2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar demir verirken ağzından attı birazını akarken aparatiyla çektim hemen geri yuttu ama orayı silmedim hemen. Sonra denk gelince fark ettim böyle kızarmış alerji falan mi acaba elime damlatip bekledim benim kizarmadi ocean kullanıyorum daha önce denk gelen var mı böyle bir şeye

Eklentiler

• IMG_20250815_103905.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 40
Yok canım ben denk gelmedim geçmiş olsun kuzuya
bebeğim pazar günü 24 haftalık olacak hala hiç kahkaha atmadı. sizinkiler atıyor mu? benim ıh mıh e u dışında babıldama sesleri falan da yapmıyo
Benimki de durduk yere kahkaha atmıyor biz yaklaşıp bişeyler yaptığımızfa heyecanlanıp kahkaha atıyor bu kadar, aaaaa oooo falan diye bağıryor benimki babababab falan yok henüz. Her bebişin gelişimi farklı daha zamanları var demekki

Bizim de hep akıyor ama böyle bi şey yaşamadım bestiron damla bizimki de

bebeğim pazar günü 24 haftalık olacak hala hiç kahkaha atmadı. sizinkiler atıyor mu? benim ıh mıh e u dışında babıldama sesleri falan da yapmıyo
Benimki de bugün ben çok çabalayınca azıcık attı ama sadece ben duymuşumdur yani öyle belirgin değildi. Yakında yavaş yavaş başlarlar vaktini bekliyordur

İlk yoğurt yerken, yanağında değen yerlerde olmuştu, ıslak pamukla sildim, nemlendirici sürdüm geçti canım.

Ben de öpğyorum gıdıklanıyor niye iyi değilmiş kız
Ben hem çalışıyorum hem bebe bakıyorum yemek yapmaya şu an fırsatım yok yuvarlanıyorum. Sen napıyorsun
Çok kolay gelsin canım ya ben de bebemle uzanıykrum tüm gün kıçumdan ayrılmıyor uyurken de bırakmıyor eylülde nasıl işe başlıcam onu düşünüyorum bensiz uyumamaya durmamaya başladı hiçvir şey yapamıyorum kaç gündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…