- 28 Ağustos 2024
- 680
- 1.518
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.301
Ver tarifleri deneyelimAbboowbenımkıne yogurt dokundu laktoz hassasıyetı var bebemde bıle bıle verdım alıssın dıye benımkıde yedıkten sonra hep aglamıstı yaa bak benım karısımlardan yapın bence kesın severler cunku ben bır ıkı kasık alıyom cok guzel tadı
Osman abinin askerleriyiz dkdjdjjd cidden osman gonulal ne derse onu yapiyorum6 aylık oldu canım.sabah ve oglen verıyorum yarım kase yedırıyorum,sevecegı seyler dene bıde canım,bu kezde mamayı yemıyor ama soyleyım:) bebe bıskuvısı verıyorum sabah,oglende sebzelı seyler ama tadına bakıyorum ben bıle yıyorum bır ıkı kasık:)
Chatgbtye sormustum bugun senın taktıgı soyledı az ver sımdılık henuz anne sutu yada mama alımı 700-900 arası devam etsın dedıdogru yoldasın baby
Sıpalar dıyodur ne yapsam annemler memnun olmuyo dıyeek gıda yemesem bı dert yesem bı dert dıyorlardır hahah
Kuzum valla ya hepımızde varmıs,sende uyurken kandır,ben bugun sadece uykuya gecerken verebıldım hep, meme reddınden sonra mama reddı cıktı sımdı bıde
Sen bensinBebekle tüm günün nasıl geçiyor konudan bağımsız neler yapıyorsunuz bir gün içinde? Ben tükenmiş durumdayım da artık
Kuzum sabahları 1tane hipp organik bebek bisküvisi içine 20 cc kadar mama bide yumurta sarısı ezip veriyorum.oglen ya tatlı patatesı haslayıp suzgecten ezıp verıyorum ya kabak+havuc suzgecten gecırıp,bugun corba yaptım kabakla havucu zeytınyagında az kavurdum ıcıne bir çay kasıgı ırmık bıraz su,20dkka pişti yine süzgecten gecırdım.kıvamı boyleydı bak corbanın.sonraa bazende meyvelı muhallebı yapıyorum ırmıkle onuda cok sevdı,artık ıcıne az bıseyde pekmez koycam hatta muhallebı yapınca dr koyabılırsın dedı.boyle menulerVer tarifleri deneyelimsbaah avakado ve yumurta yiyen çocul bildiğin ağladı gözünden yaş bile geldi normalde hep yalandan ağlar tqmam inandım istemiyorsun dedim
Benimki bacaklarını kaldırıp vuruyor yatağındayken yada ana kucağında, bu döndürme mi oluyor anlamadım.Ayaklarını oynatıpduruyorlar ya. Bildiğin döndürüyorlarmış işte, ben de aynı soruyu sordum size ayağınızı döndürün desem nasıl döndürürsünüz demiş. Bence benim oğlan döndürüyor
Ayy benım bebemde aynı merak etmeyın.pertım cıktı yemınle bugun,yemegı bıle dısardan soyledımSen bensinhiç durmuyor tek başına. Bırakınca vıyvıyvıy. Mattan mata, oyun halısından oyun halısına, oyuncaklara, kitaplara bir döngü şeklinde dakikaları sayıyorum. En çok ilgisini çeken şey maalesef insan. Kendini öptürmeye bayılıyor al saatlerce öp sesi çıkmaz dudaklarım uyuşuyor bir de kucakta ev turu en sevdiği şeylerden.
