2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aa doğru ıslak mendil dövmece etkinliği de günün önemli bir kısmını kaplıyor. Ama paketi ben tutacam yoksa oynamaz
Ek gıdasının yarısını kucakta alan bi bebek. Bunlar ayrı bi tür. Arkadaşımın kızı bi saat o sallanan oyuncaklara baktı. Doktora anlattım. Bu türleri büyütmesi zor ama sabredersen anlıcaksın dediğimi dedi. Allahım inşallah

Ayy benım bebemde aynı merak etmeyın.pertım cıktı yemınle bugun,yemegı bıle dısardan soyledımen sevdıgı sey aksama kadar opusmek ve kucakta ev turu bıde dısarıya cıkmak yoksa vıyvıyıy
Yıkayıp masajlayıp doğru sokağa. Puseti de çıkardık normal koltuğunu taktık. Pusetinde uyuyakalırdı şimdi bakınmaktan uyuyamıyor. Keşifçi bebeler

Yorulunca annecim diyorum azıcık dur yalvarırım ev oyun parkı gibi. İçten içe de kızıyorum kendime vicdan azabı çekiyorum çok fazla
Nıye vıcdan azabı cekıyorsun canım yaa hıc cekme bızler gıbı her anını onları severek gecıren annelerı oldukları ıcın cok sanslılar,ben kendımı herkul gobı hıssedıyorum artıkyada ıronwomenarada kızabılırız yani ben bazen kızıyorum sonra 10 sanıye sonra gülüp öpüp yiyorum

Yorulunca annecim diyorum azıcık dur yalvarırım ev oyun parkı gibi. İçten içe de kızıyorum kendime vicdan azabı çekiyorum çok fazla
Kızma kendine desteksiziz çoğumuz biz de insanız. Evet biz istedik ama yorulma hakkımız da var, yorulabiliriz....

Yıkayıp masajlayıp doğru sokağa. Puseti de çıkardık normal koltuğunu taktık. Pusetinde uyuyakalırdı şimdi bakınmaktan uyuyamıyor. Keşifçi bebeler
Doktorun dogru demıs ama bencede cok keşifçiler,algılar aşırı açık ondan böyleler,ilerde dogru yonlemdırmeyle cok ıyı bısey oldugunu dusunuyorum bende

Ayy hadi inşallah ya bu çilelerin bir anlamı olmalı dur daha sinirlenmeyeyim çocuğa, akıllı kızım benim

Öncelikle ben yokken bile uğraşmanız komikti güldüm bayağı :) bu ilk ve son UZUN açıklamam olacak önceden sizin seviyenizle yazmıştım tabi öyle olunca ban yedim şimdi düzgünce kendi seviyemde anlatayım anlayan anlar. Yorum yazdığım arkadaşın bebeğine verdikleri ve yediği şeyler hoşuma gitti imrendim ne güzel dedim her bebek farklı ve her ezberlenen şey her bebekte uymuyor yani doktorlarım bize önerdiği veya söylediği şeyler her zaman uymayabilir ben sanki doktorlar bilmiyor dedim gibi davrandınız ama o da algınızla alakalı. Şöyle ki mesela uyku eğitimi veya emzirme konusu .meme reddinde çoğu kişi tentene temas önerir bende mesela asla işe yaramadı tabiki faydasını gören de çok var .beslenme konusunda da benim bebeğimin bağırsakşarı mesela sindiremiyor hala mama sindirimi bile zor ben 5-6 .ayda o arkadaşın denediklerini cesaret edemem zaten herkes kendi çocuğunu biliyor yani. O verdi diye bende mi veriyorum hayır ama onda bir sorun yaratmamışsa ne güzel dedim ve imrendim böyle yiyen bebek dünyanın en güzel şeyi ileride de hiç zorlanmaz ne güzel. Ayrıca sizinle ilgisi yokken gruplaşıp üstüme gelmeniz de ban sebebi olabilir ben şikayet etmedim öyle bir fırsatım da olmadı bir girdim sayfaya giremiyorum ban yemişim. Yani öyle saldırmadan önce okuduğunuzu biraz anlayın ama siz bana zaten bilendiğiniz için ne desem ne yazsam aynı şeyi yapacaktınız sorun yok yani

Evet onaylaman lazım yaptığı şeyin iyi bir şey olduğunu falan ahsbsdhhssjakdjdhd
Püskürtme yapmaya başladı mı bebeleriniz? Ben ilkinde güldüm şimdi hep oyun yapıyor bi de emziriyorsunuz ya bi zaman sonra ısırmaya başlıcaklar sakın tepki vermeyin acıdı anlamında. sıkın dişinizi sonra oyun sanıp tekrarlıyorlarmış

Benimki 2 aydır ağzına sürmüyor memeyi geçen zor bela denedim ağzına soktum ve yaptığı şey damaklarıyla ezmek oldu mdndnsjsjsjsjdkcvv emzirsem mahvetcek dmeekki beni mdndnxndksj

Isırdım mi memeye elveda wksbwjbdjwhdjsndjd bence de gülmemek lazım yoksa devam eder kesin çok fenalar lutfin isirmasin smxndj püskürtme yok suanlik

Benimki 2 aydır ağzına sürmüyor memeyi geçen zor bela denedim ağzına soktum ve yaptığı şey damaklarıyla ezmek oldu mdndnsjsjsjsjdkcvv emzirsem mahvetcek dmeekki beni mdndnxndksj
Eyvah wkdbsjdnjd anaaa benim memelerin ucu sizliyor bu ara çok hassas regl mi geliyo bilemedim taeihi aklıma değil tutmamisim acaba eziyo mu ondan mi öyle oldu ki jsndjdjd ikisi de aşırı hassas duşta su gelince sizliyo minicik

Kızlaar ben peynır yaptımsabah baby patates ve formul mamayla patates puresı yapıcam,yanındada yumurta sarısı ve lor peybırı,Allahım hıc erınmıyorum yaa umarım bu hevesım hep kalıcı olur
Poyraza da bişe alerji yaptı ya yumurta ya tarhana. Yumurtanın 5. Günü üstelik. Bebek tarhanası alerji yapar mı ya? Yanakları isilik isilik oldu. Alerji böle bişe mi

Poyraza da bişe alerji yaptı ya yumurta ya tarhana. Yumurtanın 5. Günü üstelik. Bebek tarhanası alerji yapar mı ya? Yanakları isilik isilik oldu. Alerji böle bişe mi
Yumurta olsa sımdıye yapardı,tarhana karısık bısey ya kesın ıcındekı bısey yapmıstır kuzum,tarhana verme iki hafta kadar,sonra bıdaha denersın bagırsakları bıraz daha olgunlasınca,bence yumurta kesin degıl.

Bugğn de verdim azcık tarhana sebze çorbasına karıştırmıştım yarın vermiyim bari ondan oldu çünkü belli yani haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…