2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Karşı tarafla ilgili hiçvir haberimiz yok aynı devam iletişimsizlik
Aslında pek bir halsizlik yok gayet enerjik kuduruk sadece huysuzluk var birwz uykuya direnme vs o da hep olan bişey bence dişten diye düşünüyorum
Gaz kabızlık şikayetleri vardo sadece ama olabilir sonuçta içinde vitaminler var protein var ağır glemiştir belki. Bakalım iyileşir kuzum inşallah

Neyseki baban iyi canım çok şükür
İyileşir canım vücuttan etkisi gittikçe merak etme

Plastik oyuncak küpler var üstüste koyuyoruz devirmeye bayılıyor
Top atıyoruz eşimle birbirimize çok seviyor doing diyoruz tuttuğumuzda kahkaha atıyor
Suyu biberonla veriyorum ama kaşıkla verince püskürtmeye bayılıyor bide gargara yapar gibi ses çıkarmayı öğrendi yatırara veriyorum böyle oynarken ama dikkat etmek lazım

Ay bizde tık yok ne zaman çıkcak yaaaa

Yaaa geç çıkması daha iyiymiş kızlar. Bizim de 6. Aya girince cıktı

Kızlar tetagil aldım hiçbir işe yaramadı. Alıp memnun olduğunuz bir diş jeli vb var mı? Perişan haldeyiz valla

Tekte kalma dusuncesini ben de sevdim. Bugun annemi arayip ya sen gel ya da ben her seyi birakip donucem oraya dedim aglayarak. Su an haftada bir iki birakabilecegim kres ya da bakici ariyorum.

Taze sogan gunduzleri gece uyumadan once de calpol/tylenol
Bizimki usttekini patlatacak sanirim, ben yine sinir krizlerindeyim
Koparıp boğazına kaçar diye korkuyorum canım ya, birinin bebeğinin damağına yapışmış tesadüfen görmüş, instada yorumda okumuştum. Carpolu her gün veriyor musun

Koparıp boğazına kaçar diye korkuyorum canım ya, birinin bebeğinin damağına yapışmış tesadüfen görmüş, instada yorumda okumuştum. Carpolu her gün veriyor musun
Evet bir iki dega agzindan aldim ben de, p yuzden meyve filesinin icine koyup veriyorum. Calpolu cok agladigi geceler verdim, bazen iki gece ust utse bazen araliklalarl

Kızlar tetagil aldım hiçbir işe yaramadı. Alıp memnun olduğunuz bir diş jeli vb var mı? Perişan haldeyiz valla
Tetagil de kullandım jel de kullandım yok yani işe yaramıyor. Diş kaşıyıcısını atıyorum buzluğa içi sulu ya onla oyalanıyor biraz bir de pırasa ver dediler bizim de bi dişimiz çıktı iki gün önce farkettim ve öyle duygulandım ki. Hele dün cenneti yaşadım resmen 6,5 aydır ilk defa öyle sakin öyle mutluydu ki bugün öyle değildi ama

Tekte kalma dusuncesini ben de sevdim. Bugun annemi arayip ya sen gel ya da ben her seyi birakip donucem oraya dedim aglayarak. Su an haftada bir iki birakabilecegim kres ya da bakici ariyorum.
Seni en iyi anlayanlardan biri benimdir. Oyun ablası aradım bulamadım. Bakıcı alalım desem eşim söylenir. Kaldı ki Lohusa dönemimde yemek yapacak birini bile bulamadım. İnşallah yanına bi yardımcı bulursan rahat edersin

Okurken 2 damla akti gozumden, cok yipraniyoruz, kendimi gectim, cocuguma bir sey kalmiyor benden geriye. Ona daha cok uzuluyorum. İnsallah sen de bulursun, arada bir birisi gelir azicik olsun rahatlatir

Okurken 2 damla akti gozumden, cok yipraniyoruz, kendimi gectim, cocuguma bir sey kalmiyor benden geriye. Ona daha cok uzuluyorum. İnsallah sen de bulursun, arada bir birisi gelir azicik olsun rahatlatir
Gerçekten çok zor, 1 aydır benim ablam bakıyor çalışıyorum diye. Çocuğa davranışım ilgilenişim değişti resmen. Artık eve döndüğümde daha istekli oluyorum. Dğer türlü maalesef çok bunalıyor sıkılıyordum artık

Kızlar benim bebe 6 aylık oldu hala sadece tek tarafına dönüyor ya sola döndüğünü hiç görmedim sizde durumlar nasıl? Bi de yüzüstünden sırt ğstüne de dönebiliyor ama yapmayı tercih etmiyor genelde benim çevirmemi istiyor sanki ya da kendi dönebildiğinin farkında değil

Mental olarak yipratici bi süreç ben de işe döneceğim yakinda biraksam gonlum razi degil birakmasam olmaz bi yandan bunaldim bi yandan da bunaldim diye düşündüğüm icin kendimi kötü hissediyorum

Ben arada anneme birakiyorum rica minnet yoksa çıldırırım. Umarim bulursunuz bi yer, siz yurtdisindaydiniz sanirim hic kimseye birakamamak cok cok zor Allah yardimciniz olsun

1den fazla cocuga bakabilenlere de burdan saygiyla egiliyorum

Calgel iş yapıyor mu bilmiyorum ama almama bir adim kaldı gerçekten... Kizimla akıl sağlığımız için almam lazim bsbxjsbjd günde 4-5 e kadar ok diye duydum ama teyit etmek lazım ben sadece uyku öncesi vericem gece uykulari zehir çünkü:/

Sırt üstü dönemiyor denemiyor bile zaten sırt üstü yatmaktan da nefret ediyor ama 9. Aya kadar bunları yapabilmeleri lazım diye biliyorum. Tek tarafa dönme bizde de vardı ben hatta şüphelenmiştim bende rahim bozukluğu vardı o yüzden mi diye bi gece uykusunda sürekli dönemediği tarafa dönmeye çalıştı ve döndü. Yani yavaş yavaş olcak hepsi. Sen dönemedi tarafa ait koluna uzat genelde nesneleri ve o tarafa uzanmasını sağlayabilirsin ben öyle yapmıştım

Kızlar bebeğimin burun akıntısı var üşüttüğünü düşünüyorum rüzgardan tavsiyeleriniz var mı?
Akıntı şeffaf ve bazen beyaz çok şükür
Burnunu temizliyorum serum fizyolojik ve sterimarla
Soğana karanfilleri iliştirip odaya koydum
Bi de muhar makinesine okaliptüs yapı damlattım
Yeterli sanırım dimi
Arkadaşım sarımsaklı zeytinyağını ayaklarına sür dedi ama chatgbt cildi hassas sürme diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…