- 22 Eylül 2023
- 613
- 1.485
- 33
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.581
MaşallahSepete koydum çok sevdi baya oyalandı içinde dndndndjdjsjsksk (foto neden yan dönüyor anlamadımmm)
Sepette diye devrilmedi kız yoksa hala devriliyor benimki kdjsjsjsjjsksoMaşallahben oturunca devriliyor ne zaman devrilmeyi bıraktı?
Kız bebiş, zor bela aldık sabah götürdük yineKız mı erkek mi bebeğin? Bizden de istemişlerdi kilo alımı az diye. Ama biz becerememiştik ya erkeklerde biraz daha kolay oluyomuş öyle demişti hemşire ama tabi bebek sonuçta her türlü zor olur
Daha iyi teyzoşu çok şükürCanım selam, benim bebeğiminde kalbinde rahatsızlık var. Aşırı terlemesini ona bağlamıştım ama kardiyoloji doktorumuz onunla alakalı olmadığını söyledi. İçin rahat etsin diye söylüyorum. Terleme daha çok genetik oluyormuş. Babasına benzemiş benim kız ben saunada bile zor terleyen biriyim
Çok geçmiş olsun, iyileşti mi oğluşun
Yaa kuzucum tatildeyim ben hiç bakamadım buralara. Azıcık fırsat olsa denize giriyorum bide pokemon oyununa sardım çocuk gibi burayı aksatmışımsen napıyosunn ipekkuş iyi mi?
Ay resmen beni anlatmışsın canım. Bende aynı şekilde aşırı yemek seçerim. Sebze sevmem. Soğan iyice öldürülmezse yapılan yemeği yemem. O kadar yemek seçiyorum ki misafirliğe gitmeye çekiniyorum yemediğim şeyler olacak ayıp olacak diyeçocuklarımız bize benzemez umarım
Canım henuz kokululara gecmesen daha iyi olabilir,ben sebamed yenıdogan kullanıyorum hala,hıcbır kokusu yok nötr,ama hıc cilt sorunu olmadı,vucudundada onu kullanıyorum,kokulu seyler kullanan arkadaslarımın bebeklerınde cılt problemlerı oldu doktorları kokulu bebek urunlerı kullanmayın demıs.(deterjan bebek yagı sampuan vs)Kızlar bebişlere hangi şampuanı kullanıp memnunsunuz ? Ben mustela kullanıyorum bir sorun da olmadı ama daha bebek kokulu ve doğal içerikli bildikleriniz var mı
Cnm ben 3gun kuralina uymadim. Kafama gore birgun havuc birgun kabak birgun patates. Ilk donemde bunlarla basladim. Buharda pisirdim pütürlu sekilde ezip yedirdim sonraki gunler karistirip verdim mesela patates havuc tabi 2 damlada zeytinyagi. 3 gun kuralina uyan arkadaslarim sana daha detayli bilgi verirler tabiEk gıdaya geçtik kızlar, doktor 3 gün kuralı dedi ama nasıl yapıyorsunuz? 2. Gün bugün de kabak verdik. Yarın da kabak. Öbür gün havuç değil mi?
Ben de uymadım 2 gün denedim, sadece yoğurdu 3 gün denedim.Ek gıdaya geçtik kızlar, doktor 3 gün kuralı dedi ama nasıl yapıyorsunuz? 2. Gün bugün de kabak verdik. Yarın da kabak. Öbür gün havuç değil mi?
Doktor bana içtiği kadar içsin dedi. Bebiş ne kadar içmek isterse canım net bir ölçümüz yok ara ara teklif ediyorum benKızlar onemlı bır sorum olacak sıze,hastalık donemınde tadımlara ara vermıstık dun gerı donduk,ne kadar su vermelıyım kaç cc?doktoruna sormus olan arkadasım varsa yazarsa cok sevınırım
Tam kokulu değil de yine bi kendi aroması oluyor ya. Yada mesrla mustrla avakadolu onun bi hafif kokusu var gibi ama bir ara mustela temzi içerik değil muhabbeti olmuştu. Bir de sebamed deneyeyim teşekkür ederimCanım henuz kokululara gecmesen daha iyi olabilir,ben sebamed yenıdogan kullanıyorum hala,hıcbır kokusu yok nötr,ama hıc cilt sorunu olmadı,vucudundada onu kullanıyorum,kokulu seyler kullanan arkadaslarımın bebeklerınde cılt problemlerı oldu doktorları kokulu bebek urunlerı kullanmayın demıs.(deterjan bebek yagı sampuan vs)
Bana verdiği kağıtta 50 ml yazıyor ama bence daha fazla içiyor, istedikçe veriyorum benKızlar onemlı bır sorum olacak sıze,hastalık donemınde tadımlara ara vermıstık dun gerı donduk,ne kadar su vermelıyım kaç cc?doktoruna sormus olan arkadasım varsa yazarsa cok sevınırım
Sebamedin kendine has kokusu var bence çok güzelTam kokulu değil de yine bi kendi aroması oluyor ya. Yada mesrla mustrla avakadolu onun bi hafif kokusu var gibi ama bir ara mustela temzi içerik değil muhabbeti olmuştu. Bir de sebamed deneyeyim teşekkür ederim
Ben incianin kullanıyorum doğduğundan beri gayet memnunumKızlar bebişlere hangi şampuanı kullanıp memnunsunuz ? Ben mustela kullanıyorum bir sorun da olmadı ama daha bebek kokulu ve doğal içerikli bildikleriniz var mı
Oo benımkı 20ml ancak ıcıyor ama ıstemeye basladı benımkıde.vereyım bende o zaman canım ıstedıkce.doktora baska seylere gıtmekten fırsat bulup soramadımBana verdiği kağıtta 50 ml yazıyor ama bence daha fazla içiyor, istedikçe veriyorum ben
Benimki suyu cok icince- cok da 20 ml falan kusuyor genellikle, cok az veriyorum o yuzden.Bana verdiği kağıtta 50 ml yazıyor ama bence daha fazla içiyor, istedikçe veriyorum ben
Benim reglim de duzenli degil, eskiden her 25 gunde bir gelirdi, simdi 35. Gunde geldi ikincisiİyi geceler kızlar 28 Nisan'da dogum yaptim bebeğim 4 ayı bitiyo geçen ay adet gördüm 10 gün sürdü bitmek bilmedi şimdide 11 gun geçti adetim doğumdan beri birkez oldum düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorum eşimde hapa guveniyo ama sizlerin adetleri düzene girdimi yarın test yaptiricam kafama takildi bu durum
Evowell kullanıyorum çok memnunum, kokusu da güzel. Mustelada konak sıkıntısı yaşadığım için buna geçmiştim. Ve saç uzatıyorKızlar bebişlere hangi şampuanı kullanıp memnunsunuz ? Ben mustela kullanıyorum bir sorun da olmadı ama daha bebek kokulu ve doğal içerikli bildikleriniz var mı
Kızlarda her yere kayıyor maalesef sabitlenmediği içinEvet benimki erkek, hemşire takıp kapamıştı bezi kan alana kadar hemen yapmıştı benimki, direkt pipi poşete girdiği için rahat oluyodue kızlarda nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Ay inşallah eski haline dönse de ok ben şimdi heveslendim böyle olunca biberiye falan bişiler yapcam sjdbdjjdhdÇok sevindim maşallah kız inşallah eskisinden daha gür olur saçlarımız
Hahahahshsh asla açamadım dediğin gibi deneyeyim bi de gülüyor o halde kdkdkddkckkckc
Şaka maka kocaman oldular ya zaman ne çabuk geçti kucağımıza sığmıyolar resmen artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?