- 11 Temmuz 2025
- 130
- 154
- 18
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #48.881
Dönmez dönmez ya adet tarihi geçtiyse sanmıyorum yaniben de öyle diyordum eşim dedi bi sonucu görelim sonra düşünürüz asddf şimdi pozitife dönmesin diye dua ediyoruz ahahah
Çok üzüldüm ben dedün bi avmye gittik bişeyler almaya. bi sahne gördüm gözümün önünden gitmiyo ya aklıma geldikçe içim acıyo. avmnin otoparkında bi adam sigara içerek girişe doğru yürüyodu. kapalı otopark bi deyanında da 3 yaşında falan bi oğlan çocuğu ve ondan 3 yaş falan büyük abisi. adam çocukların yüzüne bakmadan önlerinde sigara içerek yürüyo çocuklar da peşinden gidiyo. küçük olan koşa koşa gidiyo adama yetişicem diye adımları kısacık ya.. adam girdi avm'ye geçti güvenlikten küçük de koşarak yetişmeye çalışıyo düştü otomatik kapının arasında. elindeki çokoprensi yere düştü. adam arkasını dönüp bakmadı bile. abisi şöyle bi döndü baktı ama çocuk kendi kendine kalktı koşa koşa xrayden geçti devam etti. adamı dövesim geldi çok pis. çocukların yüzüne bakmamaya devam etti. dönüşte yine gördüm adam piyasada yoktu yorgun elini bi başına dayamış bi kadın vardı bu sefer çocukların başında o da çocukların yüzüne bakmıyodu çocuklar arada yanına gidip yüzüne bakıyo kadının ama geri bakış yok kendi kendilerine koşuşturup oynuyolardı abi kardeş. çok üzücüydü be
Belirti var mıYok ya olmadım test yapmaya da cesaretim yok inanki
Ben hamile kaldığımı öğrendiğim haftanın pazartesi günümlan tahlili vermiştim negatif çıkmıştı. Aynı hafta cumartesi erken gebelik testi yaptım pozitif çıktıDönmez dönmez ya adet tarihi geçtiyse sanmıyorum yani
geçen ay 6 sında olmuştum asdadDönmez dönmez ya adet tarihi geçtiyse sanmıyorum yani
sen sus psikolojimi bozuyorsun asjdhajdBen hamile kaldığımı öğrendiğim haftanın pazartesi günümlan tahlili vermiştim negatif çıkmıştı. Aynı hafta cumartesi erken gebelik testi yaptım pozitif çıktıkan tahliline giderken de o kadar emindim ki hamile olduğumdan. Nasıl emindin derseniz aşırı derecede uyuyordum ve KİRPİKLERİM KARIŞMIŞTI
Adet olmamam dışında mıBelirti var mı
Kirpik karışmasını duydum ya o nasıl oluyor kiBen hamile kaldığımı öğrendiğim haftanın pazartesi günümlan tahlili vermiştim negatif çıkmıştı. Aynı hafta cumartesi erken gebelik testi yaptım pozitif çıktıkan tahliline giderken de o kadar emindim ki hamile olduğumdan. Nasıl emindin derseniz aşırı derecede uyuyordum ve KİRPİKLERİM KARIŞMIŞTI
Seninde 1 hafta geçmiş neredeysegeçen ay 6 sında olmuştum asdad
benim ilk haftası fena bi bulantı ve baş dönmesi olmuştu ve psikolojim pertti. Oysaki gebe kalmışım regl oldum hamile değilimdir demiştim ama sonuç erken döllenme gebelik sjdfhAdet olmamam dışında mıhayır yok ama benim hamilelikte midem bulanmamıştı zaten hiç belritim yoktu yine bçyle adet geçince değilimdir de yine de bi bakayoçım demiştim
Kirpik karışmasını duydum ya o nasıl oluyor ki
Seninde 1 hafta geçmiş neredeyseneyse korkutmayayım sonuçta test negatif ama bi 2026 haziran annelerine göz mü atsak
benim ilk haftası fena bi bulantı ve baş dönmesi olmuştu ve psikolojim pertti. Oysaki gebe kalmışım regl oldum hamile değilimdir demiştim ama sonuç erken döllenme gebelik sjdfh
haziran anneleri mi sdjfh kız olsa bari bu sefer asdhg sus sus sus
Böyle kirpikler çarpı çarpı oluyor bi garip oluyorAdet olmamam dışında mıhayır yok ama benim hamilelikte midem bulanmamıştı zaten hiç belritim yoktu yine bçyle adet geçince değilimdir de yine de bi bakayoçım demiştim
Kirpik karışmasını duydum ya o nasıl oluyor ki
Seninde 1 hafta geçmiş neredeyseneyse korkutmayayım sonuçta test negatif ama bi 2026 haziran annelerine göz mü atsak
test yapsana asdasd
Kapya kabak tatlı patatesKızlar selam hiç çorba vermedim daha önce bugün aklıma menü gelmiyor ya :) bana çorba tarifi verebilir misiniz yaptığınız ve bebeğinizin sevdiği
1hafta daha bekleyeceğimtest yapsana asdasd
Erkek olsun adını da poyraz koy çok uslu oluyorlarbenim ilk haftası fena bi bulantı ve baş dönmesi olmuştu ve psikolojim pertti. Oysaki gebe kalmışım regl oldum hamile değilimdir demiştim ama sonuç erken döllenme gebelik sjdfh
haziran anneleri mi sdjfh kız olsa bari bu sefer asdhg sus sus sus
benim erteleme çabam lsdk1hafta daha bekleyeceğimçünkü bir önceki tarihten emin değilim ne kadar geçti bilmiyorum 1 hafta daha olmazsam garanti olur herhalde
erkek olursa gene ege koycam ahsjdh yaş tahtaya basmamErkek olsun adını da poyraz koy çok uslu oluyorlar
Adı güzelmişerkek olursa gene ege koycam ahsjdh yaş tahtaya basmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?