- 16 Haziran 2018
- 1.762
- 3.975
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #48.061
Arkadaşım ev hanımı 2 çocuğu var temizlikçisi ve zenci bakıcısı var çocuklar yabancı dil konuşsunlar diye tabi çocukların bakımları oyunları herşeyiyle ilgileniyor misafirlere hizmet ediyor arada cam siliyor falan. Maddı durumları baya iyi tabi. Benim çocuk yokken kendi kendime söylenirdim çocukları da sakin yani ne gerek var para bol olunca böyle oluyor demek diye yalan yok kıskanırdım yani. Ben Lohusalık döneminde bi çorbaya muhtaç olunca o dikişli halimle ilk günden beri kendim yatıp kendim kalkıncaMental olarak yipratici bi süreç ben de işe döneceğim yakinda biraksam gonlum razi degil birakmasam olmaz bi yandan bunaldim bi yandan da bunaldim diye düşündüğüm icin kendimi kötü hissediyorum
Ben arada anneme birakiyorum rica minnet yoksa çıldırırım. Umarim bulursunuz bi yer, siz yurtdisindaydiniz sanirim hic kimseye birakamamak cok cok zor Allah yardimciniz olsun
1den fazla cocuga bakabilenlere de burdan saygiyla egiliyorum
Merhaba intergende sonuç kaç günde çıktı sizinBen de dün verdim sata göre 11+5 ultrasonda 12+1 di verebilirsin dedi doktorum, burun kemiği ve ense kalınlığını ölçmesini bekledim ben onlarda sorun olmayınca verdim, intergene verdim 11.900 tl, bakalım sonuçlar ne zaman çıkacak bekliyoruz
Evet, beni de en cok uzen o. O kadar yorgun, uyarilmis ve mutsuzum ki en ufak bi seyde geriliyorum cocukla duzgun zaman geciremiyorum. Ama mesela dun esim bir saat sadece aldi goturdu bebegi, o bile yaradi, daha sevgi dolu yaklastim gorunceGerçekten çok zor, 1 aydır benim ablam bakıyor çalışıyorum diye. Çocuğa davranışım ilgilenişim değişti resmen. Artık eve döndüğümde daha istekli oluyorum. Dğer türlü maalesef çok bunalıyor sıkılıyordum artık
Dun ilaca ragmen 6 defa uyandi, ustten geliyor bu sefer, neyse ki deneyimliyim artik dis bu diyip kendimi rahatlatiyorum( bacagim elim kolum tutmuyor jdjdjd) esim sabah altida cocukla birlikte uyanip ‘hayatim *********di ‘ diyip yataga gecti didjdjdjCalgel iş yapıyor mu bilmiyorum ama almama bir adim kaldı gerçekten... Kizimla akıl sağlığımız için almam lazim bsbxjsbjd günde 4-5 e kadar ok diye duydum ama teyit etmek lazım ben sadece uyku öncesi vericem gece uykulari zehir çünkü:/
Bence de sürme geçmiş olsun canımKızlar bebeğimin burun akıntısı var üşüttüğünü düşünüyorum rüzgardan tavsiyeleriniz var mı?
