• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
Bi sürü insan ya ne karnı şişiyor ne bişe karın ağrısıyla hastaneye gidiyorlar çok garip gerçekmiş bunlar. Programın adı da hemile olduğumu bilmiyordum.
Nasıl ua bebek nerde büyüyor o zaman kdhdbdenjskdkckv çok tuhaf inanamıyorum ya. Bizim bi akraba da 6 aylık hamileyken öğrendi zaten 7-8 aylıkken de doğdu çocuk ndndnsnsjsk

Ben bi rüya gördüm bi tane daha doğurmuşum Mehmet Ali Erbil e beziyodu çocuk koşarak kaçtım hastaneden ben doğurmam asla😁🤣🤣🤣
yaa aajsdhajhasasd
Bi sürü insan ya ne karnı şişiyor ne bişe karın ağrısıyla hastaneye gidiyorlar çok garip gerçekmiş bunlar. Programın adı da hemile olduğumu bilmiyordum.
sen daha fazla yazmaaaaaa jsdjahaj
Benim arkadaşım da gözlerime baktı yok sen hamile değilsin dedi parlaması lazımmış hamileysem😁 hamile değildiysem bu uyuttuğum kim? 🤣🤣🤣
benim doğurduğumdan beri gözü feri gidik zaten aha

kalbim dayanmaz.....
Çok gün geçti ama. Sadece hamilelik için değil de genel sağlık açısından da bi değerlendirilse iyi olur sanki ihmale gelmesin böyle şeyler. Yani emzirirken bence normal ama senin miyom da olunca eskiden tedbiri elden bırakmamak lazım

Çok gün geçti ama. Sadece hamilelik için değil de genel sağlık açısından da bi değerlendirilse iyi olur sanki ihmale gelmesin böyle şeyler. Yani emzirirken bence normal ama senin miyom da olunca eskiden tedbiri elden bırakmamak lazım
cumartesi kan tahlili yaptırdım canım dahiliye de baya bişeye bakıldı bir sıkıntım yok şükür. Doğumda da kan kaybım çok olmuştu o da toparlanmışşş

Ben göremedim sordum saklmışlar çalmasınlar diye dnndsjjsjsjaks 1 veya 2 tane geliyormuş zaten. Sorun mutlaka kasiyere yok göremedim kaldı mı diye
Tamam canım sağol gerçi internetle arasında 180-200 civarı fark vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir de bu bisikletler var ya malum markanın arkadan tutmalı 1 yaş için falan oturuyor güvenli, ondna almayı düşünüyorum bisiklet süren her çocuğu görünce çıldırıyor kızım 😀 keşke ondan da gelse alırız yüzüne bakmaz diye korkuyorum 😀

cumartesi kan tahlili yaptırdım canım dahiliye de baya bişeye bakıldı bir sıkıntım yok şükür. Doğumda da kan kaybım çok olmuştu o da toparlanmışşş
O zqman gecikme normal ya hatta var ya bazı kadınlarda 3 aydan 3 aya olması da bir düzen diyorlar öyle bir şeydir belki

O zqman gecikme normal ya hatta var ya bazı kadınlarda 3 aydan 3 aya olması da bir düzen diyorlar öyle bir şeydir belki
betaya falan bakılmadı tabi de, geri kalan değerler iyi. ya aslında ilk 2 reglim minik leke şeklindeydi. 3. baya yoğundu garip renkteydi her zaman reglim gibi değildi hiç biri

betaya falan bakılmadı tabi de, geri kalan değerler iyi. ya aslında ilk 2 reglim minik leke şeklindeydi. 3. baya yoğundu garip renkteydi her zaman reglim gibi değildi hiç biri
Kadın olmak dert ya gerçekten nerede antin kuntin iş var bizi buluyor birçoğu da sebepsiz

Tamam canım sağol gerçi internetle arasında 180-200 civarı fark vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir de bu bisikletler var ya malum markanın arkadan tutmalı 1 yaş için falan oturuyor güvenli, ondna almayı düşünüyorum bisiklet süren her çocuğu görünce çıldırıyor kızım 😀 keşke ondan da gelse alırız yüzüne bakmaz diye korkuyorum 😀
Baktım da baya pahalıymış o bisiklet ya muadil olarak ne öneriliyor ckckdsksl

Buna mı baktın bisiklet demişim araba bu bildiğin 😀

Eklentiler

• 1000036573.webp
    1000036573.webp
    14 KB · Görüntüleme: 7
Back
X