2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
İyi geceler kızlar 28 Nisan'da dogum yaptim bebeğim 4 ayı bitiyo geçen ay adet gördüm 10 gün sürdü bitmek bilmedi şimdide 11 gun geçti adetim doğumdan beri birkez oldum düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorum eşimde hapa guveniyo ama sizlerin adetleri düzene girdimi yarın test yaptiricam kafama takildi bu durum

Dönüyor geçen haftalar dönüp geri dönemiyo diye veya uykusunu boluyordu dönerek aşırı uyku bölünmesi yasadik zaten snsnsnnxndbdn şimdi geri de dönüyor ama hep değil tabi, yüz üstü yatıyor diye bezler çoğu zaman sabaha kadar önden taşmış oluyor..... Ben yan bırakıyorum kendi uyanıp yüz üstü dönüp uyumaya devam ediyo bir süre sonra sjzbsbbdj bir hafta arayla öğrendi ama hep dönmüyor geri neye göre sırt üstüne dönüyor bilmiyorum genelde ayıkken yapıyor, uykuda böyle uyanıyor

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-21-22-00-00-382_com.yunyi.smartcamera.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2025-08-12-10-40-47-772_com.yunyi.smartcamera.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_2025-08-07-22-28-49-526_com.yunyi.smartcamera.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2025-08-04-23-28-31-308_com.yunyi.smartcamera.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 52
Benimki de çok uzun sürüyor ve aşırı yoğun 3. Adetim de bu şekilde geçti. Hap falan da kullanmıyorum. Düzelir inş.

Benim bebiş kafamdaki 2 tel saçı da çatır çutur yoluyor dkkdkfjfjfkdkdk zaten dökülüyor baya kalanı da bu sıpa çekiştiriyor ya. Sizinkiler dr böyle mi
Öyle valla eline yanlışlıkla bile denk gelmesin iki üç tel yapışıyor eline sjxbdjxnd severken de heyecanlanip tutuyor cekistiriyor sıpa

Ay benik ön şakak kismi kellesiyodu dedim ya minik minik bebek saçlarım çıkmış o kellik daha hafif görünüyor şuan daha saç dolu gibi yavaş yavaş yerine yenileri geliyor demekki

Evet kel kafalı kızımın arkada bir iki teli var yatınca orayı mıncıklıyor
Hahahahahahha manyak bunlar ya benimki kendi saçını çok çekmiyor benim saçlarıma yapışıyor yoluyor baya gülerek
Öyle valla eline yanlışlıkla bile denk gelmesin iki üç tel yapışıyor eline sjxbdjxnd severken de heyecanlanip tutuyor cekistiriyor sıpa
Ayyynısıııı kdjdjsjskskskd çat çut ses gelşyor koparıyor saçlarımı ya kurtulamıyorum elinden öyle bi kilitliyor ki mfmdskskskl
Ay benik ön şakak kismi kellesiyodu dedim ya minik minik bebek saçlarım çıkmış o kellik daha hafif görünüyor şuan daha saç dolu gibi yavaş yavaş yerine yenileri geliyor demekki
Lütfen gelsin yenileri aşıeı moralim bozuk ya baya dökülüyor kel kalmam inş

Ben de dedim ahangitti kel kaldim eiye ama şuan baya uzun ojeli tırnak düşün o uzunlukta minik minik saç dolmuş hepimizin vucudu farkli ama yenilenecek kesin merak etme

Evet kopma seslerini duyuyorum jsbxuwbdjejfjd elini açmak için dışına bastir biraz ovala ittirir gibi o da refleks ilarak elini açıp bastığın yone ittirmeye calisiyor jshjsjd malum herşeye tepki olarak dunyaya geldikleri için elini nereye ittirirsen tersine hareket ediyorlar avcunu acmak için de el dışına acitmadan basip ovalayabilirsin gevsetir en kötü wjxbsjndkd

Çok sevindim maşallah kız inşallah eskisinden daha gür olur saçlarımız
Hahahahshsh asla açamadım dediğin gibi deneyeyim bi de gülüyor o halde kdkdkddkckkckc
Şaka maka kocaman oldular ya zaman ne çabuk geçti kucağımıza sığmıyolar resmen artıkk

Kız mı erkek mi bebeğin? Bizden de istemişlerdi kilo alımı az diye. Ama biz becerememiştik ya erkeklerde biraz daha kolay oluyomuş öyle demişti hemşire ama tabi bebek sonuçta her türlü zor olur

Hamileyken beyin küçülüyormuş bu arada gerçekten. Eski boyutuna dönmesi 6 ayı buluyormuş. 1 ayım kaldı ama dönmedi benimki kalıcı oldu galiba
Benim 4 günüm kaldı öleyim mi napayım hahahahwhegehwhhwjd çok saçma neden küçülüyomuş ya aptal olduk iyiceee

Kız mı erkek mi bebeğin? Bizden de istemişlerdi kilo alımı az diye. Ama biz becerememiştik ya erkeklerde biraz daha kolay oluyomuş öyle demişti hemşire ama tabi bebek sonuçta her türlü zor olur
Evet benimki erkek, hemşire takıp kapamıştı bezi kan alana kadar hemen yapmıştı benimki, direkt pipi poşete girdiği için rahat oluyodue kızlarda nasıl oluyor hiç bilmiyorum

Evet benimki erkek, hemşire takıp kapamıştı bezi kan alana kadar hemen yapmıştı benimki, direkt pipi poşete girdiği için rahat oluyodue kızlarda nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Biz de bir aylıkken poşetle aldırmaya çalıştık ama çişler akıp gidiyordu bir de hemşire takmıştı yani beceremedi herhalde. 2 kere değiştirdiler, en son biraz birikti onda da e. Coli bakterisi çıktı. Ay sinirlerim çok bozulmuştu, çocuğa bakamayıp bakteri bulaştırdım diye sonra doktor bu poşetler pek güvenilir olmuyor sondayla aldıralım dedi, aldırdık ve temiz geldi. O yüzden o poşetlerle hiç güvenim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…