- 26 Ocak 2021
- 779
- 2.300
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.161
Ben tam 6 ay olunca basladim, sebzeleri hergun bir tane tattirdim, alerji olabilcek gbi olanlari iki uc gun yapicam. Valla saymadim hic ne kadar yedi, once ben kasikla tattirdim, sonra biraktim pure kasigina bandirip verdim, tabagi da onunde durdu, o kendisi takildi, biraz elini soktu tabaga, biraz damagini kasidi kasikla falan. Bugun amaKızlar bu arada tadımlara ne zaman başladınız ben 6 ay gibi başlamayı düşünüyorum şuan 4,5 aylık olduk . Doğum 3 Nisan
Ben çok tuzlu ve salçalı şeyler tukettigim için onu yapamam ama tadimlardan sonra yemekleri ona göre tuzsuz ve salcayi da ayarlayabilirsem ona özel salça tapip buzluğa atmayi düşünüyorumAklımdaki soruyu arkadaş sormuş şimdi bende tadımlara başlamak istiyorum erken mi kızlar 7 Mart doğumlu bebişim 5 ay 1 haftalık anne sütüyle besleniyor kilo alımında bi sorun yok tadım dediğim bişeylerin suyundan tattırmak istiyorum anam babam usulü yada tadımı ne olarak görüp verdiniz yardım edin banaaaa
Kaşık hesabi yaomadim hasladim verdim çok yemiyo zaten. Bulamaç yapmaj istemiyorum normal çorbalar yaparim iiymali şehriyeli öyle öyle alışır zaten şuanda da pureden çok pütürlü gidiyorunBana da fikir olsun. Suyundan falan mı başlarız yoksa direkt yedirir gider miyiz bilmiyorum ya. Öyle 3 gün kabak bir çay kaşığı ertesi gün yemek kaşığı falan uğraştınız mı hepiniz :/
Bunların bir tarihi yoksa ben de indirimde gördükçe stoklamak istiyorum ama tarihi falan geciyodur belki diye girişmedim ya sjbddkdkjfDeniyim onu da,
Valla haklisin, ben bir kac kutu siparis edeyim
Ay bu ne bozuldu be üfffffBen tam 6 ay olunca basladim, sebzeleri hergun bir tane tattirdim, alerji olabilcek gbi olanlari iki uc gun yapicam. Valla saymadim hic ne kadar yedi, once ben kasikla tattirdim, sonra biraktim pure kasigina bandirip verdim, tabagi da onunde durdu, o kendisi takildi, biraz elini soktu tabaga, biraz damagini kasidi kasikla falan. Bugun amawarcrew den esinlendim, ogleden sonra corba vericem, sebzeleri pisiriyorum simdi, blenderdan gecircem, bir iki kasik yesin bakalim -taze fasulyesiz tabi
Ay bu ne bozuldu be üfffff
ben var ya onerilen catal değil de blender olsaydı da ugraşamazdim bi de onu yıka kaldir falan sjxbshbdjwhdjdndjd helal olsun bacikonasıl sevdi mi senin kuş
Geçmiş olsun canımsabah tadimlari catalla ezip yapiyorum valla, aksam kendim de icicem corbayi diye blender disim cok agriyor bebeyi katiya alistirirken kendim siviya donuyrum saka gbi
Son kullanma tarihleri var , bizimkilerin hepsi gecmis djdjdjdjdj
Tatlış bi doktor bulduysan köşede dursun gerektiğinde gidiverirsin ne güzel. Amaan enfeksiyonu ihmal etme ayy ilerleyip yayıldı mı yatarak tedaviye kadar gidiyo Allah korusun, suyu azalttıysan falan geri arttırBen de gitmedim artık kendi kendimi tedavi etmeyi öğrendim hafif bir enfeksiyon var galiba kokusuz renksiz ama ben anlıyorumona da gebeyken kullandigim fitil vardı onu mu kullansam alıp diye düşünüyorum emin de değilim ama kontrole gittigim doktor çok tatli nazikti. Gitsem kontrole ona giderim sadece ona da derim korkuyorum anca geldim lütfen acitacak bir şey yapmayalim jabxhwbdjsj
Biz de bissürü attık çöpe bu tarih olayı yüzünden ya hamilelikte benim her şey yasaktı şeedemeyince onlar da çöp oldu ashshssBunların bir tarihi yoksa ben de indirimde gördükçe stoklamak istiyorum ama tarihi falan geciyodur belki diye girişmedim ya sjbddkdkjf
