- 22 Eylül 2014
- 1.177
- 1.877
- 333
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #49.101
Uykusuzluktan dhdjdjd ya ise basladigimdan beri saat basi uyanma da basladi, bi arkadasim ayrilik kaygisindan olabilir dedi de o yüzden sordum ise baslayinca bebegi daha sık uyanan var mi anlamindasoruyu çok anlayamadım ama her zaman ki gibi uykusu
yaa bizim aynı döngü 1.5 2 saatte bir uyanmalara dvam kjd 2 gece sabah 6 da asla geri uyumadı ağladı. kucağıma aldıgım an sakinledi uyuduUykusuzluktan dhdjdjd ya ise basladigimdan beri saat basi uyanma da basladi, bi arkadasim ayrilik kaygisindan olabilir dedi de o yüzden sordum ise baslayinca bebegi daha sık uyanan var mi anlaminda
Hem twst yaptım üzerine de regl oldumnaptııınn regl mi oldun test mi yaptın
neee geleen varr ne gideeenHem twst yaptım üzerine de regl oldumsen de ne var ne yok
ben işten çıkana kadar bitmese bari djkfokulun ordaki bimden oğluşuma eğitici köpekçik aldım oyuncaklara da sonra bakıcam eve dönünce cncmmdmsmsms
Kendini yedidoğan sanıyor olabilir mi ege? 6. Trimesteryaa bizim aynı döngü 1.5 2 saatte bir uyanmalara dvam kjd 2 gece sabah 6 da asla geri uyumadı ağladı. kucağıma aldıgım an sakinledi uyudukaç kaç çalışıyorsun
yenidoğanken daha çok uyuyordu diyim jsdh zorla kaldırıyordum yaKendini yedidoğan sanıyor olabilir mi ege? 6. Trimester
nooo noooo hahah gene test aldırcaksın sjhfd gidip kan mı versem. Ya arkadasta dedi zaten düzgün regl olmamışsın o yüzden böyle düzensizdirGelen var belli ki
Ay aman hatırlatma sarılıktı Poyrik çocuğun topuğunda arkadaşımın tırnak izi kalmıştı bi kereyenidoğanken daha çok uyuyordu diyim jsdh zorla kaldırıyordum ya
Ğzerinden iki hafta geçince kan tahlili vernooo noooo hahah gene test aldırcaksın sjhfd gidip kan mı versem. Ya arkadasta dedi zaten düzgün regl olmamışsın o yüzden böyle düzensizdir
çok zordu çokAy aman hatırlatma sarılıktı Poyrik çocuğun topuğunda arkadaşımın tırnak izi kalmıştı bi kere
o zamana tekmesini hissederim zaten jdshfddsĞzerinden iki hafta geçince kan tahlili ver
Grupta heyecan meyecan kalmadı biriniz hamile kalsa da canlansakHem twst yaptım üzerine de regl oldumsen de ne var ne yok
sen sen sen asjdkdaGrupta heyecan meyecan kalmadı biriniz hamile kalsa da canlansak
Tlc de bi program vardı kadın hamile ama doğurunca öğreniyorçok zordu çok
o zamana tekmesini hissederim zaten jdshfdds
Ben bi rüya gördüm bi tane daha doğurmuşum Mehmet Ali Erbil e beziyodu çocuk koşarak kaçtım hastaneden ben doğurmam aslasen sen sen asjdkda
Allah korusun ndndbsnsjjshsjsjsTlc de bi program vardı kadın hamile ama doğurunca öğreniyor
Bi sürü insan ya ne karnı şişiyor ne bişe karın ağrısıyla hastaneye gidiyorlar çok garip gerçekmiş bunlar. Programın adı da hemile olduğumu bilmiyordum.Allah korusun ndndbsnsjjshsjsjs
Benim arkadaşım da gözlerime baktı yok sen hamile değilsin dedi parlaması lazımmış hamileysemnooo noooo hahah gene test aldırcaksın sjhfd gidip kan mı versem. Ya arkadasta dedi zaten düzgün regl olmamışsın o yüzden böyle düzensizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?