2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
ne yazık ki özellikle kilosuna ve henüz yapamadığı şeylere çok takılıyorum x(( 6 aylık bebek neler yapabilir vidyosu açıp kahroluyorum falan benimki yapamıyo diye...

ne yazık ki özellikle kilosuna ve henüz yapamadığı şeylere çok takılıyorum x(( 6 aylık bebek neler yapabilir vidyosu açıp kahroluyorum falan benimki yapamıyo diye...

ya ben sosyal medyadan da çok etkileniyorum onu yapmıyorsa böyle bunu yapmıyorsa şöyle diye yani nasıl kesin konuşabiliyorlar sonra da altına her bebeğin gelişimi farklıdır yazıp konuyu kapatıyorlar o zaman neden böyle diyorsun yani öfff.

Kızlar sidefer demir ilacı kullanan var mı ? Kullanmaya başladık kakası yemyeşil olmaya başladı ve daha koyu. Yapamıyor ıkınıyor ağladı sürekli bugün. Farkettim ki kaka yapamıyor fitil verdim hemen banyo yaptırdım anca şimdi uyudu. 8 den beri yarım saat uyudu sadece çok ağladı. Sizde de damla böyle bi etki yaptı mı? Ya da duydunuz mu ?

Ek gıdaya geçmedik farklı bi şeyde kullanmadım hiç. Normalde de kaka sık yapmıyordu ama hiç böyle kötü olmamıştı

Kızlar biz 4. Ay atağı yaşıyoruz bunalimdayim resmen benim sorum televizyonu kapalimi tutuyosunuz ben izleyemiyorum ama evde açık sizde durumlar nasıl bazen acaba kapatsammi diyorum

Biz sidefer kullanıyoruz, arada bir yeşil kaka yapıyordu ama normale döndü, kabız olmadı hiç. Kaç damla dedi size doktor? 4. Ayda başlatti bize 6 damla demişti 5. Ay kontrolünde sormayı unuttum hala 6 damla veriyorum.

Kızlar biz 4. Ay atağı yaşıyoruz bunalimdayim resmen benim sorum televizyonu kapalimi tutuyosunuz ben izleyemiyorum ama evde açık sizde durumlar nasıl bazen acaba kapatsammi diyorum
Canım tabıkı her anne babanın kısısel tercıhı ama bız hıc tv ızlemedık yada acık bırakmadım desem yerıdır dogdugundan berı.cunku beyne etkısı kanıtlanmıs(otızm anlamında demıyorum ama beyni anlamlandıramıyormus bebegın ve beyin nöronlarının yanlıs baglanmasına yol acıyormus)benım okudugum makaleler bu yonde o yuzden koruyabıldıgım kadar boyle devam edecegım.gunduz annem bakıyor ama annemlerde acmıyor evde tv

Ispanak yeşili oluyordu ve koyu oluyordu evet. Doktorum başka ilaç yazmış eczane vermiş bana bunu. Doktorumun eşi de prof çocuk doktoru. Biz asla Sidefer önermeyiz dedi. Sebebini de anlattı ama tam hatırlamıyorum şimdi eksik yazmış olmayım. Devletin de karşıladığı farklı bi ilaç yazdı.

Kapalı tutuyorum açık olduğu zaman bi şekilde bakıyor çünkü

ben de tv izlemiyorum eşim izliyor ama bebek salondaysa hemen kapatıyor gördüğü an hipnoz olmuş gibi bakıyor çocuk faydası yok zararı var bugün maç izleyemedi bu sebeple

Kızlar ya sizin beybi de emerken ya da mama yerken ıkınıyor mu? 1 haftadır Ihh ıhh sürekli. Kaka da yapıyor gün aşırı. Doğduğundsn beri böyle kaka olayı zaten. Bugün de bir ateşlendi 38.6 az önce uyutabildim. Carpol etki göstermeye başladı ama bakalım gece uzun olacak gibi.

Offf ayneb öyleyim ve çok yırucuu

bir kac arkadasim dis cikartirmen calpol ver dedi, siz verdiniz mi? İse yariyor mu? Ya da kac saatte bir verdiniz
Ben sadece 1 kere verdim oda o kadar çok ağlamıştı ki ne yapsam sakinleşmedi jel aldım eczaneden onuda 2 kere felan sürdüm sanıyorum sürdüğümde ağlıyordu birdaha sürmedim . Çok vermemek lazım diye biliyorum calpolu

bir kac arkadasim dis cikartirmen calpol ver dedi, siz verdiniz mi? İse yariyor mu? Ya da kac saatte bir verdiniz
Diş çıkarma için bi toplar vardı küçük küçük o iyi gelmişti bi arkadaşımın bebeğine. Önceden sadece yurtdışında oluyordu şimdi Türkiye’ye de gelmiş hatta. Osanit adı bi araştır istersen ben kullanmadım henüz #reklamdeğil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…