- 28 Ağustos 2024
- 632
- 1.425
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.541
Yaptım aptamil verdim pek sevmedi, golden goat verdm onu da sevmedi sma comfort verdim onu da beğenmedi en son sadece sma optipro içiyor. Değişmeye kalkınca beğenmiyor. Kırmızı çizgileri varHer mama her bebeğe yaramazmış. Hiç mama değişikliği yaptın mı? Benim kızım da full mama alıyor tombik değil ama zayıf da değil.
Oyy zormuş ya. Ben 2 3 mama, bir ton biberon değiştirdim bir şey anlamadı saftirikYaptım aptamil verdim pek sevmedi, golden goat verdm onu da sevmedi sma comfort verdim onu da beğenmedi en son sadece sma optipro içiyor. Değişmeye kalkınca beğenmiyor. Kırmızı çizgileri varbiberon phlips avrnt kullanıyor chicco aldım içmedi. Emziği avent bibs emzik aldım onu da kabul etmedi prensipli çocuuum
Doktor bize kızım daha minicikken pamuğu önermişti. Islak mendili böyle dışarda falan pratiklik olsun diye kullanın dedi. En katkısızı bile florayı etkiliyormuş, çok iyi yapıyorsun valla maşallah. He bizi sorarsan o günden beri ıslak mendilden devamİki koli pamuk alınca yapmak zorunda kalıyorsungerçi alıştım artık ya iki dk da olup bitiyor
Ay ne güzel ya biberona bakınca mama mı su mu onu bilr anlayıp keyfine göre reddediyorOyy zormuş ya. Ben 2 3 mama, bir ton biberon değiştirdim bir şey anlamadı saftirik
Valla öyle ama iki aydır enfeksiyon var mı yok mu yok idrar testi yok ultrason uğraşıp duruyoruzDoktor bize kızım daha minicikken pamuğu önermişti. Islak mendili böyle dışarda falan pratiklik olsun diye kullanın dedi. En katkısızı bile florayı etkiliyormuş, çok iyi yapıyorsun valla maşallah. He bizi sorarsan o günden beri ıslak mendilden devam
Yalnız değilmişizBen de yemedigim icin seyi bulamac yapan annemin kurbaniyim. Beyaz hicbir sey yemedim universiteye kadar. Mayonez de dahil. Hala beyaz peynir yemiyorum, yogurdu karistirmadan -homojen hale getirmeden yiyemiyorum. Peynirlerin erimesi lazim yiyebilmem icin. Yumurta yemeye 26 yasimda basladim. Soganlari ben de ayiklardim yemeklerden, bezelyeyi teker teker yerdim. Muz yemeye de yeni basladim.
Kendime soz verdim, elimden geldigince karistirmicam instagramdaki gibi her seyi birbirine, simdi de kafasini cevirince vermiyorum sonraki kasigi. Meyve sevmedi mesela benim oglum, kustu her verdigimde simdi biraz yavasladik o yuzden bakalim nasil ilerleyecegiz.
Valla bende öyle 1 ay önce diyetisyenle görüştüm kadın bile şok oldu. Peynir, zeytin, yumurta, tavuk, balık hiç birini yemem. Çoğu sebzeyide sevmiyorum. Hayatım bakliyatlarla geçiyorDiyet yaptığım zaman aç kalıyorum sağlıklı bişe yemediğim için
Anne sütü alanlar daha tombik oluyor yaYa evet hep mama alan bebek tombik olur derler ama bence anne sütü alanlar daha tombik sankiyani en azından brnimki anne sütü alırken daha çok kilo alıyordu mamalar mı yaramıyor anlamıyorum
Aynen benimkide öyle maalesefAnne sütü alanlar daha tombik oluyor yabende hep öyle gördüm. Bende tombik bebeklere bayılıyorum ama benim minnoşum tombik olmadı maalesef
Amaaan napim uğraş dur. Mız mız mız mız. Akşam hava alsın diye millet bahçesine götürdük, gezmeyi çok seviyor ama kalabalık olmaywcak. Bugün de bisiklet günü yapmış belediye. Çocuğunu alan bahçeye gelmiş. Çok geniş bir alan ama nasıl kalabalık, sankş konser var. Başladı ağlamaya. İki dolandık gerisin geri arabaya döndük. Eve gel yıka yedir.. Uyumadı...sinir kat sayım arşa çıktı. Yabani ot mu daha sosyal, benim oğlan mı, kesin yabani ot.Napiniz beaa
