyo sıpa
Sadece anne sütü alıyorsa çişli bez sayısı iyise ve çişinde turunculaşma koku yoksa vermeye gerek yok benceBizim ev 31-31 dereceçok veresim geliyor o yüzden
Sadece anne sütü alıyorsa çişli bez sayısı iyise ve çişinde turunculaşma koku yoksa vermeye gerek yok benceBizim ev 31-31 dereceçok veresim geliyor o yüzden
ben de böyle yapayım direkt makineye koydum deterjanla çıkarmadı çünkü teşekkürlerBen çamaşırların üzerine koyup musluktan akan suyun en sıcağından koyuyorum kaynatmiyorum suyu 3 4 saat bekledikten sonra çıkıyor lekelerin nerdeyse hepsi
Eşim ne bulursa yer hiç ayırt etmez ben yemekte soğan parçası görsem yemem erimiş olması lazımBiz de öyleyiz ya ben sebzeci eşim sebze yemez
Biberonu ısırıyor benim poyraz daBu arada cok acil bısey danısıcammsızeee4 gundur yenıden memeyı alıyodur poyraz ama dunden berı ısırıyor bıldıgınız son gucuyle hemde cok canımı acıtıyor ve emmıyor,ısırmada nerden cıktı varmı ısırılan baska
Cok tesekkr cnmBen bu leke çıkarıcıyı kullanıyorum e bebekten almıştım , bodylerdeki kaka lekelerini bile cikariyordu. Kurumuş olsa da toz deterjani kaynar suyla açıyorum sonra kovaya sicak su kaynar suyla açtığım deterjani döküp geceden bırakıyorum sonra makinede yıkayıp çıkıyor
Normalde öyle olması gerek ama maalesef benimki sık emmek istediği için bu mümkün olmuyorKızlar demir ilacını emzirmeden 1saat sonra ya da önce şeklinde mi veriyorsunuz yoksa dikkat etmiyor musunuz ona
benim doktor da önemli değil dedi. Kusmuyorsa ver dediDoktor bi şey demedi ama sağlık ocağından öyle dediler yapay zekaya sordum ben de o inek sütü falan için geçerli diyor anne sütü için önemli depil ne zaman verildiği diye. Benimki de sık emiyor uymaya çalıştım ama aç olunca kusuyor ya ilacı
Az önce markette kadın lahmacuncuyu aradı soğansız lahmacun var mı dedi kckcm o geldi aklımaEşim ne bulursa yer hiç ayırt etmez ben yemekte soğan parçası görsem yemem erimiş olması lazımneden blender kullanmayın diyorlar işte bundan inşallah babasına çeker benimki de
Bizim doktor beslenme öncesi veya sonrası, sabah veya akşam fark etmez demir için demişti ben sabahları veriyorum hep de genelde tok oluyorKızlar demir ilacını emzirmeden 1saat sonra ya da önce şeklinde mi veriyorsunuz yoksa dikkat etmiyor musunuz ona
Ben de pek dikkat edemicem boşa gidiyor ilaç öyle ardından su da veriyorum ben siz veriyor musunuzbenim doktor da önemli değil dedi. Kusmuyorsa ver dedi
Bana da tok vermek mantıklı geldi ya açken hoşuna gitmiyor sanırımBizim doktor beslenme öncesi veya sonrası, sabah veya akşam fark etmez demir için demişti ben sabahları veriyorum hep de genelde tok oluyor
Evet arkadasimin doktoru da su verin demis sanirim net bi doğru yok bu konudaSık emzirmeye rağmen koyuysa değil de turuncu olduysa o zaman verin diyolar genelde. Ya da meme mama rsddi vs varsa da bealenmiyo çocuk mecbur biraz su verin diyolar ama her doktorun tedavisi farklı oluyor işte
Güle güle kullansın mınıgımBu arada sipariş verdim. Trendyolda daha pahalıydı minicitye baktım orası da 12 bindi hepsiburada dan aldım sağol canım
Diş kasintisindan oluyo galiba bazen benimkide gücünün son zerresine kadar ısırıyor
Ahh yaramaz poyrazlaaar aaahBiberonu ısırıyor benim poyraz da
AhahahahAz önce markette kadın lahmacuncuyu aradı soğansız lahmacun var mı dedi kckcm o geldi aklıma
Ne yaptınız biberon ve meme reddini canım olumlu ilerleme var mıBende yaklaşık bir aydır hem biberon hem meme reddi yasıyorum. İlk başta çok stres oldum ben stres oldukça bebeğim yemedi. Bir de bizim bebelerin 4. Ay süreçleri aşırı sıcaklara geldiği için eminim ki sıcaklar da çok etkiledi. Hala tam düzelmedi memeye alınca kendini çubuk gibi yapıyor biberonla da maks 90 içiyor. (1 hafta önce 30-40 ancak içiyordu) 6060 gr dı 4. Ay kontolünde. Ama çok şükür sağlığı yerinde. Doktorlarda beslenme odaklı olmayın diyorlar. Bir de burada aynı şeyi yaşayan bunca insan varken insan demek ki bu normal diyor. Biraz da olsa rahatlıyor. Tüm tecrübelerimizi birbirimizle paylaşarak yardımcı oluyoruz. Kimse kimsenin canını sıkmak ya da linçlemek istemez. Kaç aydır burada konusuyoruz tüm süreçleri birlikte geçirdik. Ama dert yazıp yazıp bin ki tavsiye verince kulağını tıkarsan artık ciddiye alınmazsın.
Yiyeceksin onların o gözleriniGüle güle kullansın mınıgımcok sevdı bızımkı ınsallah cok sever senın mınnosta.
kızınca bıde gozlerıme bakıyo koca gozlerle
Ahh yaramaz poyrazlaaar aaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?