- 26 Ocak 2021
- 829
- 2.434
- 63
- 34
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.361
Canim yeni oyuncaktir, kulakliktir, inis ve kalkislarda emzirmedir biliyosundur zaten( hicbirisi bende ise yaramadi amaBiz de iki hafta sonra gidicez yurt dışına uçakla bakalım ilk uçak deneyimimiz nasıl olacak
Valla tatil dediğimde İstanbul’a gidicez arkadaşları falan görücez. Sıcaktan korkarım ya soğuktan korkmam hiç.hatta 10 günlükken bi dağ köyüne gitmiştik çay içmeye üzerinde çift kat bi müslinle. Soğuk iyidir ama sıcak çok dikkat etmek lazım. Eşim de denizi çok seviyor İzmir de olduğumuzdan her hafta sonu deniz diye tutturuyor. Sevmiyorum sıcağı yaBen de nasipse istiyorum ama iki defa iptla ettim yoğurt vermeye cesaret edemediğim gibi buna da cesaret edemiyorum. Maması nasıl olacak suyu nasıl kaynatcam hangi mayo hangi güneş kremi hangi sinek kovucu her uyuduğunda odaya mı götrüsem yoksa gölge de mi uyusa yada odadan hiç çıkmasam mı ek gıda nasıl olacak vs vs derken ne karar verebiliyorum ne cesaret edebiliyorum
Teşekkür ederim canım inşallah kolay atlatırızCanim yeni oyuncaktir, kulakliktir, inis ve kalkislarda emzirmedir biliyosundur zaten( hicbirisi bende ise yaramadi ama) koridor tarafi ve onlerde almaya calis bileti. Bizim bileti araci sirket almisti manyak kadin en arka ve cam kenari almis. Motor sesinden cocuk surekli agladi, neyse ki koridordaki insan anlayisli cikti da cam kenarina gecti, biz de surekli yuruyebildik koridorda
Ben de sevmem sıcağı ama izmir de olsam sürekli giderdim denize herhaldeValla tatil dediğimde İstanbul’a gidicez arkadaşları falan görücez. Sıcaktan korkarım ya soğuktan korkmam hiç.hatta 10 günlükken bi dağ köyüne gitmiştik çay içmeye üzerinde çift kat bi müslinle. Soğuk iyidir ama sıcak çok dikkat etmek lazım. Eşim de denizi çok seviyor İzmir de olduğumuzdan her hafta sonu deniz diye tutturuyor. Sevmiyorum sıcağı ya
İyi anlamda canım büyük bir gelişim gösteriyorlar benim kızım kalabalığı çok sevdi ondan yana bir sıkıntı yaşamadım benİyi anlamda mı eskisi gibi olmuyorbir de acaba otel kaşabalığı ve sesi rahatsız edermi ki
Uçak deneyimi inişte ve kalkışta zor oluyor onda da eğer bebek emiyorsa emzirme emzik tutuyorsa emziğini verme büyük rahatlık onun dışında uçak boyunca uyumuştu benimkiBiz de iki hafta sonra gidicez yurt dışına uçakla bakalım ilk uçak deneyimimiz nasıl olacak
Evet canım çoğu kişi aynı durumda, iştahsız benimki çok mızmız değil ama tutuyor huysuzluğu arada. Dişleri de çok kaşınıyorKızlar ya bugün bizim 6 ay bitti sizinkiler de huysuz ağlak mızmız iştahsız mı.
Atak haftası galiba. Çok yoruyor.
Hep bi huysuzluk var diş yerleri kaşınıyor.
evet şu an bi elle bunu yazarken diğer elimle ağzındaki pırasayı tutuyorumKızlar ya bugün bizim 6 ay bitti sizinkiler de huysuz ağlak mızmız iştahsız mı.
