- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.281
Peki bebek irmiği vıttı zıttırılar var onları aldın mıBende cam rende var suda haşlayıp onun üzerinde eziyorum bazen, pratik bence ya. Buharda pişirme aparatı almadım henüz almalı mıyım ben de bilmiyorum
Yok vslla hiçbir şey almadkm bebek tarhanssı alırım ama kendşm yapamayacağım için. Henüz sebze meyve tattırıyorum onları ilerisi için düşünürüm cööfmfkdkdkfkdkdkPeki bebek irmiği vıttı zıttırılar var onları aldın mı
Yeni mi başladın tadımlara peki ne kadar tadım sürüyor tariflere ne zaman başlanıyor yaYok vslla hiçbir şey almadkm bebek tarhanssı alırım ama kendşm yapamayacağım için. Henüz sebze meyve tattırıyorum onları ilerisi için düşünürüm cööfmfkdkdkfkdkdk
Benim de fikrim yok valla kafama gçre gidiyorum 2 gündür bişey vermedm mesela dndjsjwhjwjeks 2 hafta oldu başlayalı canımYeni mi başladın tadımlara peki ne kadar tadım sürüyor tariflere ne zaman başlanıyor ya
Ya yok koyardık buzdolabı poşeti içine üzerine bişele vur ezilirdi ceviz baya baya boşa aldık galiba yaCeviz falan da rendeliyorlar ya belki kullanışlı olabilir
Ben bebek irmiği, yulaf unu, zeytinyağı, pirinç unu ve tarhana aldım organik adı altındaPeki bebek irmiği vıttı zıttırılar var onları aldın mı
Geçmiş olsun neyse ki düşmüşKizlar aksam ustu bebegimin atesi cikti birden. Ölctugumde 38 bucuktu ilik dusa soktuk bide calpol icirdik atesi dustu. Birde normalde kakasini ve gazini hep gurultulu yapardi bugun kaka ve gazini hep sessiz yapti buda usuttugu icinmi sizce. Ilk defa hasta ateslendi cok telas yaptim
Ben bi tek yoğurtu 3 gün takip ettim havuç kabak patates birazda irmik muhallebi kıvamında veriyorum. Şeftali yoğurt, yoğurt tatlı patates ve kabak şeklinde değiştire değiştire veriyorum. Tabağın bi bölümüne çatalla ezerek koyuyorum pütürlü olarak tadına baktıktan sonra da çorba olarak veriyorum. Doktorum bi fincana kadar verebilirsin dedi. Şimdi elma yoğurt, armut yoğurt olarak devam edicem bakalımYeni mi başladın tadımlara peki ne kadar tadım sürüyor tariflere ne zaman başlanıyor ya
Ben de almayı düşünüyorum da keçiboynuzu pekmezi falan da bisküvi yapıyorlar merak ettimBen bebek irmiği, yulaf unu, zeytinyağı, pirinç unu ve tarhana aldım organik adı altında
Günde bi kere mi veriliyor ya hiç bi bilgim yok dahaBen bi tek yoğurtu 3 gün takip ettim havuç kabak patates birazda irmik muhallebi kıvamında veriyorum. Şeftali yoğurt, yoğurt tatlı patates ve kabak şeklinde değiştire değiştire veriyorum. Tabağın bi bölümüne çatalla ezerek koyuyorum pütürlü olarak tadına baktıktan sonra da çorba olarak veriyorum. Doktorum bi fincana kadar verebilirsin dedi. Şimdi elma yoğurt, armut yoğurt olarak devam edicem bakalım
5 aylıkken başladık 14:00 civarı tek öğün. 1 hafta sonra 2 öğüne çıkıyoruz saat 12:00 ve akşam 17:00 civarlarına denk gelecek şekilde. 6 ay dolmaya yakın bu şekilde başlamış olacağım. Bizim doktor tek tek tadıma gerek yok dedi. Yılların doktoru bi bildiği vardır heralde diye düşünüyorum şimdiye kadar ne dediyse o şekilde süreç ilerledi. Ne derse onu yapıyorum valla. Ama pütürlü olarak da öncesinde tek tek verme işini ben kendim yaptım analık içgüdülerimleGünde bi kere mi veriliyor ya hiç bi bilgim yok dahadoktor anlatır ama sizler nası yaptınız öğrenmek isterm
Yani aldım pekmez ama muhtemelen vermicem her türlü şeker ya. Soğuk sıkım aldım tahin de aldım tahin veririm ama zamanı gelinceBen de almayı düşünüyorum da keçiboynuzu pekmezi falan da bisküvi yapıyorlar merak ettim
İkea #reklamdeğil. Ben gittim salak gibi başka bi marka aldım çok pişmanımKızlar hafif mama sandalyesi öneriniz var mı.
Ben de halıya yumusak olacak kat kat şeyler serip üzerine koyuyorum yuvarlaniyo kendi kendine yan dönmeye başladığından beri yatakta bırakamıyorumsagolun kizlar cok, biraz sakinledim ama hala geliyorlar arada, cok uzuluyorum. Artik tam emeklemiyor da surune surune gitmeye basladi, yatagi yere indirdik ( kendi yataginda asla uyumuyor) evi guvenilir hale getircez kapilar prizler dolaplar vs. Bebek hapisanesi alicam jsjssjsj sizler de dikkatli olun, bebisler bir gecede cilgin atabiliyor.
Az suda hasliyorum artık çorba gibi ama baya suyunu cekene kadar hasliyorum karışık sogan havuc kabak fasulye ne varsa onu atıyorum içine sbbdjsjdks yoğurda gecicem yarın sonrası hayırlısıKızlar selam. Ek gıdaya geçen anneler neler aldınız cam rende kullanışlı mı bi de buharda pişirme aparatı yoksa suda mı haşlıyorsunuz
Cam rende almadim henuz ihtiyaç duyunca alıcamAz suda hasliyorum artık çorba gibi ama baya suyunu cekene kadar hasliyorum karışık sogan havuc kabak fasulye ne varsa onu atıyorum içine sbbdjsjdks yoğurda gecicem yarın sonrası hayırlısı
Bu pekmez turevi seyleri pisirmemek lazımmış diye biliyorum emin değilim bilen aydinlatsin hatta normal seker bile katsan daha iyi pekmezi vs pisirmekten falan diyodu biri... Piştikten sonra katilabilir tabi ama pisirilecekse katmayo düşünmüyorumBen de almayı düşünüyorum da keçiboynuzu pekmezi falan da bisküvi yapıyorlar merak ettim
Ben de okudum bunu bir yerde, pekmez kanseröjen maddeye dönüyormuş pişince. Pişen ürünlere hurma öneriyorlar tatlandırma için.Bu pekmez turevi seyleri pisirmemek lazımmış diye biliyorum emin değilim bilen aydinlatsin hatta normal seker bile katsan daha iyi pekmezi vs pisirmekten falan diyodu biri... Piştikten sonra katilabilir tabi ama pisirilecekse katmayo düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?