- 26 Ocak 2021
- 825
- 2.421
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.281
Ayni yatakta uyuyorduk, ben dondukce uyandigini farkettim ve ben erisilebilir bir yerdeysem surekli emiyordu emzik oldum.Bir de her sekilde sids riski var ezebilirim cocugu. Bir de yataktan dustu gecende emeklemeye basladigi icin. Kendi yatagi gorebilecegim yerde, kapisiz iki oda gibi.Neden bu kadar erken yanınızdan ayırdınız merak ettim bir dayanağı var mı yani bu şekilde gelişimleri için vs daha mı sağlıklı
Biz deBabayı yataktan gönderdik ikimiz uyuyoruz dkjdjskslslsksks
Şeyi soracağım peki mesela odayı ayırdık diyelim 6 ay ya da 1 yılda o zaman bu emzirme meselesi nasıl oluyor ? Anne yanı kullanmadan önce kalk emzir geri yat falan derken belim çok ağrıdı çok mahvoldum. Şimdi rahatım. Ama odayı ayırdık diyelim telsizi koyduk kalk yataktan al emzir git geri yat falan bu şekilde mi olacak acaba ? O konu nasıl olacak. Ben de bireysellikten ve kendi alanı olmasından yanayım biraz o şekilde yetiştirmeye çalışıyorumAyni yatakta uyuyorduk, ben dondukce uyandigini farkettim ve ben erisilebilir bir yerdeysem surekli emiyordu emzik oldum.Bir de her sekilde sids riski var ezebilirim cocugu. Bir de yataktan dustu gecende emeklemeye basladigi icin. Kendi yatagi gorebilecegim yerde, kapisiz iki oda gibi.
kendi psikologum uyku egitimi vermeyip 3. Ayda odasini ayirmisti kendi bebegiyle, Amerikan pediatri dernegi 6 Ay tercihen bir yil diyor, Avrupa 6 ay diyor. Kendi alaninin oldugunu bilmesi bireyselliklerine katki sagliyor diye biliyorum. Yatagimizi ayirdik, odayi 1 yas gibi ayirmayi dusunuyoruz ama tabi zaman ve cocugun ihtiyaclari belirleyecek.
Nasıl Döndürüyorsa anlamadım :/Kızlar bebeklerinizin ayak hareketleri nasıl? Ay çok saçma bi soru ama instagramda bi şey gördüm yine hem morallerim bozuldu hem sşnirkendşm ya ayaklarını döndürüyorsa otizm belirtisiymiş güya. Çocuğun ayaklarına bakıpduruyorum sanki hafiften dönüyor gibi ayyy instagramı kapatsam mı napsam ben bu çocuğu büyütene kadar
Ayaklarını oynatıpduruyorlar ya. Bildiğin döndürüyorlarmış işte, ben de aynı soruyu sordum size ayağınızı döndürün desem nasıl döndürürsünüz demiş. Bence benim oğlan döndürüyorNasıl Döndürüyorsa anlamadım :/
Ben en başından beri beşiğinde yatırıyorum. Beşiği de anne yanı falan değil kocaman dev sjdnjd yatak odamdaydi ama kışa giricez ve benim odam havasiz kalıyor 1 saat bile cam kapansa çocuk hasta olacak diye ben mecburen odasını değiştirdim zateb kamera var ağladığı gibi gidiyorum yanına diye. Ayırırken de hüzünlüydüm vicdanen ama mecburum sağlığından önemli değilKizlar ya aramizda birisi uyku egitimi almisti ilk bebesine, kimdi? 10. Gundeyiz, artik memesiz uyuyor, kucakta ama belim koptu. Gece hala 2 saatte bir uyaniyor her seferinde memesiz uyutmaya calisiyorum iyice ikimizin de uykusu aciliyor, napler desen 50 dakikadan 25 dakikata dustu. Cok bitigim artik. Yanimdan da kendi yatagina tasidim, o da etkendir eminim ama cok yorgunum umut isigi lazim bana
Ajbsjsjsjis benim totom yemiyo yanımda yatırmaya artık hiç yemez.. yerinde durmuyo uyurkenBabayı yataktan gönderdik ikimiz uyuyoruz dkjdjskslslsksks
