2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ablam 2 ay bakarım dedi (deneyelim bi diye) sonrasında babam iyi olursa annem de gelip gidecek yoksa oyun ablası bulucam herhalde bilmiyorum ya
Saatlerin az allahtan
İlk kez bişeyi önceden almadım hdhdjx
Yaa yazdığın çoook iyi oldu ben çok korkuyorum hala geçmedik biz
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl?

Çok kötü çok zaman alıyor benimkisi 1.5 saati buluyor seninkilerin hangisi daha hızlı canım bir de okul başlayınca ne yapacaksın gerçi mama da veriyorum demiştin ama ben mama vermediğim işin sanırım başlamak durumunda kalcam sütümde azaldı :/
Şimdilik hiçbir şey suda haşlayıp çatalla eziyorum valla yemiyor zaten bir çay kaşığı bile
Benimki de hiç almıyor direk tükürüyor ne yapacağım bilemedim biraz bekleyelim unutsun dedik ama bakalım nolcak

Canımın içi günaydın uzzzzuuuun zaman sonra ilk defa girebildim iyi çok şükür teyzesi.. zor zamanlardı geçti gitti şükürler olsun.. sen neler yapıyorsun nasılsın

Kızlar bu menenjit ve rotavirüs aşılarınjn 2. Dozlarını yaptırdınız mı?

Kek kurabiye bi şeyler yapıyorlar da bebekler için bilemedim ben de belki de pişirmek risklidir ben de bilmiyorum

Kek kurabiye bi şeyler yapıyorlar da bebekler için bilemedim ben de belki de pişirmek risklidir ben de bilmiyorum
Evet ben de duymuştum onu hatta bir arkadaşım bilimsel olarak da içeriğindekilerden kaynaklı kanserojen etken oluşturduğunu söylemişti. O yüzden pişirmeden tüketmek gerekiyormuş pekmezi

Güzel anneler tadımlara başladınız mı? Şükürler olsun kabakla başladık biz tadımlara siz hangi sırayla neler tattırdınız yaaa ona göre ben de bir liste oluşturacağım

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınız?
Ebussshhh Günaydın kuzular.kac gundur telefonu elıme bıle alamadım 2 gun hastanede kaldık kortızom falan verdıler malesef atesı dusmedıgı ıcın.agır bır vırus enfeksıyonu kapmıs(bakterıyel degıl kanında mıkrop yok ama kan degerlerı bozuk ve bagısıklıgı çökmüş)annemlerden kaptı,eve dondukten sonrada iştahsızlık basladı sureklı yemek yedırmeye calısıyordum,tam bıraz ıyı olacak derken dun bı tıtreme nobetı oldu uykusunda atesıde yoktu kısa sürdü ıkı kez oldu cok korktum doktor bıdaha olursa goruselım dedı umarım olmaz,hastalıktandır herhalde degılmı atesı 39.5 lardan 36 alara dustugu ıcın falandır.yaslandım 5 yas.bugun işe basladım tekrardan.annem bızde ama aklım hep evde sman dıkkat edın asla azıcık bogazı agrıyan bırı bıle olsa yaklasmasın kuzularımıza,yazık sonucları cok agır oluyor..ınsallah bu hafta ıyıce toparlar Allahın ıznıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…