- 9 Ağustos 2016
- 7.616
- 24.461
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.301
Saatlerin az allahtanAblam 2 ay bakarım dedi (deneyelim bi diye) sonrasında babam iyi olursa annem de gelip gidecek yoksa oyun ablası bulucam herhalde bilmiyorum ya
İlk kez bişeyi önceden almadım hdhdjxİkisi de var ama suda haşlıyorum. Pütürlü tadım için çatalla eziyorum önce öyle veriyorum. Ama doktorum çorba olarak yap dedi muhallebi kıvamında suyunu da burda kullanmış oluyorum. Tek tek tadım sonrasında da doktorun dediği şekilde veriyorum. cam rende de hiç gerekli değilmiş ya boşuna almışım belki elma armut ama rendelesem de olur gibi. Herkes alıyor diye almış bulundum
Yaa yazdığın çoook iyi oldu ben çok korkuyorum hala geçmedik bizcevizi rondoda çekmeyi ya da havanda dövmeyi tercih ederim şahsen çünkü üstüne iyice parmakla bastırmak gerekiyor bugün buharda haşlanmış havuç rendeledim ona bile baya uğraştım yani hızlı bişey değil çünkü keskin değil yuvarlak cam bombeler var ortasında. ama işte bebişe püre formatında yiycekler hazırlamak için belki biraz daha hijyenik, pütürlülük miktarı bebeğe uygun falan.
bu arada ek gıdaya geçmemiş analar pütürlü şey vermekten korkmayın. ben korkuyodum ilk kavanoz mama vermeye cesaret edebildim ama kayıyo boğazından yumuşak ve pütürlü şeyler hiç boğuluyo boğazına takılıyo gibi yapmadı benim oğlan.
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl?Kizlar aksam ustu bebegimin atesi cikti birden. Ölctugumde 38 bucuktu ilik dusa soktuk bide calpol icirdik atesi dustu. Birde normalde kakasini ve gazini hep gurultulu yapardi bugun kaka ve gazini hep sessiz yapti buda usuttugu icinmi sizce. Ilk defa hasta ateslendi cok telas yaptim
Bal ve pekmez pişirilmemeli evet. Simitinde üstüne pekmez sürülüyor meselaBen de okudum bunu bir yerde, pekmez kanseröjen maddeye dönüyormuş pişince. Pişen ürünlere hurma öneriyorlar tatlandırma için.
Hurma mantikliymis bakBen de okudum bunu bir yerde, pekmez kanseröjen maddeye dönüyormuş pişince. Pişen ürünlere hurma öneriyorlar tatlandırma için.
Oha simits pekmez mi sürülüyomuş hoşgeldin kanserBal ve pekmez pişirilmemeli evet. Simitinde üstüne pekmez sürülüyor mesela
Uyumadan once calpol verdim basinda bekliyorum simdilik iyi sagol cnmSaatlerin az allahtan
İlk kez bişeyi önceden almadım hdhdjx
Yaa yazdığın çoook iyi oldu ben çok korkuyorum hala geçmedik biz
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl?
Çok kötü çok zaman alıyor benimkisi 1.5 saati buluyor seninkilerin hangisi daha hızlı canım bir de okul başlayınca ne yapacaksın gerçi mama da veriyorum demiştin ama ben mama vermediğim işin sanırım başlamak durumunda kalcam sütümde azaldı :/Valla canım full mesaideyim her 2,3 saatte bir sağıyorum geceleri 4 saati geşiyordur bir de dılarıdaylen mama veriyoeum o zamanlarda da çok rahatsız ediyor sağılmayınca. Bende bebebao ve lansinoh var eller serbest olanlardan. Lansinoh daha iyi daha az acı veriyor ama süt miltarı aynı çıkıyor ikisinde de
Benimki de hiç almıyor direk tükürüyor ne yapacağım bilemedim biraz bekleyelim unutsun dedik ama bakalım nolcakŞimdilik hiçbir şeysuda haşlayıp çatalla eziyorum valla yemiyor zaten bir çay kaşığı bile
Canımın içi günaydınKıyamam yavrum diğer günler normale dönerse fasülyeyi suçluyoruz
Vallahi yandık kuzum bir yandan onla birlikte tatil de bitiyor üzülüyorum
Oy çok şükür sevindim umarım nir daha hiç olmaz şimdi nasıl Begüm kuzu
imagination forever canım poyraz kuzusu nasıl ateş düştü mü
Güno canım hoşgeldinCanım kızlar güüüünaydıııınnnnAyyy ne kadar güzel konuşmalar geçmiş ve ben hepsini kaçırmışım imkan bulursam okuyum bari geriye dönük
Yaptırdık bu ayın 5 indeKızlar bu menenjit ve rotavirüs aşılarınjn 2. Dozlarını yaptırdınız mı?
Hoşbulduk canımın içiGüno canım hoşgeldin
Ateş yapması bir yandan da iyi korkma, bakterilerle savaştığını görüyoruz en azından.. hangisini yaptırdın canım rota mı menenjit mi?Yaptırdık bu ayın 5 indeilk defa ateş ve huzursuzluk yaptı havalardan sanırım kışın hicbirinde ateş olmamıştı
Ben aceleci çıktım heralde aldım yaCam rende almadim henuz ihtiyaç duyunca alıcam
Kek kurabiye bi şeyler yapıyorlar da bebekler için bilemedim ben de belki de pişirmek risklidir ben de bilmiyorumBu pekmez turevi seyleri pisirmemek lazımmış diye biliyorum emin değilim bilen aydinlatsin hatta normal seker bile katsan daha iyi pekmezi vs pisirmekten falan diyodu biri... Piştikten sonra katilabilir tabi ama pisirilecekse katmayo düşünmüyorum
Evet ben de duymuştum onu hatta bir arkadaşım bilimsel olarak da içeriğindekilerden kaynaklı kanserojen etken oluşturduğunu söylemişti. O yüzden pişirmeden tüketmek gerekiyormuş pekmeziKek kurabiye bi şeyler yapıyorlar da bebekler için bilemedim ben de belki de pişirmek risklidir ben de bilmiyorum
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?
Kıyamam yavrum diğer günler normale dönerse fasülyeyi suçluyoruz
Vallahi yandık kuzum bir yandan onla birlikte tatil de bitiyor üzülüyorum
Oy çok şükür sevindim umarım nir daha hiç olmaz şimdi nasıl Begüm kuzu
imagination forever canım poyraz kuzusu nasıl ateş düştü mü
İyi o da çılgınlar gibi yeni özellikler kazaniyoruz dhxbjsndkdjd traktör gibi bağırıyor bu ara derinlerden...Hoşbulduk canımın içinasılsın neler yapıyorsun İpek kuzusu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?