- 12 Ağustos 2024
- 1.617
- 3.599
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #49.121
Nasıl ua bebek nerde büyüyor o zaman kdhdbdenjskdkckv çok tuhaf inanamıyorum ya. Bizim bi akraba da 6 aylık hamileyken öğrendi zaten 7-8 aylıkken de doğdu çocuk ndndnsnsjskBi sürü insan ya ne karnı şişiyor ne bişe karın ağrısıyla hastaneye gidiyorlar çok garip gerçekmiş bunlar. Programın adı da hemile olduğumu bilmiyordum.
Bu beni Üzerneee geleen varr ne gideeen
O zaaamannn hayırlı haberler bekliyoruz sendenGrupta heyecan meyecan kalmadı biriniz hamile kalsa da canlansak
yaa aajsdhajhasasdBen bi rüya gördüm bi tane daha doğurmuşum Mehmet Ali Erbil e beziyodu çocuk koşarak kaçtım hastaneden ben doğurmam asla
sen daha fazla yazmaaaaaa jsdjahajBi sürü insan ya ne karnı şişiyor ne bişe karın ağrısıyla hastaneye gidiyorlar çok garip gerçekmiş bunlar. Programın adı da hemile olduğumu bilmiyordum.
benim doğurduğumdan beri gözü feri gidik zaten ahaBenim arkadaşım da gözlerime baktı yok sen hamile değilsin dedi parlaması lazımmış hamileysemhamile değildiysem bu uyuttuğum kim?
kalbim dayanmaz.....Bu beni Üzerama bi kan mı versen acaba
O zaaamannn hayırlı haberler bekliyoruz senden
Çok gün geçti ama. Sadece hamilelik için değil de genel sağlık açısından da bi değerlendirilse iyi olur sanki ihmale gelmesin böyle şeyler. Yani emzirirken bence normal ama senin miyom da olunca eskiden tedbiri elden bırakmamak lazımkalbim dayanmaz.....
Stok çok muydu bu arada tek miydi ben hala gidemedim de kalmış mıdır kiokulun ordaki bimden oğluşuma eğitici köpekçik aldım oyuncaklara da sonra bakıcam eve dönünce cncmmdmsmsms
Ben göremedim sordum saklmışlar çalmasınlar diye dnndsjjsjsjaks 1 veya 2 tane geliyormuş zaten. Sorun mutlaka kasiyere yok göremedim kaldı mı diyeStok çok muydu bu arada tek miydi ben hala gidemedim de kalmış mıdır ki
Some esenyurt problems mjbgddghjlkjhkşBen göremedim sordum saklmışlar çalmasınlar diye dnndsjjsjsjaks 1 veya 2 tane geliyormuş zaten. Sorun mutlaka kasiyere yok göremedim kaldı mı diye
cumartesi kan tahlili yaptırdım canım dahiliye de baya bişeye bakıldı bir sıkıntım yok şükür. Doğumda da kan kaybım çok olmuştu o da toparlanmışşşÇok gün geçti ama. Sadece hamilelik için değil de genel sağlık açısından da bi değerlendirilse iyi olur sanki ihmale gelmesin böyle şeyler. Yani emzirirken bence normal ama senin miyom da olunca eskiden tedbiri elden bırakmamak lazım
Tamam canım sağol gerçi internetle arasında 180-200 civarı fark vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir de bu bisikletler var ya malum markanın arkadan tutmalı 1 yaş için falan oturuyor güvenli, ondna almayı düşünüyorum bisiklet süren her çocuğu görünce çıldırıyor kızımBen göremedim sordum saklmışlar çalmasınlar diye dnndsjjsjsjaks 1 veya 2 tane geliyormuş zaten. Sorun mutlaka kasiyere yok göremedim kaldı mı diye
O zqman gecikme normal ya hatta var ya bazı kadınlarda 3 aydan 3 aya olması da bir düzen diyorlar öyle bir şeydir belkicumartesi kan tahlili yaptırdım canım dahiliye de baya bişeye bakıldı bir sıkıntım yok şükür. Doğumda da kan kaybım çok olmuştu o da toparlanmışşş
betaya falan bakılmadı tabi de, geri kalan değerler iyi. ya aslında ilk 2 reglim minik leke şeklindeydi. 3. baya yoğundu garip renkteydi her zaman reglim gibi değildi hiç biriO zqman gecikme normal ya hatta var ya bazı kadınlarda 3 aydan 3 aya olması da bir düzen diyorlar öyle bir şeydir belki
Kadın olmak dert ya gerçekten nerede antin kuntin iş var bizi buluyor birçoğu da sebepsizbetaya falan bakılmadı tabi de, geri kalan değerler iyi. ya aslında ilk 2 reglim minik leke şeklindeydi. 3. baya yoğundu garip renkteydi her zaman reglim gibi değildi hiç biri
Baktım da baya pahalıymış o bisiklet ya muadil olarak ne öneriliyor ckckdskslTamam canım sağol gerçi internetle arasında 180-200 civarı fark vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir de bu bisikletler var ya malum markanın arkadan tutmalı 1 yaş için falan oturuyor güvenli, ondna almayı düşünüyorum bisiklet süren her çocuğu görünce çıldırıyor kızımkeşke ondan da gelse alırız yüzüne bakmaz diye korkuyorum
Kız bu ne güzelmiş Poyrik çok sever bunuBuna mı baktın bisiklet demişim araba bu bildiğin
Kız sen bahçelievlerde değil miydinSome esenyurt problems mjbgddghjlkjhkş
sormaaa sormaaKadın olmak dert ya gerçekten nerede antin kuntin iş var bizi buluyor birçoğu da sebepsiz
Bence de çok güzel bugün sipariş vericem ben de galiba birkaç farlı marka var fiyatlarda farklı onu araştırıyorumKız bu ne güzelmiş Poyrik çok sever bunu
Kız okulum esenyurtta ben bahçelievlerdeyim ndndbsnhsajjdc köpekçiği esenyurttan aldım ben bahçelievlere dönene kadar kalmaz diye ahhahshdhxcKız sen bahçelievlerde değil miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?