2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Zaten bacım yoğurtla planlarim vardi kahvaltıda da yumurta ile ilerlerdik hic yoktan sjxbsjbd yogurda meyve veya çorba yapardık ah olduk vah olduk kwbdhwbdjjdjdh

Tetagil bizde de işe yaramıyor. Calpol vermeyim bence ya günde 1 de olsa. İlaç sonuçta. Uykuyla açlık karışınca nevuyutor ne de emiyorlar. Bi de uyku saati kaçınca kıyamet kopuyor. Diş çıkacağı zaman salya çok oldu mu acaba çıkaranların? Diş etindeki kabarıkla aldanmayın o diş çıkacağı yakındır anlamına gelmiyormuş 2 doktor da aynısını dedi bana. En güzeli zeytinyağı karanfil bence De

Kızlar biz 4. Ay atağı yaşıyoruz bunalimdayim resmen benim sorum televizyonu kapalimi tutuyosunuz ben izleyemiyorum ama evde açık sizde durumlar nasıl bazen acaba kapatsammi diyorum
Ben ilk iki ayda filan açık tuttum, emzirirken uyuturken vs izliyodum. Ama algıları iyice açılmaya başladıktan sonra açmamaya başladım. Çünkü hep bi ilgi bekliyor bebiş, tv aşıksa da zaten izleyemiyoruz. Hatta oda değiştirdik yani tv siz odada takılıyoruz artık

Benim memeyi bildiğin ıkınma aracı olarak kullanıyor. Ama fark ediyorum ki çocuk gazını emerken daha rahat çıkarıyor. Bildiğin bekliyor yani memeye geliyim de öyle ıkınıyım diye. Geçmiş olsun bu arada

Bizde izletmiyorux ama TV açık daha 4 aylık tabi büyüdükçe kapatmak gerekecek sanırım

Begonvil9699 ipeksi19 warcrew ben sabah 1 tatlı kasıgı avakado 1 tatlı kasıgı yumurta sarısı 1 tatlı kasıgı muz yarım hipp biskuvı ve kıvamı acmak ıcın formul mama yapıp verıyorum.bugunku oglen menusu kıymalı sebze yemegı olucak,hemen yazıyorumkıymayı az suda haslayıp ıcıne havuc kabak rendelıyoruz hepsı pısınce bır tatlı kasıgı irmik,iyice pişince blendırlıyoruz ve hazır,kıyma bogazına kacabılır dıye blendır yapıyorum bu tarıfı 7 aylık olana kadar bu sekılde,ama sebzelerde blendır kullanmıyorum normalde.

Bende az önce yulaf pişirdim içine muz ezdim birde bebe büskivisi akşama ne yapcam bilmiyorum evde patates havuç felan var pirinç ekleyip çorba yaparım herhalde . Kızlar birde bişey sorcam akşam yemeğini kaçta veriyorsunuz

Unuttum birde yarım yumurta sarısı verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…