• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174

Eklentiler

• IMG_7898.webp
    IMG_7898.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 15
Bu 3 model favorimde fiyatlar farklı özellikşerine bakıcam fırsatım olmadı. Bakan olursa haber etsin 😀 Ebussshhh Ebussshhh Begonvil9699 Begonvil9699

Bu 3 model favorimde fiyatlar farklı özellikşerine bakıcam fırsatım olmadı. Bakan olursa haber etsin 😀 Ebussshhh Ebussshhh Begonvil9699 Begonvil9699
Bu fiyatlar ne böyle ay😀 fp neden bu kadar pahalı ya ben oradan çok şey aldım ama artık gücüm kalmamış demek ki😀 ama denetirim severse alırım 🥲

Bu fiyatlar ne böyle ay😀 fp neden bu kadar pahalı ya ben oradan çok şey aldım ama artık gücüm kalmamış demek ki😀 ama denetirim severse alırım 🥲
Ben de anlamadım ya arabalar aymı gibi ama fiyatlar farklı aslında özellikler de aynı gibi benim fırsatım olmuyor gidip bkamaya yoksa ben de denettirmek istiyordum

yaa bizim aynı döngü 1.5 2 saatte bir uyanmalara dvam kjd 2 gece sabah 6 da asla geri uyumadı ağladı. kucağıma aldıgım an sakinledi uyudu :( kaç kaç çalışıyorsun
8bucuk tan 2ye kadar simdilik , sizin kisaymis zaten 😅 benimki 3 saat bazen 4 saat uyurdu da, yine dis geliyo galiba ne dismis arkadas 😮‍💨

Herkese merhaba güzel annelerrr uzun zamandır yazamıyorum ev taşıyoruz biraz yoğun geçiyor maalesef ama her gün okumaya calısıyorum mutlaka iyisinizdir umarım 🙏🏽 bugün bizim kontrolümüz vardı 17+1 iz geniş için iyi dedi doktorumuz kasılmaların var mı dedi açıkçası kasılma değil de bende o bölgede zonklama hissi geliyor arada dedim sürekli mi dedi yada yorgun olduğunda mı dedi bende sürekli değil sık sık arada oluyor ama yorgunluktan mı dikkat etmedim dedim vajinal ultrason bakalım dedi korktum bende suan bakacakmıydınız ki dedim evet evet bu haftalarda bakıyorum dedi rahim ağzına 39mm geldi normal mi dedim normal dedi idrar kültürü aldı o zonklama için enfeksiyon falan varmı ona da bakalım dedi de Google’dan bakınca 20. Haftada 40 mm yazılıyor doktor normal dedi ama içime şüphe düştü bu hafta doktorun bakması normal mi acaba sıkıntı olur mu vajinal baktı diye hem onun korkusunu çekiyorum şimdi hemde 17. Haftada 39mm çıktı diye korkuyorum bu duruma benzer birşey yaşayan oldu mu sanki birileri yazmıştı konuyla alakalı bilgisi olan var mı acaba 🙏🏽
Merhaba bu dediğiniz zonklamayla alakalı bir sorun yaşadiniz mi bende 15+4 üm şuan arada bende de böyle bı durum oluyor randevumada daha var sizin yorumunuzu görünce sormak istedim şimdiye göre eski bı durum ama sorun olabilecek mi durum mu onu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim

Tamam canım sağol gerçi internetle arasında 180-200 civarı fark vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir de bu bisikletler var ya malum markanın arkadan tutmalı 1 yaş için falan oturuyor güvenli, ondna almayı düşünüyorum bisiklet süren her çocuğu görünce çıldırıyor kızım 😀 keşke ondan da gelse alırız yüzüne bakmaz diye korkuyorum 😀
Ay benim oglan da, o kadar seviyor ki bazen parkta bisikletli bebe izliyoruz oturup😂

okulun ordaki bimden oğluşuma eğitici köpekçik aldım oyuncaklara da sonra bakıcam eve dönünce cncmmdmsmsms
Ay o kopek benim isimi cok kolaylastirdi, en sevdigi oyuncakti. Ucuncu seviyeye getirip ayagindan uc defa uzun basip kalbine basinca tum sarkikari arks arkaya caliyormus, benim bunu kesfetmek aylarimi aldi da😂
yenidoğanken daha çok uyuyordu diyim jsdh zorla kaldırıyordum ya
Biz de su an asiri kotuyuz, bi ara gecede 2 uyanmaya kadar inmistik, su aj 5-6-7 🥲 cok uykusuzum ya. Bi de aglamasi normal aglama fegil, valla dovsem etsem boyle aglanmaz deliricem

Ay benim oglan da, o kadar seviyor ki bazen parkta bisikletli bebe izliyoruz oturup😂

Ay o kopek benim isimi cok kolaylastirdi, en sevdigi oyuncakti. Ucuncu seviyeye getirip ayagindan uc defa uzun basip kalbine basinca tum sarkikari arks arkaya caliyormus, benim bunu kesfetmek aylarimi aldi da😂

Biz de su an asiri kotuyuz, bi ara gecede 2 uyanmaya kadar inmistik, su aj 5-6-7 🥲 cok uykusuzum ya. Bi de aglamasi normal aglama fegil, valla dovsem etsem boyle aglanmaz deliricem
Evde spor bisiklet var oturtuyorum nasıl seviniyor 😀 ktiapta resmini gösteriyorum yine aynı 😀
O köpek için gittim kalmamış ya oynuyorlar mı alayım mı ki internetten

Evde spor bisiklet var oturtuyorum nasıl seviniyor 😀 ktiapta resmini gösteriyorum yine aynı 😀
Su an oynamiyor tek derdi agzina bi sey soksun ve ayaga kalkmaya calissin ama cok oynadi zamaninda, basma isini gelistirince tekrar doner bence, cunku hem renkli hem muzikli hem de asiri seviyorlar suratini, biliyor isini fp😂

Su an oynamiyor tek derdi agzina bi sey soksun ve ayaga kalkmaya calissin ama cok oynadi zamaninda, basma isini gelistirince tekrar doner bence, cunku hem renkli hem muzikli hem de asiri seviyorlar suratini, biliyor isini fp😂
Evet ya fp cidden bilşyor şini bimde bulamadım da internetten bakayım artık ben de 😀

Benimki görür görmez bayıldı çok heyecanlamdı oynadı baya 🥹🥹
Hsjsjdjsjsjs iyi ki söyledin 75 şarkı diyor 3-5 tane snca dinledim bulamadım bi türlü 😂😂😂

Ay süper bilgi bu😁 teşekkürler

ben gösterdim bimde köpeği ilgisini çekmedi çok pahalı almadım ben de başka ucuz oyuncaklardan aldım bikaç tane burda da kitap yoktu ince kağıt kitapları yemeyi çok seviyo

ben gösterdim bimde köpeği ilgisini çekmedi çok pahalı almadım ben de başka ucuz oyuncaklardan aldım bikaç tane burda da kitap yoktu ince kağıt kitapları yemeyi çok seviyo
Ben baktığımda doğru düzgün kitap bile kalmamıştı. Az önce köpeği de internetten sipariş verdim, arabayı da sipariş ettim sevecek mi bilmiyorum artık. Bir de şu toplu oyumcak vardıya bimde yuvarlama kulesi bi ondan kalmıştı aldım bir de tavus kuşu vardı onu aldım çok ilgisini çekti diyemem 😀

Back
X