Üç gündür tam olarak böyleyim... Karanlıkta emziriyorum zateb emdiği gibi gazi çıkınca bayılıyor geri ben de odama geçip uyuyorum.. sefil haldeyim wushhwbdjejdŞeyi soracağım peki mesela odayı ayırdık diyelim 6 ay ya da 1 yılda o zaman bu emzirme meselesi nasıl oluyor ? Anne yanı kullanmadan önce kalk emzir geri yat falan derken belim çok ağrıdı çok mahvoldum. Şimdi rahatım. Ama odayı ayırdık diyelim telsizi koyduk kalk yataktan al emzir git geri yat falan bu şekilde mi olacak acaba ? O konu nasıl olacak. Ben de bireysellikten ve kendi alanı olmasından yanayım biraz o şekilde yetiştirmeye çalışıyorum
Kiz hepsi o anlama gelmez ki ipek de öyle ya da ellerini çok çırpıyor aşırı hareketli ya da heyecanlaninca çok titriyo elleri heyecandan ama hepsi bir aşama. Tek bir şey gördüğün gibi ptizm mi acaba diye dusunerek kendini yıpratma hiçKızlar bebeklerinizin ayak hareketleri nasıl? Ay çok saçma bi soru ama instagramda bi şey gördüm yine hem morallerim bozuldu hem sşnirkendşm ya ayaklarını döndürüyorsa otizm belirtisiymiş güya. Çocuğun ayaklarına bakıpduruyorum sanki hafiften dönüyor gibi ayyy instagramı kapatsam mı napsam ben bu çocuğu büyütene kadar
Aynısı aynısıBizimki 5dk yerde ıkına sıkına duruyor onda da hemen dönüp emekşemeye çalışıyor yapaöayınca sinirkenip ağlıyor
Otizmin bi sürü belirtisi oluyor ya hiç bakma o videolaraKızlar bebeklerinizin ayak hareketleri nasıl? Ay çok saçma bi soru ama instagramda bi şey gördüm yine hem morallerim bozuldu hem sşnirkendşm ya ayaklarını döndürüyorsa otizm belirtisiymiş güya. Çocuğun ayaklarına bakıpduruyorum sanki hafiften dönüyor gibi ayyy instagramı kapatsam mı napsam ben bu çocuğu büyütene kadar
Yani evet bebce de böyle ama bazen delirdiğimi düşünüyorum analıktanKiz hepsi o anlama gelmez ki ipek de öyle ya da ellerini çok çırpıyor aşırı hareketli ya da heyecanlaninca çok titriyo elleri heyecandan ama hepsi bir aşama. Tek bir şey gördüğün gibi ptizm mi acaba diye dusunerek kendini yıpratma hiçben geçiyorum öyle videoları tabi çocuğumu gözlemliyorum ama bunu yapan her çocuk otizmlidir diye bir şey yok işte
Var canım bizde de. Mama içmiyorKızlar ay bı corba yaptım cok sevdı benım bebesızınkıde cok severse yazıyım dedım.kabakla havucu zeytınyagında cok az kavurdum bır cay kasıgı bebe ırmıgı,ve yarım bardak kadar su,p20dkka pişti sonra süzgecten gecırdım.kıvamı boyleydı sımdıyebkadsrkı en sevdıgı sey oldu dıyebılırım,ama mamayı baya azalttı ya ek gıda vermeye baslayalı,uyurken zorla kandırıp verıyorum.sızdede varmı boyle durumlar
Bebekle tüm günün nasıl geçiyor konudan bağımsız neler yapıyorsunuz bir gün içinde? Ben tükenmiş durumdayım da artıkAyaklarını oynatıpduruyorlar ya. Bildiğin döndürüyorlarmış işte, ben de aynı soruyu sordum size ayağınızı döndürün desem nasıl döndürürsünüz demiş. Bence benim oğlan döndürüyor