Akıntı şeffaf ve bazen beyaz çok şükür
Burnunu temizliyorum serum fizyolojik ve sterimarla
Soğana karanfilleri iliştirip odaya koydum
Bi de muhar makinesine okaliptüs yapı damlattım
Yeterli sanırım dimi
Arkadaşım sarımsaklı zeytinyağını ayaklarına sür dedi ama chatgbt cildi hassas sürme diyor
Güzel şartlar akxbsjndd biz 40 gün sokmadik kimseyi aileler dışında wjhshwjsjs bakıcı işi zor ben istemiyorum zaten ama yapmamak için bahane edilebilir sjxbhsbdjdnd kim istemez ki evini toparlayan yardimdan çok fazlasini yapan birini müq valla imkani olan yapsın:')Arkadaşım ev hanımı 2 çocuğu var temizlikçisi ve zenci bakıcısı var çocuklar yabancı dil konuşsunlar diye tabi çocukların bakımları oyunları herşeyiyle ilgileniyor misafirlere hizmet ediyor arada cam siliyor falan. Maddı durumları baya iyi tabi. Benim çocuk yokken kendi kendime söylenirdim çocukları da sakin yani ne gerek var para bol olunca böyle oluyor demek diye yalan yok kıskanırdım yani. Ben Lohusalık döneminde bi çorbaya muhtaç olunca o dikişli halimle ilk günden beri kendim yatıp kendim kalkıncabenim bebeğim sağolsun annesini zayıflattı sıkılaştırdı kollarını güçlendirdi kas yapmasını sağladı
Eşim arada ikinci çocuk diyor baştan şartlarımı sıraladım
Bakıcı hazır olacak hatta yedek bakıcı bulacak
Ailelere doğum tarihini söylemeyeceğiz doğum olduktan sonra haber vereceğiz
40 gün boyunca eve kimse girmeyecek
Bunları sağlayabilecekse okey yoksa yok. Ben vazgeçmesi için söylüyorum bunları bu arada
Aynısını yaşıyorum gece sabah olsun bari gündüz uykusuz daha kolay geçiyor gece kahroluyorum bsbdsjbdjdnd saat başı uyanir mi ya bir çocuk Allah'ım... Geri de zor dalıyorum ben tam dalınca yine uyanıyor sbbssjndjsEvet, beni de en cok uzen o. O kadar yorgun, uyarilmis ve mutsuzum ki en ufak bi seyde geriliyorum cocukla duzgun zaman geciremiyorum. Ama mesela dun esim bir saat sadece aldi goturdu bebegi, o bile yaradi, daha sevgi dolu yaklastim gorunce
Dun ilaca ragmen 6 defa uyandi, ustten geliyor bu sefer, neyse ki deneyimliyim artik dis bu diyip kendimi rahatlatiyorum( bacagim elim kolum tutmuyor jdjdjd) esim sabah altida cocukla birlikte uyanip ‘hayatim *********di ‘ diyip yataga gecti didjdjdjcocuk da gece hic uyanmamiscasina enerjik oynuyor
+1 mdndndnsnsnnsns mahvediyor bizi gece ya gündüz yine dayanabiliyorum da gece yok uyku akıyor gözümden :’( çok zor bebiş büyütmek en çok zorlayan da uykusuzlukkkAynısını yaşıyorum gece sabah olsun bari gündüz uykusuz daha kolay geçiyor gece kahroluyorum bsbdsjbdjdnd saat başı uyanir mi ya bir çocuk Allah'ım... Geri de zor dalıyorum ben tam dalınca yine uyanıyor sbbssjndjs
Ben kesmiştim zaten ama bu ara saat başı uyandığı için her iki uyanmada bir emziriyorum... Kalkmisken emzireyim diyerekten dndbndndnd zaten açlıktan da uyanmiyo ama olsunduBenimki uyusa da 3 ve 6da mama için uyanıyor alışkanlık mı cidden acıkıyor mu anlamadım gece beslenmesini ne zaman keseceksiniz
Kız keşke uyusa da ben uyandırsam znshsbbsdjkckckc gecs uyku saati yok valla ya 10-12 arası herhangi bi zaman hatta bazen 1 i bile buluyorBen kesmiştim zaten ama bu ara saat başı uyandığı için her iki uyanmada bir emziriyorum... Kalkmisken emzireyim diyerekten dndbndndnd zaten açlıktan da uyanmiyo ama olsundusen kendin uyandırma şuan gece sabaha kadar beslenmeden uyuyabilmeleri lazım aslında kaçta gece uykusuna yatiriyorsun ipek de gece boyu uyumayi kestiği dönem ilk 2 gibi ve 5-6 arası uyaniyordu mesela gece uykusuna da 8 gibi geciyoru diye emziriyordum kalkmisken yine yoksa beslensin diye uyandirmiyodum o zaman da... Emzik tutuyorsa ve gece gec uyuyorsa ilk uyanışı başka şekilde atlatmayi dene dicem o da bir dert hbshsbdjsns
