2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Biz de iki hafta sonra gidicez yurt dışına uçakla bakalım ilk uçak deneyimimiz nasıl olacak
Canim yeni oyuncaktir, kulakliktir, inis ve kalkislarda emzirmedir biliyosundur zaten( hicbirisi bende ise yaramadi ama ) koridor tarafi ve onlerde almaya calis bileti. Bizim bileti araci sirket almisti manyak kadin en arka ve cam kenari almis. Motor sesinden cocuk surekli agladi, neyse ki koridordaki insan anlayisli cikti da cam kenarina gecti, biz de surekli yuruyebildik koridorda

Valla tatil dediğimde İstanbul’a gidicez arkadaşları falan görücez. Sıcaktan korkarım ya soğuktan korkmam hiç.hatta 10 günlükken bi dağ köyüne gitmiştik çay içmeye üzerinde çift kat bi müslinle. Soğuk iyidir ama sıcak çok dikkat etmek lazım. Eşim de denizi çok seviyor İzmir de olduğumuzdan her hafta sonu deniz diye tutturuyor. Sevmiyorum sıcağı ya

Teşekkür ederim canım inşallah kolay atlatırız

Ben de sevmem sıcağı ama izmir de olsam sürekli giderdim denize herhalde

Kızlar ya bugün bizim 6 ay bitti sizinkiler de huysuz ağlak mızmız iştahsız mı.
Atak haftası galiba. Çok yoruyor.
Hep bi huysuzluk var diş yerleri kaşınıyor.
Evet canım çoğu kişi aynı durumda, iştahsız benimki çok mızmız değil ama tutuyor huysuzluğu arada. Dişleri de çok kaşınıyor

Bak çok net söylüyorum gül geç. Bebeğin tabi ki eli kolu ayağo dönecek, çırpacak, tanımaya çalışıyor bedenini. Erken otizm belirtisi sosyal gülümseme olmaması, sonrasında da gülümseme olmaması ama bu bile kesinlik değil. Bu videolar erişim için yapılıyor ve yapanlar da eğitimsiz oluyor genelde. Zaten çocuk doğuran uzmanmış gibi instagram'da paylaşım yapmaya başladı.

Babayı yataktan gönderdik ikimiz uyuyoruz dkjdjskslslsksks
Valla bizim oğlan öyle bir yatıyor ki yatağın yarısını kapatıyor kocayı görene aşk olsun
Ya benim dün ısırdı yeminle ağlayacaktım böyle bir acı olamaz bide alttan 2 dişi çıktı bizim oğlanın mahvoldum tepki vermemek elde değil yine sakinliğimi koruduğumu düşünüyorum ama gece uykuda felan yaparsa ne yaparım bilmiyorum

benimki de içe döndürüyor ama hiç otistik olduğunu sanmıyorum gayet sosyal bi bebiş gözünün içine bakıyor insanın

benimki de içe döndürüyor ama hiç otistik olduğunu sanmıyorum gayet sosyal bi bebiş gözünün içine bakıyor insanın
Bu sosyal medyaya bakarsan herkes uzman kesilmiş başımıza . Herkes herşeyi çok biliyor en kötü biziz zaten . Baktım gerçekten inanılmaz kötü hissettirmeye herşeyi sorgulamaya başlıyorum karşıma çıkan öyle sayfaları engelledim . İçiniz rahat olsun bebişlerimiz gayet sağlıklı

Çok acımıştır ya tahmin edebiliyorum

Geçti mi canım kıyamam ya, uraz da şeftali yedikten sonra böyle olmuştu ama krem sürünce geçti.

Evet evet çok haklısın böyle oldupunu bildiğim halde ve çocuğumun gayet iyi olduğunu gördüğüm halde etkileniyorum ya lohusalık mı kaldı bende acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…