- 16 Haziran 2018
- 1.218
- 2.925
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.601
Of hiç bakmıyorum bile o videolara. Zaten instagram falan hep etkileşim sayfası. Alta birileri itiraz edecek birileri de evet yapıyor diyecek ki etkileşim alsınlar falan. Ben başka şeylere şaşırıyorum. Biri atıyor mesela 6 aylık bebeğim bakın nasıl sıralıyor diye. Anlamıyorum hiç mi nazardan korkmuyorlar.Offf ayneb öyleyim ve çok yırucuu
Uyku saati geçtiği için aynısını yaptı bebeğim de. Nazar duası okuduk hemen de sakinledi uyudu bugün ev gezmesine gittiydik.anneciğim de takıldı düştü. Aksilikler üstüste. Neyse Allah beterinden korusun. Bugün arabada da durmadı oğlum katıla katıla ağladı. Kenara çektim baktım benim eski şubenin karşısında durmuşum hemen girdik orda oyalandık da eşim geldi aldı bizi.bebeğim bu akşam çıldırdı ve beni de çıldırttı 1 saat salladım emmiyo uykusu var ağladı durdu en son calpol verdim uyudu
Ya kime güveneceğimizi şaşırdık bize de doktor bunu yazdı anlamadım gitti. Peki zararlıysa hangini kullanalım size hangisini yazdı ne kadar veriyorsun?Ispanak yeşili oluyordu ve koyu oluyordu evet. Doktorum başka ilaç yazmış eczane vermiş bana bunu. Doktorumun eşi de prof çocuk doktoru. Biz asla Sidefer önermeyiz dedi. Sebebini de anlattı ama tam hatırlamıyorum şimdi eksik yazmış olmayım. Devletin de karşıladığı farklı bi ilaç yazdı.
Zararlı değil de ya şimdi 3 bileşen varmış içinde bağırsaklar demir emilimini tam gerçekleştiremiyormuş. Halbuki biz onda kabızlık yaşamamıştık memnunduk yani. Doktor hem devlet karşılamıyor hem de ithal ürün eczaneler bunu satmaya çalışıyor dedi ferrum mu ne yazdı aldık da başlamadım ferrum a da. İnşallah kabızlık yapmaz değiştirme niyetim yoktu benim deYa kime güveneceğimizi şaşırdık bize de doktor bunu yazdı anlamadım gitti. Peki zararlıysa hangini kullanalım size hangisini yazdı ne kadar veriyorsun?
Sağlık ocağından verilen bize iyi gelmemişti doktor bizede ferrum verdi asla kabızlık sorunu olmadı umarım sizde de olmazZararlı değil de ya şimdi 3 bileşen varmış içinde bağırsaklar demir emilimini tam gerçekleştiremiyormuş. Halbuki biz onda kabızlık yaşamamıştık memnunduk yani. Doktor hem devlet karşılamıyor hem de ithal ürün eczaneler bunu satmaya çalışıyor dedi ferrum mu ne yazdı aldık da başlamadım ferrum a da. İnşallah kabızlık yapmaz değiştirme niyetim yoktu benim de
Evet evet çok haklısın beb de nazardan falan da çok korkuyorum zaten ama bazen de sakınan göze çöp batar diyorum. Hala oğlumu sosyal medyada paylaşmıyorum korkuyorumOf hiç bakmıyorum bile o videolara. Zaten instagram falan hep etkileşim sayfası. Alta birileri itiraz edecek birileri de evet yapıyor diyecek ki etkileşim alsınlar falan. Ben başka şeylere şaşırıyorum. Biri atıyor mesela 6 aylık bebeğim bakın nasıl sıralıyor diye. Anlamıyorum hiç mi nazardan korkmuyorlar.
