2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar bebişlere hangi şampuanı kullanıp memnunsunuz ? Ben mustela kullanıyorum bir sorun da olmadı ama daha bebek kokulu ve doğal içerikli bildikleriniz var mı

Daha iyi teyzoşu çok şükürbaya bir toparlandı şimdi ben dagılma donemındeyım10 gündür yogun stres uykusuzluk.ama bugunumuze şükür

Kızlar bebişlere hangi şampuanı kullanıp memnunsunuz ? Ben mustela kullanıyorum bir sorun da olmadı ama daha bebek kokulu ve doğal içerikli bildikleriniz var mı
Canım henuz kokululara gecmesen daha iyi olabilir,ben sebamed yenıdogan kullanıyorum hala,hıcbır kokusu yok nötr,ama hıc cilt sorunu olmadı,vucudundada onu kullanıyorum,kokulu seyler kullanan arkadaslarımın bebeklerınde cılt problemlerı oldu doktorları kokulu bebek urunlerı kullanmayın demıs.(deterjan bebek yagı sampuan vs)

Ek gıdaya geçtik kızlar, doktor 3 gün kuralı dedi ama nasıl yapıyorsunuz? 2. Gün bugün de kabak verdik. Yarın da kabak. Öbür gün havuç değil mi?
Cnm ben 3gun kuralina uymadim. Kafama gore birgun havuc birgun kabak birgun patates. Ilk donemde bunlarla basladim. Buharda pisirdim pütürlu sekilde ezip yedirdim sonraki gunler karistirip verdim mesela patates havuc tabi 2 damlada zeytinyagi. 3 gun kuralina uyan arkadaslarim sana daha detayli bilgi verirler tabi

Ek gıdaya geçtik kızlar, doktor 3 gün kuralı dedi ama nasıl yapıyorsunuz? 2. Gün bugün de kabak verdik. Yarın da kabak. Öbür gün havuç değil mi?
Ben de uymadım 2 gün denedim, sadece yoğurdu 3 gün denedim.
Evet 3 gün kabak 3 gün havuç şeklinde sonra havuç+kabak da verebilirsin ya da hemen yarın havuç+kabak yapabilirsin ama bence önce tek tatsın

Kızlar onemlı bır sorum olacak sıze,hastalık donemınde tadımlara ara vermıstık dun gerı donduk,ne kadar su vermelıyım kaç cc?doktoruna sormus olan arkadasım varsa yazarsa cok sevınırım
Doktor bana içtiği kadar içsin dedi. Bebiş ne kadar içmek isterse canım net bir ölçümüz yok ara ara teklif ediyorum ben

Tam kokulu değil de yine bi kendi aroması oluyor ya. Yada mesrla mustrla avakadolu onun bi hafif kokusu var gibi ama bir ara mustela temzi içerik değil muhabbeti olmuştu. Bir de sebamed deneyeyim teşekkür ederim

Kızlar onemlı bır sorum olacak sıze,hastalık donemınde tadımlara ara vermıstık dun gerı donduk,ne kadar su vermelıyım kaç cc?doktoruna sormus olan arkadasım varsa yazarsa cok sevınırım
Bana verdiği kağıtta 50 ml yazıyor ama bence daha fazla içiyor, istedikçe veriyorum ben

Tam kokulu değil de yine bi kendi aroması oluyor ya. Yada mesrla mustrla avakadolu onun bi hafif kokusu var gibi ama bir ara mustela temzi içerik değil muhabbeti olmuştu. Bir de sebamed deneyeyim teşekkür ederim
Sebamedin kendine has kokusu var bence çok güzel siveno hiç kokmuyordu, dalin de kullanıyorum ben artık ya kokusunu çok sevdiğim için

Bana verdiği kağıtta 50 ml yazıyor ama bence daha fazla içiyor, istedikçe veriyorum ben
Benimki suyu cok icince- cok da 20 ml falan kusuyor genellikle, cok az veriyorum o yuzden.
Sac konusuna gelince benimki iki gunde bir kusuyor kafama ya da tukuruklu elleriyel cekiyor duruyor, 4. Ayda dokulmemisti ne guzel saclarim - bence vitaminlerden , bebe mahvetti valla saclarimi yoluk yoluk geziyorum.
Benim reglim de duzenli degil, eskiden her 25 gunde bir gelirdi, simdi 35. Gunde geldi ikincisi

Evowell kullanıyorum çok memnunum, kokusu da güzel. Mustelada konak sıkıntısı yaşadığım için buna geçmiştim. Ve saç uzatıyor

Ay inşallah eski haline dönse de ok ben şimdi heveslendim böyle olunca biberiye falan bişiler yapcam sjdbdjjdhd

Tosun oldular resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…