2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben bir günü boşaltmayı tercih ederdim kesinlikle canım

Ahahah naptın konuştun mu
Canım eğer 11:30 da evde oluyorsan ben olsam her gün alıp olurdum 11:30 çok iyi bir saat bizim hep 16:50 de bittiği için ders hiçbir şey anlamıyoruz gün bitiyor ama 11:30 u tercih ederim 2-3 e göre
Mümkün olursa ben de bi isteyeyim ama hiç sanmıyorum sadexe yüksek lisans yapanlara bir gün boş veriyorlardı sanki ama süt iznim var sonuçta yapmaları da lazım
O nedemek ya her öğretmene bir gün verilmeli haksızlık resmen yüksek lisansla diğerini ayırmak nedir yani saçmalamışlar resmen

Ay ben de bilemedim işte valla derse gidiyolar mecbur diye veriyorlar onu da zorla yanş ben anlamadım bizim okulu herkesin hakkı olsa ne güzel olur

Kızlar benim bebe önüne gelen her şeyi tırmıklamaya başladı ya bacağımda sallıyorum koltuğu turmıklıyor hart hurt ses çıkarıyor veya başka bir yüzeyi sizde de bu durum var mı

Kızlar benim bebe önüne gelen her şeyi tırmıklamaya başladı ya bacağımda sallıyorum koltuğu turmıklıyor hart hurt ses çıkarıyor veya başka bir yüzeyi sizde de bu durum var mı
Evet ben dahil her şeyi tırmalıyor cncksjsk oyun matına çok yapıyor bi de benim yüzüme

Bence günü boşa çıkar canım zaten süt iznimiz var öğlen evde olacağız her türlü diye biliyorum ben de ortaokulda öğretmenim

Benimki de yapıyor yatağının kenarlarını hart hurt tırmalıyor koltuk kenarlarını hatta yüzümü bazen sever gibi yapıp sonra geçiriyor tırnaklarını

Ay ben de bilemedim işte valla derse gidiyolar mecbur diye veriyorlar onu da zorla yanş ben anlamadım bizim okulu herkesin hakkı olsa ne güzel olur
Yani bence böyle bebeğine bakacak olan kişi daha az bakmış olur sende zaten uyanana kadar gelmiş olursun bebe o saatlerde uyuyorsa

Ay internetten baktım saçma saçma şeyler yazıyor korktum valla ama bebce de normal bi durum ettafı keşfediyorlar. Benim ki de kollarımı falan tırmalıyor
İnternete bakmamak lazım valla ya fnndndndjskd park yatağa da çok yapıyor uyanıyor bi bakıyorum fileyi tırmalıyor hapishanede sanki ndjdjdjdkssksks
Bence günü boşa çıkar canım zaten süt iznimiz var öğlen evde olacağız her türlü diye biliyorum ben de ortaokulda öğretmenim
Bizde sabahçı öğlenci var zaten sabahçı olursam her türlü öğlen evdeyim, bu durumda süt izni nasıl kullanılıyor onu hiç bilmiyorum boş gün talep edicem mümkünse
Yani bence böyle bebeğine bakacak olan kişi daha az bakmış olur sende zaten uyanana kadar gelmiş olursun bebe o saatlerde uyuyorsa
Haklısın canımmm çok daha iyi olur her açıdan

Ben de her gece yarınsüt izninin nasıl kullanılacağını araştırayım diyorum sonra gğn içinde çocukla boğuşurken unutuyorum valla benim de çok bir bilgim yok

Fight var dedim akşam gelince sjxbsjdjsjd geldi yemeğini yesin kafes dövüşü baslaticam

İpek de yapiyo sjdbjsndjdjd yatağın başlığını tirmikliyo beşikte kenarlari falan ne bulursa öğrenip kesfediyolar işte ne kadar tatli ya hepsinin benzer zamanlarda bunları yapması

Benim boynumu çizik çizik etmiş.... Omzumu emcuklemekten morartmis köşesini ajsbshsbsjbdd hayır görene anlatamazsin da ...
Skjdjdjdhdjdjdjsjsjjd inandır insndırabilirsen cncmcmcmkcjd benim de boyun ve göğüs bölgem tırnak izi heppp gözümü de çıkartacaktı sz ksldk cncmdmdmsls

Skjdjdjdhdjdjdjsjsjjd inandır insndırabilirsen cncmcmcmkcjd benim de boyun ve göğüs bölgem tırnak izi heppp gözümü de çıkartacaktı sz ksldk cncmdmdmsls
Dün babasının gözünü parmakladi sbibinidb sonra yine yüzüne eğilip naptın kizim derken ayağıyla da suratına vurdu scfwhohhdojnono bir derdi vardı belli ki babasıyla iyi tek bana yapmıyor en azından

Kim bakıcak
Ya canım geçmiş olsuun çook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…