2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Havuç 2 gün verdim kabız oldu, taş gibiydi dışkısı, yavrum nasıl çıkardı bilmem. O gün bugün vermiyorum. Fobi oldu
Ben havucu hic tek vermedim ilk denedigim dışında kabakla falan veriyorum hep şuan bana da fobi oldu ama ben çok az veriyorum galiba tek öğün anca buluyodur ondan olabilir

Ben havucu hic tek vermedim ilk denedigim dışında kabakla falan veriyorum hep şuan bana da fobi oldu ama ben çok az veriyorum galiba tek öğün anca buluyodur ondan olabilir
Ben de aynen, tadimlara basladigim ikinci gun verdim bi tek basina zeytinyagiyla, artik corba- pure karisimlarinin icine atiyorum azcik.
Viral olan bi tarif vardi gecen yaz, seftaliyi dondurup rendeliyorlardi. Bebeler icin de aynisini yapabiliriz bence, dilim dilim atarsak meyveleri cikartip cam rendeden gecirip kullaniriz

Cildirmalik aylar sndsndhsbdjd ben hep kızardım tadini cikar doğunca cikaramicaksin diyenlere özür dileyerek tadini cikar şimdi diyorum bol bol uyu cjsbdjshjddj sağlıkla gelsin kuzucuk
Benim öyle kötü geçti ki son üç ayım kusmaktan yatmaktan başka hiç bir şey yapmadan 6 kilo verdim o yüzden bir an önce doğurmak istiyorum siz böyle yazınca da ne bileyim korktum hayırlısı

ben domates, kirmizi meyve ve yumurta beyazi vermedim hala. Irmik disinda tahil da vermedim aslinda. Donates alerjen degilmis sadece asidik diye kizarmalar olabiliyormus, bugun yarin hedefim domates ve kirmizi meyveler. Haftaici de yumurta beyazina baslicam sanirim, artik alerjenleri erken verin diyorlar ya, vereyim diyorum, veren var mi aramizda?
Bu hafta cok fazla kati reddi yasadik, 2 gun kustu diye ben vermemistim diger gunler de o reddetti

Ben de vermek istiyorum da benim doktor yok avakado 8. Ay yok ceviz 9. Ay muzu 7. Ay bekle falan dedi ki ben verdim ve hiçbir şey de olmadı. O yüzden cesaret edemedim

Ben de vermek istiyorum da benim doktor yok avakado 8. Ay yok ceviz 9. Ay muzu 7. Ay bekle falan dedi ki ben verdim ve hiçbir şey de olmadı. O yüzden cesaret edemedim
Verdim hepsini ya, o kadar da degil. Alerjenlerle erken tanistirin diyorlar aksine artik, benim doktor da ver bam bam , sadece sabah ver de bir sey olursa gorebil dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…