- 11 Temmuz 2025
- 78
- 96
- 3
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.581
ne yazık ki özellikle kilosuna ve henüz yapamadığı şeylere çok takılıyorum x(( 6 aylık bebek neler yapabilir vidyosu açıp kahroluyorum falan benimki yapamıyo diye...ya bir şey soracağım siz de benim gibi çocuğunu mikroskopla inceleyen annelerden misinizben her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışıyorum ve bu çok sinir bozucu, chatgpt'ye sürekli video atıyorum o normal mi bu normal mi diye zaten pimpirikli bir insanım
ne yazık ki özellikle kilosuna ve henüz yapamadığı şeylere çok takılıyorum x(( 6 aylık bebek neler yapabilir vidyosu açıp kahroluyorum falan benimki yapamıyo diye...
Kiz damaksiz ısırdı dün bileğime doğru elimin bir yerini dişi olsa koparacak herhalde sadece damakla bile o kadar sıktı ki sjbdhdbsh
Parmaga bunu yapan memeye neler yapwr aman yarabbi sjdnjdjdEki Görüntüle 3640275 büş bak bu dişlerle parmağımı bir ısırdı dedim kesin et koptu öyle bir acıresmi vardı da bulamadım
Ne sen sor ne ben anlatayımParmaga bunu yapan memeye neler yapwr aman yarabbi sjdnjdjd
Korkuncccc djbdsjjdjNe sen sor ne ben anlatayımtarifsiz bir acıydı
Biz sidefer kullanıyoruz, arada bir yeşil kaka yapıyordu ama normale döndü, kabız olmadı hiç. Kaç damla dedi size doktor? 4. Ayda başlatti bize 6 damla demişti 5. Ay kontrolünde sormayı unuttum hala 6 damla veriyorum.Kızlar sidefer demir ilacı kullanan var mı ? Kullanmaya başladık kakası yemyeşil olmaya başladı ve daha koyu. Yapamıyor ıkınıyor ağladı sürekli bugün. Farkettim ki kaka yapamıyor fitil verdim hemen banyo yaptırdım anca şimdi uyudu. 8 den beri yarım saat uyudu sadece çok ağladı. Sizde de damla böyle bi etki yaptı mı? Ya da duydunuz mu ?
Ek gıdaya geçmedik farklı bi şeyde kullanmadım hiç. Normalde de kaka sık yapmıyordu ama hiç böyle kötü olmamıştı
Canım tabıkı her anne babanın kısısel tercıhı ama bız hıc tv ızlemedık yada acık bırakmadım desem yerıdır dogdugundan berı.cunku beyne etkısı kanıtlanmıs(otızm anlamında demıyorum ama beyni anlamlandıramıyormus bebegın ve beyin nöronlarının yanlıs baglanmasına yol acıyormus)benım okudugum makaleler bu yonde o yuzden koruyabıldıgım kadar boyle devam edecegım.gunduz annem bakıyor ama annemlerde acmıyor evde tvKızlar biz 4. Ay atağı yaşıyoruz bunalimdayim resmen benim sorum televizyonu kapalimi tutuyosunuz ben izleyemiyorum ama evde açık sizde durumlar nasıl bazen acaba kapatsammi diyorum
Ispanak yeşili oluyordu ve koyu oluyordu evet. Doktorum başka ilaç yazmış eczane vermiş bana bunu. Doktorumun eşi de prof çocuk doktoru. Biz asla Sidefer önermeyiz dedi. Sebebini de anlattı ama tam hatırlamıyorum şimdi eksik yazmış olmayım. Devletin de karşıladığı farklı bi ilaç yazdı.Kızlar sidefer demir ilacı kullanan var mı ? Kullanmaya başladık kakası yemyeşil olmaya başladı ve daha koyu. Yapamıyor ıkınıyor ağladı sürekli bugün. Farkettim ki kaka yapamıyor fitil verdim hemen banyo yaptırdım anca şimdi uyudu. 8 den beri yarım saat uyudu sadece çok ağladı. Sizde de damla böyle bi etki yaptı mı? Ya da duydunuz mu ?
Ek gıdaya geçmedik farklı bi şeyde kullanmadım hiç. Normalde de kaka sık yapmıyordu ama hiç böyle kötü olmamıştı
Kapalı tutuyorum açık olduğu zaman bi şekilde bakıyor çünküKızlar biz 4. Ay atağı yaşıyoruz bunalimdayim resmen benim sorum televizyonu kapalimi tutuyosunuz ben izleyemiyorum ama evde açık sizde durumlar nasıl bazen acaba kapatsammi diyorum
ben de tv izlemiyorum eşim izliyor ama bebek salondaysa hemen kapatıyor gördüğü an hipnoz olmuş gibi bakıyor çocuk faydası yok zararı var bugün maç izleyemedi bu sebepleKızlar biz 4. Ay atağı yaşıyoruz bunalimdayim resmen benim sorum televizyonu kapalimi tutuyosunuz ben izleyemiyorum ama evde açık sizde durumlar nasıl bazen acaba kapatsammi diyorum
Offf ayneb öyleyim ve çok yırucuuya bir şey soracağım siz de benim gibi çocuğunu mikroskopla inceleyen annelerden misinizben her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışıyorum ve bu çok sinir bozucu, chatgpt'ye sürekli video atıyorum o normal mi bu normal mi diye zaten pimpirikli bir insanım
Ben sadece 1 kere verdim oda o kadar çok ağlamıştı ki ne yapsam sakinleşmedi jel aldım eczaneden onuda 2 kere felan sürdüm sanıyorum sürdüğümde ağlıyordu birdaha sürmedim . Çok vermemek lazım diye biliyorum calpolubir kac arkadasim dis cikartirmen calpol ver dedi, siz verdiniz mi? İse yariyor mu? Ya da kac saatte bir verdiniz
Diş çıkarma için bi toplar vardı küçük küçük o iyi gelmişti bi arkadaşımın bebeğine. Önceden sadece yurtdışında oluyordu şimdi Türkiye’ye de gelmiş hatta. Osanit adı bi araştır istersen ben kullanmadım henüz #reklamdeğilbir kac arkadasim dis cikartirmen calpol ver dedi, siz verdiniz mi? İse yariyor mu? Ya da kac saatte bir verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?