Evet arkadasim da soyledi ama Avrupada varmis o, burada goremedim, homeopati bi sey varmis, ona bakiyim bari. Cocuga bombos aci cektiritorum gibi hissettimDiş çıkarma için bi toplar vardı küçük küçük o iyi gelmişti bi arkadaşımın bebeğine. Önceden sadece yurtdışında oluyordu şimdi Türkiye’ye de gelmiş hatta. Osanit adı bi araştır istersen ben kullanmadım henüz #reklamdeğil
ara ara eme eme fena uyumadı ama saat 5,5 cin gibi açtı gözlerini kendi kendine duruyodu beşiğinde sallıyorum kendi kendine bıdı bıdı bişeyler söylüyo 15 dakkadır uyumuyobebeğim bu akşam çıldırdı ve beni de çıldırttı 1 saat salladım emmiyo uykusu var ağladı durdu en son calpol verdim uyudu
Bizde tv yok canimKızlar biz 4. Ay atağı yaşıyoruz bunalimdayim resmen benim sorum televizyonu kapalimi tutuyosunuz ben izleyemiyorum ama evde açık sizde durumlar nasıl bazen acaba kapatsammi diyorum
Var kuzum atıyorum giremedin görmemişimDevamı varmı bebegım baya acıklayıcı vermıs doktor.ayy 5 te kalktı cocuk uyu dıyorum uyumuyo kucuk pıtırcık
Oy maşallah bizimki kafayı kaldırmaya bile üşeniyorSıpam emekliyor artık
Genelde uykusu olduğunda bizimkinin de eli kulağına gidiyor yetmiyor saçını başını yoluyor canımKızlae benim bebe elini kulak hizesına getirip açıp kapatıyor ya nşye yapıyor bunu acaba sşzde de var mı bu hareket
Disardayiz bugün o yüzden poğaça ayran yesin otursun yerine jsbxhsbdjsnGüno kıslar bugün ek gıda menünüzde neler var
Eve geçerken dusunucem sebze yemekten bir hal oldu bebe ksnshhiwhsjdjDisardayiz bugün o yüzden poğaça ayran yesin otursun yerine jsbxhsbdjsn
Ben bi süredir saldım ya sadexe kahvaltıda yumurta sarısı yiyorGüno kıslar bugün ek gıda menünüzde neler var
Aynısı mngfgjkkgjhhhgjBen bi süredir saldım ya sadexe kahvaltıda yumurta sarısı yiyordüzene sokmam lazım
Valla çocuk 6 aylık doğru düzgün ek gıda almıyor şu an dndjsjwhwjwkwoofAynısı mngfgjkkgjhhhgj
Valla benimkide ya tatlı patates havuç kabaktan içi şişti yemiyorsa zaten daha farklı bir şey denemedimEve geçerken dusunucem sebze yemekten bir hal oldu bebe ksnshhiwhsjdj
Bir heyecanla başlayıp hüzünle çökenler derneğiBen bi süredir saldım ya sadexe kahvaltıda yumurta sarısı yiyordüzene sokmam lazım
Beni ne çökettti bacım ndjshwgwhudıcoc çocuk ne versem yiyodu ben saldım ndjsjshaksksValla benimkide ya tatlı patates havuç kabaktan içi şişti yemiyorsa zaten daha farklı bir şey denemedimmeyve veriyorum bir de arada dün sadece meyve yedi sorumsuz analığım
Bir heyecanla başlayıp hüzünle çökenler derneğiwarcrew bizi alerji çökertti bence
Seni hergün ne yapcam ben bu benimle derdi mi çökertti naptı ama tabi bir diğer etken işe başladın bacım yorulmaya başladın iyiceBeni ne çökettti bacım ndjshwgwhudıcoc çocuk ne versem yiyodu ben saldım ndjsjshaksks
Çok haklısın ya aşırı yoruluyorum yol mahvediyor beniSeni hergün ne yapcam ben bu benimle derdi mi çökertti naptı ama tabi bir diğer etken işe başladın bacım yorulmaya başladın iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?