Evet aynen oyle olucakŞeyi soracağım peki mesela odayı ayırdık diyelim 6 ay ya da 1 yılda o zaman bu emzirme meselesi nasıl oluyor ? Anne yanı kullanmadan önce kalk emzir geri yat falan derken belim çok ağrıdı çok mahvoldum. Şimdi rahatım. Ama odayı ayırdık diyelim telsizi koyduk kalk yataktan al emzir git geri yat falan bu şekilde mi olacak acaba ? O konu nasıl olacak. Ben de bireysellikten ve kendi alanı olmasından yanayım biraz o şekilde yetiştirmeye çalışıyorum
Ben bugün yoğurt verdim 2. Kaşıkta ağladıKızlar ay bı corba yaptım cok sevdı benım bebesızınkıde cok severse yazıyım dedım.kabakla havucu zeytınyagında cok az kavurdum bır cay kasıgı bebe ırmıgı,ve yarım bardak kadar su,p20dkka pişti sonra süzgecten gecırdım.kıvamı boyleydı sımdıyebkadsrkı en sevdıgı sey oldu dıyebılırım,ama mamayı baya azalttı ya ek gıda vermeye baslayalı,uyurken zorla kandırıp verıyorum.sızdede varmı boyle durumlar
6 aylık oldu canım.sabah ve oglen verıyorum yarım kase yedırıyorum,sevecegı seyler dene bıde canım,bu kezde mamayı yemıyor ama soyleyım:) bebe bıskuvısı verıyorum sabah,oglende sebzelı seyler ama tadına bakıyorum ben bıle yıyorum bır ıkı kasık:)Ne güzel canım kaç ayşık oldu ne kadar ek gıda alıyor benimki hiç yemekten saymıyor ek gıdayı sevmiyor da zaten
Chatgbtye sormustum bugun senın taktıgı soyledı az ver sımdılık henuz anne sutu yada mama alımı 700-900 arası devam etsın dedıBen galiba az veriyorum ek gida, her seferinde sonrasinda emme ihtiyaci duyuyor. Sabah mesela yarim yumurta sarisini bitirdi ama ceyrek avakadoyu bitiremedi. Bi parmak da armut yedi. Ustune emdi.
Ama bence disten sizinki. Benimki de dis oncesi yari yariya dusurmustu emmesini, o yuzden gece mama takviyesi yapiyodum bayaa doymuyodu bi turlu
Sıpalar dıyodur ne yapsam annemler memnun olmuyo dıyeÇok mantıklı dediğin, bi şekilde idare edicez bi süre ya cidden çok zor ve az içiyor benimki de zorla tıkıyorum ağzına bazen pes edip alıyoe bazen o kazanıyor vermiyorum. Aşırı acıkınca mecbur bitirşyor tabi
Ben de aşırı fazla vermiyorum ama dişten demekki ya da onların tadı daha çok hoşuna gisşyor
Kuzum valla ya hepımızde varmıs,sende uyurken kandır,ben bugun sadece uykuya gecerken verebıldım hep, meme reddınden sonra mama reddı cıktı sımdı bıdeVar canım bizde de. Mama içmiyor
AbboowBen bugün yoğurt verdim 2. Kaşıkta ağladı
Ben bu arada ayirirdim direkt odayi da, evin sekli cok izin vermedi. Bir de uykusu cok kotu benimkinin, diger oda giriste, direkt sokaga bakiyor, giris kati bir de, guvenli hissedemedim, bi de her uyandiginda oraya gitmek zor geldi skjddjdi. esim tutturdu cocugun odasi bizimkinden buyuk olamaz diye dkdjdjdj su an giyinme odasi diye planlanmis yeri cocuk odasi yaptikBen en başından beri beşiğinde yatırıyorum. Beşiği de anne yanı falan değil kocaman dev sjdnjd yatak odamdaydi ama kışa giricez ve benim odam havasiz kalıyor 1 saat bile cam kapansa çocuk hasta olacak diye ben mecburen odasını değiştirdim zateb kamera var ağladığı gibi gidiyorum yanına diye. Ayırırken de hüzünlüydüm vicdanen ama mecburum sağlığından önemli değilsankiiiii odası çok havadar 3-5 gün bile cam açma koku yok. Uyku eğitimi hak getire nasıl uyursa öyle uyutuyorum valla ksnsnsndnd uyku gerilemesi var baya gece yenidogan gibiyiz 2-3 saatte bir uyanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?