2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar bu arada tadımlara ne zaman başladınız ben 6 ay gibi başlamayı düşünüyorum şuan 4,5 aylık olduk . Doğum 3 Nisan
Ben tam 6 ay olunca basladim, sebzeleri hergun bir tane tattirdim, alerji olabilcek gbi olanlari iki uc gun yapicam. Valla saymadim hic ne kadar yedi, once ben kasikla tattirdim, sonra biraktim pure kasigina bandirip verdim, tabagi da onunde durdu, o kendisi takildi, biraz elini soktu tabaga, biraz damagini kasidi kasikla falan. Bugun ama warcrew den esinlendim, ogleden sonra corba vericem, sebzeleri pisiriyorum simdi, blenderdan gecircem, bir iki kasik yesin bakalim -taze fasulyesiz tabi

Ben çok tuzlu ve salçalı şeyler tukettigim için onu yapamam ama tadimlardan sonra yemekleri ona göre tuzsuz ve salcayi da ayarlayabilirsem ona özel salça tapip buzluğa atmayi düşünüyorum yapamazsam da benim salcamdan az kullanirim. O şekilde tuzunu atmadan ayırıp yediririm. İlerde biz gibi Reflü cart curt cekmesin boşuna sebze haslayip verdim su ana kadar aralarda meyve emcukletiyorum. Yogurda gectikten sonra ona göre yemekler yapip onlarij sebzelerinden suyundan tattiririm

Bana da fikir olsun. Suyundan falan mı başlarız yoksa direkt yedirir gider miyiz bilmiyorum ya. Öyle 3 gün kabak bir çay kaşığı ertesi gün yemek kaşığı falan uğraştınız mı hepiniz :/
Kaşık hesabi yaomadim hasladim verdim çok yemiyo zaten. Bulamaç yapmaj istemiyorum normal çorbalar yaparim iiymali şehriyeli öyle öyle alışır zaten şuanda da pureden çok pütürlü gidiyorun

Ay bu ne bozuldu be üfffff
ben var ya onerilen catal değil de blender olsaydı da ugraşamazdim bi de onu yıka kaldir falan sjxbshbdjwhdjdndjd helal olsun baciko nasıl sevdi mi senin kuş

Ay bu ne bozuldu be üfffff
ben var ya onerilen catal değil de blender olsaydı da ugraşamazdim bi de onu yıka kaldir falan sjxbshbdjwhdjdndjd helal olsun baciko nasıl sevdi mi senin kuş
sabah tadimlari catalla ezip yapiyorum valla, aksam kendim de icicem corbayi diye blender disim cok agriyor bebeyi katiya alistirirken kendim siviya donuyrum saka gbi
Son kullanma tarihleri var , bizimkilerin hepsi gecmis djdjdjdjdj

sabah tadimlari catalla ezip yapiyorum valla, aksam kendim de icicem corbayi diye blender disim cok agriyor bebeyi katiya alistirirken kendim siviya donuyrum saka gbi
Son kullanma tarihleri var , bizimkilerin hepsi gecmis djdjdjdjdj
Geçmiş olsun canım geçici bir süreç bir şey olmaz hem sabah katı akşam sivi olsa da olur çorba da içecek sonuçta bu bebeler

Nsbdnsnxjddjhejfnfjfnjd ben onu bi kontrol edeyim en iyisi

Tatlış bi doktor bulduysan köşede dursun gerektiğinde gidiverirsin ne güzel. Amaan enfeksiyonu ihmal etme ayy ilerleyip yayıldı mı yatarak tedaviye kadar gidiyo Allah korusun, suyu azalttıysan falan geri arttır

Tatlış bi doktor bulduysan köşede dursun gerektiğinde gidiverirsin ne güzel. Amaan enfeksiyonu ihmal etme ayy ilerleyip yayıldı mı yatarak tedaviye kadar gidiyo Allah korusun, suyu azalttıysan falan geri arttır
Ya tam enfeksiyon da diyemiyorum belki vucudun normali budur. Doğumdan sonra bu kanama vs tsmamen bitince fark ettim akinti hep oluyor ya o şekilde değil kuruyunca katilaşıp kalıyor yine afedersiniz diyorum o dönem ordaki tüyler biraz uzayinca onlari birbirine yapistiriyordu. Onu çok anlayamadım şuan o kadar değil belki normale anca donuyodur ama aklimi kurcaliyor işte bir çocuk sahibi olmak istedik bu kadar dert cekilmemeliydi ya hastalik hastası olduk resmen....

Biz de bissürü attık çöpe bu tarih olayı yüzünden ya hamilelikte benim her şey yasaktı şeedemeyince onlar da çöp oldu ashshss
Dkjdafjgkfagsksodbov birilerine bağışlasaydiniz ben doğumdan sonraya kadar kullanmadim valla hiç skbdjddjndjd doğumdan sonra almaya başladık işte doğumu kolaylaştırır diye de korunmuyoduk ne b*ka yaradiysa yani korunsaydim hiç çıkmayacaktı demekki bebe

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?

Enfeksiyon değildir inşallah diyeyim o zamann. Evet vücudumuzu dinlemekten bi hal olduk gerçekten

Ay yazmamism taze fasulye yedi yaramadi bebeme galiba ama gunduz yemisti
Kıyamam yavrum diğer günler normale dönerse fasülyeyi suçluyoruz
Ayyy kızzz bu sıcaklardan sinek gibi yapıştık resmen alerji çıkmadı şükürler olsun Ateş, diş, enfeksiyon derken şurubun da içeriği tetikledi döküntüyü
Vallahi yandık kuzum bir yandan onla birlikte tatil de bitiyor üzülüyorum
Oy çok şükür sevindim umarım nir daha hiç olmaz şimdi nasıl Begüm kuzu
imagination forever canım poyraz kuzusu nasıl ateş düştü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…