- 16 Haziran 2018
- 1.177
- 2.829
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.321
Ek gıdasının yarısını kucakta alan bi bebek. Bunlar ayrı bi tür. Arkadaşımın kızı bi saat o sallanan oyuncaklara baktı. Doktora anlattım. Bu türleri büyütmesi zor ama sabredersen anlıcaksın dediğimi dedi. Allahım inşallahAa doğru ıslak mendil dövmece etkinliği de günün önemli bir kısmını kaplıyor. Ama paketi ben tutacam yoksa oynamaz
Yıkayıp masajlayıp doğru sokağa. Puseti de çıkardık normal koltuğunu taktık. Pusetinde uyuyakalırdı şimdi bakınmaktan uyuyamıyor. Keşifçi bebelerAyy benım bebemde aynı merak etmeyın.pertım cıktı yemınle bugun,yemegı bıle dısardan soyledımen sevdıgı sey aksama kadar opusmek ve kucakta ev turu bıde dısarıya cıkmak yoksa vıyvıyıy
Nıye vıcdan azabı cekıyorsun canım yaa hıc cekme bızler gıbı her anını onları severek gecıren annelerı oldukları ıcın cok sanslılar,ben kendımı herkul gobı hıssedıyorum artıkYorulunca annecim diyorum azıcık dur yalvarırım ev oyun parkı gibi. İçten içe de kızıyorum kendime vicdan azabı çekiyorum çok fazla
Evet onaylaman lazım yaptığı şeyin iyi bir şey olduğunu falan ahsbsdhhssjakdjdhdAa doğru ıslak mendil dövmece etkinliği de günün önemli bir kısmını kaplıyor. Ama paketi ben tutacam yoksa oynamaz
Kızma kendineYorulunca annecim diyorum azıcık dur yalvarırım ev oyun parkı gibi. İçten içe de kızıyorum kendime vicdan azabı çekiyorum çok fazla
Doktorun dogru demıs ama bencede cok keşifçiler,algılar aşırı açık ondan böyleler,Yıkayıp masajlayıp doğru sokağa. Puseti de çıkardık normal koltuğunu taktık. Pusetinde uyuyakalırdı şimdi bakınmaktan uyuyamıyor. Keşifçi bebeler
Uyuyunca ben de hafiften hissediyorum ama yorgunluktan bitik olduğumdan kısa sürüyorYorulunca annecim diyorum azıcık dur yalvarırım ev oyun parkı gibi. İçten içe de kızıyorum kendime vicdan azabı çekiyorum çok fazla
Ayy hadi inşallah ya bu çilelerin bir anlamı olmalıEk gıdasının yarısını kucakta alan bi bebek. Bunlar ayrı bi tür. Arkadaşımın kızı bi saat o sallanan oyuncaklara baktı. Doktora anlattım. Bu türleri büyütmesi zor ama sabredersen anlıcaksın dediğimi dedi. Allahım inşallah
Ya onu da zorla oynuyor yani benim gönlüm olsun diye bence yüzünde çok bir memnuniyet ifadesi yokEvet onaylaman lazım yaptığı şeyin iyi bir şey olduğunu falan ahsbsdhhssjakdjdhd
Sbbdjabdjsndjahdjsbdjsjdjabdjdnhd olabilir evetYa onu da zorla oynuyor yani benim gönlüm olsun diye bence yüzünde çok bir memnuniyet ifadesi yokderdine bizle oynamak. İlgi değil de hizmet bağımlısı bence bunlar
Püskürtme yapmaya başladı mı bebeleriniz? Ben ilkinde güldüm şimdi hep oyun yapıyorEvet onaylaman lazım yaptığı şeyin iyi bir şey olduğunu falan ahsbsdhhssjakdjdhd
Benimki 2 aydır ağzına sürmüyor memeyi geçen zor bela denedim ağzına soktum ve yaptığı şey damaklarıyla ezmek oldu mdndnsjsjsjsjdkcvv emzirsem mahvetcek dmeekki beni mdndnxndksjPüskürtme yapmaya başladı mı bebeleriniz? Ben ilkinde güldüm şimdi hep oyun yapıyorbi de emziriyorsunuz ya bi zaman sonra ısırmaya başlıcaklar sakın tepki vermeyin acıdı anlamında. sıkın dişinizi sonra oyun sanıp tekrarlıyorlarmış
Isırdım mi memeye elveda wksbwjbdjwhdjsndjd bence de gülmemek lazım yoksa devam eder kesin çok fenalarPüskürtme yapmaya başladı mı bebeleriniz? Ben ilkinde güldüm şimdi hep oyun yapıyorbi de emziriyorsunuz ya bi zaman sonra ısırmaya başlıcaklar sakın tepki vermeyin acıdı anlamında. sıkın dişinizi sonra oyun sanıp tekrarlıyorlarmış
Eyvah wkdbsjdnjd anaaa benim memelerin ucu sizliyor bu ara çok hassas regl mi geliyo bilemedim taeihi aklıma değil tutmamisim acaba eziyo mu ondan mi öyle oldu ki jsndjdjd ikisi de aşırı hassas duşta su gelince sizliyo minicikBenimki 2 aydır ağzına sürmüyor memeyi geçen zor bela denedim ağzına soktum ve yaptığı şey damaklarıyla ezmek oldu mdndnsjsjsjsjdkcvv emzirsem mahvetcek dmeekki beni mdndnxndksj
Poyraza da bişe alerji yaptı ya yumurta ya tarhana. Yumurtanın 5. Günü üstelik. Bebek tarhanası alerji yapar mı ya? Yanakları isilik isilik oldu. Alerji böle bişe miKızlaar ben peynır yaptımsabah baby patates ve formul mamayla patates puresı yapıcam,yanındada yumurta sarısı ve lor peybırı,Allahım hıc erınmıyorum yaa umarım bu hevesım hep kalıcı olur
Yumurta olsa sımdıye yapardı,tarhana karısık bısey ya kesın ıcındekı bısey yapmıstır kuzum,tarhana verme iki hafta kadar,sonra bıdaha denersın bagırsakları bıraz daha olgunlasınca,bence yumurta kesin degıl.Poyraza da bişe alerji yaptı ya yumurta ya tarhana. Yumurtanın 5. Günü üstelik. Bebek tarhanası alerji yapar mı ya? Yanakları isilik isilik oldu. Alerji böle bişe mi
Bugğn de verdim azcık tarhana sebze çorbasına karıştırmıştım yarın vermiyim bari ondan oldu çünkü belli yani haklısınYumurta olsa sımdıye yapardı,tarhana karısık bısey ya kesın ıcındekı bısey yapmıstır kuzum,tarhana verme iki hafta kadar,sonra bıdaha denersın bagırsakları bıraz daha olgunlasınca,bence yumurta kesin degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?