- 22 Eylül 2023
- 617
- 1.497
- 33
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.181
Evet emcüklüyor yakalarsaKızlae sizin bebekler üstündeki zıbını tişörtü vs tutup ağzına götürmeye çalışıyor mu
Şarjım yoktu gece çok kalktım yıkılmadım ama ayakta da değilim wnbdjwjdjdkdk güno canimGünaydın bacılar kapanışı ben yapmışım açılış da bana nasip oldu
Malesef sjdndjnd yakalik takıyorum islatiyo diye onu bile su gibi yapıyor yemektenKızlae sizin bebekler üstündeki zıbını tişörtü vs tutup ağzına götürmeye çalışıyor mu
kendi üstünü çekiştiriyo ama ağzına götürmüyo erişse götürür heralde çünkü tuttuğunu ağzına sokuyoKızlae sizin bebekler üstündeki zıbını tişörtü vs tutup ağzına götürmeye çalışıyor mu
Yok canım ben denk gelmedim geçmiş olsun kuzuyaKızlar demir verirken ağzından attı birazını akarken aparatiyla çektim hemen geri yuttu ama orayı silmedim hemen. Sonra denk gelince fark ettim böyle kızarmışalerji falan mi acaba elime damlatip bekledim benim kizarmadi ocean kullanıyorum daha önce denk gelen var mı böyle bir şeye
Benimki de durduk yere kahkaha atmıyor biz yaklaşıp bişeyler yaptığımızfa heyecanlanıp kahkaha atıyor bu kadar, aaaaa oooo falan diye bağıryor benimki babababab falan yok henüz. Her bebişin gelişimi farklı daha zamanları var demekkibebeğim pazar günü 24 haftalık olacak hala hiç kahkaha atmadı. sizinkiler atıyor mu? benim ıh mıh e u dışında babıldama sesleri falan da yapmıyo
Atıyor canı istersebebeğim pazar günü 24 haftalık olacak hala hiç kahkaha atmadı. sizinkiler atıyor mu? benim ıh mıh e u dışında babıldama sesleri falan da yapmıyo
Evett çekiştire çekiştire sündürdü zıbınlarıKızlae sizin bebekler üstündeki zıbını tişörtü vs tutup ağzına götürmeye çalışıyor mu
Bizim de hep akıyor ama böyle bi şey yaşamadım bestiron damla bizimki deKızlar demir verirken ağzından attı birazını akarken aparatiyla çektim hemen geri yuttu ama orayı silmedim hemen. Sonra denk gelince fark ettim böyle kızarmışalerji falan mi acaba elime damlatip bekledim benim kizarmadi ocean kullanıyorum daha önce denk gelen var mı böyle bir şeye
Benimki de bugün ben çok çabalayınca azıcık attı ama sadece ben duymuşumdur yani öyle belirgin değildi. Yakında yavaş yavaş başlarlar vaktini bekliyordurbebeğim pazar günü 24 haftalık olacak hala hiç kahkaha atmadı. sizinkiler atıyor mu? benim ıh mıh e u dışında babıldama sesleri falan da yapmıyo
İlk yoğurt yerken, yanağında değen yerlerde olmuştu, ıslak pamukla sildim, nemlendirici sürdüm geçti canım.Kızlar demir verirken ağzından attı birazını akarken aparatiyla çektim hemen geri yuttu ama orayı silmedim hemen. Sonra denk gelince fark ettim böyle kızarmışalerji falan mi acaba elime damlatip bekledim benim kizarmadi ocean kullanıyorum daha önce denk gelen var mı böyle bir şeye
Ben hem çalışıyorum hem bebe bakıyorum yemek yapmaya şu an fırsatım yok yuvarlanıyorum. Sen napıyorsunÇok sessiz bugünnnn nerdesiniz napıyosunuzzzzzz
Ben de öpğyorum gıdıklanıyor niye iyi değilmiş kızKahkaha atması için karnını, yanlarını falan öpüyorum o zaman atıyorama gıdıklanıyor tabii. Gıdıklamak iyi değilmiş aslında bebeklerin hoşuna gitmezmiş. Sadece o an aşırı güldüğü için yapıyorum valla kusura bakmasın doktorlar
Çok kolay gelsin canım yaBen hem çalışıyorum hem bebe bakıyorum yemek yapmaya şu an fırsatım yok yuvarlanıyorum. Sen napıyorsun
Bebekle dolap içleri temizleme kıyafet düzenlerii ayyy çok yorucuÇok sessiz bugünnnn nerdesiniz napıyosunuzzzzzz
Çok kolay gelsin cidden zor bebeyle iş yapmakBebekle dolap içleri temizleme kıyafet düzenlerii ayyy çok yorucu
Disardaydik esjhsjd yorgun ve açım hüüÇok sessiz bugünnnn nerdesiniz napıyosunuzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?