- 28 Ağustos 2024
- 791
- 1.708
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #48.901
Hep dlaga geçerdim ben erkek olursa adını firaz koycam diyeErkek olsun adını da poyraz koy çok uslu oluyorlar
erkek olursa gene ege koycam ahsjdh yaş tahtaya basmam
Kızlar isimler hazır bazı planlar yapılmış sanıyorum kiAdı güzelmiş
Ben de ikincinin adını rüzgar koyayım da yanmışken tam yanalım
Anlamı güzelmiş kız.Hep dlaga geçerdim ben erkek olursa adını firaz koycam diye
kız olursaaaAdı güzelmiş
Ben de ikincinin adını rüzgar koyayım da yanmışken tam yanalım
ay yok kız benim bebem ege ve maşallahh uslu o yuzden diyorum sdfKızlar isimler hazır bazı planlar yapılmış sanıyorum ki
Ay o neAnlamı güzelmiş kız.
Bir kadın bir erkek dizisinde Zeynep doğacak bebeğinin adını jabağı koyalım diye tutturmuştu yaorijinal baya
Kız olursa feridekız olursaaa
ay yok kız benim bebem ege ve maşallahh uslu o yuzden diyorum sdf
kız olursa hep pera ada ya da sadece ada istiyordum da şimdi susalım konuşmaya gerek yok çünkü ortada bşey yok sjdfhsf sen 19 martta mı doğurdunKız olursa feridemaşallah maşallah ege 2 de inşallah abisine çeker sen kız olursa ne koyacaksın
Evet 19 mart, aramızda 2 gün var 17 martta sen o zamankız olursa hep pera ada ya da sadece ada istiyordum da şimdi susalım konuşmaya gerek yok çünkü ortada bşey yok sjdfhsf sen 19 martta mı doğurdun
İsssssyeaaaaaan 60-70 arasi bir cucenin gönlünü eyliyorum sjdbjdjd sen napiyosun
Bişi yok bişi yok bişi yok jsbdhsbdjsndjd benim de bu ay bir hafta gecikti ruyalarim bebek doluydu korkunç ajbdhwgdjsjdjdjdkız olursa hep pera ada ya da sadece ada istiyordum da şimdi susalım konuşmaya gerek yok çünkü ortada bşey yok sjdfhsf sen 19 martta mı doğurdun
Belki biraz daha ilerde yaparsiniz:) benim de emzirme cok travmatikti zaten erken dogumdu, ve lohusalik asiri kotuydu. Esim de lohusaydi en basitinden. Ve su an hadi ikinci diyor, hakli aslinda bir yandan ben 35 im o 38, bunda bile mahvolduk ve ben hep kardesi olsun isterdim, dunyada en onemli insan kardesimdi bebemden oncebenim de doğumum istediğim gibi olmadı belki de doğum hikayemi onarmak istediğim için böyle bi isteğim var diye düşünüyorum. bi yandan da şu an çalışmamama rağmen hiçbi şeye yetişemiyorum bi de 2. bebek olsa naparım. babası da para kazancam diye eve gelmez hepten tek kalırım. anam zaten yaşlı gücü yetmedi ilkine bile.
ben de böyle düşünüyorum aslında. bebek doğunca etrafımdaki kimsenin yüzüne bakamadım sadece onla uğraşmak tüketti tüm vaktimi. hala da öyle 7 aylık oldu. şimdi yeni doğmuş bi bebeğim olsa onla ilgilenmekten oğlumla ilgilenemem ve altın çağında ona 500 milyon tane şey öğretme fırsatımı kaçırmış olurum aslında. neyse artık babasının dediği gibi arkadaş edinip onlarla oynar. inşallah anası gibi asosyal olmaz
Ya benim benim bebek hep kabak, havuç, tatlı patates yiyor püre gibi çorba başka olsun bari dedim ya.Kapya kabak tatlı patates
Tatlı patates gerçekten çok iyi geliyor ya kabızlığa lifli ya ben de sürekli kullanıyorum. Bugün de pirinçli çorba yaptım ilk defa vereceğim bakalım beğenecek mi :)Kabizlik benim oglumda da surkeli oluyor, seftali armut erik cok ise yaramadi,
Su kesinlikle ise yariyor, ben vermiyordum once sutten aliyor diye de su an 100 ml falan iciyor
Chia tohumu veriyorum oglenleri yogurtla meyveyle, o da iyi geliyor.
Asil gecen evdekilerle bir corba yaptim, sonra cok rahat kaka yapti, turuncu mercimek, tatli patates, patates, kabak havuc. İnce tarafla rendeleyip cok pisirdim, puturlu olsun diye, ama blenderdan gecirseniz de olur tabi. Uzerine bolca zeytinyagi, Sonrasini ne siz sorun ne ben soyliyim
Ben de bir süredir 5 numara takıyorum, 4te taşma ve iz bırakma yaşamıştım bundan memnunumKızlar bu arada kaç numara bebek bezi kullanıyorsunuz ya? Ben 5 numara kullanıyorum acaba çok mu büyük bazen sızıntı oluyor çiş özellikle acaba büyük mü bez alıyorum ya siz daha küçük mü takıyorsunuz ?
Bana da 5 iyi geldi ama acaba taşma sorunu bezle mi alakalı çünkü Sleepy kullanıyorum.Ben de bir süredir 5 numara takıyorum, 4te taşma ve iz bırakma yaşamıştım bundan memnunum
Sifa olsun. Ben de aynisini yapayim bugun, pirinc yesin birazTatlı patates gerçekten çok iyi geliyor ya kabızlığa lifli ya ben de sürekli kullanıyorum. Bugün de pirinçli çorba yaptım ilk defa vereceğim bakalım beğenecek mi :)
Bana da 5 iyi geldi ama acaba taşma sorunu bezle mi alakalı çünkü Sleepy kullanıyorum.
eveet 39+1 de pıtladı dünyayaEvet 19 mart, aramızda 2 gün var 17 martta sen o zaman
ama sonuç olarak geldi di mi benim hala yok ajsdhBişi yok bişi yok bişi yok jsbdhsbdjsndjd benim de bu ay bir hafta gecikti ruyalarim bebek doluydu korkunç ajbdhwgdjsjdjdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?