Ya tam enfeksiyon da diyemiyorum belki vucudun normali budur. Doğumdan sonra bu kanama vs tsmamen bitince fark ettim akinti hep oluyor ya o şekilde değil kuruyunca katilaşıp kalıyor yine afedersiniz diyorum o dönem ordaki tüyler biraz uzayinca onlari birbirine yapistiriyordu. Onu çok anlayamadım şuan o kadar değil belki normale anca donuyodur ama aklimi kurcaliyor işteTatlış bi doktor bulduysan köşede dursun gerektiğinde gidiverirsin ne güzel. Amaan enfeksiyonu ihmal etme ayy ilerleyip yayıldı mı yatarak tedaviye kadar gidiyo Allah korusun, suyu azalttıysan falan geri arttır
Dkjdafjgkfagsksodbov birilerine bağışlasaydinizBiz de bissürü attık çöpe bu tarih olayı yüzünden ya hamilelikte benim her şey yasaktı şeedemeyince onlar da çöp oldu ashshss
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?Kızlar ben hıc ıyı degılım,annemler ınfluanza oldu ısten ızın aldım poyraza gecmesın dıye ıkı gundur yogun tempo ona bakıyordum ama maşesef gecmıs bugun 39.7 atesle hastane hastane gezdık,ılk dr novalgın+antıbıyotık+advil+decort ıcerıgı olan ıgne vuracaktı ,ızın verıyoruz dıye ımza aldılar ve cocuk doktorumuz asla ızın vermedı(poyrazın dr u adanaya tayın oldu)cocuk atesler ıcınde yanarken ordan cıktıgımız ıcın bıda ımzamızı aldılar sorumluluk kabul etmıyoruz dıye,(dr bıde bana dedıkı köyden gelenler hıc sorgulamıyo ne guzel ıgnelerını olup gıdıyor sizlerde sıkıntı oluyor dedı )gittikmi cocuk hastenesıne oranın sahıbı benım musterımdı,fıtıl ve parasetemol verdı kan aldı bakterıyel degıl vırus kapmıs dedı atesı cok dırenclı uc gun dusmez dedı,dolven calpol 3 satte bır donusumlu+fitil+oselmilr verdı,damar yolunu cokarmayalım muhtemelen yıne gelırsınız dddı ama poyraz o kadar agladıkı mecburen cıkarttırdık.sımdı atesı yıne 38 e vurdu,lütfen dua edinde evde düşsün ateşi bugun okadar agladıkı dogdugundam berı tüm aglamalarını toplasak bugun etmez…
Enfeksiyon değildir inşallah diyeyim o zamann. Evet vücudumuzu dinlemekten bi hal olduk gerçektenYa tam enfeksiyon da diyemiyorum belki vucudun normali budur. Doğumdan sonra bu kanama vs tsmamen bitince fark ettim akinti hep oluyor ya o şekilde değil kuruyunca katilaşıp kalıyor yine afedersiniz diyorum o dönem ordaki tüyler biraz uzayinca onlari birbirine yapistiriyordu. Onu çok anlayamadım şuan o kadar değil belki normale anca donuyodur ama aklimi kurcaliyor iştebir çocuk sahibi olmak istedik bu kadar dert cekilmemeliydi ya hastalik hastası olduk resmen....
Önemli diyolar ama bi rahatsızlık hissetmiyorsak da sıkıntı yoktur Allahın izniyle bence yaOna ben de gitmedim ya bacaklarım titriyor o kontrollerde
Kıyamam yavrum diğer günler normale dönerse fasülyeyi suçluyoruzAy yazmamism taze fasulye yediyaramadi bebeme galiba ama gunduz yemisti
Vallahi yandık kuzum bir yandan onla birlikte tatil de bitiyor üzülüyorumAyyy kızzz bu sıcaklardan sinek gibi yapıştık resmenalerji çıkmadı şükürler olsun Ateş, diş, enfeksiyon derken şurubun da içeriği tetikledi döküntüyü
Günaydın uykusuz kalmışsın belli kdkdjsjsjsksksksGünaydın bacılar kapanışı ben yapmışım açılış da bana nasip oldu
Her zamanki gibi mesaimizdeydik bacikoGünaydın uykusuz kalmışsın belli kdkdjsjsjsksksks
Yoktur inşallah yaÖnemli diyolar ama bi rahatsızlık hissetmiyorsak da sıkıntı yoktur Allahın izniyle bence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?