- 12 Ağustos 2024
- 1.617
- 3.592
- 53
- 26
- Konu Sahibi elektroforez
- #49.141
Ay yok benim aklıma gelen şuydu. Bu ne diye geçiyor linklesene bi mfndndnsmsmsBuna mı baktın bisiklet demişim araba bu bildiğin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok benim aklıma gelen şuydu. Bu ne diye geçiyor linklesene bi mfndndnsmsmsBuna mı baktın bisiklet demişim araba bu bildiğin![]()
Maya nooldu kizz hamilemsn yoksaaakalbim dayanmaz.....
Ben bi rüya gördüm bi tane daha doğurmuşum Mehmet Ali Erbil e beziyodu çocuk koşarak kaçtım hastaneden ben doğurmam asla![]()
Ben hala adet olmadim dogumdan sonra. Acaba diom tekrar hamile kaldimda icimde birtane daha mi bebe varTlc de bi program vardı kadın hamile ama doğurunca öğreniyor![]()
Anladım aklına bu geldiğini bu da aklımda da bunun için daha küçük yaAy yok benim aklıma gelen şuydu. Bu ne diye geçiyor linklesene bi mfndndnsmsms
Bu fiyatlar ne böyle ay![]()
Dolu 2537 Unicorn 4 Ü 1 Arada Araba Çocuk Ilk Arabam Yürüme Arabası - Fiyatı, Yorumları
Dolu 2537 Unicorn 4 Ü 1 Arada Araba Çocuk Ilk Arabam Yürüme Arabası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Fisher Price Araba 4 in 1 Box Sarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fisher Price Dolu Smile Araba 4ü 1 Arada 1812 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu 3 model favorimde fiyatlar farklı özellikşerine bakıcam fırsatım olmadı. Bakan olursa haber etsin![]()
Dolu Toy Factory Step Araba 4 Ü 1 Arada 8035 - Fiyatı, Yorumları
Dolu Toy Factory Step Araba 4 Ü 1 Arada 8035 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Ebussshhh
Begonvil9699
Ben de anlamadım ya arabalar aymı gibi ama fiyatlar farklı aslında özellikler de aynı gibi benim fırsatım olmuyor gidip bkamaya yoksa ben de denettirmek istiyordumBu fiyatlar ne böyle ayfp neden bu kadar pahalı ya ben oradan çok şey aldım ama artık gücüm kalmamış demek ki
ama denetirim severse alırım
![]()
Ahahahh ben de olmadım yaBen hala adet olmadim dogumdan sonra. Acaba diom tekrar hamile kaldimda icimde birtane daha mi bebe varzaten gobegiminde maşallahi var
![]()
8bucuk tan 2ye kadar simdilik , sizin kisaymis zatenyaa bizim aynı döngü 1.5 2 saatte bir uyanmalara dvam kjd 2 gece sabah 6 da asla geri uyumadı ağladı. kucağıma aldıgım an sakinledi uyudukaç kaç çalışıyorsun
Merhaba bu dediğiniz zonklamayla alakalı bir sorun yaşadiniz mi bende 15+4 üm şuan arada bende de böyle bı durum oluyor randevumada daha var sizin yorumunuzu görünce sormak istedim şimdiye göre eski bı durum ama sorun olabilecek mi durum mu onu merak ediyorum cevaplarsanız sevinirimHerkese merhaba güzel annelerrr uzun zamandır yazamıyorum ev taşıyoruz biraz yoğun geçiyor maalesef ama her gün okumaya calısıyorum mutlaka iyisinizdir umarımbugün bizim kontrolümüz vardı 17+1 iz geniş için iyi dedi doktorumuz kasılmaların var mı dedi açıkçası kasılma değil de bende o bölgede zonklama hissi geliyor arada dedim sürekli mi dedi yada yorgun olduğunda mı dedi bende sürekli değil sık sık arada oluyor ama yorgunluktan mı dikkat etmedim dedim vajinal ultrason bakalım dedi korktum bende suan bakacakmıydınız ki dedim evet evet bu haftalarda bakıyorum dedi rahim ağzına 39mm geldi normal mi dedim normal dedi idrar kültürü aldı o zonklama için enfeksiyon falan varmı ona da bakalım dedi de Google’dan bakınca 20. Haftada 40 mm yazılıyor doktor normal dedi ama içime şüphe düştü bu hafta doktorun bakması normal mi acaba sıkıntı olur mu vajinal baktı diye hem onun korkusunu çekiyorum şimdi hemde 17. Haftada 39mm çıktı diye korkuyorum bu duruma benzer birşey yaşayan oldu mu sanki birileri yazmıştı konuyla alakalı bilgisi olan var mı acaba
![]()
