- 17 Ekim 2023
- 913
- 1.462
- 33
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.241
Ben bir günü boşaltmayı tercih ederdim kesinlikle canımKızlar size bir şey danışmak istiyorum.
Benim okulla ev arası en az 1.5 saat sürüyor. Hamileyken 22 saat ders alıp günde 3-4-5-6 saat derse giriyordum yani bazı günler 10da dersim bitiyor 11.30 gibi evde oluyordum.
Bir günümü boşa çıkarırsam her gün 5-6 saat derse giricem evde 2-3 gibi olucam. Hangisi daha mantıklı sizce? 5 gün okula gitmek mi bir günü boşa çıkarmak mı?
Mümkün olursa ben de bi isteyeyim ama hiç sanmıyorum sadexe yüksek lisans yapanlara bir gün boş veriyorlardı sanki ama süt iznim var sonuçta yapmaları da lazımBen bir günü boşaltmayı tercih ederdim kesinlikle canım
Ahahah naptın konuştun muYa kamera acik salondaydik yatak odasindan da sesi geliyo zaten diye ben agladigi gibi odaya gittim dönmüş geri donemiyodu diye agliyo sandim dondurdum durmadi emziği verdim daha beter aglamaya basladi icerde de kamer açık ya eşime ses gidince ben uyaninca mi susturacaksin diye bir serzenis duydum gittim salona ne diyosun diye kavga edecektim djdbjsndknd geri uyumuş avel hatirlamiyorur da kesin sabah uykuluydum çıktı gitti aradi bi saat önce miymiy konustum kapadim şimdi uykum açıldı s*cam agzina arayip sjdhwdjkebdkdbdbh
Canım eğer 11:30 da evde oluyorsan ben olsam her gün alıp olurdum 11:30 çok iyi bir saat bizim hep 16:50 de bittiği için ders hiçbir şey anlamıyoruz gün bitiyor ama 11:30 u tercih ederim 2-3 e göreKızlar size bir şey danışmak istiyorum.
Benim okulla ev arası en az 1.5 saat sürüyor. Hamileyken 22 saat ders alıp günde 3-4-5-6 saat derse giriyordum yani bazı günler 10da dersim bitiyor 11.30 gibi evde oluyordum.
Bir günümü boşa çıkarırsam her gün 5-6 saat derse giricem evde 2-3 gibi olucam. Hangisi daha mantıklı sizce? 5 gün okula gitmek mi bir günü boşa çıkarmak mı?
O nedemek ya her öğretmene bir gün verilmeli haksızlık resmen yüksek lisansla diğerini ayırmak nedir yani saçmalamışlar resmenMümkün olursa ben de bi isteyeyim ama hiç sanmıyorum sadexe yüksek lisans yapanlara bir gün boş veriyorlardı sanki ama süt iznim var sonuçta yapmaları da lazım
Ay ben de bilemedim işteAhahah naptın konuştun mu
Canım eğer 11:30 da evde oluyorsan ben olsam her gün alıp olurdum 11:30 çok iyi bir saat bizim hep 16:50 de bittiği için ders hiçbir şey anlamıyoruz gün bitiyor ama 11:30 u tercih ederim 2-3 e göre
O nedemek ya her öğretmene bir gün verilmeli haksızlık resmen yüksek lisansla diğerini ayırmak nedir yani saçmalamışlar resmen
Evet ben dahil her şeyi tırmalıyor cncksjsk oyun matına çok yapıyor bi de benim yüzümeKızlar benim bebe önüne gelen her şeyi tırmıklamaya başladı ya bacağımda sallıyorum koltuğu turmıklıyor hart hurt ses çıkarıyor veya başka bir yüzeyi sizde de bu durum var mı
Ay internetten baktım saçma saçma şeyler yazıyor korktum valla ama bebce de normal bi durum ettafı keşfediyorlar. Benim ki de kollarımı falan tırmalıyorEvet ben dahil her şeyi tırmalıyor cncksjsk oyun matına çok yapıyor bi de benim yüzüme
Bence günü boşa çıkar canım zaten süt iznimiz var öğlen evde olacağız her türlü diye biliyorum ben de ortaokulda öğretmenimKızlar size bir şey danışmak istiyorum.
