2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kizlar aksam ustu bebegimin atesi cikti birden. Ölctugumde 38 bucuktu ilik dusa soktuk bide calpol icirdik atesi dustu. Birde normalde kakasini ve gazini hep gurultulu yapardi bugun kaka ve gazini hep sessiz yapti buda usuttugu icinmi sizce. Ilk defa hasta ateslendi cok telas yaptim

Geçmiş olsun neyse ki düşmüş

Yeni mi başladın tadımlara peki ne kadar tadım sürüyor tariflere ne zaman başlanıyor ya
Ben bi tek yoğurtu 3 gün takip ettim havuç kabak patates birazda irmik muhallebi kıvamında veriyorum. Şeftali yoğurt, yoğurt tatlı patates ve kabak şeklinde değiştire değiştire veriyorum. Tabağın bi bölümüne çatalla ezerek koyuyorum pütürlü olarak tadına baktıktan sonra da çorba olarak veriyorum. Doktorum bi fincana kadar verebilirsin dedi. Şimdi elma yoğurt, armut yoğurt olarak devam edicem bakalım

Günde bi kere mi veriliyor ya hiç bi bilgim yok daha doktor anlatır ama sizler nası yaptınız öğrenmek isterm

Günde bi kere mi veriliyor ya hiç bi bilgim yok daha doktor anlatır ama sizler nası yaptınız öğrenmek isterm
5 aylıkken başladık 14:00 civarı tek öğün. 1 hafta sonra 2 öğüne çıkıyoruz saat 12:00 ve akşam 17:00 civarlarına denk gelecek şekilde. 6 ay dolmaya yakın bu şekilde başlamış olacağım. Bizim doktor tek tek tadıma gerek yok dedi. Yılların doktoru bi bildiği vardır heralde diye düşünüyorum şimdiye kadar ne dediyse o şekilde süreç ilerledi. Ne derse onu yapıyorum valla. Ama pütürlü olarak da öncesinde tek tek verme işini ben kendim yaptım analık içgüdülerimle

Ben de halıya yumusak olacak kat kat şeyler serip üzerine koyuyorum yuvarlaniyo kendi kendine yan dönmeye başladığından beri yatakta bırakamıyorum bebek hapishanesi müq fikir sjdbjdjdj

Kızlar selam. Ek gıdaya geçen anneler neler aldınız cam rende kullanışlı mı bi de buharda pişirme aparatı yoksa suda mı haşlıyorsunuz
Az suda hasliyorum artık çorba gibi ama baya suyunu cekene kadar hasliyorum karışık sogan havuc kabak fasulye ne varsa onu atıyorum içine sbbdjsjdks yoğurda gecicem yarın sonrası hayırlısı

Az suda hasliyorum artık çorba gibi ama baya suyunu cekene kadar hasliyorum karışık sogan havuc kabak fasulye ne varsa onu atıyorum içine sbbdjsjdks yoğurda gecicem yarın sonrası hayırlısı
Cam rende almadim henuz ihtiyaç duyunca alıcam

Ben de almayı düşünüyorum da keçiboynuzu pekmezi falan da bisküvi yapıyorlar merak ettim
Bu pekmez turevi seyleri pisirmemek lazımmış diye biliyorum emin değilim bilen aydinlatsin hatta normal seker bile katsan daha iyi pekmezi vs pisirmekten falan diyodu biri... Piştikten sonra katilabilir tabi ama pisirilecekse katmayo düşünmüyorum

Ben de okudum bunu bir yerde, pekmez kanseröjen maddeye dönüyormuş pişince. Pişen ürünlere hurma öneriyorlar tatlandırma için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…