Ay benim oglan da, o kadar seviyor ki bazen parkta bisikletli bebe izliyoruz oturupTamam canım sağol gerçi internetle arasında 180-200 civarı fark vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bir de bu bisikletler var ya malum markanın arkadan tutmalı 1 yaş için falan oturuyor güvenli, ondna almayı düşünüyorum bisiklet süren her çocuğu görünce çıldırıyor kızımkeşke ondan da gelse alırız yüzüne bakmaz diye korkuyorum
![]()
Ay o kopek benim isimi cok kolaylastirdi, en sevdigi oyuncakti. Ucuncu seviyeye getirip ayagindan uc defa uzun basip kalbine basinca tum sarkikari arks arkaya caliyormus, benim bunu kesfetmek aylarimi aldi daokulun ordaki bimden oğluşuma eğitici köpekçik aldım oyuncaklara da sonra bakıcam eve dönünce cncmmdmsmsms
Biz de su an asiri kotuyuz, bi ara gecede 2 uyanmaya kadar inmistik, su aj 5-6-7yenidoğanken daha çok uyuyordu diyim jsdh zorla kaldırıyordum ya
Evde spor bisiklet var oturtuyorum nasıl seviniyorAy benim oglan da, o kadar seviyor ki bazen parkta bisikletli bebe izliyoruz oturup
Ay o kopek benim isimi cok kolaylastirdi, en sevdigi oyuncakti. Ucuncu seviyeye getirip ayagindan uc defa uzun basip kalbine basinca tum sarkikari arks arkaya caliyormus, benim bunu kesfetmek aylarimi aldi da
Biz de su an asiri kotuyuz, bi ara gecede 2 uyanmaya kadar inmistik, su aj 5-6-7cok uykusuzum ya. Bi de aglamasi normal aglama fegil, valla dovsem etsem boyle aglanmaz deliricem
Su an oynamiyor tek derdi agzina bi sey soksun ve ayaga kalkmaya calissin ama cok oynadi zamaninda, basma isini gelistirince tekrar doner bence, cunku hem renkli hem muzikli hem de asiri seviyorlar suratini, biliyor isini fpEvde spor bisiklet var oturtuyorum nasıl seviniyorktiapta resmini gösteriyorum yine aynı
O köpek için gittim kalmamış ya oynuyorlar mı alayım mı ki internetten
Evet ya fp cidden bilşyor şini bimde bulamadım da internetten bakayım artık ben deSu an oynamiyor tek derdi agzina bi sey soksun ve ayaga kalkmaya calissin ama cok oynadi zamaninda, basma isini gelistirince tekrar doner bence, cunku hem renkli hem muzikli hem de asiri seviyorlar suratini, biliyor isini fp![]()
Ay benim oglan da, o kadar seviyor ki bazen parkta bisikletli bebe izliyoruz oturup
Ay o kopek benim isimi cok kolaylastirdi, en sevdigi oyuncakti. Ucuncu seviyeye getirip ayagindan uc defa uzun basip kalbine basinca tum sarkikari arks arkaya caliyormus, benim bunu kesfetmek aylarimi aldi da
Biz de su an asiri kotuyuz, bi ara gecede 2 uyanmaya kadar inmistik, su aj 5-6-7cok uykusuzum ya. Bi de aglamasi normal aglama fegil, valla dovsem etsem boyle aglanmaz deliricem
Benimki görür görmez bayıldı çok heyecanlamdı oynadı bayaEvde spor bisiklet var oturtuyorum nasıl seviniyorktiapta resmini gösteriyorum yine aynı
75 i ben de hala bulamadimBenimki görür görmez bayıldı çok heyecanlamdı oynadı baya
Hsjsjdjsjsjs iyi ki söyledin 75 şarkı diyor 3-5 tane snca dinledim bulamadım bi türlü![]()
Ay süper bilgi buAy benim oglan da, o kadar seviyor ki bazen parkta bisikletli bebe izliyoruz oturup
ben gösterdim bimde köpeği ilgisini çekmedi çok pahalı almadım ben de başka ucuz oyuncaklardan aldım bikaç tane burda da kitap yoktu ince kağıt kitapları yemeyi çok seviyoEvde spor bisiklet var oturtuyorum nasıl seviniyorktiapta resmini gösteriyorum yine aynı
Ben baktığımda doğru düzgün kitap bile kalmamıştı. Az önce köpeği de internetten sipariş verdim, arabayı da sipariş ettim sevecek mi bilmiyorum artık. Bir de şu toplu oyumcak vardıya bimde yuvarlama kulesi bi ondan kalmıştı aldım bir de tavus kuşu vardı onu aldım çok ilgisini çekti diyememben gösterdim bimde köpeği ilgisini çekmedi çok pahalı almadım ben de başka ucuz oyuncaklardan aldım bikaç tane burda da kitap yoktu ince kağıt kitapları yemeyi çok seviyo