2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Günaydınnn Resimde net çıkmamış ama beyaz beyaz görünmeye başladı mı dişler eğer başladıysa 1 hafta içinde patlar kuzum
Azı kısmında beyaz noktacıjlar var o çıkmış resimde, alt kısımlar da beyazlamış ama bi süredir böyle hala tık yok nenshwjajakaks

Ya hepsi birbirinden farklı işte bebişlerin . Benim yakın arkadaşımın oğlu diş çıkarırken hiç acı çekmemiş ya hiç anlamadım diyor ayyyh dedim bizim dönem bebişler mi nazlı
Benim de bebekliğimde hiç sorun olmamış dişlerim anlamadık bile diyo annem

Kızlae benim bebe elini kulak hizesına getirip açıp kapatıyor ya nşye yapıyor bunu acaba sşzde de var mı bu hareket
Uykusu gelince yapiyo olabilir. Ya da orda bulunan her şeyi saç dahil tutup cekmeye baslayacak sinyali olabilir sjdbjdjsjs

Buna yazamamisim benxe erken davranmadin canim diş istahi da kesiyo bence ağrı veya kaşıntı olunca

Salonda hicbir şey yok konsol vs dahil tv tepede asılı zaten sadece üçlü koltukların köşelere bant cekmek lazim sivri diye başka risk yok ve han gibi kocaman ben de düşünüp duruyorum arada 10-15 dk takilsa da yeter çok krizlendigi zamanlar için

Tamam kuzum o zaman yakındır bir anda çıkıveriyor inan hiç belli olmuyor bir bakmışsın çıkmış benim parmağımı ısırdırda öyle farkettim
Kiz damaksiz ısırdı dün bileğime doğru elimin bir yerini dişi olsa koparacak herhalde sadece damakla bile o kadar sıktı ki sjbdhdbsh

Evet canım uykusu gelince yapıyor ve evet saçlarını da hafiften çekiyot gibi oynuyor
Uykusu gelince elleri kulağa gidiyo zaten çoğunda ben yegenimde de gördüm ordan biliyorum sbbdbdbd sinyali aldığın gibi uyumaya götür shhdsjjd

Kızlar selam bebişler babıldamaya başladı mı biz 10 martta 6 ayı doldurucaz sanki hafiften bum bum gibi bi şeyler çıkmaya başladı

Kızlar selam bebişler babıldamaya başladı mı biz 10 martta 6 ayı doldurucaz sanki hafiften bum bum gibi bi şeyler çıkmaya başladı
Aaa aynı gün doğmuş bizim bebişler, hafiften benimki de birşeyler çıkarıyor da net değil yavaş yavaş başlarlar herhalde. Ben alıştırmalar yapıyorum babababa dededede diye anne de diyorum da bakalım ne çıkacak ilk ağzından

Bizim de geçen doğru dürüst mama içmedi ertesi gün kabız oldu. Ama senin verdiklerinde ve miktarında kabız yapacak birşey yok ben muz patates falan vermiştim
ay benimki de kabizmis, ama cok kotuydu yine, yazik bebeme ya
Buna yazamamisim benxe erken davranmadin canim diş istahi da kesiyo bence ağrı veya kaşıntı olunca
Bundan gerhalde ya, elime geldi ama uzarken de acisi oluyomus

bebekleri oturmalı salıncağa koyabilir miyiz acaba merak ettim elime oturtup salıncak gibi salladım bugün hoşuna gitti
Ben hergun parka goturup salliyorum bes dakika falan
Benimki bi seyler diyor ama 6 dolduktan sonra basladi, sesi cok yukseldi arada bir seyler anlatiyor

ya bir şey soracağım siz de benim gibi çocuğunu mikroskopla inceleyen annelerden misiniz ben her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışıyorum ve bu çok sinir bozucu, chatgpt'ye sürekli video atıyorum o normal mi bu normal mi diye zaten pimpirikli bir insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…