2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Yani gerçekten şaşırtıcı. Normalde 2 çocuk isteyen ben bebeğim doğduktan sonra bunu biraz daha erteledim hem aynı süreçleri tekrar yaşamak yoruyor hem de 2 ay sonra işe geri döneceğim ve bırakıp gitmek zor olacak. Diğer yandan arası ne kadar yakın olursa oğluma haksızlık diye düşünüyorum. Şuan bütün ilgimi sevgimi, maddi manevi her şeyimi kendisine aktarmam onun hakkı. İlgilenilen zaman bile aynı olmayacak çok haksızlık geliyor bana ya

Ayyy bana dusununce bile ürperti geliyor ne güzel boyle bi cesaretinizin olmasi aslinda

Ya hiç öyle düşünme benim ikinci çocuğum yine oluyor engel olamıyorum deneyerek buluyorum bende alerjiye bağlıda kabız olabiliyor mesela bizim de 3 günden fazla sürdü bir keresinde fitil atacakken kendisi yaptı poposuna pamukla biraz zeytinyağı sürdük yumuşatsın çatlatmasın diye ek gıda alınca tüm dengeler şaşıyor suyu bol vermek lazım bizimki onu bile içmek istemiyor tam bir inatçı
Okula başladım sütüm yetmiyor mama beğendiremedik 4 farklı mama denedik almadı bebe tiksindi ne yapacağımızı şaşırdık anne sütünü arttırmaya çalışıyorum yok Doktorumuz ek gıdayı arttırdı tabi suyu da çoğaltmamız gerek
Her bebe farklı deneyim he ama tabi biraz daha soğukkanlı oluyorsun orası ayrı

Canım 8.ayda atak vardı sanırım ondan olabilir. Biz yeni 7 aylık olduk akşam 7.30a ka dar zor dayanıyor şimdilik çok şükür

Canım 8.ayda atak vardı sanırım ondan olabilir. Biz yeni 7 aylık olduk akşam 7.30a ka dar zor dayanıyor şimdilik çok şükür
Vallahi bizimki bıraksam 12-1 e kadar bizimle oturacak. Zorlaya zorlaya 10 a kadar çekebildim uykusunu ya. O da arada şaşıyor yine. Akşam 7,30 da yatıp sabah 8 de kalkan bebek benim için şuan çok ütopik:)

Ek gıdada kabız olmaları çok normalmiş canım benim yavrum da iki gün kıvranınca benim yüzümden oldu diye kahrolmuştum. Dün yazacaktım benim bebek çok huzursuzdu makada krem sür canım her bezlemede. Çatlak olmasını önler. Bi de un pirinç falan koyma bi süre. Ben ne çorbası yaparsam yapayım kabak arıyorum içine bir de patates yerine tatlı patates kullanıyorum koyacağım zaman. Hem daha lifli ve daha vitaminliymiş

Zaman zaman bana da geliyor o istek. Ama benimki kendimi kendime kanıtlama çabası bundan eminim. Mesela ilk 40 gün eve kimseyi sokmamak doğum yapacağım tarihi aileler dahil kimseye söylememek gibi niyetim var. İlkinde çok tecrübesizdim ve yardıma muhtaçtım ikinci de kimseyi aramayacağım, ilk bebeğimi emziremedim travma yaşadım ikinci de aynı hataları yapmayacağım emmiyorsa da sağcam diye ruhsal ve bedensel olarak kendimi yıpratmayacağım gibi gibi… mesela kompostolarımı hazırlayıp koyacağım buzluğu yiyecekle dolduracağım falan… gerekirse yemeğimi temizliği yapacak bir kadın tutacağım. ama çalışıyorum ve stresli bir işim var öte yandan ikinci bir bebekle hayatım nasıl olacak vs gibi soru işaretlerim var.

Bizde meme reddi yaptı. Ben de avent 3 numara başlık kullanıyordum zor çevirdik. O yüzden de bende korku oluştu. En fazla kaşık maması verebilirim diye düşünüyorum bir süre daha anne sütünü bırakmasın diye çaba gösteriyorum

Çok teşekkür ederim
Bizde yaptı canım ve bi çok insanda yapmış. Aslında annenin meme ucuyla da alakalı ya da bebekle. Ama bi şekilde bebeğin sıvı alması gerekiyor meme ya da biberon. Su da önemli
Çok haklısın. Avent suluk aldım içmiyor, diğer sulukları deneyeceğim.
Ben de öyle düşündüm bi de bu aylarda ayrılık kaygısında olurmuş dişnde sıkıştırıyor belli çok kaşınıyor jel sürüyorum arada. Toz sürmeye çalışıyorum ama istemiyor
Toz jeli benim oğlum da sürdürmüyor

Bizde de ben gidip tüplerimi bağlatcam diyorum. Eşim de diyor ki ben de bağlatcam garanti olsun

Çok teşekkür ederim umarım
Çok teşekkür ederim suya çok dikkat etmeliyim demekki ben de idrar açık renkli olunca çok zorlamamıştım

Çok teşekkür ederim. Ben de dikkat edeyim. Fileden isterim bugün

benim de doğumum istediğim gibi olmadı belki de doğum hikayemi onarmak istediğim için böyle bi isteğim var diye düşünüyorum. bi yandan da şu an çalışmamama rağmen hiçbi şeye yetişemiyorum bi de 2. bebek olsa naparım. babası da para kazancam diye eve gelmez hepten tek kalırım. anam zaten yaşlı gücü yetmedi ilkine bile.
ben de böyle düşünüyorum aslında. bebek doğunca etrafımdaki kimsenin yüzüne bakamadım sadece onla uğraşmak tüketti tüm vaktimi. hala da öyle 7 aylık oldu. şimdi yeni doğmuş bi bebeğim olsa onla ilgilenmekten oğlumla ilgilenemem ve altın çağında ona 500 milyon tane şey öğretme fırsatımı kaçırmış olurum aslında. neyse artık babasının dediği gibi arkadaş edinip onlarla oynar. inşallah anası gibi asosyal olmaz

olduunn muu ben hala olmadım. Hamile olmaktan korkuyorum ama sadece bir kere ilişki oldu geri çekilmeyle ondan korkuyorum ama test yaptım negatif. Ya evet emziriyorumm
ayy umarıım ondandır .

yap yap ben de çok korkuyordum yaptım ve testi hemen eşime verdim o baksın diye ashd yani yapmaman sonucu değiştirmicek asdad
Ya hamileysem o zaman napcam sonuçlarını düşünmediğim için cesaretim yok senin iyi negatif çıkmış ya olsaydı pozitif olurdu herhalde, hamile kalmak isterken her negatif test pozitife döner belki umuduyla bekliyordum şimdi cesaretim yok

Çok haklısın

ben de öyle diyordum eşim dedi bi sonucu görelim sonra düşünürüz asddf şimdi pozitife dönmesin diye dua ediyoruz ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…