Kendi uyaniyorsa nasil bir yol izlenir bilmiyorum ya valla tsjndjd tersdüzüm bu aralar fikrim yok bu süreci geçince inşallah kendi düzenine doner diyorum alışırsa nanay...Kız keşke uyusa da ben uyandırsam znshsbbsdjkckckc gecs uyku saati yok valla ya 10-12 arası herhangi bi zaman hatta bazen 1 i bile buluyor3 ve 6da kendi mama için uyanuyır emzikle uyumuyor açsa sün mama vermeyekşm dedik ama çıplık jıhamet ağladığı için ve uykusuz da olduğumuz için mama verdik uyudu hemen
Kesmem lazım benim de artık ya gece 2-3 kez besleniyor
Çok akıntısı olmuş muyduBence de sürme geçmiş olsun canımipekte de sadece burun akıntısı olarak vardi bir şeyi olmadı geçiyor bir kaç güne zaten hafifler yani inşallah merak etme
Benden bulaştı bebeme sabah uyaninca ve akşam uyumadan açtık burnunu hep aşırı bir tıkanıklık olmadı akıntısı da oeta halliydi uyurken horlama ve düşük öter gibiydi nefes sesi ordan anliyorum tikaniyoru hemen diyeÇok akıntısı olmuş muydu
Erken diyorlar ya gece beslenmesini kesmek içinKız keşke uyusa da ben uyandırsam znshsbbsdjkckckc gecs uyku saati yok valla ya 10-12 arası herhangi bi zaman hatta bazen 1 i bile buluyor3 ve 6da kendi mama için uyanuyır emzikle uyumuyor açsa sün mama vermeyekşm dedik ama çıplık jıhamet ağladığı için ve uykusuz da olduğumuz için mama verdik uyudu hemen
Kesmem lazım benim de artık ya gece 2-3 kez besleniyor
Ben de rüzgarda çıkardım çocuğumu soğuk aldı yavrumBenden bulaştı bebeme sabah uyaninca ve akşam uyumadan açtık burnunu hep aşırı bir tıkanıklık olmadı akıntısı da oeta halliydi uyurken horlama ve düşük öter gibiydi nefes sesi ordan anliyorum tikaniyoru hemen diyeiki üç güne akıntı azaldı zaten baya hala hafiften tıkanıklık oluyor mesela ama çok değil tikamiyor burnunu fazla
Bende yağmurluk da var havalar ruzgarliyken dışarda mafolduk o gün aldık direkt rüzgarı kesiyor gibi ama soğuğu geçirir tabi soğuk çok hasta etmez havasina göre giydikten sonra rüzgarda kalmasin yeterBen de rüzgarda çıkardım çocuğumu soğuk aldı yavrum
Bebeknarabası kabin boy olduğundan yanları falan korunaklı değil
Ya yağmurluk gibi bişe alıcam ya da şu 3 bin küsürlük bebek arabaları var ya onlar daha korunaklı kullanımı zordur belki ağır olduğu için bilmiyorum ama rüzgarı daha az alır sanki onlardan
Önce bi rüzgarlık alayım ben de soğuk havadan korkmam da rüzgar iyi olmadı.Bende yağmurluk da var havalar ruzgarliyken dışarda mafolduk o gün aldık direkt rüzgarı kesiyor gibi ama soğuğu geçirir tabi soğuk çok hasta etmez havasina göre giydikten sonra rüzgarda kalmasin yeterbenim bebek arabasi kabin boy değil ama yanları açık dediğin gibi ben yağmurluğu takarim çok rüzgarlı havalarda diye düşünüyorum alacaksan bebek arabasi almadan git bak düşün taşın fotilerde durdugu gibi durmuyorlar ondan eminim ndbdnd
Bizimki biraz gündüz yiyem gece de yiyemm hep yiyem modunda ama dndmmdsjskskdl bana da erken geliyor ya kıyamıyorum acıkmasa emmez istemez diye düşünüyorum çünkü gündüz doyumca yarıda vs bırakıyor yaniErken diyorlar ya gece beslenmesini kesmek için
Ben de erken olduğunu düşünüyorum saldırıyor çünkü biberona demek ki aç
Gündüz beslenmesi yeterli değilse gece çok uyanıyor bir de
Gündüz bakıncam diye yemiyor uyumuyor bazen
Bizim de aynı dediğin saatlerde acıkıp uyanıyor
7 de uyudu ben de ellemedim zaten cok uyaniyo malum uyuyosa uyusun dedim 8.30 gibi uyandı kapida oturuyordum yelek giydirdim yanima çıkardım sonra odaya gectik emzirdim bıraktım yatağa yanımda döndü döndü uyudu ama değişik bir uyku yani uyanip miziklaniyor az önce uyandı ters cevirdim şimdi yine dönmüşÖnce bi rüzgarlık alayım ben de soğuk havadan korkmam da rüzgar iyi olmadı.
Bugğn de 7 de yattı gece uykusuna hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?