Benimki de yapıyorKızlar benim bebe önüne gelen her şeyi tırmıklamaya başladı ya bacağımda sallıyorum koltuğu turmıklıyor hart hurt ses çıkarıyor veya başka bir yüzeyi sizde de bu durum var mı
Yani bence böyle bebeğine bakacak olan kişi daha az bakmış olur sende zaten uyanana kadar gelmiş olursun bebe o saatlerde uyuyorsaAy ben de bilemedim iştevalla derse gidiyolar mecbur diye veriyorlar onu da zorla yanş ben anlamadım bizim okulu herkesin hakkı olsa ne güzel olur
İnternete bakmamak lazım valla ya fnndndndjskd park yatağa da çok yapıyor uyanıyor bi bakıyorum fileyi tırmalıyor hapishanede sanki ndjdjdjdkssksksAy internetten baktım saçma saçma şeyler yazıyor korktum valla ama bebce de normal bi durum ettafı keşfediyorlar. Benim ki de kollarımı falan tırmalıyor
Bizde sabahçı öğlenci var zaten sabahçı olursam her türlü öğlen evdeyim, bu durumda süt izni nasıl kullanılıyor onu hiç bilmiyorum boş gün talep edicem mümkünseBence günü boşa çıkar canım zaten süt iznimiz var öğlen evde olacağız her türlü diye biliyorum ben de ortaokulda öğretmenim
Haklısın canımmm çok daha iyi olur her açıdanYani bence böyle bebeğine bakacak olan kişi daha az bakmış olur sende zaten uyanana kadar gelmiş olursun bebe o saatlerde uyuyorsa
Minik kediler yaBenimki de yapıyoryatağının kenarlarını hart hurt tırmalıyor koltuk kenarlarını hatta yüzümü bazen sever gibi yapıp sonra geçiriyor tırnaklarını
Ben de her gece yarınsüt izninin nasıl kullanılacağını araştırayım diyorum sonra gğn içinde çocukla boğuşurken unutuyorum valla benim de çok bir bilgim yokİnternete bakmamak lazım valla ya fnndndndjskd park yatağa da çok yapıyor uyanıyor bi bakıyorum fileyi tırmalıyor hapishanede sanki ndjdjdjdkssksks
Bizde sabahçı öğlenci var zaten sabahçı olursam her türlü öğlen evdeyim, bu durumda süt izni nasıl kullanılıyor onu hiç bilmiyorum boş gün talep edicem mümkünse
Haklısın canımmm çok daha iyi olur her açıdan
Fight var dedim akşam gelince sjxbsjdjsjd geldi yemeğini yesin kafes dövüşü baslaticamAhahah naptın konuştun mu
Canım eğer 11:30 da evde oluyorsan ben olsam her gün alıp olurdum 11:30 çok iyi bir saat bizim hep 16:50 de bittiği için ders hiçbir şey anlamıyoruz gün bitiyor ama 11:30 u tercih ederim 2-3 e göre
O nedemek ya her öğretmene bir gün verilmeli haksızlık resmen yüksek lisansla diğerini ayırmak nedir yani saçmalamışlar resmen
İpek de yapiyo sjdbjsndjdjd yatağın başlığını tirmikliyo beşikte kenarlari falan ne bulursaKızlar benim bebe önüne gelen her şeyi tırmıklamaya başladı ya bacağımda sallıyorum koltuğu turmıklıyor hart hurt ses çıkarıyor veya başka bir yüzeyi sizde de bu durum var mı
Benim boynumu çizik çizik etmiş.... Omzumu emcuklemekten morartmis köşesini ajsbshsbsjbdd hayır görene anlatamazsin da ...Evet ben dahil her şeyi tırmalıyor cncksjsk oyun matına çok yapıyor bi de benim yüzüme
Skjdjdjdhdjdjdjsjsjjd inandır insndırabilirsen cncmcmcmkcjd benim de boyun ve göğüs bölgem tırnak izi heppp gözümü de çıkartacaktı sz ksldk cncmdmdmslsBenim boynumu çizik çizik etmiş.... Omzumu emcuklemekten morartmis köşesini ajsbshsbsjbdd hayır görene anlatamazsin da ...
Dün babasının gözünü parmakladi sbibinidb sonra yine yüzüne eğilip naptın kizim derken ayağıyla da suratına vurdu scfwhohhdojnono bir derdi vardı belli ki babasıylaSkjdjdjdhdjdjdjsjsjjd inandır insndırabilirsen cncmcmcmkcjd benim de boyun ve göğüs bölgem tırnak izi heppp gözümü de çıkartacaktı sz ksldk cncmdmdmsls
Kim bakıcakBen de öpğyorum gıdıklanıyor niye iyi değilmiş kız
Çok kolay gelsin canım yaben de bebemle uzanıykrum tüm gün kıçumdan ayrılmıyor uyurken de bırakmıyor eylülde nasıl işe başlıcam onu düşünüyorum bensiz uyumamaya durmamaya başladı hiçvir şey yapamıyorum kaç gündür
Ya canım geçmiş olsuun çookKizlar oglum yataktan dustu, hala kendime gelemedim. Orda burda bebegim dustu diyenleri okurdum, ayiplardim icimden nasil dikkat etmez insan diye. Kendimce her yeri yastiklarla cevirmistim, kenarlarina bir seyler koymustum ama ise yaramadi. En cok da esime kiziyorum, cocuk hareketlenmeye basladi diyip yatak kenarliklari aldim gecici evde, bana bunlari taktirma asil evde takarim dedi. Eve yerlestik cocuga yatak alcaz gerek yok takmaya dedi. Ben de takabilirdim belki ama o kadar yorgunum ki, o kadar yetemiyorum ki cogu seye. 3 aydir 3 saatten uzun uykum olmadi, tum gece emiyor. Hala etrafta esyalar yerlesemedik tam. uyku egitimi alalim diyorum once dalga gecti, sonra tasininca aliriza dondu. Tasindik yatak alalim onda veririz. 4. Ay uyku gerilemesinden beri birlikte yatiyoruz uyumuyor cunku kenarda park yataginda ve tum gece kalkip emiyor. O zamana kadar her seyi kitaba gore yaptim guvenli uyku icin, birlikte uyurken de sucluluk hissediyorum her gece zaten. Neyse bir ic dokustu bu, oglum iyi gibiydi, 1.5 saat uyanik tuttuk, hareketi vs yerindeydi. 2 saatte bir uyandir dedi doktor arkadasimiz, zaten uyanir. insallah birbsey olmamistir, canim o kadar yaniyor ki ve kendimi o kadar suclu hissediyorum ki
Ablam 2 ay bakarım dedi (deneyelim bi diye) sonrasında babam iyi olursa annem de gelip gidecek yoksa oyun ablası bulucam herhalde bilmiyorum yaKim bakıcak
Ya canım geçmiş olsuun çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?