2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Offf ayneb öyleyim ve çok yırucuu
Of hiç bakmıyorum bile o videolara. Zaten instagram falan hep etkileşim sayfası. Alta birileri itiraz edecek birileri de evet yapıyor diyecek ki etkileşim alsınlar falan. Ben başka şeylere şaşırıyorum. Biri atıyor mesela 6 aylık bebeğim bakın nasıl sıralıyor diye. Anlamıyorum hiç mi nazardan korkmuyorlar.

bebeğim bu akşam çıldırdı ve beni de çıldırttı 1 saat salladım emmiyo uykusu var ağladı durdu en son calpol verdim uyudu
Uyku saati geçtiği için aynısını yaptı bebeğim de. Nazar duası okuduk hemen de sakinledi uyudu bugün ev gezmesine gittiydik.anneciğim de takıldı düştü. Aksilikler üstüste. Neyse Allah beterinden korusun. Bugün arabada da durmadı oğlum katıla katıla ağladı. Kenara çektim baktım benim eski şubenin karşısında durmuşum hemen girdik orda oyalandık da eşim geldi aldı bizi.

Ya kime güveneceğimizi şaşırdık bize de doktor bunu yazdı anlamadım gitti. Peki zararlıysa hangini kullanalım size hangisini yazdı ne kadar veriyorsun?

Ya kime güveneceğimizi şaşırdık bize de doktor bunu yazdı anlamadım gitti. Peki zararlıysa hangini kullanalım size hangisini yazdı ne kadar veriyorsun?
Zararlı değil de ya şimdi 3 bileşen varmış içinde bağırsaklar demir emilimini tam gerçekleştiremiyormuş. Halbuki biz onda kabızlık yaşamamıştık memnunduk yani. Doktor hem devlet karşılamıyor hem de ithal ürün eczaneler bunu satmaya çalışıyor dedi ferrum mu ne yazdı aldık da başlamadım ferrum a da. İnşallah kabızlık yapmaz değiştirme niyetim yoktu benim de

Sağlık ocağından verilen bize iyi gelmemişti doktor bizede ferrum verdi asla kabızlık sorunu olmadı umarım sizde de olmaz

Evet evet çok haklısın beb de nazardan falan da çok korkuyorum zaten ama bazen de sakınan göze çöp batar diyorum. Hala oğlumu sosyal medyada paylaşmıyorum korkuyorum

Evet arkadasim da soyledi ama Avrupada varmis o, burada goremedim, homeopati bi sey varmis, ona bakiyim bari. Cocuga bombos aci cektiritorum gibi hissettim bir seylerle rahatlatmak iyi olucak gbi

bebeğim bu akşam çıldırdı ve beni de çıldırttı 1 saat salladım emmiyo uykusu var ağladı durdu en son calpol verdim uyudu
ara ara eme eme fena uyumadı ama saat 5,5 cin gibi açtı gözlerini kendi kendine duruyodu beşiğinde sallıyorum kendi kendine bıdı bıdı bişeyler söylüyo 15 dakkadır uyumuyo
her sabah heycanla ağzını kontrol ediyorum diş miş yok niye böyle yapıyo anlamadım. calpol haybeye vermemek lazım diye ben de sık vermiyorum çok acı çekiyomuş gibi davrandığında ağrısını alsın diye veriyorum max günde 1 ama dişten mi yapıyo atak falan mı yapıyo nabıyo anlamadım. nurse harveys jel kullanmıştım fayda görmedim 1 ayı geçmiştir onu deneyeli bozulmuş mudur acaba üstünde de öyle bişey yazmıyo. pırasa çiğnemece gaz yaptı gibi bebekte vermeye başladığımdan beri gaz sıkıntısı geri döndü günde 1-2 kısa süreli veriyorum ama o da rahatlatıyo bence. karanfilli zeytinyağını sakarlık yapıp döktüm yeniden hazırlamalıyım xD o da emikleyeceği bi beze sürünce hafif rahatlatıyo bence. diş kaşıyıcı kemiriyor gün içinde anlık öfkesini atıyor onla tetagil işe yaramıyo plasebo falan diye bişeyler okuduğum için hiç almadım bi ara yeltenmiştim ama bilmiyorum faydasını görüyo musunuz

Devamı varmı bebegım baya acıklayıcı vermıs doktor.ayy 5 te kalktı cocuk uyu dıyorum uyumuyo kucuk pıtırcık
Var kuzum atıyorum giremedin görmemişim
Sıpam emekliyor artık
Oy maşallah bizimki kafayı kaldırmaya bile üşeniyor
Kızlae benim bebe elini kulak hizesına getirip açıp kapatıyor ya nşye yapıyor bunu acaba sşzde de var mı bu hareket
Genelde uykusu olduğunda bizimkinin de eli kulağına gidiyor yetmiyor saçını başını yoluyor canım

Eklentiler

• IMG_7765.webp
    34 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_7764.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_7763.webp
    55 KB · Görüntüleme: 3
Eve geçerken dusunucem sebze yemekten bir hal oldu bebe ksnshhiwhsjdj
Valla benimkide ya tatlı patates havuç kabaktan içi şişti yemiyorsa zaten daha farklı bir şey denemedim meyve veriyorum bir de arada dün sadece meyve yedi sorumsuz analığım
Ben bi süredir saldım ya sadexe kahvaltıda yumurta sarısı yiyor düzene sokmam lazım
Bir heyecanla başlayıp hüzünle çökenler derneği warcrew bizi alerji çökertti bence

Beni ne çökettti bacım ndjshwgwhudıcoc çocuk ne versem yiyodu ben saldım ndjsjshaksks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…