- 18 Mart 2023
- 1.332
- 932
- 53
- 36
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.561
DönüyorCırladım en sonunda, kocama havale ettim uyuttu. Senin bebiş tam dönmeye başladı mı? Valla artıı gına geldi dönse de bitse çilemtam uyku moduna geçerken yüzüstü dönüp popoyu dikiyor havaya, kafayı da gömüyor yatağa başlıyor mızmızlanmaya.
Benimki de çok uzun sürüyor ve aşırı yoğun 3. Adetim de bu şekilde geçti. Hap falan da kullanmıyorum. Düzelir inş.İyi geceler kızlar 28 Nisan'da dogum yaptim bebeğim 4 ayı bitiyo geçen ay adet gördüm 10 gün sürdü bitmek bilmedi şimdide 11 gun geçti adetim doğumdan beri birkez oldum düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorum eşimde hapa guveniyo ama sizlerin adetleri düzene girdimi yarın test yaptiricam kafama takildi bu durum
Evet kel kafalı kızımın arkada bir iki teli var yatınca orayı mıncıklıyorBenim bebiş kafamdaki 2 tel saçı da çatır çutur yoluyor dkkdkfjfjfkdkdk zaten dökülüyor baya kalanı da bu sıpa çekiştiriyor ya. Sizinkiler dr böyle mi
Öyle valla eline yanlışlıkla bile denk gelmesin iki üç tel yapışıyor eline sjxbdjxnd severken de heyecanlanip tutuyor cekistiriyor sıpaBenim bebiş kafamdaki 2 tel saçı da çatır çutur yoluyor dkkdkfjfjfkdkdk zaten dökülüyor baya kalanı da bu sıpa çekiştiriyor ya. Sizinkiler dr böyle mi
Kiz seninkini wjbdjehdejjdjdjEvet kel kafalı kızımın arkada bir iki teli var yatınca orayı mıncıklıyor
Hahahahahahha manyak bunlar ya benimki kendi saçını çok çekmiyor benim saçlarıma yapışıyor yoluyor baya gülerekEvet kel kafalı kızımın arkada bir iki teli var yatınca orayı mıncıklıyor
Ayyynısıııı kdjdjsjskskskd çat çut ses gelşyor koparıyor saçlarımı ya kurtulamıyorum elinden öyle bi kilitliyor ki mfmdsksksklÖyle valla eline yanlışlıkla bile denk gelmesin iki üç tel yapışıyor eline sjxbdjxnd severken de heyecanlanip tutuyor cekistiriyor sıpa
Lütfen gelsin yenileriAy benik ön şakak kismi kellesiyodu dedim ya minik minik bebek saçlarım çıkmışo kellik daha hafif görünüyor şuan daha saç dolu gibi yavaş yavaş yerine yenileri geliyor demekki
Ben de dedim ahangitti kel kaldim eiye ama şuan baya uzun ojeli tırnak düşün o uzunlukta minik minik saç dolmuşHahahahahahha manyak bunlar ya benimki kendi saçını çok çekmiyor benim saçlarıma yapışıyor yoluyor baya gülerek
Ayyynısıııı kdjdjsjskskskd çat çut ses gelşyor koparıyor saçlarımı ya kurtulamıyorum elinden öyle bi kilitliyor ki mfmdskskskl
Lütfen gelsin yenileriaşıeı moralim bozuk ya baya dökülüyor kel kalmam inş
Çok sevindim maşallah kız inşallah eskisinden daha gür olur saçlarımızBen de dedim ahangitti kel kaldim eiye ama şuan baya uzun ojeli tırnak düşün o uzunlukta minik minik saç dolmuşhepimizin vucudu farkli ama yenilenecek kesin merak etme
Evet kopma seslerini duyuyorum jsbxuwbdjejfjd elini açmak için dışına bastir biraz ovala ittirir gibi o da refleks ilarak elini açıp bastığın yone ittirmeye calisiyor jshjsjd malum herşeye tepki olarak dunyaya geldikleri için elini nereye ittirirsen tersine hareket ediyorlaravcunu acmak için de el dışına acitmadan basip ovalayabilirsin gevsetir en kötü wjxbsjndkd
HeeeKiz seninkini wjbdjehdejjdjdj
O mesajı ben de anlamamışım yeni anladım hahahahahshdhdjejrbfjjfkglg kafalar uçmuşşşşHeeesenin mesajı da birkaç kere okudum anlamak için. Beyin bulunamadı
Hamileyken beyin küçülüyormuş bu arada gerçekten. Eski boyutuna dönmesi 6 ayı buluyormuş. 1 ayım kaldı ama dönmedi benimki kalıcı oldu galibaO mesajı ben de anlamamışım yeni anladım hahahahahshdhdjejrbfjjfkglg kafalar uçmuşşşş
Kız mı erkek mi bebeğin? Bizden de istemişlerdi kilo alımı az diye. Ama biz becerememiştik ya erkeklerde biraz daha kolay oluyomuş öyle demişti hemşire ama tabi bebek sonuçta her türlü zor olurAy ne güzel ya biberona bakınca mama mı su mu onu bilr anlayıp keyfine göre reddediyorhatta şöyle söyleyeyim hiç emmedi 3 buçuk ay süt sağdım. Biberondan içiyordu kıyafetimin üzerinden memeye yaklaşınca bile ağzını kilitliyordu
Valla öyle ama iki aydır enfeksiyon var mı yok mu yok idrar testi yok ultrason uğraşıp duruyoruzhele o idrar örneği alma bezdirdi gerçekten 10 ml 5 ml alıp koşa koşa hastaneye gidiyorduk
Benim 4 günüm kaldı öleyim mi napayım hahahahwhegehwhhwjd çok saçma neden küçülüyomuş ya aptal olduk iyiceeeHamileyken beyin küçülüyormuş bu arada gerçekten. Eski boyutuna dönmesi 6 ayı buluyormuş. 1 ayım kaldı ama dönmedi benimki kalıcı oldu galiba
Evet benimki erkek, hemşire takıp kapamıştı bezi kan alana kadar hemen yapmıştı benimki, direkt pipi poşete girdiği için rahat oluyodue kızlarda nasıl oluyor hiç bilmiyorumKız mı erkek mi bebeğin? Bizden de istemişlerdi kilo alımı az diye. Ama biz becerememiştik ya erkeklerde biraz daha kolay oluyomuş öyle demişti hemşire ama tabi bebek sonuçta her türlü zor olur
Kız mı erkek mi bebeğin? Bizden de istemişlerdi kilo alımı az diye. Ama biz becerememiştik ya erkeklerde biraz daha kolay oluyomuş öyle demişti hemşire ama tabi bebek sonuçta her türlü zor olur
Biz de bir aylıkken poşetle aldırmaya çalıştık ama çişler akıp gidiyorduEvet benimki erkek, hemşire takıp kapamıştı bezi kan alana kadar hemen yapmıştı benimki, direkt pipi poşete girdiği için rahat oluyodue kızlarda nasıl oluyor hiç bilmiyorum
birebir aynısı valla yav kel bırakacak beni. benim de topak topak dökülüyo hala :-(Benim bebiş kafamdaki 2 tel saçı da çatır çutur yoluyor dkkdkfjfjfkdkdk zaten dökülüyor baya kalanı da bu sıpa çekiştiriyor ya. Sizinkiler dr böyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?