- 22 Ekim 2024
- 4.133
- 9.822
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.141
Ben de gitmedim artık kendi kendimi tedavi etmeyi öğrendim hafif bir enfeksiyon var galiba kokusuz renksiz ama ben anlıyorumBi doğurup kurtulsak diye bakıyoduk şimdi geri gitmek zor be. Allah muhtaç etmesin tabi hastalık vs olmasın inşallah da. Beni 40 kontrolüne çağırmıştı ona bile gitmedim yani
Ona ben de gitmedim ya bacaklarım titriyor o kontrollerdeBi doğurup kurtulsak diye bakıyoduk şimdi geri gitmek zor be. Allah muhtaç etmesin tabi hastalık vs olmasın inşallah da. Beni 40 kontrolüne çağırmıştı ona bile gitmedim yani
Ben taze fasülyeyi çorba olarak vericem yarın ya. Bi tanesinden bi parça haşladıktan sonra çatalla ezerim bir iki öyle veririm gerisini çorba yapıcam kabak havuç taze fasülye zeytinyağı ya pirinç ya tam buğday unuylaBen de tazw fasulye verdim tane tane hepsi kakasinda çıktı aksbahbshqbdjshdhajsnahssjns verdiysem ertesi gün karsilasiyoruzhenüz tam sindiremiyor belli ki zaten taneli verdiğim için daha da zor oluyodur. Belki ondan kusuyodur senin bebiş
Yani olabilir çorba işlerinde çok başarılı değilimBen taze fasülyeyi çorba olarak vericem yarın ya. Bi tanesinden bi parça haşladıktan sonra çatalla ezerim bir iki öyle veririm gerisini çorba yapıcam kabak havuç taze fasülye zeytinyağı ya pirinç ya tam buğday unuyla
Maşallah hep iştahlı olur inşallah bebitoek gıda dönemi başlangıcında kaşığa ne kadar koyuyorsunuz ben kaşığın ucuyla veriyorum hemen yutuyor sonra sinirleniyor hemen arkasından vermiyorum diyeyoğurt yemiyordu bugün şeftaliyle karıştırıp verdim sevdi
Heh aynı ben de böyle veriyorum okiMaşallah hep iştahlı olur inşallah bebitoben kaşığın ucuyla veriyorum çok sayıda veriyorum oyalana oyalana o attığım kaseleri bitirmiyor benim elimin ayarı fazla kaçıyo sadece ajdbjsndkdndjdjd yoğurdu ctesi denicem
Ben baya dolduruyormuşum ndndnshsjsksksf hepsini almıyo zaten bazenMaşallah hep iştahlı olur inşallah bebitoben kaşığın ucuyla veriyorum çok sayıda veriyorum oyalana oyalana o attığım kaseleri bitirmiyor benim elimin ayarı fazla kaçıyo sadece ajdbjsndkdndjdjd yoğurdu ctesi denicem
Bunu da bazen almiyo ki ağzının arkasına atmayi bilmedikleri için yarışı dudaktan akip gidiyor bazen bsbdbsjdjdxBen baya dolduruyormuşum ndndnshsjsksksf hepsini almıyo zaten bazen
Ayyy kızzz bu sıcaklardan sinek gibi yapıştık resmenBurda da bu ara bir durgunluk var nerdesiniz bacikolarQuinnn canım alerji durumunuz nasıl oldu teste ne zaman girecektiniz
5 aylık olunca başladım benKızlar bu arada tadımlara ne zaman başladınız ben 6 ay gibi başlamayı düşünüyorum şuan 4,5 aylık olduk . Doğum 3 Nisan
Anne sütü mü alıyor sadece yoksa mama da veriyor musunuz ? Normalde anne sütü alıyorsa 6 7 hatta 8 ayda geç diyenler var emin olamadım bende. Günde 1 kere uyumadan mama veriyorum ben de. Bazen hiç vermediğimde oluyor. Ama günde 1 ya da 2 günde 1 veriyorum5 aylık olunca başladım ben
Mama ağırlıklı gidiyorum ben canım sütüm yok gibi bişey günde 1 kere veriyorum süt. 6. Ayda başla istersen sonrası çok geç olur ama tatları seçtiği için reddedebilir sadece süt isteyebilirAnne sütü mü alıyor sadece yoksa mama da veriyor musunuz ? Normalde anne sütü alıyorsa 6 7 hatta 8 ayda geç diyenler var emin olamadım bende. Günde 1 kere uyumadan mama veriyorum ben de. Bazen hiç vermediğimde oluyor. Ama günde 1 ya da 2 günde 1 veriyorum
Doğum 28 şubat, 5.5 falaniz şuan 2 hafta oldu olmadı işte başladımKızlar bu arada tadımlara ne zaman başladınız ben 6 ay gibi başlamayı düşünüyorum şuan 4,5 aylık olduk . Doğum 3 Nisan
Mama ağırlıklı gidiyorum ben canım sütüm yok gibi bişey günde 1 kere veriyorum süt. 6. Ayda başla istersen sonrası çok geç olur ama tatları seçtiği için reddedebilir sadece süt
Bana da fikir olsun. Suyundan falan mı başlarız yoksa direkt yedirir gider miyiz bilmiyorum ya. Öyle 3 gün kabak bir çay kaşığı ertesi gün yemek kaşığı falan uğraştınız mı hepiniz :/Aklımdaki soruyu arkadaş sormuş şimdi bende tadımlara başlamak istiyorum erken mi kızlar 7 Mart doğumlu bebişim 5 ay 1 haftalık anne sütüyle besleniyor kilo alımında bi sorun yok tadım dediğim bişeylerin suyundan tattırmak istiyorum anam babam usulü yada tadımı ne olarak görüp verdiniz yardım edin banaaaa
Hiç öyle uğraşmadım direkt verdim birkaç kaşık.çay kaşığı tatlı kaşığı şeklinde ölçmedim. 2şer gün denedim yoğurt hariç, yoğurdu 3 gün denedim.Bana da fikir olsun. Suyundan falan mı başlarız yoksa direkt yedirir gider miyiz bilmiyorum ya. Öyle 3 gün kabak bir çay kaşığı ertesi gün yemek kaşığı falan uğraştınız mı hepiniz :/
Deniyim onu da,Tulum değil de kısa kollu ince tişört veya penye bir şey varsa onları giydirebilirsin zaten tulumun mantığı da o bencetulum fazla gelmiş olabilir sadece işte giydir altı cibil da kalabilir. Ama usuyunce sık uyanırlar diye biliyorum ne kadar doğrudur bilmem
Valla haklisin, ben bir kac kutu siparis edeyimKiz geri çekilme fifty fifty riske atma beben minik benim de gotum tutuşuyor afedersiniz gerçekten ama elini bile surduysen bana elleme diyorum ajsbahshajdjisjjdjakdjjdnd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?