2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
dün bi avmye gittik bişeyler almaya. bi sahne gördüm gözümün önünden gitmiyo ya aklıma geldikçe içim acıyo. avmnin otoparkında bi adam sigara içerek girişe doğru yürüyodu. kapalı otopark bi de yanında da 3 yaşında falan bi oğlan çocuğu ve ondan 3 yaş falan büyük abisi. adam çocukların yüzüne bakmadan önlerinde sigara içerek yürüyo çocuklar da peşinden gidiyo. küçük olan koşa koşa gidiyo adama yetişicem diye adımları kısacık ya.. adam girdi avm'ye geçti güvenlikten küçük de koşarak yetişmeye çalışıyo düştü otomatik kapının arasında. elindeki çokoprensi yere düştü. adam arkasını dönüp bakmadı bile. abisi şöyle bi döndü baktı ama çocuk kendi kendine kalktı koşa koşa xrayden geçti devam etti. adamı dövesim geldi çok pis. çocukların yüzüne bakmamaya devam etti. dönüşte yine gördüm adam piyasada yoktu yorgun elini bi başına dayamış bi kadın vardı bu sefer çocukların başında o da çocukların yüzüne bakmıyodu çocuklar arada yanına gidip yüzüne bakıyo kadının ama geri bakış yok kendi kendilerine koşuşturup oynuyolardı abi kardeş. çok üzücüydü be

Çok üzüldüm ben de en çok etkilenenler her zaman en masum olanlar oluyor

Dönmez dönmez ya adet tarihi geçtiyse sanmıyorum yani
Ben hamile kaldığımı öğrendiğim haftanın pazartesi günümlan tahlili vermiştim negatif çıkmıştı. Aynı hafta cumartesi erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı kan tahliline giderken de o kadar emindim ki hamile olduğumdan. Nasıl emindin derseniz aşırı derecede uyuyordum ve KİRPİKLERİM KARIŞMIŞTI

sen
sen sus psikolojimi bozuyorsun asjdhajd

Adet olmamam dışında mı hayır yok ama benim hamilelikte midem bulanmamıştı zaten hiç belritim yoktu yine bçyle adet geçince değilimdir de yine de bi bakayoçım demiştim
Kirpik karışmasını duydum ya o nasıl oluyor ki
geçen ay 6 sında olmuştum asdad
Seninde 1 hafta geçmiş neredeyse neyse korkutmayayım sonuçta test negatif ama bi 2026 haziran annelerine göz mü atsak

benim ilk haftası fena bi bulantı ve baş dönmesi olmuştu ve psikolojim pertti. Oysaki gebe kalmışım regl oldum hamile değilimdir demiştim ama sonuç erken döllenme gebelik sjdfh

haziran anneleri mi sdjfh kız olsa bari bu sefer asdhg sus sus sus

maya91 sen cinsiyet bile seçiyorsun psikolojik olarak hazırsın bence

Kızlar selam hiç çorba vermedim daha önce bugün aklıma menü gelmiyor ya :) bana çorba tarifi verebilir misiniz yaptığınız ve bebeğinizin sevdiği

Böyle kirpikler çarpı çarpı oluyor bi garip oluyor

Erkek olsun adını da poyraz koy çok uslu oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…