- 11 Temmuz 2024
- 2.196
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.305
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.261
Kolay gelsin nöbeti ben devraldım kjgddgkgffhklşpÖyle işte bacılar işimizin başındayız yine
Sağol bacım meme almayan bebeme daha süt sağmaya çalışıyorumKolay gelsin nöbeti ben devraldım kjgddgkgffhklşp
Oy kıyamam kolay gelsin csnım benimki tamamen bıraktı memeyi mama veriyorum 3 kere falan sağıyorum anca ne çıkarsaaSağol bacım meme almayan bebeme daha süt sağmaya çalışıyorumSanada kolay gelsin
Sağol canım çıkıyor mu sütün peki benim bu aralar iyice azaldı sanırım çıkartamıyorum daOy kıyamam kolay gelsin csnım benimki tamamen bıraktı memeyi mama veriyorum 3 kere falan sağıyorum anca ne çıkarsaa
Öyle işte bacılar işimizin başındayız yine
Nöbeti almaya gelemiyorum ama kalbim sizinleKolay gelsin nöbeti ben devraldım kjgddgkgffhklşp
Yok canım ben sağmayı bırakıp emzirmeye başlayınca azalmış benim sütüm çocuk emememiş muhtemelen çok. Her sağımda buluyosan 100-120 çok iyi benim 3 sağım toplam o kadar ediyor gibi. Mochi kullanıyorum 30-30 sağıyorum yani 1 saat, 60-90 arası çıkıyor. Diğer sağımda 50 ancak çıkıyor falan yani çok azaldı benim sütüm. Eskiden 2 saatte bir sağardım her sağımda 90-100 çıkardıSağol canım çıkıyor mu sütün peki benim bu aralar iyice azaldı sanırım çıkartamıyorum daSağma makinen ne bende ki avent çokta yavaş bir buçuk saati buluyor sağmam uğraşa uğraşa 100 ml anca çıkartıyorum bazen 90 bazen 120 ama bu aralar regl olcam ondan mıdır nedir yine az geliyor
Ay noldu bu bebelere ya :/Nöbeti almaya gelemiyorum ama kalbim sizinleuyuyorum sanmayın yenidogan sanıyor kendini ipek 2-4-5-6 diye gidiyoruz ndbxbdbdndndbxjd
Ben sadece anne sütü veriyorum sanırım artık yetmiyorYok canım ben sağmayı bırakıp emzirmeye başlayınca azalmış benim sütüm çocuk emememiş muhtemelen çok. Her sağımda buluyosan 100-120 çok iyi benim 3 sağım toplam o kadar ediyor gibi. Mochi kullanıyorum 30-30 sağıyorum yani 1 saat, 60-90 arası çıkıyor. Diğer sağımda 50 ancak çıkıyor falan yani çok azaldı benim sütüm. Eskiden 2 saatte bir sağardım her sağımda 90-100 çıkardı
Canım ben de hep sağarak beriyorum 2 saatte bir benim de 100 120 civarı çıkıyor bu bebeğe yetiyor benim şimdilik. Günde 200cc kadar anca mama veriyorumSağol canım çıkıyor mu sütün peki benim bu aralar iyice azaldı sanırım çıkartamıyorum daSağma makinen ne bende ki avent çokta yavaş bir buçuk saati buluyor sağmam uğraşa uğraşa 100 ml anca çıkartıyorum bazen 90 bazen 120 ama bu aralar regl olcam ondan mıdır nedir yine az geliyor
Günde kaç kere sağıyorsun canım benim 2 saatte 1 i geçiyor sağımım uykuda kandırıp meme verebilirsem 3 kere falan sağıyorum en fazla 1-2 kere 4 kere sağdım okul açılınca napcam onu düşünüyorum sağma makinen ne iyi sağıyor muCanım ben de hep sağarak beriyorum 2 saatte bir benim de 100 120 civarı çıkıyor bu bebeğe yetiyor benim şimdilik. Günde 200cc kadar anca mama veriyorum
