• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Kızlar karnabahar ,brokoli tattırdınız mı gaz yapıyor mu . Gazdan çok çektiğim için korkuyorum ama onları da tatsın istiyorum
Gaz olmaz artık diyorlar ama şahsen bende hala vermedim gaz yapabilir diye, çünkü mercimek ve bezelye verdiğim günler gaz yapmıştı bunlarda yapabilir dedim 2-3 hafta daha bekleyeceğim vermek için

Çalışan anneler, işe geri döndüğünüzde bebeğinizin gece uykusunda sorun yaşadınız mi

Bence de hala gaz oluyor ya bitmedi gitti çilemiz🤦🏻‍♀️ ben de az bi denicem pazardan almıştım
Aynen doğduğunda da aşırı gazlı bir bebekti doktor yardımcınız yoksa eğer Allah yardımcınız olsun demişti 😀 denedikten sonra haber verir misin gaz durumunu

Merhaba bizimki 7 aylık daha yeni yeni durmaya başladı ama 5 dk ya devrilebiliyor 9. Aya kadar normal dedi doktorumuz ☺️

Attığım şırıngayı gördün mü doktorun önerisiyle onu tamamen doldurup yarısını bir deliğe yarısını diğer delipe sıkıyorum bize yeterli oldu ☺️
Dur tekrar atayım gözden kaçmış olabilir
5 ml o zaman tamam ben 2,5 yapıyordum tam rahatlamıyordu artık çok tıkalı oldu mu 5 ml yapim teşekkürler cnm

Aynen doğduğunda da aşırı gazlı bir bebekti doktor yardımcınız yoksa eğer Allah yardımcınız olsun demişti 😀 denedikten sonra haber verir misin gaz durumunu
bana da Allah kolaylık versin sana dedi eğer bana 1saat bak desen hayatta bakmam bebeğe demişti her kontrolde ortalığı yıkıyordu 😂😂deneyince yazarım 👍🏻

Back
X