- 14 Mayıs 2021
- 6.009
- 12.951
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.341
Çok faydalı bişey ama 7 aylık olana kadar verme bence canım tarhana,bol karışımlı bir gıda çünkü,sonrasında alerjı yapcagını dusunmuyorum sındırım sıstemlerı olgunlasınca.chatgbt ıle yenı bır tarıf bulduk bak yarın kahvaltıya yapabılırsjn,pazartesı yapıcam benBugğn de verdim azcık tarhana sebze çorbasına karıştırmıştım yarın vermiyim bari ondan oldu çünkü belli yani haklısın
Tekrar sadece tarhana ile dene istersen.. ipeğin bagirsakta bir etki var mi bilmem ama yüzünde değen yerleri ilk kızarıp peşine pütür pütür oldu biri yoğurt biri yumurta sarısı... Be yumurta ilk gün bir şey yoktu ikinci günde oldu..Poyraza da bişe alerji yaptı ya yumurta ya tarhana. Yumurtanın 5. Günü üstelik. Bebek tarhanası alerji yapar mı ya? Yanakları isilik isilik oldu. Alerji böle bişe mi
Evet canım haklısınOtizmin bi sürü belirtisi oluyor ya hiç bakma o videolaraetkileşim almak için eksik gedik paylaşıyorlar genelde
hayır hayır ya benimki de yapıyor onu zaten o döndürme olayı da çok mantıklı değil yaniBenimki bacaklarını kaldırıp vuruyor yatağındayken yada ana kucağında, bu döndürme mi oluyor anlamadım.
Ben bi de yumurta sarısı koycam buna kahvaltıda veririmÇok faydalı bişey ama 7 aylık olana kadar verme bence canım tarhana,bol karışımlı bir gıda çünkü,sonrasında alerjı yapcagını dusunmuyorum sındırım sıstemlerı olgunlasınca.chatgbt ıle yenı bır tarıf bulduk bak yarın kahvaltıya yapabılırsjn,pazartesı yapıcam ben
Ben de o videolari biraz kafama takiyorum ya, acaba mi diyorum aradaYani evet bebce de böyle ama bazen delirdiğimi düşünüyorum analıktan
Ben de ama aslında yapmamak lazım yaBen de o videolari biraz kafama takiyorum ya, acaba mi diyorum arada
Bende gorunce etkılenıyorum ama Allah korusun kızlarBen de ama aslında yapmamak lazım ya
tahmin ettiğimin aksine güzel geçti bebeğimin hoşuna gitti habire dışarı çıkmak ve etrafta başkalarının olması hatta çok az emiyodu tatilde beslenme sorunu düzeldi doldurdum anketi xDArkadaşlar merhabaa umarim hepiniz ve bebisler cok iyidir. Makale calismam icin gerekli anketi doldurursaniz cook sevinirim
Bebek Tatil Deneyim Algısı
Bu anket, bebeğin tatil deneyimi algısının destinasyonu tekrar ziyaret etme üzerindeki etkisini ortaya çıkarmak için tasarlanmıştır. Ayrıca, elde edilen veriler, bu etkide rol oynayabilecek aracı (hedonik iyi-oluş) ve düzenleyici (ebeveyn tatil kaygısı) değişkenleri test etmek için kullanılacaktır. Toplanan veriler bilimsel araştırma amacıyla kullanılacak ve hiçbir kurum veya kişiyle paylaşılmayacaktır. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ederiz! Anketi doldurursaniz ve tanidiginiz çocugu olan kisilere de gönderirseniz çok sevinirim
İnşallah tatile gidebilirsek ben de deneyimlicemtahmin ettiğimin aksine güzel geçti bebeğimin hoşuna gitti habire dışarı çıkmak ve etrafta başkalarının olması hatta çok az emiyodu tatilde beslenme sorunu düzeldi doldurdum anketi xD
Cook tesekkur ederim, bebekler gezerken ve tatilde buyur derler cok dogru algilari aciliyor sosyallestikcetahmin ettiğimin aksine güzel geçti bebeğimin hoşuna gitti habire dışarı çıkmak ve etrafta başkalarının olması hatta çok az emiyodu tatilde beslenme sorunu düzeldi doldurdum anketi xD
Ben de nasipse istiyorum ama iki defa iptla ettim yoğurt vermeye cesaret edemediğim gibi buna da cesaret edemiyorum. Maması nasıl olacak suyu nasıl kaynatcam hangi mayo hangi güneş kremi hangi sinek kovucu her uyuduğunda odaya mı götrüsem yoksa gölge de mi uyusa yada odadan hiç çıkmasam mı ek gıda nasıl olacak vs vs derken ne karar verebiliyorum ne cesaret edebiliyorumİnşallah tatile gidebilirsek ben de deneyimlicemnasipse 2 hafta sonra
Hiç sıkma canını ben tatile çıktığımda 4.5 aylıktı mayo uv korumalı uzun kollu şortlu aldım güneş kremi hippkulkandım ve en büyük yardımcım ana kucağımdı plajda bile ana kucağı kullandım ek gıda için de minik kavanozlarve meyse sebze püreleri mükemmel hatta benim götürdüğüm çocuk doktoru organık olan hazırları da verebilirsin dediBen de nasipse istiyorum ama iki defa iptla ettim yoğurt vermeye cesaret edemediğim gibi buna da cesaret edemiyorum. Maması nasıl olacak suyu nasıl kaynatcam hangi mayo hangi güneş kremi hangi sinek kovucu her uyuduğunda odaya mı götrüsem yoksa gölge de mi uyusa yada odadan hiç çıkmasam mı ek gıda nasıl olacak vs vs derken ne karar verebiliyorum ne cesaret edebiliyorum
Bir cesaret halledicem bakalım inşallah yoksa Ankaranın bozkırına devamHiç sıkma canını ben tatile çıktığımda 4.5 aylıktı mayo uv korumalı uzun kollu şortlu aldım güneş kremi hippkulkandım ve en büyük yardımcım ana kucağımdı plajda bile ana kucağı kullandım ek gıda için de minik kavanozlarve meyse sebze püreleri mükemmel hatta benim götürdüğüm çocuk doktoru organık olan hazırları da verebilirsin dedi
Çocuklar gerçekten tatilde büyüyorlar tatil dönüşü asla eski bebek olmuyorBir cesaret halledicem bakalım inşallah yoksa Ankaranın bozkırına devam
İyi anlamda mı eskisi gibi olmuyorÇocuklar gerçekten tatilde büyüyorlar tatil dönüşü asla eski bebek olmuyor
Biz de iki hafta sonra gidicez yurt dışına uçakla bakalım ilk uçak deneyimimiz nasıl olacakÇocuklar gerçekten tatilde büyüyorlar tatil dönüşü asla eski bebek olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?