ikisini de aldım ikisi de gereksiz yer kalabalığı. kevgirle de buharda pişirme yapılabilir cam rende yerine çatalla da ezilebilir. ama madem aldım diye kullanıyorum direkt o iş için tasarlandıklarından %5 daha rahat iş gördürtüyodurlar takribenKızlar selam. Ek gıdaya geçen anneler neler aldınız cam rende kullanışlı mı bi de buharda pişirme aparatı yoksa suda mı haşlıyorsunuz
İkisi de var ama suda haşlıyorum. Pütürlü tadım için çatalla eziyorum önce öyle veriyorum. Ama doktorum çorba olarak yap dedi muhallebi kıvamında suyunu da burda kullanmış oluyorum. Tek tek tadım sonrasında da doktorun dediği şekilde veriyorum. cam rende de hiç gerekli değilmiş ya boşuna almışım belki elma armut ama rendelesem de olur gibi. Herkes alıyor diye almış bulundumKızlar selam. Ek gıdaya geçen anneler neler aldınız cam rende kullanışlı mı bi de buharda pişirme aparatı yoksa suda mı haşlıyorsunuz
Ben de bi hevesle aldım da sonradan gerek yok muydu ki diye düşündüm de herkeste var demek ki kullanılıyorİkisi de var ama suda haşlıyorum. Pütürlü tadım için çatalla eziyorum önce öyle veriyorum. Ama doktorum çorba olarak yap dedi muhallebi kıvamında suyunu da burda kullanmış oluyorum. Tek tek tadım sonrasında da doktorun dediği şekilde veriyorum. cam rende de hiç gerekli değilmiş ya boşuna almışım belki elma armut ama rendelesem de olur gibi. Herkes alıyor diye almış bulundum
Ceviz falan da rendeliyorlar ya belki kullanışlı olabilirikisini de aldım ikisi de gereksiz yer kalabalığı. kevgirle de buharda pişirme yapılabilir cam rende yerine çatalla da ezilebilir. ama madem aldım diye kullanıyorum direkt o iş için tasarlandıklarından %5 daha rahat iş gördürtüyodurlar takriben
Valla canım full mesaideyim her 2,3 saatte bir sağıyorum geceleri 4 saati geşiyordur bir de dılarıdaylen mama veriyoeum o zamanlarda da çok rahatsız ediyor sağılmayınca. Bende bebebao ve lansinoh var eller serbest olanlardan. Lansinoh daha iyi daha az acı veriyor ama süt miltarı aynı çıkıyor ikisinde deGünde kaç kere sağıyorsun canım benim 2 saatte 1 i geçiyor sağımım uykuda kandırıp meme verebilirsem 3 kere falan sağıyorum en fazla 1-2 kere 4 kere sağdım okul açılınca napcam onu düşünüyorum sağma makinen ne iyi sağıyor mu
Şimdilik hiçbir şeyKızlar selam. Ek gıdaya geçen anneler neler aldınız cam rende kullanışlı mı bi de buharda pişirme aparatı yoksa suda mı haşlıyorsunuz
cevizi rondoda çekmeyi ya da havanda dövmeyi tercih ederim şahsen çünkü üstüne iyice parmakla bastırmak gerekiyor bugün buharda haşlanmış havuç rendeledim ona bile baya uğraştım yani hızlı bişey değil çünkü keskin değil yuvarlak cam bombeler var ortasında. ama işte bebişe püre formatında yiycekler hazırlamak için belki biraz daha hijyenik, pütürlülük miktarı bebeğe uygun falan.Ceviz falan da rendeliyorlar ya belki kullanışlı olabilir
Bende cam rende var suda haşlayıp onun üzerinde eziyorum bazen, pratik bence ya. Buharda pişirme aparatı almadım henüz almalı mıyım ben de bilmiyorumKızlar selam. Ek gıdaya geçen anneler neler aldınız cam rende kullanışlı mı bi de buharda pişirme aparatı yoksa suda mı haşlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?