Bak çok net söylüyorum gül geç. Bebeğin tabi ki eli kolu ayağo dönecek, çırpacak, tanımaya çalışıyor bedenini. Erken otizm belirtisi sosyal gülümseme olmaması, sonrasında da gülümseme olmaması ama bu bile kesinlik değil. Bu videolar erişim için yapılıyor ve yapanlar da eğitimsiz oluyor genelde. Zaten çocuk doğuran uzmanmış gibi instagram'da paylaşım yapmaya başladı.Kızlar bebeklerinizin ayak hareketleri nasıl? Ay çok saçma bi soru ama instagramda bi şey gördüm yine hem morallerim bozuldu hem sşnirkendşm ya ayaklarını döndürüyorsa otizm belirtisiymiş güya. Çocuğun ayaklarına bakıpduruyorum sanki hafiften dönüyor gibi ayyy instagramı kapatsam mı napsam ben bu çocuğu büyütene kadar
Valla bizim oğlan öyle bir yatıyor ki yatağın yarısını kapatıyorBabayı yataktan gönderdik ikimiz uyuyoruz dkjdjskslslsksks
Ya benim dün ısırdı yeminle ağlayacaktım böyle bir acı olamaz bide alttan 2 dişi çıktı bizim oğlanın mahvoldum tepki vermemek elde değil yine sakinliğimi koruduğumu düşünüyorum ama gece uykuda felan yaparsa ne yaparım bilmiyorumPüskürtme yapmaya başladı mı bebeleriniz? Ben ilkinde güldüm şimdi hep oyun yapıyorbi de emziriyorsunuz ya bi zaman sonra ısırmaya başlıcaklar sakın tepki vermeyin acıdı anlamında. sıkın dişinizi sonra oyun sanıp tekrarlıyorlarmış
benimki de içe döndürüyor ama hiç otistik olduğunu sanmıyorum gayet sosyal bi bebiş gözünün içine bakıyor insanınKızlar bebeklerinizin ayak hareketleri nasıl? Ay çok saçma bi soru ama instagramda bi şey gördüm yine hem morallerim bozuldu hem sşnirkendşm ya ayaklarını döndürüyorsa otizm belirtisiymiş güya. Çocuğun ayaklarına bakıpduruyorum sanki hafiften dönüyor gibi ayyy instagramı kapatsam mı napsam ben bu çocuğu büyütene kadar
Bu sosyal medyaya bakarsan herkes uzman kesilmiş başımıza . Herkes herşeyi çok biliyor en kötü biziz zaten . Baktım gerçekten inanılmaz kötü hissettirmeye herşeyi sorgulamaya başlıyorum karşıma çıkan öyle sayfaları engelledim . İçiniz rahat olsun bebişlerimiz gayet sağlıklıbenimki de içe döndürüyor ama hiç otistik olduğunu sanmıyorum gayet sosyal bi bebiş gözünün içine bakıyor insanın
Çok acımıştır ya tahmin edebiliyorumValla bizim oğlan öyle bir yatıyor ki yatağın yarısını kapatıyorkocayı görene aşk olsun
Ya benim dün ısırdı yeminle ağlayacaktım böyle bir acı olamaz bide alttan 2 dişi çıktı bizim oğlanın mahvoldum tepki vermemek elde değil yine sakinliğimi koruduğumu düşünüyorum ama gece uykuda felan yaparsa ne yaparım bilmiyorum
Geçti mi canım kıyamam ya, uraz da şeftali yedikten sonra böyle olmuştu ama krem sürünce geçti.Tekrar sadece tarhana ile dene istersen.. ipeğin bagirsakta bir etki var mi bilmem ama yüzünde değen yerleri ilk kızarıp peşine pütür pütür oldu biri yoğurt biri yumurta sarısı... Be yumurta ilk gün bir şey yoktu ikinci günde oldu..
Felaketti gün boyu geçmedi acısıÇok acımıştır ya tahmin edebiliyorum
Biz de bebeğimle yatıyoruz ve bu durumdan çooook memnunum hdhdn bir daha böyle minik olmayacakBabayı yataktan gönderdik ikimiz uyuyoruz dkjdjskslslsksks
Evet yaaa bazen yanıma bırakıyorum ama koklamak sarılmak istiyorum kendim yanaşıyorum tekrar cndmdnsnsnsjkskx tadını çıkarmak istiyorumBiz de bebeğimle yatıyoruz ve bu durumdan çooook memnunum hdhdn bir daha böyle minik olmayacak
Evet canım ben de maşallahı var. hatta bazen çok zeki olduğunu bile düşğnüyorum ama etkileniyorum ben sanırım sosyla medyadanbenimki de içe döndürüyor ama hiç otistik olduğunu sanmıyorum gayet sosyal bi bebiş gözünün içine bakıyor insanın
Evet evet çok haklısın böyle oldupunu bildiğim halde ve çocuğumun gayet iyi olduğunu gördüğüm halde etkileniyorum ya lohusalık mı kaldı bende acabaBak çok net söylüyorum gül geç. Bebeğin tabi ki eli kolu ayağo dönecek, çırpacak, tanımaya çalışıyor bedenini. Erken otizm belirtisi sosyal gülümseme olmaması, sonrasında da gülümseme olmaması ama bu bile kesinlik değil. Bu videolar erişim için yapılıyor ve yapanlar da eğitimsiz oluyor genelde. Zaten çocuk doğuran uzmanmış gibi instagram'da paylaşım yapmaya başladı.
Bizim de öyle canım ve çok inatçı. Bu huylar bşzde 4. Aydan eser kaldı. Ya da huyu böyle kime çekmişseKızlar ya bugün bizim 6 ay bitti sizinkiler de huysuz ağlak mızmız iştahsız mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?