Ben doğduğu günden beri pamuk kullanıyorum ama normal ılık suyla. Sadece kaka yaptığınrs önce ıslal mendille temizliyorum, sonra pamukla siliyorum. Pamuk pişiği önlüyor diyorlar böyle devam edicem gittiği yere kadar.Kızlar bir de ben hâlâ pamuk yapıyorum zeytibyağlı kaynamış soğumuş su ile. Şimdi pamuk stoğum azaldı ıslak mendile geçsem mi bilmiyorum yoksa yeniden mi pamuk alıp devam edeyim sizce
Benimki benim üzerime yatınca kolumu bacağımı yanağımı elimi yemeye çalışıyor ve bir tek bana yapıyor150cm peluş ayım var onu mu koysam yanına napsam gdsfhjffklhkkl koluna yatırayım ayaklarını onun üzerine atsın mjhdcvnnmlşşş
Ben de öyle sadece dışarıda ıslak mendil alıyorum yanıma. organik zeytinyağı da koyuyorum suya ama sor tamam pişik olmuyor da çok mu lazım bilemedimBen doğduğu günden beri pamuk kullanıyorum ama normal ılık suyla. Sadece kaka yaptığınrs önce ıslal mendille temizliyorum, sonra pamukla siliyorum. Pamuk pişiği önlüyor diyorlar böyle devam edicem gittiği yere kadar.
Anne sütü tatlı ve sindirimi kolay olduğu için ve meme düşkünlüğü olduğu için fazla emiyorlar bence. Benim bebeğim de anne sütünü sağıp verdiğim zamanlar hep çok içmek isterdi mamayı az az içerdi sevmezdi i. Şimdi mecbur içiyor garibim ama emmemek onun tercihiydi yapacak bişe yokYa evet hep mama alan bebek tombik olur derler ama bence anne sütü alanlar daha tombik sankiyani en azından brnimki anne sütü alırken daha çok kilo alıyordu mamalar mı yaramıyor anlamıyorum
Hahahahahaha biliyolar da artık ya kime nasıl davranacaklarını kdkdjdjdksksksBenimki benim üzerime yatınca kolumu bacağımı yanağımı elimi yemeye çalışıyor ve bir tek bana yapıyor
Bazi bebekler biz gibi kalabaliktan hoşlanmıyorAmaaan napim uğraş dur. Mız mız mız mız. Akşam hava alsın diye millet bahçesine götürdük, gezmeyi çok seviyor ama kalabalık olmaywcak. Bugün de bisiklet günü yapmış belediye. Çocuğunu alan bahçeye gelmiş. Çok geniş bir alan ama nasıl kalabalık, sankş konser var. Başladı ağlamaya. İki dolandık gerisin geri arabaya döndük. Eve gel yıka yedir.. Uyumadı...sinir kat sayım arşa çıktı. Yabani ot mu daha sosyal, benim oğlan mı, kesin yabani ot.
Kocam da kocam ajdbsnd bak ipek uyuyo da noluyo kocam gelecek kesin ipek de uyanir bunun serefine partilerizOf ben de bu beboyu yatağına bırakamıyorum deli olcam ya illa bana yapışık duracak, bırakıyorum ya hemen uyanıyo ya da 5dk içindekocamı göremiyorum imdaat khfffhklşşiğğ
Hahfssgjhfddhj en azından senden ayrılıyor beKocam da kocam ajdbsnd bak ipek uyuyo da noluyo kocam gelecek kesin ipek de uyanir bunun serefine partileriz
Valla uyurken ok ama uykuya geçişte aynı bir saat beraber ağlıyoruz karşılıklı tam uyudu diyio bırakınca kendini yirtmaya basliyo.... Minik traktörHahfssgjhfddhj en azından senden ayrılıyor beyazdığımdan beri kaç kere bıraktıysak uyandı şimdi berabsr uyicaz inşş
Cırladım en sonunda, kocama havale ettim uyuttu. Senin bebiş tam dönmeye başladı mı? Valla artıı gına geldi dönse de bitse çilemBazi bebekler biz gibi kalabaliktan hoşlanmıyor doğduğu an huylari geliyo beraberinde demekki.. uyumuştur inşallah minik kuş 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?