Ayy o nedemekk ayyyAyaklarını oynatıpduruyorlar ya. Bildiğin döndürüyorlarmış işte, ben de aynı soruyu sordum size ayağınızı döndürün desem nasıl döndürürsünüz demiş. Bence benim oğlan döndürüyor
Yarın bende deneyeyim yoğurt joker elemandı oysaki ama olmadıKuzum sabahları 1tane hipp organik bebek bisküvisi içine 20 cc kadar mama bide yumurta sarısı ezip veriyorum.oglen ya tatlı patatesı haslayıp suzgecten ezıp verıyorum ya kabak+havuc suzgecten gecırıp,bugun corba yaptım kabakla havucu zeytınyagında az kavurdum ıcıne bir çay kasıgı ırmık bıraz su,20dkka pişti yine süzgecten gecırdım.kıvamı boyleydı bak corbanın.sonraa bazende meyvelı muhallebı yapıyorum ırmıkle onuda cok sevdı,artık ıcıne az bıseyde pekmez koycam hatta muhallebı yapınca dr koyabılırsın dedı.boyle menuleryogurt bıze olmadı senınkı yıyosa seftalılı yogurt yapabılırsın
Ben de giyinme+ çalışma masamın olduğu odaya aldim wisgwgsjwndkwbdjebd oda karşılıklı direkt zaten kameradan gelmese de normal sesi geliyo hemen sbsvshdjbd ben ayırmak istemiyodum ama hem o hem de eşim çok dönüyor haşir huşur sonra ipek dönüyor onun sesine kısır döngü gibo uykularim zehir olmuştu zaten snbdbsbdjd ay uyanacak ya geri uyumazsa falan diye strese giriyodum şuan herkes mutlu benceBen bu arada ayirirdim direkt odayi da, evin sekli cok izin vermedi. Bir de uykusu cok kotu benimkinin, diger oda giriste, direkt sokaga bakiyor, giris kati bir de, guvenli hissedemedim, bi de her uyandiginda oraya gitmek zor geldi skjddjdi. esim tutturdu cocugun odasi bizimkinden buyuk olamaz diye dkdjdjdj su an giyinme odasi diye planlanmis yeri cocuk odasi yaptik
Bu aralar gotle don gibi olduk biz de ipekle orda oraya yuvarlaniyoruz sjbdhsbdjdndSen bensinhiç durmuyor tek başına. Bırakınca vıyvıyvıy. Mattan mata, oyun halısından oyun halısına, oyuncaklara, kitaplara bir döngü şeklinde dakikaları sayıyorum. En çok ilgisini çeken şey maalesef insan. Kendini öptürmeye bayılıyor al saatlerce öp sesi çıkmaz dudaklarım uyuşuyor bir de kucakta ev turu en sevdiği şeylerden.
Yok o tepinme diyosan beşiği yıkıyor o kadar sert indiriyor ki ayağını, bence bu başka nsbxjdndnBenimki bacaklarını kaldırıp vuruyor yatağındayken yada ana kucağında, bu döndürme mi oluyor anlamadım.
Jokerler benim elimde patladi ya wndbshdYarın bende deneyeyim yoğurt joker elemandı oysaki ama olmadıbebek bisküvisi yok yumurtayı iyi kötü yiyor yine çorbayo yapayım mutlaka, eline sağlık şifa olsun kuzuya
Ya iyi hoş da valla insan bunalıyorAyy benım bebemde aynı merak etmeyın.pertım cıktı yemınle bugun,yemegı bıle dısardan soyledımen sevdıgı sey aksama kadar opusmek ve kucakta ev turu bıde dısarıya cıkmak yoksa vıyvıyıy
Az kaldı bence emeklemeye baslayınca ozgurluklerını ılan edeceklerYa iyi hoş da valla insan bunalıyorgit ötede oyna ya bir ton oyuncak aldım sana terbiyesiz
O kadar çıngırak kenarda duruyor pet şişe ile oynuyoruz shhdhshdhdhd market posetiyle ıslak mendille falan sndnnsjYa iyi hoş da valla insan bunalıyorgit ötede oyna ya bir ton oyuncak aldım sana terbiyesiz
Tepesinden oyuncak sarkıyor elleri de uzanıyor yani ama yok 2 dakika durmaz orda. Ama az kaldı dediğin gibi dişimizi sıkıcaz, çekecek çilemiz varmışAz kaldı bence emeklemeye baslayınca ozgurluklerını ılan edeceklersımdı sıkılıyolar bence,dusunsene kendı basına hıcbısey yapmayı beceremıyosun cok sıkıcı
Aynen öyle yemin ederim ilgi bağımlısıSen bensinhiç durmuyor tek başına. Bırakınca vıyvıyvıy. Mattan mata, oyun halısından oyun halısına, oyuncaklara, kitaplara bir döngü şeklinde dakikaları sayıyorum. En çok ilgisini çeken şey maalesef insan. Kendini öptürmeye bayılıyor al saatlerce öp sesi çıkmaz dudaklarım uyuşuyor bir de kucakta ev turu en sevdiği şeylerden.
Aa doğru ıslak mendil dövmece etkinliği de günün önemli bir kısmını kaplıyor. Ama paketi ben tutacam yoksa oynamazO kadar çıngırak kenarda duruyor pet şişe ile oynuyoruz shhdhshdhdhd market posetiyle ıslak mendille falan sndnnsj
Yorulunca annecim diyorum azıcık dur yalvarırım ev oyun parkı gibi. İçten içe de kızıyorum kendime vicdan azabı çekiyorum çok fazlaYa iyi hoş da valla insan bunalıyorgit ötede oyna ya bir ton oyuncak aldım sana terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?