2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kiz ben dogumdan sonra her wc sonrasi duşa girip alt kismi yıkayıp cikiyodum o ara daha çok uyuyodu gerci... Şuan çok öyle olmuyo da arada gitmisken tum vucudumu yikayip cikiyorum hemen sjxbsjbdjd uyanmaycagi dklari gozleyip tabi

Ben de yapiyorum birazcik hemen hıçkırık tutuyo sjbxjsbdjdn

Kızlar bebişim büyüdü aslında ama ben hala doydumu anlayamıyorum. bazen emerken uyuya kalıyor ama göğsümü de bırakmıyor yani Doymuş mu doymamış mı nasıl anlayacağım
Memede uyutuyorsan bilemiyorum nasıl ölçülür ama sık uyanir bence aç olsa doymasa vs... Sık emmek isteyebilir geçtiğimiz ay çok emiyodu aşırı sık yani öyle böyle değil ve kilo da almamış zaten süt azdi demekki diyorum ordan anlasiliyor herhalde onun dışında emzirdim doymadiysa uyku eurumu da yoksa kaldırınca agliyor tekrar meme için o zaman doymamış oluyo sanirim bilemedim ki çok değişik mevzular kilo durumunu kontrol edebilirsin en garanti odur herhalde

Ayakta sallamayı nasıl bıraktırıcam hem sık uyandığı için hem de ilerleyen dönemde ağırlaşacağı için artık bıraktırmak istiyorum

Kızlar bebişim büyüdü aslında ama ben hala doydumu anlayamıyorum. bazen emerken uyuya kalıyor ama göğsümü de bırakmıyor yani Doymuş mu doymamış mı nasıl anlayacağım
Benim bebegimde her emmesinde uyurdu mememde halada oyle. Hatta gunluk çişli bezi bile cok cikiodu. Ama meger doymuyormus kilo alamadi uzun sure. Sizin bebegin kilo alimi duzenliyse sknti yoktur

Çok teşekkür ederim canım. Memede uyutmuyorum aslında ama kendisi birkaç haftadır memede uyuyor. 4 ay atağı olabilir belki. Biraz da huysuz beyefendi

Benim yaşadığım duruma bir dr alerji demişti. Bir başlası sormuş gene instada ordan gördüm. Bizde tekrarı olmadı ama bu durumun. Ciltleri çok hassas bence hemen tepki veriyor
Olabilir tekrar verip gozlemlerim herhangi bir yerinde yine kızarıklık yaparsa doktora götürürüm fotoğrafını da çekip bakayim ne diyecek hem kontrol amaçlı da gitmiş oluruz

Şarjım yoktu gece çok kalktım yıkılmadım ama ayakta da değilim wnbdjwjdjdkdk güno canim
Bu gece de yoksun bacikom
Çok sessiz bugünnnn nerdesiniz napıyosunuzzzzzz
Ay biz tüm gün ablamızla uğraştık 1. Sınıfa geçecek ona okul kıyafetlerini falan aldık ben bunayıp huniyi takmazsam iyidir bacılar
Bu aylar hiç belli olmuyor doydukları ya meme de az duruyorlar ve benimki uyumamaya başladı gündüz zaten almıyor gece alıyordu 4 ten beri uyumadı ara ara beşikten alıyorum veriyorum uzun süre kalmıyor bence uyuyorsa gerçekten çekiyorsa emdiği için mayışıyordur ama güçsüz çekiyorsa emzik gibi kullanıyor da olabilir canım

Çok sessiz bugünnnn nerdesiniz napıyosunuzzzzzz
Ama grupta giderek sessizleşiyor bu da bir gerçek eski üyelerin çoğu yok giderek kaybolmayalım ya
Aklıma hep eskiler geliyor bazen ne kadar canlıydık ne güzel şimdi yuklar hiç

Aslında hoşlanmıyorlarmış zoraki gülüyorlarmış. Zoraki gülsün napim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…