- 22 Ekim 2024
- 4.126
- 9.810
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.201
Yani alerji gibi bir şey mi acabaİlk yoğurt yerken, yanağında değen yerlerde olmuştu, ıslak pamukla sildim, nemlendirici sürdüm geçti canım.
Kiz ben dogumdan sonra her wc sonrasi duşa girip alt kismi yıkayıp cikiyodum o ara daha çok uyuyodu gerci... Şuan çok öyle olmuyo da arada gitmisken tum vucudumu yikayip cikiyorum hemen sjxbsjbdjd uyanmaycagi dklari gozleyip tabiBugün ilk kez kızımı uyutup duşa girdim durup durup kameradan baktım ama şimdiye kadar niye yapmıyormuşum böyle bi şey dedim. İnsan bebekliyken bi şey yapınca kendini çok büyük iş başarmış gibi hissediyo shshdds
Ben de yapiyorum birazcik hemen hıçkırık tutuyo sjbxjsbdjdnKahkaha atması için karnını, yanlarını falan öpüyorum o zaman atıyorama gıdıklanıyor tabii. Gıdıklamak iyi değilmiş aslında bebeklerin hoşuna gitmezmiş. Sadece o an aşırı güldüğü için yapıyorum valla kusura bakmasın doktorlar
Memede uyutuyorsan bilemiyorum nasıl ölçülür ama sık uyanir bence aç olsa doymasa vs... Sık emmek isteyebilir geçtiğimiz ay çok emiyodu aşırı sık yani öyle böyle değil ve kilo da almamış zaten süt azdi demekki diyorum ordan anlasiliyor herhaldeKızlar bebişim büyüdü aslında ama ben hala doydumu anlayamıyorum. bazen emerken uyuya kalıyor ama göğsümü de bırakmıyor yani Doymuş mu doymamış mı nasıl anlayacağım
Oyalamak için neler neler yapıyorum benimki de durmuyor dolabın yarısını zor bitirebildim eşimin tarafı kaldı öyleceÇok kolay gelsin cidden zor bebeyle iş yapmaknasıl yapıyosunuz benimki durmuyor artık
Valla helal olsun ayakta alkışlıyorum sddddsddKiz ben dogumdan sonra her wc sonrasi duşa girip alt kismi yıkayıp cikiyodum o ara daha çok uyuyodu gerci... Şuan çok öyle olmuyo da arada gitmisken tum vucudumu yikayip cikiyorum hemen sjxbsjbdjd uyanmaycagi dklari gozleyip tabi
Benim bebegimde her emmesinde uyurdu mememde halada oyle. Hatta gunluk çişli bezi bile cok cikiodu. Ama meger doymuyormus kilo alamadi uzun sure. Sizin bebegin kilo alimi duzenliyse sknti yokturKızlar bebişim büyüdü aslında ama ben hala doydumu anlayamıyorum. bazen emerken uyuya kalıyor ama göğsümü de bırakmıyor yani Doymuş mu doymamış mı nasıl anlayacağım
Çok teşekkür ederim canım. Memede uyutmuyorum aslında ama kendisi birkaç haftadır memede uyuyor. 4 ay atağı olabilir belki. Biraz da huysuz beyefendiMemede uyutuyorsan bilemiyorum nasıl ölçülür ama sık uyanir bence aç olsa doymasa vs... Sık emmek isteyebilir geçtiğimiz ay çok emiyodu aşırı sık yani öyle böyle değil ve kilo da almamış zaten süt azdi demekki diyorum ordan anlasiliyor herhaldeonun dışında emzirdim doymadiysa uyku eurumu da yoksa kaldırınca agliyor tekrar meme için o zaman doymamış oluyo sanirim bilemedim ki çok değişik mevzular kilo durumunu kontrol edebilirsin en garanti odur herhalde
Bizim de geçen ay azdıBenim bebegimde her emmesinde uyurdu mememde halada oyle. Hatta gunluk çişli bezi bile cok cikiodu. Ama meger doymuyormus kilo alamadi uzun sure. Sizin bebegin kilo alimi duzenliyse sknti yoktur
Benim yaşadığım duruma bir dr alerji demişti. Bir başlası sormuş gene instada ordan gördüm. Bizde tekrarı olmadı ama bu durumun. Ciltleri çok hassas bence hemen tepki veriyorYani alerji gibi bir şey mi acaba
Geçici bir durumdur bu aralar memede rahatliyorlar ondan dolayi da olabilirÇok teşekkür ederim canım. Memede uyutmuyorum aslında ama kendisi birkaç haftadır memede uyuyor. 4 ay atağı olabilir belki. Biraz da huysuz beyefendi
Olabilir tekrar verip gozlemlerim herhangi bir yerinde yine kızarıklık yaparsa doktora götürürüm fotoğrafını da çekip bakayim ne diyecek hem kontrol amaçlı da gitmiş oluruzBenim yaşadığım duruma bir dr alerji demişti. Bir başlası sormuş gene instada ordan gördüm. Bizde tekrarı olmadı ama bu durumun. Ciltleri çok hassas bence hemen tepki veriyor
bu ara çok hıçkırıyor mu ya ek gıdadan sonra habire hıçkırıyor çocuum bayadır olmuyorduBen de yapiyorum birazcik hemen hıçkırık tutuyo sjbxjsbdjdn
Benimki ek gıdaya daha başlamadık, mama içiyor ama her gün mutlaka hıçkırık tutuyor bir kaç defa gündebu ara çok hıçkırıyor mu ya ek gıdadan sonra habire hıçkırıyor çocuum bayadır olmuyordu
Bu gece de yoksun bacikomŞarjım yoktu gece çok kalktım yıkılmadım ama ayakta da değilim wnbdjwjdjdkdk güno canim
Ay biz tüm gün ablamızla uğraştık 1. Sınıfa geçecek ona okul kıyafetlerini falan aldık ben bunayıp huniyi takmazsam iyidir bacılarÇok sessiz bugünnnn nerdesiniz napıyosunuzzzzzz
Bu aylar hiç belli olmuyor doydukları ya meme de az duruyorlar ve benimki uyumamaya başladı gündüz zaten almıyor gece alıyordu 4 ten beri uyumadı ara ara beşikten alıyorum veriyorum uzun süre kalmıyor bence uyuyorsa gerçekten çekiyorsa emdiği için mayışıyordur ama güçsüz çekiyorsa emzik gibi kullanıyor da olabilir canımKızlar bebişim büyüdü aslında ama ben hala doydumu anlayamıyorum. bazen emerken uyuya kalıyor ama göğsümü de bırakmıyor yani Doymuş mu doymamış mı nasıl anlayacağım
Ama grupta giderek sessizleşiyor bu da bir gerçek eski üyelerin çoğu yok giderek kaybolmayalım yaÇok sessiz bugünnnn nerdesiniz napıyosunuzzzzzz
Aslında hoşlanmıyorlarmış zoraki gülüyorlarmış. Zoraki gülsün napim yaniBen de öpğyorum gıdıklanıyor niye iyi değilmiş kız
Çok kolay gelsin canım yaben de bebemle uzanıykrum tüm gün kıçumdan ayrılmıyor uyurken de bırakmıyor eylülde nasıl işe başlıcam onu düşünüyorum bensiz uyumamaya durmamaya başladı hiçvir şey yapamıyorum kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?