2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ver tarifleri deneyelim sbaah avakado ve yumurta yiyen çocul bildiğin ağladı gözünden yaş bile geldi normalde hep yalandan ağlar tqmam inandım istemiyorsun dedim

Osman abinin askerleriyiz dkdjdjjd cidden osman gonulal ne derse onu yapiyorum

Bebekle tüm günün nasıl geçiyor konudan bağımsız neler yapıyorsunuz bir gün içinde? Ben tükenmiş durumdayım da artık
Sen bensin hiç durmuyor tek başına. Bırakınca vıyvıyvıy. Mattan mata, oyun halısından oyun halısına, oyuncaklara, kitaplara bir döngü şeklinde dakikaları sayıyorum. En çok ilgisini çeken şey maalesef insan. Kendini öptürmeye bayılıyor al saatlerce öp sesi çıkmaz dudaklarım uyuşuyor bir de kucakta ev turu en sevdiği şeylerden.

Ver tarifleri deneyelim sbaah avakado ve yumurta yiyen çocul bildiğin ağladı gözünden yaş bile geldi normalde hep yalandan ağlar tqmam inandım istemiyorsun dedim
Kuzum sabahları 1tane hipp organik bebek bisküvisi içine 20 cc kadar mama bide yumurta sarısı ezip veriyorum.oglen ya tatlı patatesı haslayıp suzgecten ezıp verıyorum ya kabak+havuc suzgecten gecırıp,bugun corba yaptım kabakla havucu zeytınyagında az kavurdum ıcıne bir çay kasıgı ırmık bıraz su,20dkka pişti yine süzgecten gecırdım.kıvamı boyleydı bak corbanın.sonraa bazende meyvelı muhallebı yapıyorum ırmıkle onuda cok sevdı,artık ıcıne az bıseyde pekmez koycam hatta muhallebı yapınca dr koyabılırsın dedı.boyle menuleryogurt bıze olmadı senınkı yıyosa seftalılı yogurt yapabılırsın

Eklentiler

• IMG_9252.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 9
Benimki bacaklarını kaldırıp vuruyor yatağındayken yada ana kucağında, bu döndürme mi oluyor anlamadım.

Ayy benım bebemde aynı merak etmeyın.pertım cıktı yemınle bugun,yemegı bıle dısardan soyledımen sevdıgı sey aksama kadar opusmek ve kucakta ev turu bıde dısarıya cıkmak yoksa vıyvıyıy

Yarın bende deneyeyim yoğurt joker elemandı oysaki ama olmadı bebek bisküvisi yok yumurtayı iyi kötü yiyor yine çorbayo yapayım mutlaka, eline sağlık şifa olsun kuzuya

Ben de giyinme+ çalışma masamın olduğu odaya aldim wisgwgsjwndkwbdjebd oda karşılıklı direkt zaten kameradan gelmese de normal sesi geliyo hemen sbsvshdjbd ben ayırmak istemiyodum ama hem o hem de eşim çok dönüyor haşir huşur sonra ipek dönüyor onun sesine kısır döngü gibo uykularim zehir olmuştu zaten snbdbsbdjd ay uyanacak ya geri uyumazsa falan diye strese giriyodum şuan herkes mutlu bence

Bu aralar gotle don gibi olduk biz de ipekle orda oraya yuvarlaniyoruz sjbdhsbdjdnd

Benimki bacaklarını kaldırıp vuruyor yatağındayken yada ana kucağında, bu döndürme mi oluyor anlamadım.
Yok o tepinme diyosan beşiği yıkıyor o kadar sert indiriyor ki ayağını, bence bu başka nsbxjdndn

Ayy benım bebemde aynı merak etmeyın.pertım cıktı yemınle bugun,yemegı bıle dısardan soyledımen sevdıgı sey aksama kadar opusmek ve kucakta ev turu bıde dısarıya cıkmak yoksa vıyvıyıy
Ya iyi hoş da valla insan bunalıyor git ötede oyna ya bir ton oyuncak aldım sana terbiyesiz

Ya iyi hoş da valla insan bunalıyor git ötede oyna ya bir ton oyuncak aldım sana terbiyesiz
Az kaldı bence emeklemeye baslayınca ozgurluklerını ılan edeceklersımdı sıkılıyolar bence,dusunsene kendı basına hıcbısey yapmayı beceremıyosuncok sıkıcı

Az kaldı bence emeklemeye baslayınca ozgurluklerını ılan edeceklersımdı sıkılıyolar bence,dusunsene kendı basına hıcbısey yapmayı beceremıyosuncok sıkıcı
Tepesinden oyuncak sarkıyor elleri de uzanıyor yani ama yok 2 dakika durmaz orda. Ama az kaldı dediğin gibi dişimizi sıkıcaz, çekecek çilemiz varmış

Aynen öyle yemin ederim ilgi bağımlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…