2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Neden bu kadar erken yanınızdan ayırdınız merak ettim bir dayanağı var mı yani bu şekilde gelişimleri için vs daha mı sağlıklı
Ayni yatakta uyuyorduk, ben dondukce uyandigini farkettim ve ben erisilebilir bir yerdeysem surekli emiyordu emzik oldum.Bir de her sekilde sids riski var ezebilirim cocugu. Bir de yataktan dustu gecende emeklemeye basladigi icin. Kendi yatagi gorebilecegim yerde, kapisiz iki oda gibi.
kendi psikologum uyku egitimi vermeyip 3. Ayda odasini ayirmisti kendi bebegiyle, Amerikan pediatri dernegi 6 Ay tercihen bir yil diyor, Avrupa 6 ay diyor. Kendi alaninin oldugunu bilmesi bireyselliklerine katki sagliyor diye biliyorum. Yatagimizi ayirdik, odayi 1 yas gibi ayirmayi dusunuyoruz ama tabi zaman ve cocugun ihtiyaclari belirleyecek.

Şeyi soracağım peki mesela odayı ayırdık diyelim 6 ay ya da 1 yılda o zaman bu emzirme meselesi nasıl oluyor ? Anne yanı kullanmadan önce kalk emzir geri yat falan derken belim çok ağrıdı çok mahvoldum. Şimdi rahatım. Ama odayı ayırdık diyelim telsizi koyduk kalk yataktan al emzir git geri yat falan bu şekilde mi olacak acaba ? O konu nasıl olacak. Ben de bireysellikten ve kendi alanı olmasından yanayım biraz o şekilde yetiştirmeye çalışıyorum

Kızlar bebeklerinizin ayak hareketleri nasıl? Ay çok saçma bi soru ama instagramda bi şey gördüm yine hem morallerim bozuldu hem sşnirkendşm ya ayaklarını döndürüyorsa otizm belirtisiymiş güya. Çocuğun ayaklarına bakıpduruyorum sanki hafiften dönüyor gibi ayyy instagramı kapatsam mı napsam ben bu çocuğu büyütene kadar

Nasıl Döndürüyorsa anlamadım :/

Ben en başından beri beşiğinde yatırıyorum. Beşiği de anne yanı falan değil kocaman dev sjdnjd yatak odamdaydi ama kışa giricez ve benim odam havasiz kalıyor 1 saat bile cam kapansa çocuk hasta olacak diye ben mecburen odasını değiştirdim zateb kamera var ağladığı gibi gidiyorum yanına diye. Ayırırken de hüzünlüydüm vicdanen ama mecburum sağlığından önemli değil sankiiiii odası çok havadar 3-5 gün bile cam açma koku yok. Uyku eğitimi hak getire nasıl uyursa öyle uyutuyorum valla ksnsnsndnd uyku gerilemesi var baya gece yenidogan gibiyiz 2-3 saatte bir uyanıyor...

Üç gündür tam olarak böyleyim... Karanlıkta emziriyorum zateb emdiği gibi gazi çıkınca bayılıyor geri ben de odama geçip uyuyorum.. sefil haldeyim wushhwbdjejd

Kiz hepsi o anlama gelmez ki ipek de öyle ya da ellerini çok çırpıyor aşırı hareketli ya da heyecanlaninca çok titriyo elleri heyecandan ama hepsi bir aşama. Tek bir şey gördüğün gibi ptizm mi acaba diye dusunerek kendini yıpratma hiç ben geçiyorum öyle videoları tabi çocuğumu gözlemliyorum ama bunu yapan her çocuk otizmlidir diye bir şey yok işte

Otizmin bi sürü belirtisi oluyor ya hiç bakma o videolara etkileşim almak için eksik gedik paylaşıyorlar genelde

Yani evet bebce de böyle ama bazen delirdiğimi düşünüyorum analıktan

Var canım bizde de. Mama içmiyor

Bebekle tüm günün nasıl geçiyor konudan bağımsız neler yapıyorsunuz bir gün içinde? Ben tükenmiş durumdayım da artık

Evet aynen oyle olucak cok korkuncth dun gece benim icin cunku cocugu geri yatrana kadar uykum iyice acildi,geri dalmam her seferinde yarim saat surdu e zaten benimki 2 saat falan uyuyor

Ben bugün yoğurt verdim 2. Kaşıkta ağladı

Ne güzel canım kaç ayşık oldu ne kadar ek gıda alıyor benimki hiç yemekten saymıyor ek gıdayı sevmiyor da zaten
6 aylık oldu canım.sabah ve oglen verıyorum yarım kase yedırıyorum,sevecegı seyler dene bıde canım,bu kezde mamayı yemıyor ama soyleyım:) bebe bıskuvısı verıyorum sabah,oglende sebzelı seyler ama tadına bakıyorum ben bıle yıyorum bır ıkı kasık:)
Chatgbtye sormustum bugun senın taktıgı soyledı az ver sımdılık henuz anne sutu yada mama alımı 700-900 arası devam etsın dedıdogru yoldasın baby
Sıpalar dıyodur ne yapsam annemler memnun olmuyo dıyeek gıda yemesem bı dert yesem bı dert dıyorlardır hahah
Var canım bizde de. Mama içmiyor
Kuzum valla ya hepımızde varmıs,sende uyurken kandır,ben bugun sadece uykuya gecerken verebıldım hep, meme reddınden sonra mama reddı cıktı sımdı bıde

Ben bugün yoğurt verdim 2. Kaşıkta ağladı
Abboowbenımkıne yogurt dokundu laktoz hassasıyetı var bebemde bıle bıle verdım alıssın dıye benımkıde yedıkten sonra hep aglamıstıyaa bak benım karısımlardan yapın bence kesın severler cunku ben bır ıkı kasık alıyom cok guzel tadı

Ben bu arada ayirirdim direkt odayi da, evin sekli cok izin vermedi. Bir de uykusu cok kotu benimkinin, diger oda giriste, direkt sokaga bakiyor, giris kati bir de, guvenli hissedemedim, bi de her uyandiginda oraya gitmek zor geldi skjddjdi. esim tutturdu cocugun odasi bizimkinden buyuk olamaz diye dkdjdjdj su an giyinme odasi diye planlanmis yeri cocuk odasi yaptik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…