- 11 Temmuz 2024
- 2.253
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.433
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.621
Yormaz mı rapor aldım ben büyüğümde 1 e başladı tam kafaya hani takmadık durumdayımÇok haklısın ya aşırı yoruluyorum yol mahvediyor beni
Allah sabır güç versin canım 2 çocuk daha zorYormaz mı rapor aldım ben büyüğümde 1 e başladı tam kafaya hani takmadık durumdayım
Amin inşallah hepimize canımAllah sabır güç versin canım 2 çocuk daha zor
Zaten bacım yoğurtla planlarim vardi kahvaltıda da yumurta ile ilerlerdik hic yoktan sjxbsjbd yogurda meyve veya çorba yapardık ah olduk vah olduk kwbdhwbdjjdjdhValla benimkide ya tatlı patates havuç kabaktan içi şişti yemiyorsa zaten daha farklı bir şey denemedimmeyve veriyorum bir de arada dün sadece meyve yedi sorumsuz analığım
Bir heyecanla başlayıp hüzünle çökenler derneğiwarcrew bizi alerji çökertti bence
Yani dumura uğradım ben orda takili kaldim ne yedırecegimi sasirdim wjdbhdnZaten bacım yoğurtla planlarim vardi kahvaltıda da yumurta ile ilerlerdik hic yoktan sjxbsjbd yogurda meyve veya çorba yapardık ah olduk vah olduk kwbdhwbdjjdjdh
ideal ana baba nasıl mı olmalı kdjshehwjwjwjwjkBiz de evde yoğurt bitince bebişin yoğurdunu yedik mdndbswhbwjzkxlfl büyük markete gidip alamadık da henüz öyle kaldı çocuk kdkshwhwhwjjwıwı
Tetagil bizde de işe yaramıyor. Calpol vermeyim bence ya günde 1 de olsa. İlaç sonuçta. Uykuyla açlık karışınca nevuyutor ne de emiyorlar. Bi de uyku saati kaçınca kıyamet kopuyor. Diş çıkacağı zaman salya çok oldu mu acaba çıkaranların? Diş etindeki kabarıkla aldanmayın o diş çıkacağı yakındır anlamına gelmiyormuş 2 doktor da aynısını dedi bana. En güzeli zeytinyağı karanfil bence Deara ara eme eme fena uyumadı ama saat 5,5 cin gibi açtı gözlerini kendi kendine duruyodu beşiğinde sallıyorum kendi kendine bıdı bıdı bişeyler söylüyo 15 dakkadır uyumuyo
her sabah heycanla ağzını kontrol ediyorum diş miş yok niye böyle yapıyo anlamadım. calpol haybeye vermemek lazım diye ben de sık vermiyorum çok acı çekiyomuş gibi davrandığında ağrısını alsın diye veriyorum max günde 1 ama dişten mi yapıyo atak falan mı yapıyo nabıyo anlamadım. nurse harveys jel kullanmıştım fayda görmedim 1 ayı geçmiştir onu deneyeli bozulmuş mudur acaba üstünde de öyle bişey yazmıyo. pırasa çiğnemece gaz yaptı gibi bebekte vermeye başladığımdan beri gaz sıkıntısı geri döndü günde 1-2 kısa süreli veriyorum ama o da rahatlatıyo bence. karanfilli zeytinyağını sakarlık yapıp döktüm yeniden hazırlamalıyım xD o da emikleyeceği bi beze sürünce hafif rahatlatıyo bence. diş kaşıyıcı kemiriyor gün içinde anlık öfkesini atıyor onlatetagil işe yaramıyo plasebo falan diye bişeyler okuduğum için hiç almadım bi ara yeltenmiştim ama bilmiyorum faydasını görüyo musunuz
Jwvdjendigdjsjdoejdhejd bu bebelerin çektiği nedir bizden yaBiz de evde yoğurt bitince bebişin yoğurdunu yedik mdndbswhbwjzkxlfl büyük markete gidip alamadık da henüz öyle kaldı çocuk kdkshwhwhwjjwıwı
Aynen böyle olmalı wjdghwhdjsjkdjideal ana baba nasıl mı olmalı kdjshehwjwjwjwjk
Ben ilk iki ayda filan açık tuttum, emzirirken uyuturken vs izliyodum. Ama algıları iyice açılmaya başladıktan sonra açmamaya başladım. Çünkü hep bi ilgi bekliyor bebiş, tv aşıksa da zaten izleyemiyoruz. Hatta oda değiştirdik yani tv siz odada takılıyoruz artıkKızlar biz 4. Ay atağı yaşıyoruz bunalimdayim resmen benim sorum televizyonu kapalimi tutuyosunuz ben izleyemiyorum ama evde açık sizde durumlar nasıl bazen acaba kapatsammi diyorum
Benim memeyi bildiğin ıkınma aracı olarak kullanıyor. Ama fark ediyorum ki çocuk gazını emerken daha rahat çıkarıyor. Bildiğin bekliyor yani memeye geliyim de öyle ıkınıyım diye. Geçmiş olsun bu aradaKızlar ya sizin beybi de emerken ya da mama yerken ıkınıyor mu? 1 haftadır Ihh ıhh sürekli. Kaka da yapıyor gün aşırı. Doğduğundsn beri böyle kaka olayı zaten. Bugün de bir ateşlendi 38.6 az önce uyutabildim. Carpol etki göstermeye başladı ama bakalım gece uzun olacak gibi.
Avakado muzGüno kıslar bugün ek gıda menünüzde neler var
Bizde izletmiyorux ama TV açık daha 4 aylık tabi büyüdükçe kapatmak gerekecek sanırımCanım tabıkı her anne babanın kısısel tercıhı ama bız hıc tv ızlemedık yada acık bırakmadım desem yerıdır dogdugundan berı.cunku beyne etkısı kanıtlanmıs(otızm anlamında demıyorum ama beyni anlamlandıramıyormus bebegın ve beyin nöronlarının yanlıs baglanmasına yol acıyormus)benım okudugum makaleler bu yonde o yuzden koruyabıldıgım kadar boyle devam edecegım.gunduz annem bakıyor ama annemlerde acmıyor evde tv
Ayy menulerımız aynıymıs bugunAvakado muz
Kıymalı sebze çorbası
Unuttum birde yarım yumurta sarısı verdimBende az önce yulaf pişirdim içine muz ezdim birde bebe büskivisi akşama ne yapcam bilmiyorumevde patates havuç felan var pirinç ekleyip çorba yaparım herhalde . Kızlar birde bişey sorcam akşam yemeğini kaçta veriyorsunuz
Maşallah canım tam ne kadarlık emeklediSıpam emekliyor artık
6 ay 1 hafta canım ama çabuk yoruluyor sürünüyor bazen yineMaşallah canım tam ne kadarlık emekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?